Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Money vs. Love +18
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4

ellamanu

Hello, hello, am venit cu un alt capitol si scuze daca este cam scurt, dar mi-au lipsit ideeile :D
Acuma nu vai mai tin si iata capitolul noua :-"

Bun venit in Sudat de Mexico


Sakura: Eram in avionul personal a lui Gaara si priveam trista si visătoare cerul înstelat. Ochii mei vărsau lacrimi amare pentru prostia mea. Doamne ce am făcut? Am aruncat totul la gunoi: iubire, tandreţe, înţelegere, prieteni si familie, pentru ce? Pentru nişte bani!! Ce dreptate avea cine a spus ca „bani nu aduc fericirea”. Lacrimile mele cele pagane cădeau pe fusta alba, care era un pic neagra, datorita machiajului, care se prelingea pe obraji. Mânicile de la sacou, erau negre, de la mascara si tuşul negru. Ino era langa mine si încerca sa mă liniştească, dar nu putea. Deodată se aude un ţipat puternic din spate si am îngheţat pe scaun. Acel ţipat aparţinea lui Sasuke.
- Nenorocitule, ce ii faci! Tip ca din gura de şarpe si m-am ridicat de scaun si vreau sa merg acolo, dar Gaara, mă prinde de mana si mă întoarce spre el.
- Curv-o, nimeni nu are voie la el, in afara de mine. Daca te prind la el, te ucid, îmi spuse roşcatul, enervându-mă peste măsura.
- Asculta aici, boul dracului. Nu uita, ca tu eşti om, eu nu sunt. Tu ai bani, dar eu am puteri si pot sa arunc, daca vreau avionul asta in aer. Ma duc la Sasuke si tu nu ai ce sa-mi faci, ii spuse mă smulg din mana lui.
- Am spun NU! Tipa si mai tare, prinzându-mă de mana si îmi dădu cu pistolul peste fata.
Îmi sparse nasul, buza si îmi învineţi obrazul. Sa te duci dracu de f**ator ce eşti si ipotentu’ dracu, ce eşti. Ai sa plăteşti cu vârf si îndesat pentru asta. Mai aud un ţipat, dar de data asta mai puternic si ce am văzut, îmi îngheţa venele si mă făcu sa vărs mai multe lacrimi. Sasuke era purtat pe braţe, de doua matahale si trupul era acoperit de lovituri si răni. Gaara spuse sa oprească si isi baga mana in parul negru a lui tanar si ii ridica capul si vad îngrozita. Avea o tăietura sub ochiul stâng si la gura, care sângerau. Avea obrazul drept tumefiat si capul spart. God, ce am făcut? Îmi duc mâinile la gura si încep sa plâng in hohote. Vreau sa îl ating, dar roşcatul, mă impusca in mana. Îl privesc cu ura, dar un ras puternic si ironic, răsuna in cabina. Acel ras aparţinea lui Sasuke.
- Sakura, ce ai ajuns. De la c**va la cârpa de şters pe jos. Manuela unde eşti, sa vezi ce iubita am avut. O depravata. Îmi pare rău ca m-am îndrăgostit de tine, curvo, îmi spuse brunetul si mă scuipa in fata, cu sânge si saliva.
Ma uitam uimita si împietrita la el. Nu-mi venea sa cred, ca acele cuvinte, ieşiră din gura lui? Îmi plec capul, fara vreo tentativa sa curat mizeria de pe fata si încep sa plâng. Ino, mă ridica si mă lua cu ea pana la baie. Intram in baia eleganta si eu pic pe jos si încep sa plâng in hohote. Ino bătu o data in cabina de la dus si uşa fusese data la o parte si din acolo ieşi Manuela, imbracata intr-un costum negru. Parul îl avea prin in coc. Ochii ei, exprimau ura si răceala fata de mine.
- Ajuta-mă sa-l salvez, spun si ii apuc un picior. Voi face orice. Daca vrei poţi sa mă omori, daca el este fericit, pot pleca sau sa devin c**va lui, dar te rog, te implor, salvează-l.
- Patetic. Acum ceva timp, erai foarte fericita, ca te vei răzbuna, acum iţi plângi de mila. Cat de josnic ai decăzut. Eu nu te ajut. Tu l-ai băgat in rahatul asta, tu sa-l scoţi si eu trebuie sa plec. Ino, ai grija de bătuta asta in cap, ii spuse şatena blondei, apoi lua de sub chiuveta paraşuta.
Se baga in toaleta si după ce trase apa, dispăru. Aud un ciocănit in uşa si Ino rapid mă şterse pe fata si apoi ieşim afara, fara sa dam ceva de bănuit, lui Rodolfo, unul dintre gorilele fara creier a lui Gaara. Ne aşezam pe scaunele noastre si aşteptam aterizarea. După ce am aterizat. Coboram din avion si vad o limuzina B.M.W., alba cum ne aştepta. Gaara urca primul, după Ino si când sa urc, îl vad, pe Sasuke băgat in porbagaj. Urc cu greu in limuzina si vreau sa mă aşez cat mai departe de roşcat, dar acesta mă trase in braţele lui. Vreau sa mă ridic, dar pistolul era la spatele meu, dar nu înţelegeam de fel, dar in clipa următoare am inteles. Uşa se deschide si pe ea, intra Rodolfo si Sasuke?! Era legat cu legătura dubla de caturi, la mâini si picioare. Purta o pereche de pantaloni si bine măcar nu era in boxeri. Chiar daca era bătut, tot sexy arata.
- Sasuke Uchiha. In sfârşit ne întâlnim, spuse roşcatul, privindu-l cu ura.
- Gaara Shighiruma, ne vedem fata in fata. După 12 ani, ne reîntâlnim. I-a zi, ai uitat rana aceea de la spate, care ti-am făcut-o cu katana, ca ai încercat sa o ucizi pe Lisa? Caţi ani aveai? 15 ani, daca nu greşesc. Ai încercat s-o violezi pe Lisa si eu te-am oprit. Păcat ca nu te-am ucis… numai continua, ca Gaara trase un glonţ, dar Sasuke se feri si glonţul nimeri in scaun.
- Pe Lisa tu ai condamnat-o la moarte, lăsând-o însărcinata, ca răzbunare ca te-a parasit. Corectează-mă daca greşesc. Nu te-ai protejat si ti-ai dat drumul in ea. Când ai aflat ca este însărcinata cu tine, te-ai dus fain frumos la Manuela si nu ştiu ce drac i-ai făcut, dar fiinţa aceea extraordinara, a ucis-o pe Lisa in cel mai crunt si sadic mod posibil. Nici pana azi nu se cunoaşte cum a ucis-o, dar ştiu ca au murit amândoi. Nu m-as mira ca si Sakura sa pateasca aceeaşi soarta, dar de data asta, Manuela a fost ucisa de fratele ei geamăn, Kankuro, ne spuse Gaara, lăsându-ne pe amândoi cu gura căscata, dar eu ştiam ca minte, ca am văzut-o, am atins-o.
Peste toţi se aşternu o linişte mortala, pana la vila roşcatului. Pe tot parcursul drumului, eu mă uitam la brunet, încercând din răsputeri sa-i transmit ca şatena este vie, dar el nu se uita la mine, ci la Ino. Se opri maşina si am coborât din ea. In fata mea era o vila foarte mare, eleganta si foarte extravaganta. Avea doua nivele, dar arata ca o pensiune sau un hotel de prima clasa. Intram si vad spre disperarea mea, cum Sasuke este dus spre beci, in timp ce eu eram împinsa de Gaara in casa. Holul era decorat cu marmura de cea mai buna calitate. Pantofi mei răsunau pe faianţa si am început sa urc scările sus spre etaj, cu pistolul la spatele meu. Ma baga intr-o camera, mare si spaţioasa. Ma arunca acolo si îmi spuse, ca lucrurile mele se aflau acolo in camera si nu ies de aici, pana când trebuie sa mănânc. Privesc camera si vad pe jos un covor mare si persan. Pereţi erau de un roz, plăcut si foarte deschis. Patul avea aşternuturi de mătase. Camera era simpla, dar frumoasa. Ma uit după perdea si îl vad pe Gaara, cum îl lovea pe Sasuke cu biciul peste spate si acesta nu făcea nici o mişcare. Doamne, ce am făcut? Ma îndepărtez de fereastra si dau drumul la LCD si vad o emisiune cu turism si vorbea despre Mexic. Poate voi merge o data intr-un restaurant si lumea sa-mi spună „bun venit in Sudat de Mexico”, dar erau vise. Sasuke te iubesc…

