Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

'' say G o o d b y e . ''

#1
Da , mă plictisesc .
Aşa că m-am gândit ... şi am zis să fac publice unele din pozele făcute de mine .
Deocamdată , voi pune câteva mai vechi . Pentru că cele noi , încă sunt în telefon * without emotions * .

Ce poţi vedea de pe terenul de sport.

Atinge cerul dintr-o privire...

Dorinta toamnei. Sunt nişte scări , în toată regula 21

E doar o plimbare ...

O nouă dimineaţă ?



Aştept cu braţele deschise criticele . Şi restu' comentariilor 26 .
[center]

Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you
゚‘~

[Imagine: sdf10.png][/center]

#2
Eu e prima!

21

Prima
Imi plac copacii. si barele acelea Imi place unghiul si cum este lumina. Smile No comment
A doua
Ador cerul. Imi place unghiul si frunzele suunt frumos colorate. Era frumos daca se vedea si o pasare sau ceva, dar in prim plan pozele sunt foarte bune.
A treia
Ata nu a fost asa de inspirata. Poate era mai bine sa pozezi scarile de jos nu de sus. Frunze, era bine daca erau mai multe. 4
A patra
O pisica. Sweet. Pacat ca nu este cu fata si ca poza are calitatea putin cam proasta fiind tremurata. Peisajul nu ma incanta si ceea ce imi sare in ochi este pisica care e alba Smile
A cincea
Mi se pare buna poza asta. E asa in umbra si soarele lumineaza mult poza. Plantele sunt in umbra si e artistica opera. mie imi place.

Te mai astept cu poze ca sa mai comentez 3
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#3
Mulţumesc foarte mult pentru păreri şi critici , Dynn.
Legat de a a 3-a şi a 4-a poză , sunt total de acord . Mai ales cea cu scările , eram în ora de sport , nu aveam de făcut mare lucru x'D .
Pentru a nu face off-topic sau ceva de genul ... mai postez câteva fotografii . Sunt cu camera , deci eu o grafică mai ... '' rebelă '' , ca să spun aşa .

Poza m-a deranjat de când am făcut-o ... Avea acea nuanţă de mov , ceea ce mi se părea absolut ciudat . Deoarece ar fi trebuit să iasă un negru oarecum şters sau un verde foarte palid ...
ÃŽn culoare proprie .

Privind mai departe.


Şi aceasta , m-a pus pe gânduri ... are aceleaşi nuanţe ciudate . Îmi aduc aminte că mă jucam aiurea cu camera şi foloseam unele efecte la întâmplare . Asta numai din cauză că încercam să dau de blitz , activând tot felul de setări , fiind şi în italiană tot meniul - 3- .
Cu o singură privire .
[center]

Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you
゚‘~

[Imagine: sdf10.png][/center]

#4
So, hello! chiar ca am chef de comentat, nu gluma. Si ma bucur ca am dat peste un topic cu poze asa de inspiratehug
Voi incepe criticatul de la primul post.

Ce poţi vedea de pe terenul de sport. -Doamne, chit ca fac off-topic, daca vedeam poza asta fara titlu as fi zis ca e undeva prin alta tara. Ce peisaj superb aveti de pe terenul de sport21.
Asa, revenind. Culorile sunt grozave. Un mic defect ar fi faptul ca sunt un pic prea vii, si copacii nu mai sunt pusi in evidenta. Pentru ca ei sunt cei mai tari de prin poza21 . In al doilea rand, poza pare facuta de la distanta cam mare, de undeva de sus dar nu prea sus24. As fi incercat sa pozez mai dintr-o parte..39

Dorinta toamnei. -Deci de culori de lumina nu prea am ce comenta, sunt chiar bune. Dynn, daca nu iti citeam commentul as fi zis acelasi lucru. Deci prefer sa zic doar "idem Dynn".


E doar o plimbare ... - aici nu prea imi plac "Coclaurii aia".. mai bine ai fi fotografiat pisica mai de jos si mai de aproape, incercand sa eviti partea aia. Calitatea pozei nu mi se pare una buna..39 pare un pic miscata.

O nouă dimineaţă ? -La poza asta nu am ce comenta. E foarte buna. Doar ca eu as fi taiat padurea aia din stanga si as mai fi dat la niste contrast. Nu bag mana in foc ca nu stiu exact cum ar iesi.

Al doilea post:


ÃŽn culoare proprie . - Mda21 titlul spune altceva. Bunicel cadrul, dar blocul de acolo nu e prea estetic. Nu vad ceva prea special la poza.. pare murdar pe jos. Culoarea pe care i-ai dat-o imi place, chiar i se potriveste.

Privind mai departe. -Inafara de faptul ca nu imi place calitatea si ca (,) culorile ar fi putut fi mai vii, nu am nimic de spus. Imi place.

Cu o singură privire . -Damn, culorile sunt atat de frumoase. Love it, congrats.

[/font]
Cea mai reuşită semnătură.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)