Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

poveste Naruto

#11
yeeey...insfarsit comentarii! chiar imi venea sa inchid ficul dar m-am razgandit ;)
deci continuare? bine....urmeaza ceva interesant :D

Capitolul 9: Tenten isi continua planul. Un inamic apare din umbra.

Dupa petrecere, indragostita Tenten a hotarat sa isi continue planul. L-a mintit pe Neji in legatura cu dragostea ei pentru Lee, adevaratul ei scop era sa se apropie mai mult de saten.
Tenten a hotarat sa ii invite pe toti intr-o excursie la plaja fara sa il omita pe baiatul viselor ei. Plecarea avea sa fie la ora 10:00, ceea ce insemna ca mai erau 2 ore. Cu totii isi faceau bagajele, fericiti ca aveau si ei putin timp liber. Neji nu era chiar fericit. Ii placea sa ajute oamenii, dar nu in felul care vrea Tenten. Daca intradevar il iubea pe Lee, trebuia sa ii spuna fata in fata. Nu a mai stat deoarece trebuia sa se intalneasca cu prietenii lui pentru plecare.
Cand au ajuns, cu totii sau grabit spre casa in care aveau sa stea si au plecat repede pe plaja. Fetele stateau la soare pentru a se bronza, iar baietii se scaldau in apa calduta si curata. Numai o fata lipsea din grup, aceea era desigur Tenten care se afla in apa. Se parea ca era pe cale sa se inece si striga dupa ajutor sperand ca un baiat va veni sa o salveze.
-Te salvez eu! spuse Shikamaru venind spre fata.
-Nu tu trebuia sa ma salvezi, ci Neji! spuse satena vazand ca planul ei a esuat.
Tenten a inceput sa se prefaca din nou, dar de data asta mult mai convingator. In timp ce se agita prin apa, simtea ca ceva o trage de picior si o ducea in adancul apei. Neji a observat asa ca se duse sa o salveze. Nu a fost greu deoarece inamicul a fugit pentru a nu fi observat. Brunetul a dus-o pe fac la mal si a asezat-o pe nisip. Aceasta era inconstienta desi nu stase prea mult timp in apa. L-a chemat pe Lee pentru ai face respiratie gura la gura. Lee nu a inteles, de ce tocmai el. Dar nu a comentat asa ca a trecut la treaba. Tenten se trezi repede speriata de ce se intamplase. Cu multi nervi, a inceput sa il bata pe baiatul cu cap de castron.
Dupa intamplarea jenanta pentru Tenten, toti eu mers in diferite locuri ale plajei pentru a avea liniste. Naruto statea impreuna cu Hinata, Sasuke se duse intr-un loc pentru a nu fi deranjat, iar restul stateau un grup pentru a se distra. Doi ochi rosii ii priveau pe Naruto si Sasuke. Nu parea sa fie de bine.
Umbra misterioasa a inceput sa se miste. In timp ce Naruto statea cu prietena lui, Hinata a vrut sa plece putin in casa. In timp ce fata cu parul indigo mergea,cineva a aruncat o bomba cu fum care te adormea. Hinata cazu pe jos adormita. Umbra misterioasa s-a transformat in si a plecat spre Naruto. Aceasta ia dat sa bea un suc care continea otrava. Blondul zacea pe jos inconstient. Persoana care era transformata in Hinata a inceput sa rada malefic. Dupa voce, parea sa fie o fata. Dupa ce termina cu Naruto, a plecat la Sasuke. A asteptat ca acesta sa se apropie e apa. Nu a stat mult timp. L-a tras pe brunet de picior si l-a dus pe fundul marii. Dupa ce a terminat, s-a dus la casa unde stateau toti copii si a lasat un biletel in patul Sakurei.
Cand rozalia a ajuns in camera ei, a observat mesajul:
,,Daca vrei sa iti readuci prietenii la viata vin-o la apusul soarelui la stanci. Brunetul este pe fundul marii iar blondul aproape de casa asta''
Sakura s-a speriat. A plecat afara pentru asi gasi prietenii. Pe Naruto l-a gasit usor, dar ii era mai greu sa il Gaseasca pe Sasuke. Dupa jumatate de ora de cautat in apa, aceasta l-a gasit pe brunet inconstient. L-a adus la mal alaturi de blond.
Rozalia a inceput sa planga. Trebia sa isi salveze prietenii asa ca se hotara se mearga la locul de intalnire.

sper ca ma tin in suspans :smart:

Neji si Tenten: http://i729.photobucket.com/albums/ww299...d48fa9.jpg

#12
yeeey ce repede am primit comentarii :D ma bucur ca va place si imi pare rau pentru greselile de tastare. Nu am avut timp sa corectez deoarece eram grabita. Sa stiti ca o vreme va veti bucura de capitole care apar des deoarece(pentru cei care nu stiu) eu am scris aceasta poveste pe 5 caiete asa ca nu voi avea probleme cu ideile :D dar sa trecem la subiect

