Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

toate cele bune!

#1
Va salut, si incantata de cunostiinta! Sunt destul de veche in forum-it, chit ca am luat o pauza in ultima vreme. Ce doriti sa aflati despre mine, puteti intreba. ^^



P.S. scuze staff-ului daca am mai avut cumva un cont si inainte; poate v-am dat batai de cap. Si multumesc, Mab.! ^^
[Imagine: ls.jpg]

#2
Bine ai venit pe Animezup, Fata cu par de foc!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Scooby Dooby <3 Doo, dragut.
Ma cheama Ana - imi place numele, e asa.. simetric. Varsta mea se regaseste intr-una din melodiile unei trupe de rock din tara noastra. Hehe. Sunt oltianca. Imi plac animalele in general, am o slabiciune, uneori manifest mila si fata de insecte. In mod special insa, nevastuicile, pasarile rapitoare, anseriformele (gaste, lebede, bla), felinele, caninele si rozatoarele pufoase. In casa as prefera un caine istet si vioi (locuind singura, el ar parea cel mai "uman" dintre toate animalele de casa), dar momentan am o porcusoara de Guineea. Imi plac germana, economia si engleza, sunt cele pe care ma axez momentan. In timpul liber ma vad cu prietenii (o zi fara sa fac asta e o zi deprimant de pierduta pentru mine), sa compun, sa desenez, sa clapai la orga, sa ma uit la anime si probabil si altele... hobby-urile nu ma pricep mai deloc sa le descriu.

Incantata de cunostiinta! ^^
[Imagine: ls.jpg]

#4
Bună Ana! Willkommen hier. Eu îţi urez o şedere plăcută şi cât mai îndelungată pe forum.
Uhm...ai 17 ani ?

Ce muzică asculţi ? Câteva trupe ?
Ce profil studiezi la liceu ?
Sii...un anime favorit ?

Cam atât. Sper să ne mai intersectăm pe aici. Happy trollin' and have fun! ^^

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
Hey, bine ai venit pe zup Ana. Într-adevăr un nume frumos :X Şi câteva întrebări...
1. Un fruct preferat?
2. Anotimpul preferat?
3. Numărul norocos?
Cam atât. Şedere plăcută, să te distrezi şi să-ţi faci muuulţi prieteni.
She's wiskey in a teacup.



#6
Danke auch, Angilicious! ^^
Hehe, presupun ca ai facut o combinatie intre economie ca materie scolara + cantecul de la "Vama", nu?
Ma pliez pe multe genuri, depinde ce nevoi simt pe moment. Nu prea pot sa insir ceva, cred ca oricum gusturile mele se vor vedea mai bine la sectiunea muzica. :)

Prima jumatate mi-am tocat-o pe la stiinte-bilingv, dar m-am reorientat pe uman-bilingv. Primul meu anime preferat, care chiar si-a pus amprenta pe copilaria mea a fost Slayers. Imi amintesc cu drag de el... dupa care a urmat Naruto&Bleach-mania, dar acum nu mai; de urmarit am urmarit destule anime-uri si mi-au placut, le-am trait pe moment, dar momentan m-am ''indragostit'' de Shakugan no Shana, si va tine o perioada, intrucat e on-going.

Trolling-ul e placut, din pacate, mai ales in realitate, asupra prietenilor mei... ^^ Dar sper ca aici sa fiu fata cuminte. Incantata de cunostiinta! xD (cunostiinta intr-adevar, nu scapati fara sa trag si eu o privire peste profilul vostru, sa va cunosc mai bine).

Edit:

Saravisss, multumesc si ma bucur ca iti place si tie! ^^
Cred ca niciodata nu m-as putea satura de zmeura, fistic si mandarine. Imi plac mult anotimpurile ''solare'', calde - primavara si vara. O perioada am fost obsedata de numarul 13, care m-a controversat, dar se pare ca 7, care e luna nasterii mele si numarul meu in numerologie, cica, dar si un numar considerat norocos, isi face loc in viata mea. Oricum, numerele sunt cam de forma in ceea ce-mi priveste destinul, sau cel putin asa am observat. "Numarul" vinovat pentru tot este mintea. xD
Incantata sa te cunosc!
[Imagine: ls.jpg]

#7
Saluuut, Ana! > : D <
Am majoritatea întrebărilor și răspunsurilor, deci sper că nu mă voi repeta:
1.) De pe unde ești?
2.) De la ce vine nick-ul tău?
3.) Hobby-uri, ceva?
4.) Ai animale? Dacă da, ce animale, iar dacă nu, ți-ar plăcea să ai?
5.) Urmărești seriale, filme? Exemple, dacă dorești.
6.) Și ultima întrebare -sunt cam multe- citești? Ce cărți îți plac în special?
Ăsta da interogatoriu, sper să nu te deranjeze întrebările, iar dacă da, îmi cer scuze... În final, îți doresc să te distrezi aici ! XD, Ah, da, încântată (așa, pe la sfârșit) să te cunosc, eu sunt Neito (dar îmi poți spune Teu, Teo sau Castravecior) și... mi-ar face plăcere dacă ai dori să ...legăm o prietenie . : )

#8
Buna, castravecior! ^^ Daca m-ar fi deranjat si aveam chef sa fiu foarte secretoasa, nu imi mai faceam topic, asa ca stai linistita. Oricum, putin acolo tot sunt *fluierand*. Desigur ca ne putem imprieteni, nu garantez ca voi fi foarte vorbareata zilele astea, dar putem incepe o legatura. ^^ Raspund cu zel cui ma contacteaza *ah, asta a sunat a publicitate de sine T.T*. Si ca fapt divers, vazandu-ti semnatura am crezut ca acel ''you, me, bed, now'' facea parte din post. Haha. xD

Pai, mi-s olteanca get-beget. Nick-ul l-am mai intalnit de cateva ori inainte, in anumite contexte (atat in anime, cat si in realitate) si mi s-a parut foarte draguta ideea. Desi n-am parul de un rosu aprins, ci mai degraba un visiniu inchis, undeva in sufletul meu ma simt... roscata. Hobby-uri si animale am scris ceva mai sus ^^, acum urmaresc SnS care e on-going, si secundar m-am apucat de Zero no Tsukaima, dar nu-l urmaresc cu sufletul la gura. In rest, sunt varza cu serialele pentru ca rareori ma adun sa ma uit regulat la ceva. Mai citesc si eu, desi cam greu. Am o energie interna (rezultand nerabdare) care ma impiedica din a face multe, asa ca am nevoie de ceva foarte captivant sa rapun fiara. In general, imi place orice implica psihologie. Iubesc psihologia. Momentan am 'pe teava' Numele Trandafirului si Tess din Dubberville. Oscilez intre lectura pentru mine si lectura pentru scoala.

Multumesc de reply si ne mai auzim! :)
[Imagine: ls.jpg]

#9
Bine ai venit pe AnimeZup!
Cati ani ai?
Ai prieten?
Vrei sa fiu eu prietenul tau?
Te asigur ca nu o sa regreti Yondaime
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#10
Haha, Yondaime, mersi... xD
Am zis (adica lasat sa se deduca) mai sus ca saptespe'. Din pacate, nu fac double-dating, dar daca vrei te primesc in friendzone. ^^ Cu siguranta n-am sa regret! Ne vedem pe forum!
Zuppy04
[Imagine: ls.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  anne:ko demon: ni angel: chi / toate 3:wa! nadepsine 7 4.212 07-08-2007, 04:14 PM
Ultimul răspuns: nadepsine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)