Sasuke: Stăteam in celula mea. Corpul meu era acoperit de o grămada de vânatai si tăieturi. Stăteam in lanţuri, dar nu-mi pasa. Eram inca curios sa aflu, cum a reuşit Kankuro s-o ucidă pe Manuela? Poate nu voi afla niciodată. Cea ce mă deranja, era de ce a adus vorba de Lisa. De scumpa si frumoasa mea Lisa. O fata cu parul blond-nisipiu, lung pana la fund si ochii albaştri, ca safirul. Mereu era cu zâmbetul pe buze. Ar fi fost o mama grozava, dar prostia mea a împins-o in braţele morţi. Daca nu m-as fi dus la Manuela si sa-l ucid pe Jim, gardianul de care s-a îndrăgostit pentru prima data. Acest lucru, a adus moartea Lisei. Îmi venea sa plâng, dar nu puteam. Plânsul nu este pentru pagani ca mine, ci pentru persoanele curate si nevinovate, bajocorite de destinul crud si rău. Chiar si Sakura este o victima a destinului. Îmi plec capul si mă las cuprins de somn. Oare Sakura sau Lisa se gândea la mine? Sau chiar Manuela? Poate Lisa, dar nu am speranţe…

Manuela: Stăteam pe bancheta din spate a unui Hummer H5, negru. Langa mine era TenTen, care vorbea de zori la telefon. Neji conducea si opri in fata unei casute de lux si foarte haioase. Era alba cu acoperiş roşu si moderna. Parchează Hummer-ul si eu cobor din el, luându-mi si bagajele. Inca purtam costumul acela negru si mirosea a urina. Ce scârbos! Vreau sa-mi fac o baie si gata. Intru in casa, fara s-o mai analizez si mă duc in camera mea. Era foarte frumoasa. Avea pereţi de culoarea mieri, un pat mare cu paravan, pe jos, mocheta, o canapea in fata patului si baie proprie. Îmi caut in bagaj un halat alb de mătase si după ce îl găsesc, intru in baia mea proprie. Pe jos era gresie gri si faianţa alba. Aveam cada si chestia asta nu prea îmi plăcea, dar aveam si dus la cada. Am dat drumul la apa in cada, in timp ce eu mă dezbrăcam de costumul de lupta. După ce eram goala, aşa cum m-a adus pe lume, mama mea, am intrat in apa calda si binefăcătoare. Priveam absenta cum se ridicau aburi din piele si din apa. Îmi era mila de Sakura, dar ea trebuia sa plătească pentru păcatele ei. „Cu viata lui Sasuke?” Ma întreb in gând. Nu, trebuie sa-l ajut, chiar daca l-a ucis pe Jim, dar am o datorie fata de părinţi lui si trebuie sa-l ajut. Am ieşit din apa si am luat pe mine halatul alb si pufos. Ies din baie si îl vad pe Neji in camera mea, privind pe fereastra. Merg langa el si îl pup drăgăstos pe frunte.
- ÃŽl vom salva, ii spun eu, privindu-l in ochi.
- Mama, ce m-as face fara tine, spuse el si mă imbratisa strâns.
- Ti-ar fi mult mai bine, ii şoptesc si ne despărţim.
Satenul pleacă din camera si eu mă pun pe pat si oftez obosita. Închid ochii si mă scufund in lumea visului. Sasuke sper ca eşti bine si rezista pana ajungem la tine…

Poze:
http://4.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/SX...ezatu3.jpg - hainele Sakurei
http://fc04.deviantart.com/fs50/f/2009/2...kami27.jpg - Sasuke, cum arata purtat de matahalele acelea.
http://www.edistractie.ro/mediathumb.php....jpg&w=400 – limuzina
http://www.prestige.ro/imagini/hoteluri/...006-13.JPG - vila din Sudat de Mexico.
http://www.infotravelromania.ro/foto/efo...C00112.JPG - holul de la vila lui Gaara
http://www.clubroyalpark.md/gallery/cont...s3_big.jpg - camera Sakurei
http://media.photobucket.com/image/anime...t.jpg?o=54 – Lisa, prima dragoste adevărata a lui Sasuke
http://media.photobucket.com/image/anime...0.jpg?o=31 – Jim, prima iubire a Manuelei.
http://subscribers.wardsauto.com/images/...3_2007.jpg - Hummer H5
http://www.arhimag.ro/modules/bboard/fil...re_167.jpg - casa lui Neji din Mexic
http://www.ultramarine.ro/romana/Revelio...camera.jpg - camera Manuelei
http://www.cazareonline.ro/upload/unitRe...1_6120.jpg - baia ei.

