arata .... like wtf? ... ce iai facut?! O.o?! ehh, vezi, deaia nu ma iau yo dupa tutoriale

lol!
culorile sunt cam slabute. sig-ul arata zici ca lai aburit. si chestia aia mare si mov pe care yo una nu o pot descifra ce este?
singurul lucru care imi place este acel c4d care ar fi aratat mult mai super pe un alt sig

.... ummm .... slabut, foarte slabut

mai dezamagit cu sig-ul asta

dar...succes in continuare!

Melyeter acum e randul meu sa trec e la topicul tau gfx

Hmm...te-ai dus mult cu efectele peste render si...ce e chestiuta aia din dreapta? o.O Oricum strica aspectul...in rest este destul de dragut
Astept noi sig`uri

Umm...XD Double post..but...I dont have time for edit ¬_¬
Noi lucrari cu un stil mai aparte XD...nu e genul meu sa lucrez asa..dar eu zic ca au iesit cat de cat ok...: )
![[Imagine: Untitled-1111.png]](http://i264.photobucket.com/albums/ii199/misamisa-misa/Untitled-1111.png)
- sig-ul de concurs ¬_¬ Nereusit dar nici poza nu a fost prea excelenta...3d...
![[Imagine: Untitled-23.png]](http://i264.photobucket.com/albums/ii199/misamisa-misa/Untitled-23.png)
- M-au impresionat lucrarile unei prietene asa ca..am incercat si eu ceva de genul
Urmatoarele 3 sunt ceva mai speciale
Nu uitati de critici si sfaturi ¬_¬
Triple post...sorta...¬_¬ 'till i'll get some cms.
Bye...¬_¬
ummm...parca te-ai mai lasat >.<
1) renderul nu are calitatea buna. Masca se integreaza atat de bine in peisaj incat arata aiurea personajul. Nu inteleg de ce ai ales sa intrii atat de tare cu fundalul in render.
Textul...fontul folosit la "W" nu e chiar potrivit si puteai folosi aceleasi efecte aici ca si la restul textului.
2) Nu vad legatura dintre cercurile (sau ce sunt) de pe fundal si restul sigului. Poate alte efecte la render sau un alt render.
3) ehh, asta-mi place. "Patratelele" de pe fundal nu-mi prea plac si nici textul, in rest e bine.
no flow >.>? e un element ESENTIAL in orice sig..si incearca sa faci renderul mai visibil .. sai pui ca un FOCAL POINT pe el.. sa iasa in evidenta si sa nu fie exact ca backroundul.
+_+ Nu prea folosesc rendere...si nu ma pricep la Flow...acum oricat de esential ar fi... arata bine sig+urile si fara el...Oricum nu e o regula
[sig-ul e sig doar cand are flow..lighning..si depth..¬_¬ ]