Chestionar: Locka?
The Buckao
14.29%
1 14.29%
Tradare
85.71%
6 85.71%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

tattva vs HanniGram
#1
And here are the drawings..
Buckao-Skull Drawing
Tradare-Drawing Skull
[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]
#2
The Buckao- daca ai fi depus ceva mai mult efort sigur ti-ar fi iesit ceva mai frumos, sau macar mai prezentabil. Este mic, si fara detalii, si lucrat in repezeala. Nu merge scuza cu "n-am desenat de cand mi-am vandut frigiderul acum 5 ani" or shhhhiet. Dar ai o idee a proportiilor/anatomiei.
+1 pentru nume

Tradare- aici ai dat-o putin in gropi cu anatomia, in special la barbie si la nas, dar in rest arata mult mai bine. E doar o schita, dar daca mai lucrezi putin sigur o sa-ti iasa ceva dragut.

Votez cu Tradare

Gambateee
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!
#3
Voi fi sincer in comment-ul meu. Tradare este un desen din punct de vedere tehnic net superior lui Buckao si cred ca toti si-au dat seama de asta considerand si rezultatul poll-ului in momentul la care scriu eu acest post. Cu toate acestea pot afrma ca acesta din urma are un farmec aparte care pur si simplu ma amuza teribil si asta in sensul pozitiv al cuvantului. De fiecare data cand privesc imaginea ma bufneste rasul 21 si imi da impresia (desi probabil a fost ceva involuntar din partea sa) ca autorul schitei exact asta a vrut sa insufle privitorului.

@Stormrage a punctat bine atat lipsa efortului depus in realizarea sa cat si repezeala cu care a fost facut, insa tocmai aceasta neseriozitate face ca acest desen sa retina mai mult din pesonalitatea autorului decat Tradare, lucru pe care mereu il apreciez cand il vad intr-un desen si care imi ofera si un indiciu puternic cu privire la userul din spatele sau. 10

Astfel, pentru ca apreciez artistii cu simtul umorului care reusesc sa descreteasca fruntile oamenilor, chiar daca unii sunt stresati de sesiuni si altele cum sunt eu, votul subsemnatului merge catre Buckao. Felicitari artistului ! P.S. Fii mandru ca ai primit votul meu, deoarece el face cat 10 21
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"
#4
Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.