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=pYxIXtUhr...re=related - cântecul este pentru scenele din avion
http://www.youtube.com/watch?v=M9_Ucm4BJCU – cântecul povesti toate, dar cu excepţia scenelor din avion

ellamanu

Am revenit si yo cu un capitol nou-nout. Din pacate am avut cam mult de facut si ideeile mi-au lipsit, dar mi-au venit :D
Gome daca este scurt, dar na, asta e :P

S-a întâmplat! V-a fi tata!

Sakura: De 3 luni încoace, mi-e un rău de dau in gropi. Orice mâncam, dădeam afara si mi-e era somn. Ino nu ştia ce sa-mi facă si la doctor nu puteam sa merg. Nu-mi dădea voie cretinoidul de Gaara. Pana intr-o zi, Ino avusese o strălucita idee.
- Nu sunt, tip după ce am făcut un test de sarcina si ieşi, ca sunt însărcinata.
- Dar Sasuke trebuie sa ştie. Sakura tu ii porţi copilul in pântece. Nu uita, ca eu citesc gândurile si cei ca noi, pot sa simtă, daca doi cu sânge alterat, vor avea un copil. Ma crezi ca Sasuke, Manuela, eu, Neji si Kankuro, ştiu ca aştepţi un copil cu Sasuke, mă sfătui fata, cea ce mă făcu sa cred, ca are mai mult decât un neuron in cap.
- Cum? Nu am voie sa pararesc camera si daca mă prinde maemuta de Gaara, ne v-a omora.
- Nu diseară. Are o afacere de făcut si v-a pleca peste 5 minute. Trebuie sa plec. Ne vedem peste 10 minute la uşa de la bucătărie, din spate, îmi mai spuse Ino si ieşi din camera.
Îmi caut un trening si îmi iau unul negru, de la Nike pe mine. Era strâmt pe trup. In picioare aveam adidasi negri Puma si parul coc si o căciula neagra. Îmi pun peste gura o eşarfa neagra, incat arătam, ca un mascat. Am desfăcut uşa, cu ajutorul, puterilor mele telekinetice, dar am simţit, cum mă ia cu ameţeala. Copil nenorocit! Din cauza ta, eu sunt obosita… Ies din camera si păşesc, cu cea mai mare liniştite si delicateţe, ca nu cumva sa mă audă cineva. Cobor scările de marmura, dar a trebuit sa mă ascund după un ghiveci uriaş, pana trec matahalele, lipsite de creier, a lui Gaara. După aceasta întâlnire, pornesc mai departe, aventura mea spre Sasuke. Ajung jos, la bucătărie si o vad pe Ino, cam ciufulita si cu hainele, cam sifonate. O privesc cu o sprânceana ridicata si o fata acra. Ea îmi zâmbi nevinovata si apoi deschise uşa de la beci. Scoate din bluza o lanterna si o aprinse. Se părea ca blonda, venise dotata cu tot ce trebuie. James Bond, Ino te-a întrecut, crapi de ciuda. Ma prinde de mana si coboram împreuna in beciul întunecos si rece. Mergem si vad, intr-un colt, luminat de un bec slab, stătea Sasuke in genunchi, cu mâinile prinse in lanţuri, in lateral. Era acoperit de vânatai si tăieturi si unele dintre ele erau deja infectate. El stătea cu capul in jos si cânta ceva in surdina. Suna ca un cântec de leagăn.
- Sasuke, şoptesc si lacrimile, isi facura apariţia in coltul ochirilor, apoi pe obraz.
- Buna Ino vad ca ai adus-o pe cârpa lui Gaara. Te credeam prietena, dar vad ca m-am inselat amarnic. Ia-o de aici pe aceasta stricata, ca îmi vine scârba când mă uit la ea, dar trebuie s-o felicit, ca poarta in pântec, copilul unui criminal, îmi spuse el in bajocora, cea ce mă făcu sa vărs si mai multe lacrimi.
- Sasuke te iubesc, ii spun si pic in genunchi si merg aşa pana la el. Ştiu ca nu merit sa iţi vorbesc, dar iţi port copilul in pântece. Copilul meu, al tău, al nostru, ii şoptesc si ii cuprind capul cu braţele.
Simt cum se zguduie pieptul meu si mi-am dat seama ca rade. De ce rade de copilul nostru? Lacrimile picau pe parul sau, care era slinos si murdar, dar chiar daca era aşa, tot avea aceea tenta de albastru. Îmi îngrop fata in parul sau si suspin sonor, cea ce îl opri din ras. Îl aud cum îmi spune, ca ii pare rău si sa am grija de copilul nostru. Ii ridic capul si îl sarut pe buzele tumefiate si reci. Chiar daca erau crăpate si vinete, tot erau moi si apetisante. Vreau sa-mi strecor limba in gura lui, dar blonda cu creier blond, îmi spuse ca este timpul sa plecam. O înjur in gând, luându-i fiecare membru al familiei, mă rog, al presupusei familii in parte si ii cobor sfinţi din pod. Ma ridic, dar nu înainte de ai da o sărutare, scurta pe buze, brunetului. Abia a putut blonda sa mă ia de langa el si sa mă duca in camera mea. Am intrat la baie, pentru o porte de vomitura, dar continuam sa simt buzele lui, peste ale mele. Sasuke rezista, te voi salva si vom pleca in lume, împreuna cu copilul nostru.

