Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

poveste Naruto

naruvulpiXkittyhina ma bucur ca esti o cititoare fidela a povestii mele :D
pentru ca ma cam plictisesc, sa magam un next :D

Capitolul 11: Sakura ia o decizie

Dupa intalnirea cu Selinadie, optimismul Sakurei a scazut. Niciodata nu a fost atat de speriata. Uimirea ei era deasemenea mare. Nu ii venea sa creada ca face parte din clanul Haruno, cel mai puternic din lume. Era putin dezamagita pe Tenten. Satena a stiut tot acest timp si nu a spus nimic nimanui. Multe intrebari rasunau in capul rozaliei. Se intamplasera prea multe intr-o seara.
Dimineata, Sakura se trezi dupa un somn nu prea placut. Isi facuse siesta de dimineata si iesise din casa. In timp ce cobora scarile, fata a alunecat. Sasuke era in locul potrivit si la momentul potrivit, asa ca a prins-o. Obrajii rozaliei erau rosii ca bujorii.
-M..Mu..Mum...Multumesc, Sasuke-kun ! spuse Sakura fara sa poate lega nici doua cuvinte bine.
*Sasuke-kun? Nimeni nu mi-a mai spus asa. Atatea fete ma plac dar niciuna nu ma striga astfel. Deci ma respecta!* gandi brunetul.
<Ce te-a apucat, baiete? Te indragostesti de o rozalie prapadita?> vorbi Sharinganul.
*Nu..dar pentru prima data ma simt respectat de cineva.*
-Acum ma poti lasa joc. Cred ca sunt destul de grea.
Baiatul o lasa jos incet. Avea de gand sa o intrebe ce are de gand sa faca. Ar fi vrut sa o ajute, sa plece impreuna cu ea pentru a o sustine. Toate astea nu pentru ca ar tine la ea in mod special, dar nu suporta sa isi vada prietenii cazand sub proprii ochi.
-Sper sa nu te deranjeze prea mult intrebarea mea dar, ce ai de gand sa faci?
-Adica ce voi faca dupa vorbele spuse de Selinadie? Daca despre asta vorbesti, sa stii ca 60% din mine vrea si 40% nu vrea sa accepte propunerea, chiar daca nu am de ales. Deci raspunsul meu este da. Astfel voi demonstra tuturor ca nu sunt o fetita speriata care umbla dupa baieti, ci o persoana care are curajul de a infrunta pericolul!
Vorbele rozaliei il impresionara pe Sasuke. Acum realiza de ce Sakura se intrena mai mult decat restul echipei. Tot ce vroia fata era sa fie observata, respectata si ca toti oamenii sa ii recunoasca calitatile de ninja.
-Presupun ca nu vrei sa vin cu tine in aventura ce va urma. Aceasta este o treaba de familie asa ca nu trebuie sa ma amestec.
-Ma bucur ca ai fi vrut sa ma ajuti, dar cum ai spus si tu este o treaba de familie. Ai vrea sa vii cu mine in casa in camera aceea unde se afla multe carti? Sunt sigura ca vom gasi cateva informatii!
Brunetul aproba din cap si merse impreuna cu rozalia. Sakura il lua de mana si au inceput sa alerge, era nerabdatoare sa afle mai multe lucruri despre rudele ei care au ramas in viata. In camera era o biblioteca imensa. Cei doi au inceput a caute printre rafturile pline cu carti. Dupa cateva zeci de minute de cautare, au gasit o carte cu coperta roz. Sakura a deschis-o vazand arborele genealogic al clanului Haruno. Nu ii venea sa creada. Avea o familie imensa, iar ea nu a stiut pana acum. Pe o pagina erau scrise numele celor patru rude ramase in viata.
-Uite Sasuke! Am gasit persoanele care trebuie sa le caut! Sekuri Haruno, Rozalia Haruno, Rozabell Haruno si Akarose Haruno. Fiecare dintre ei stie cate trei tehnici speciale ale clanului, ceea ce inseamna ca sunt 12 jutsuri in total. Se pare ca voi avea mult de lucru!
-Priveste! Sunt scrise si locurile in care se afla! Sunt niste sate mai putin necunoscute din Tinutul Focului. Sekuri se afla in satul Chung, Rozalia in satul Nimfan, Rozabell in satul Tsiomfu, iar Akarose in satul Nimfona. Acum tot ce mai trebuie sa faci este sa ii gasesti, sa te antrenezi si sa iti invingi sora! spuse Sasuke.
-Trei lucruri si toate grele. Nu trebuie sa ma plang! Am zis ca le voi arata tuturor cat de puternica sunt!
Sasuke zambi. Era impresionat de colega sa. Chiar si el o considera o fata fricoasa care se uita dupa baieti, dar acum si-a dat seama ca se inseala.
-Nu uita sa ii lasi lantisorul lui Selinadie! ii reaminti baiatul rozaliei.
Dupa ce terminara au iesit pe plaja pentru a sta cu prietenii lor. Optimismul rozaliei a revenit la normal, ceea ce insemna un avantaj psihic. Sakura nu parea foarte deranjata de decizia pe care o facuse, ba chiar era mandra de ea. Pentru prima data s-a simtit importanta. S-a bucurat de ultima zi din mica excursie organizata de Tenten.
Seara, rozalia s-a furisat in camera lui Tenten pentru ai fura lantisorul. I l-a dat surorii ei, nefiind constienta de ce se va intampla datorita obiectului oferit.

sper ca v-a placut...next-ul maine :bye:

Răspunsuri în acest subiect
poveste Naruto - de BlueGum - 29-12-2008, 10:09 PM
RE: poveste Naruto - de O@n@ - 30-12-2008, 12:02 AM
RE: poveste Naruto - de Flash - 30-12-2008, 10:27 AM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 30-12-2008, 11:08 AM
RE: poveste Naruto - de starnight - 31-12-2008, 06:47 PM
RE: poveste Naruto - de Nidryne - 31-12-2008, 06:51 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 31-12-2008, 10:20 PM
RE: poveste Naruto - de Kali?! - 01-01-2009, 07:50 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 02-01-2009, 11:17 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 03-01-2009, 06:20 PM