Sasuke: Buzele mele formau un zâmbet foarte mare, dar muşchi obosiţi, loviturile si rănile, mă opreau sa-l am cat fata de mare. Deci, din nou s-a întâmplat! Voi fi tata! Dar de data asta, Manuela daca te atingi de Sakura si copilul nostru, te voi căuta si in gura de şarpe si te voi face sa plăteşti. Aud nişte paşi si îl vad pe Gaara, cu un maiou negru pe el si o pereche de pantaloni de trening, albi. Veni in fata mea si lua biciul si se duse in spatele meu.
- Vad ca eşti foarte fericit azi si eu urăsc sa te vad fericit, îmi spuse roşcatul si începu sa mă biciuiască, deschizându-mi rănile.
Pe jos curgea sânge proaspăt si cald. Nu-mi pasa, atâta timp cat, nu se atingea de Sakura si copilaşul nostru. Daca s-ar atinge de un fir de par al rozaliei mele, eu am sa-l ard, de fapt am sa-l prăjesc, apoi îl fac la 3,80, de o sa-i planga de mila masa. Aud cum isi îndrepta pistolul spre mine, pentru a mă impusca, dar eu mă folosesc de energia pe care o aveam si ii inrosesc arma, cu ajutorul puterilor mele pirokitetice si acesta isi făcu rost de o arsura de toata frumuseţea la mana. Îl aud cum tipa, dar mă simt secătuit de puteri si leşin, scufundându-mă intr-un somn adânc, dar înainte de asta îmi aparura doi băieţi mici, unul dintre ei era vesel costumat de Halloween intr-un luptător ninja, iar celalalt serios si costumat in călugăr rău. Vroiam sa-i ating, sa-i întreb cine sunt ei, dar copii se îndepărtau de mine rapid si eu am căzut intr-un abis întunecos si rece…

Manuela: Stăteam pe fotoliu din camera mea si priveam distrasa pe fereastra. Parul meu, era desprins si se legana in aer. Purtam un maiou si o pereche de pantaloni scurţi, albi. Deodată am căscat ochii de uimire si am rămas câteva secunde fara aer, apoi am revenit la normal. Se părea ca una dintre „sirene” v-a deveni mămica. Daca nu şti, „sirenele” sunt fetele care posed puteri supranaturale, de exemplu Sakura sau Ino si „vampiri” sunt băieţi care poseda puteri supranaturale, Neji si Sasuke. Daca una dintre „sirene” v-a ramane însărcinata cu unul dintre „vampiri”, ceilalţi vor simţi, in special eu. Aud un ciocănit in uşa si pe ea intra Neji tulburat si speriat. Purta o pereche de boxeri si parul ii era ravasit. Se părea ca acest lucru, l-a ridicat din pat. Se aşeza in fata mea – in genunchi – si isi puse capul pe genunchi mei.
- Ce s-a întâmplat, scumpule? Îl întreb, in timp ce îl mângâiam delicat pe cap.
- Mama, mi-e frica. Acum câteva minute, am rămas fara aer si in minte mi-a venit un cuvânt „copil”, îmi spuse satenul si mă privi in ochi.
- Sakura este însărcinata cu Sasuke. Neji, suna-i pe Kiba, Mike, Noel si Ciro. Este timpul sa acţionam, spun eu si mă ridic de pe fotoliu.
Ma duc la dulapul meu si dau in laturi hainele mele si iau de acolo, katana mea, un pistol, nişte incarcatoare cu gloanţe, cuţite si un mic scanner. Era timpul pentru o operaţiune de salvare, strict secreta. Sasuke si Sakura rezistaţi va rog. Ajutoarele sunt pe drum…

Poze:
http://styleshopper.ro/blog/wp-content/u...rening.jpg - treningul Sakurei
http://hpgirl4life87.deviantart.com/art/...t-32868817 - Primul băiat pe care îl vede Sasuke ( este Itachi mic si este dulce dupa parerea mea :X )
http://tomaslacerda.deviantart.com/art/U...a-77787406 - Al doilea băiat pe care îl vede Sasuke ( este Madara, se vede ca este sonat :|)
http://img207.imageshack.us/img207/8213/...ae904b.jpg - Pijamaua Manuelei


Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=wcocA9t5iJ0 – Pentru scena din beci :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ii1tc493bZM – Pentru scena cu armele si Manuela

Parari despre poze si melodi, daca vrei :D si nu stiu cand v-a fi nextul dar vreau sa stiu daca vreti sezonul doi, dar nu v-a fi cu SasuSaku, ci cu urmasi lui Sasuke :P

Whisper

Oh da...gravida....am ramas masca,pur si simplu,in fine,cum zice nana ai cateva greseli,de scriere,si gramaticale fi mai atenta data viitoare...app sunt fosta naraku no hana,si pot zice ca sunt fac la ficului tau..:P,chiar daca nu am comentat pana acum:-J
Ficul e absolut genial,mai ales ca ideea nu a mai fost intalnita pana acum...singurul lucru care nu inteleg,a fost de ce l`ai omorat pe naruto,pentru ca el este cam protagonistul animeului,da in fien faci ce vrei cu fan fictionul tau:D

hai pa...astept uramtorul capitol:D

P.S.:Sa fie fata ca in toate ficurile pe care le`am intalnit au facut un baiat,baiat baiat si iar baiat:-<

"~Setsuna~Noelle~"

Saluthare...sunt noua pe aici...si am trecut sa vad ce este nou...si dau ochii cu o minunatie de fic..esti geniala . .iubesc felul in care scrii..te pricepi nu gluma...de abia astept urmatorul capitol si te rog sal pui repede. app, mor de nerabdare sa aflu cine sunt acei baietei...am ramas cu ochii cat cepele cand am citit...pune repede urmatorul episod ca nu cred ca mai plec din fata calculatorului. succes la scris si...un pupic de incurajare :*

ellamanu

Am revenit cu un nou capitol :D Acum vreau comenturi :D Deci. Abracadabra :-" P.S. vreau pareri despre poze si melodie si vreau sa stiu daca v-a fi sezonul doi:D

Cod: Omega! Prioritate: recuperarea celor doi


Sakura: Aud un bătut in geam si mă ridic din pat, cu grija, ca începea sa mi se vadă sarcina. Acum eram in patru luni si jumătate. Trag perdelele de culoarea mieri intr-o parte si era sa fac cu inima. La fereastra mea era Manuela, stand atârnata de o funie neagra si funia era legata de un hamac. Îmi face semn sa mă îndepărtez de fereastra si eu fac cum mi se spune. Nu-mi venea sa cred, ca voi fi salvata, de persoana pe care o consideram duşmanul meu de moarte. Era chiar ciudat sa vezi ce festa iţi joaca soarta si destinul. Parul ii era prins in coc si purta un costum negru, cu vesta antiglonţ neagra. In spate avea o katana si la centura avea grenade si pistoale. Intr-un cuvânt, înarmata pana in dinţi. Langa ea ateriza o fata de 19 ani. Parul negru ca pana corbului, era prins in doua cozi si bretonul era dat in laturi. Ochii violeţi-strălucitori, cercetau dormitorul meu si apoi se opriseră asupra noastră. Purta un costum exact ca si al Manuelei, dar nu avea katana in spate.
- Noel, starea ei ii permite sa fie trasa in sus pe cablu sau scara? O întreba Manuela, îndreptându-se spre uşa.
- Scara. Neji lasă scara in jos si spune-i lui TenTen sa se pregătească sa acorde primele îngrijiri, Sakurei, spuse repede bruneta, amintindu-mi de Ino.
La geam isi făcu apariţia o scara de frânghie. Îmi iau pe mine un sfeter de lâna neagra si încep sa urc cu grija in sus, fiind conştienta, ca îmi mine se afla rodul iubiri mele cu Sasuke. Aud nişte zgomote sub mine si un glonţ mă zgârie la mana. Scot un mic ţipat, si mă uit in jos. Vad cu Ino, i-a decapitat pe cei doi paznici, cu un satâr. De când dracu a devenit blonda atât de sadica? Îmi face cu ochiul si îmi zâmbeşte încurajator. Încep sa urc, mai cu multa siguranţa pe mine. Acesta era biletul meu spre libertate si spre o viata normala. Sper sa-l salveze si pe Sasuke si daca a murit? Nu, nu a murit! Nu îl las eu sa moara. Îmi scutur capul si mă lupt cu lacrimile, care îmi impaijenau ochii si îmi incetosau vederea. Ajung sus si o mana de femeie, mă trage in elicopter. Ma pune sa mă aşez pe un scaun moale din piele si începe sa-mi trateze rana. Vreau sa spun ceva, dar gatul îmi era uscat si mă ardea laringele. Şatena îmi dădu o cana cu apa si am băut-o lacoma. Acum îmi simţeam setea astâmpărata si eram bucuroasa.
- Eu nu plec fara Sasuke, spun foarte hotărâta, atrăgând atenţia lui Neji, care pilota.
- Fara frica, Sakura, mama nu pleacă fara el, mă linişti satenul, dar mă duse in eroare.
Cine era mama satenului? Am mai primit un pahar de apa, dar când sa beau, aud de jos nişte impuscaturi si ţipete. De dracu se petrecea acolo?...

Sasuke: Aud agitaţie afara si apoi o bubuitura zgudui casa. Beciul se umplu cu praf si eu tuşesc. Aud mişcare pe langa mine si nişte voci. Una, ba nu, doua dintre ele îmi erau cunoscute. Ino si Manuela?! Simt cum sunt eliberat de cătuşe si pic pe jos, dar sunt prins de cineva si luat pe umăr.
- Doamne, asta-i zici ca este papusa. Hai sa-l ducem la aia si sa plecam dracu de aici, spuse o voce de băiat si sunt purtat la aer.
- Sakura, şoptesc printre buze si acestea sunt pătate de sânge.
- Manuela ce facem? Unde dracu este asta? O aud pe Ino, cum înjura.
Deschid uşor ochii si vad, ca la ea in mana se afla un satâr cu sânge? De când asta a devenit aşa de sadica. In fata noastră se opreşte o maşina neagra de curse si la volan se afla Manuela, zâmbindu-ne. Ma urca pe bancheta din spate si Ino se urca in fata langa şatena. Ii şopti ceva lui Kiba si acesta alerga spre o frânghie si fusese tras in sus. Maşina scoase un scartit si porni ca o săgeata de pe loc. Se vedea ca ii plăcea sa meargă cu viteza. Ma ridic cu greu in capul oaselor si mă pun in fund, pe bancheta. Stăteam intre Manuela si Ino. Şatena purta un costum S.W.A.R.T. si înarmat pana in dinţi, iar Ino purta o rochie neagra, cu decolteu adânc, ca ii expunea sâni mari, datorita silicoanelor. Era strâmta pe trup si mini, dar pe piept avea picături de sânge, dar si pe mâini. Ce dracu a făcut fiinţa asta? Şatena pune frâna brusca si ne arunca uşor in fata. La cativa metri de noi, se afla Gaara, zâmbind sadic. Ridica mâinile in fata si in clipa următoare, auzim nişte zgomote ciudate, parca ar fi nişte furnici sau termite.
- Am dat de dracu! Vom muri! Ne v-a zdrobi, tipa si apoi începu sa planga, ca disperata.
- Nici vorba. Moartea nu ne ştie adresa, spuse Manuela si apăsa acceleraţia pana jos si porni rapid de pe loc.
Îl lua in plin pe Gaara, care lovi parbrizul si pica jos. Şatenei nici nu-i pasa. Conducea cu viteza pe şoselele întortocheate, parca urmărind un traseu bine stabilit. După jumătate de ora, opri maşina si coboram din ea si sărim peste balustrada si ne îndreptam spre un elicopter care ne aştepta. Elicopterul era albastru cu alb. Urcam in el si Ino porni aparatul si ne ridicam la cer. Oare ce s-a întâmplat cu Sakura si cu copilul nostru? Sper ca este bine? Rezista, ca vin după tine, dragoste…

Manuela: Trebuia sa recunosc ca a ieşit aproape cum am planificat. Ne îndreptam spre punctul de întâlnire. Sper ca Sakura sa nu fi patit nimic. Îl privesc pe Sasuke, in timp ce ii pansam si ii tratam rănile. Gaara sper sa mori accidentului, daca nu, jur ca eu te voi omori. Trebuia sa-mi dau seama ca Gaara este fiul natural a lui Kankuro, făcut cu vreo c**va. Dezaprob din cap si o întreb pe Ino, cat mai avem pana la punctul de întâlnire.
- Tineti-va ca coboram, spuse blonda si elicopterul începu sa aterizeze.
După ce se opri elicele, am coborât din el si l-am ajutat si pe brunet sa coboare. I-am dat o pereche de pantaloni de trening negri si o geaca de trening tot de aceeaşi culoare. I-am spus sa meargă spre avionul privat, care se afla la 3 metri in fata noastră.
- Nu plec fara Sakura! Tipa la mine, si nu ştiu cum m-am abţinut sa nu-i dau una in fata.
- Sasuke?! Am auzit cu îl striga iubita lui si acesta s-a întors.
A alergat pana la ea si a luat-o in braţe. A invartit-o o data prin aer, apoi a sărutat-o pe buze. Plângeau amândoi si nu ştiu de ce am început sa plâng si eu. Mi-am şters imediat lacrimile, când am simţit o mana pe umărul meu. Îmi ridic privirea si îl vad pe Ciro, un tanar de 28 de ani. Parul roşu ca focul, era in toate partile. Ochii ii erau roşi, si priveau neliniştiţi in spate.
- Trimite-i de aici, îmi spuse si eu am aprobat din cap.
Ma duc spre ei si ii despart. Le spun sa se urce in avion si ne vom întâlni in Germania. Cei doi se urca intr-un avion roşu cu alb si după ce ii fac semn, Neji, porni motoarele si zbura de acolo. Oftez si apoi îmi scot katana. In spatele nostru isi face apariţia fratele meu geamăn si nişte slugi de ale lui.
- Cat timp a trecut, frate? Îl întreb, scoţând o grenada dintr-un buzunar secret, apoi cuiul ei.
- Ce sufletişti suntem… Mai nou ajuţi criminali? Ai uitat ce i-a făcut lui Jim sau ai planuri cu copilul din pântecul Sakurei? Ma întreba el, enervându-mă când mi-a adus aminte de Jim.
- Vei muri! Tip si arunc grenada intre noi si zona aceea exploda, o parte din stanca, pica in prăpastie.
Am uitat sa menţionez, ca pista de plecare, era pe o stanca. Pic in gol si îl privesc pe Ciro si acesta îmi zâmbi. Ii zâmbesc la rândul meu si îl prind de mana. In aceea clipa un avion negru, supersonic, trecu si noi am fost inghititi printr-o trapa deschisa. Roşcatul se izbi de un perete si eu de el. Trebuia sa-i mulţumesc ca mi-a atenuat lovitura.
- Ma bucur ca v-am cules întregi si nu bucati din voi, spuse o voce de băiat, ce m-a făcut sa zâmbesc.
- Mulţumesc mult Mike, spus cu zâmbetul pe buze, unui băiat de 19 ani, cu parul mov si puţin ciufulit
- Si eu primesc numai mulţumiri? Ma întreba si ochii verzi-gălbui, mă priveau trişti.
Îl pup pe obraz si ii spun sa piloteze mai departe. Ma aşez langa el si mă bucur sa sunt din nou in viata. Sper ca Sasuke si Sakura sa profite din plin de ea, dar voi avea si eu grija sa fie fericiţi…

Poze:
http://media.photobucket.com/image/anime...1.jpg?o=35 – Noel
http://www.gadgetzone.ro/wp-content/uplo...ky_x21.jpg - Elicopterul roÅŸu cu negru, este cel din poveste.
http://www.autoghid.ro/UserFiles/Image/J...01%202.jpg – Maşina pe care o furat-o Manuela
http://images.askmen.com/galleries/celeb...ture-5.jpg - Rochia lui Ino
http://www.rentorama.ro/img/produse/200/...ibri--.jpg - Elicopterul, care ii aÅŸtepta pe Manuela, Ino si Sasuke
http://media.photobucket.com/image/anime...1.jpg?o=54 – Ciro
http://www.parada.ro/images/articole/orig_avion1_60.jpg - Avionul, cu care au fugit cei doi in Germania.
http://www.energeia.ro/wp-content/upload...c-mare.jpg - Avionul care i-a salvat pe Ciro si Manuela
http://media.photobucket.com/image/anime...1.jpg?o=13 – Mike

Cântec:
http://www.youtube.com/watch?v=Hr6Te_pVscU&feature=fvw – Pentru scena in care Sasuke si Sakura se reintalnesc in libertate si plânge Manuela :D
In sfarsit a scapat Sasuke si Sakura de Gaara sper ca dupa tot ce s-a intamplat sa nu se desparta sau ce-va de genu aa da am uitat sa mentionez ca aor melodia care ai pus-o si sa potrivit perfect cu starea celor doi ca in sfarsit dupa atata timp sau revazut si ca vor aveea si un copil..eci capitolul a fost minunat nu am ce comenta la greseli ca nu am de unde scoate vre-o greseala sau nu vad eu prea bine totusi astept nextu si sper sa fie cat mai repede
si..sezonul doi cum sa nu..deci sa fie sezonul oi ca e nu ma supar astept nextu spor la scris :x
in sfarsit ai pus continuarea:x
ce pot sa spun. descrierea e minunata, dialogul e bun si nu e sec, iar naratiunea se imbina minunat. Nu numai Manuelei i-au dat lacrimile cand i-a vazut pe cei doi. Si eu mi i-am imaginat si am inceput sa plang. SasuSaku:X. Cat de mult imi place cuplul asta. Nu o sa ma satur niciodata de ei.
Abea astept urmatorul capitol. Sa vad ce se mai intampla cu cei doi indragostiti. Sper ca Sakura sa nu piarda copilul si sa fie fericiti impreuna:D

ellamanu

Scuzati intarzierea [-o< dar am dus pana de imaginatie si intersitiul cu imaginatie a fost in greva X( Aici veti vedea ca si autorul :D isi da cu parerea. Deci si prin urmare, spor la citit si la critici si sper sa va placa:D

LiniÅŸte superficiala

Sasuke: Stăteam pe un balansoar vechi din lemn, pe veranda de lemn, vopsit cu galben. Ochii mei negri, priveau liniştiţi munţi ce mă înconjura. Purtam un plover maroniu pe gat si o pereche de jeansi negri, si in picioare nişte adidasi negri. Mângâiam o pisica neagra, care trăia aici, dar venea din oraşul de la baza munţi Pădurea Neagra. Aud cum se deschide uşa si mai uit. Ochii mi se facura roşii din instinct, dar reveniră rapid la normal, văzând ca este doar Sakura. Iubita mea, purta o rochie larga si lunga pana la genunchi, cu mâneca scurta, dar avea o helanca neagra pe sub, arătând foarte frumoasa, cu rochia galbena. Mai avea o pereche de colanţi si nişte cizme îmblănite. Ţinuta ii punea in valoare pântecul cam mare, pentru o sarcina normala si plin de roadele iubiri noastre. Vine spre mine si mă pupa pe par. Ii zâmbesc si mă ridic de pe balansoar si o sarut uşor pe buze. După ce ne despărţim, degetele ei, de la o mana, îmi contura vânătaia inca vizibila de sub ochi.
- Au trecut 3 luni de la evadare si tot nu s-a vindecat. Ufff. De ce sângele tău, nu mananca mai repede acel sânge închegat? Ma întreba, privindu-mă in ochii.
- Gaara este pe jumătate ca noi. I-am văzut puterea. Controleaza un fel de insecte. Ino s-a isterizat atât de mult, incat, am crezut, ca Manuela o v-a pocni de nu se v-a vedea, dar lasă asta, ce fac mici noştri luptători? O întreb, in timp ce pun mâinile de o parte si alta a pântecului si încep sa-l legănam uşor.
Saku, era nevoita sa-si mişte trupul după legănatul meu. Eram aşa de bucuros, ca voi deveni tata, incat numai îmi încăpeam in piele de fericire. Simt o lovitura uşoara in palma, ce mă făcu sa zâmbesc. Rozalia zâmbeşte si ea si îmi spune sa mergem in înăuntru ca se lăsa frigul. Intru in cabana, după ea si închid uşa. Mergem spre focul din şemineul de piatra din camera centrala si mă pun pe un scaun, lăsând fotoliu, tinerei, care se aşeza pe el si ofta obosita. Privesc focul, care acum era doar jăratic. Ma ridic cu ciuda de pe scaun si iau dintr-o lada, lemne si pe pun pe vatra, dar dracu, daca se aprindea. Ma încrunt puţin si lemnele fura cuprinse de foc. Ma aşez langa ea, pe jos si încep sa privesc focul, care rupea uşor lemnele, hrănindu-se cu ele.
- Sasuke, ce vom face, când se v-a afla unde suntem? Ma întreba, in timp ce isi baga mana in parul meu si a început sa mă scarpine.
- Singuri, care ne ştiu locaţia, sunt Manuela si trupa ei de tacaniti si nu cred ca Gaara ar scăpa întreg din lupta cu unul dintre ei, spun eu sigur pe mine, dar ştiam ca aceasta linişte era doar superficiala.
- Daca spui tu… au, o aud deodată pe scumpa mea si mă întorc rapid spre ea, si o întreb daca este bine.
Ii spune ca ii este somn si se duce sa se întindă pe pat. Se ridica cu oare care greutate si pleacă din camera. O privesc cu urca scarile la etaj si intra intr-o camera, care era dormitorul nostru. Oftez si privesc focul din şemineu. Gaara din cauza ta are o sarcina dificila si daca o pierd, jur ca te voi ucide in chinuri groaznice, dar sper ca te găsească Manuela prima, sa te aranjeze. Oftez si când vreau sa mă ridic, simt cum îmi curge sânge din nas. Dracu! Cineva dintre „vampiri” sau „sirene” a fost ucis sau ucisa. Sper ca prieteni mei sa fie bine. Îmi şterg sângele si mă duc la fereastra.
- Urăsc liniştea aceasta superficiala. Parca este liniştea dinaintea furtunii, spun si oftez obosit…

Sakura: Am intrat in dormitorul nostru. Era o camera obişnuita, micuţa, dar eleganta. Avea doua paturi, unul de doua persoane, in care dormeam eu si Sasuke, si celalalt de o persoana, pe care îl ocupau hainele. Pereţi erau din lemn si pe jos era parchet maro-închis. Ma întind pe patul de doua persoane si îmi mângâi pântecul, care îl ocupau doua persoane. Trecuseră 4 luni, de când ne aflam aici si starea mea nu s-a imbunatatit defel. Aveam migrene si ameţeli, cat îl îngrijoram pe Sasuke peste măsura, dar si pe Ino, care ne mai vizita din când in când. Toate acestea s-au întâmplat din cauza lui Gaara! Sa arzi in focurile iadului, idiotul dracului!
- Gata, liniştiţi-va copilaşi. Mama nu o sa permită sa vi se întâmple ceva, spun in timp ce mângâi uşor burtica mea.
Simt ceva ud cu îmi iese din nas. Duc mana acolo si după ce îl şterg, mă uit si vad spre uimirea mea sânge?! Manuela spre sa fi bine. Mai ales ca te duci după fratele tău. Ma ridic in fund cu greutate si iau o batista si îmi şterg buzele de sânge. Oftez si privesc pe fereastra. O lacrima îmi învie la coada ochiului si aluneca uşor pe obraz.
- Sper sa scapi din acesta treaba…
Ea mereu scăpa din situaţi limita. Are noua vieţi ca pisica si mereu pica in picioare. „ Oare v-a scăpa si din asta? Oare v-a ateriza in picioare si de data asta?” Ma întreba o voce din capul meu. Mi-am scuturat capul si mi-am spus, ca v-a scăpa cu bine, dar atunci de ce m-am îndoit mai devreme? Îmi îngrop fata in mâini si încep sa plâng de îngrijorare, pentru un suflet nevinovat, care a ales sa ne ia păcatele noastră asupra ei si sa le îndrepte. De ce ea? Doamne de ce ea? Este un copil nevinovat, care a avut o copilărie grea si acum de ce ai pedepsit-o sa ne care noua si familiei ei, crucile grele. De ce? Închid ochii si mă întind pe pat adormind. Printre buze îmi ieşi întrebarea „de ce ea?”…

Manuela: Trebuie sa scap! Alergam ca o nebuna prin jungla amazoniana. Cin dracu m-a pus sa vin aici după Kankuro? In elementul sau? Ma uit disperata înapoi si vad, ca sunt urmărita de lianele, care vor sa mă rupă bucăţica cu bucăţica. Draci si comănaci! Ma împiedic de o rădăcina si pic, spărgându-mi genunchiul. Privesc cu ura cum vine fratele meu spre mine si in mana ii strălucea o katana pătata de sânge. Nenorocitul a ucis-o pe TenTen!!
- Buna surioara, îmi spuse el si lianele mă prinse de mâini si picioare si mă obligau sa stau in genunchi in fata lui.
- Te urăsc, spun printre dinţi si am pornit detonatorul de la centura mea de explozibil, cu puterile mele telekinetice.
Acum numai aveam cale de întoarcere. Trebuia sa merg pana la capăt, chiar daca trebuia sa mă sinucid, ca sa-l ucid pe el. Simt metalul rece al katanei, cum s-a lipit uşor de clavicula mea. Pielea mea uda, se încreţi rapid, la contactul cu metalul rece si nemilos. Închid ochii si din coada lor, isi făcu apariţia doua cristale sărate si ude, care aluneca pe obraji, întâlnindu-se la bărbie si apoi picând pe pamantul reavăn al junglei. Sasuke, Sakura, copii voştri, Neji, Ino, Noel, Ciro, Mike, sa va trăiţi viata. TenTen îmi pare atât de rău, ca a trebuit sa mori, dar ai avut un suflet curat si vei merge in Rai, pe când eu…
- Mai ai vreun cuvânt de spus surioara? O ultima dorinţa sa ti-o îndeplinesc? Dar nu te pot lăsa in viata, mai ales, ca mi-ai carbonizat jumătate de fata, tipa pe mine si eu deschid ochii si ii vad, partea dreapta arsa si pielea arata foarte urata, si nici numai avea ochiul drept.
- Da! Spun sigura pe mine si cu o hotărâre, ce nu ştiam de unde am luat-o.
- Care?
- Sper sa ne întâlnim in Iad si sa arzi in cazanul cu smoala, fiindcă din lumea asta plecam împreuna! Tip cat mă tine plămâni si in clipa următoare… BUMMMMMMMMMMMM!.............

Autorul: „O explozie uriaşa zgudui jungla amazoniana. Un nor de praf se ridica din aceea zona. Autorităţile s-au dus sa verifice si au găsit un crater imens si bucati de membre, arătând ca a fost o sinucidere sau o încăierare intre bandele bastinase si cele de militari, trimişi in zona, pentru a aplana orice conflict. Surse sigure de la biroul de armata din aceea zona, ne-au informat ca in aceea dimineaţa s-au furat grenade cu detonator, in valoare de 5 miliarde de dolari. De ce erau atât de scumpe? Fiindcă avea miezul din protoni si neutroni. Un miez foarte instabil din punct de vedere fizic si chimic. Grenadele furate, 13 la număr, o data detonate, aveau explozia egala cu 2,5 tone de trinitrotoluen sau T.N.T.
Sursele oficiale, spun ca au găsit doua cadavre carbonizate. Unul dintre el, inca mai respira si a fost dus de urgenta la spitalul din localitatea Tri-bi si după ce a fost stabilizat, a fost trimis cu avionul in Japonia, Tokyo pentru a fi supus intervenţiilor chirurgicale plastice si pentru mai multe analize, pentru a se vedea evoluţia lui. Al doilea cadavru sau mă rog, ce a mai rămas din el – corpul – ii s-au adunat membrele din jungla si capul si a fost trimis la baza militara pentru expertiza legistica, pentru a se identifica cine este si a se anunţa familia lui. Dar nu cred ca pot identifica mare lucru, ca si dantura ii s-a topi..”

Programul de radio din Tri-bi, pe data de 24 octombrie 2014. Prezentatoarea a murit la doua zile de la ştirea asta in condiţii suspecte. A fost găsita pe malul apei cu capul smuls din umeri. In ce lume trăim….

Poze:
http://www.sibiul.ro/up-anunturi/-1-vand...502227.jpg – Cabana unde stăteau Sasuke si Sakura
http://glassowater.files.wordpress.com/2...ck-cat.jpg - Pisica care o mângâia Sasuke pe veranda
http://www.timisweb.ro/img_produse/82786433500117f.jpg - Camera centrala
http://www.hopkinscabanas.com/images/pho...ana_16.jpg - Dormitorul celor doi
http://image.forumfree.it/1/7/2/0/0/8/8/1221595331.jpg - Katana lui Kankuro
Melodii:
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck – Pentru scenele din sufragerie, când Sasuke este singur si Sakura este in camera si pentru transmisiunea de la radio
Deci sysu..
Descrierea se imbina armonios cu naratiunea,si dialogul nu e sec...e foarte bine..Ink cv ..noul capitol este foarte interesant,dar daca am citit eu bn ,Manuela va pieri in confruntarea din jungla?!!:cry:
In ultima parte cu perspectiva naratorului e foarte bine relatata,dar cum de am apuca sa citesc m-a dus cu gandu la chimie...
Sfarsitul este foarte trist :( :(...si app melodia pusa Moonlight Sonata este superba si se potriveste cu atmosfera..Abia ast nextu..Byez si pooop :chuu::love:
Sysu ti-am mai spus si iti repet:Esti geniala!Astept sa vad ce se intampla mai departe:D.Ador ficul acesta.Descriere este si naratiune la fel.Defapt la tine sunt tot timpul:).Nu am ce comenta pentru ca este minunat.
Te pup si vreau sa vad nextul.Pariu ca o sa ma uimesti iar cum faci mereu:).Sakura si Sasuke ai gemeni ?Ei bine asta chiar ma socat:))Grabeste-te si kiss you!
Pagini: 1 2 3 4