Capitolul 10: Clanul Haruno este descoperit

Era seara. Soarele incepea sa apuna. La stanci se afla Sakura care astepta sa apara persoana necunoscuta. Aceasta ii avea pe Naruto si Sasuke langa ea sperand va inamicul ii va aduce la viata.
-Se pare ca ai venit! spuse persoana necunoscuta care le facuse rau celor doi baieti.
-Stii foarte bine ce vreau! Sa le dai viata inapoi prietenilor mei!
- Voi face asta dar trebuie sa juri ca imi vei aduce ce vreau!
-Promit indiferent de ce mi-ai cere, dar acum ocupate de prietenii mei!
Persoana necunoscuta a zambit. Nu credea ca va fi atat de usor. Se pare ca rozalia nu s-a schimbat deloc.Dar de unde o cunostea pe Sakura? Aveau treburi nerezolvate din trecut? Necunoscuta s-a apropiat de baieti si le-a dat sa bea un medicament. Acestia s-au trezit imediat. Cand Sasuke a vazut-o a recunoscut-o imediat.
-Cine esti tu? De ce ai incercat sa ma omori? Nici nu te cunosc!
-Rabdare copii, veti afla in curand cine sunt eu!
Persoana necunoscuta si-a dat jos haina. Cei trei au ramas uimiti. Cine este? Era o clona care avea infatisarea putin schimbata?
-Dar...aceasta sunt eu! Nu se poate!
-Ai dreptate. Eu sunt...SORA TA GEAMANA!
Copii au ramas inlemniti. Cum se putea asa ceva? Sakura era orfana. Parintii ei au murit de mult si nu mai avea nicio ruda. Rozalia era si ea incemenita. Ea nu a stiut niciodata ca are o sora, dar nici nu si-ar fi dorit sa stie deoarece se parea ca ruda ei era de partea raului.
-Tu nu poti fi sora mea! Eu nu am rude! Esti o impostoare! spuse rozalia nervoasa.
-Daca iti voi spune tot ma-i crede. Dupa cum vezi, arat ca tine, dar nu sunt Haruno, ci Uchiha! Numele meu este Selinadie.
-Nu poti fi din clanul meu! Eu si Itachi suntem singurii supravietuitori! spuse Sasuke.
-Vezi tu...Mama noastra a fost o Haruno iar tatal un Uchiha. Inainte ca eu si sora mea sa ne nastem, ei au aflat ca daca cineva avea puterile ambelor clanuri, murea! De aceea, ne-au separat la nastere. Astfel, eu sunt Uchiha iar sora mea Haruno! Clanul Haruno este mai puternic decat crezi. Acesta se mai numeste si Roses of Night deoarece jutsurile speciale acestui clan sunt cu trandafiri. Daca aceste jutsuri sunt folosite la perfectie, este mai puternic decat clanul Uchiha. Daca tu, Sakura, esti cu adevarat o Haruno, inseamna ca esti cea mai puternica din lume!
Sakura era uimita. Ieri era o fata obisnuita care facea doar sa se dea la Sasuke, azi afla ca este cea mai puternica din lume. Ii venea greu sa creada asta deoarece era cea mai slaba din echiba, chiar daca avea cel mai bun control al chackrei.
-Acum ca stii povestea noastra, sa iti spun ce vreau. Nu uita, ai promis ca imi aduce ce vreau!
-Am promis, asa ca vorbeste.
-Probabil va va veni greu sa credeti si ce va spun acum. Ce vreau eu este o prietena de a ta pe nume Tenten. Nu cred ca ati observat, dar in lantisorul care il poarta este sigilat demonul cu patru cozi, Yonbi! Tenten a stiut de asta tot timpul dar nu v-a spus deoarece nu vroia sa o marginalizati. Nu imi trebuie fata, doar lantisorul!
-Iti voi aduce acest obiect daca il doresti atat de mult. Acum noi vrem sa plecam.
-Nu am terminat! Vreau sa ne luptam! Acum esti prea slaba pentru mine asa ca trebuie sa iti spun niste secrete. In Tinutul Focului sunt cele patru rude ramase in viata din clanul Haruno. Trebuie sa le gasesti pentru a invata toate tehnicile specifice clanului tau. Ai trei luni la dispozitie pentru antrenament. Lupta se va tine in Labirintul Guraka. Te astept!
Selinadie disparu intr-un nor de fum lasandu-i pe cei trei ingandurati.



imi cer scuze pentru excesul de dialog :(( sper macar sa fie interesant

Selinadie: http://media.photobucket.com/image/sakur...a.jpg?o=20

#13
naruvulpiXkittyhina ma bucur ca esti o cititoare fidela a povestii mele :D
pentru ca ma cam plictisesc, sa magam un next :D

Capitolul 11: Sakura ia o decizie

Dupa intalnirea cu Selinadie, optimismul Sakurei a scazut. Niciodata nu a fost atat de speriata. Uimirea ei era deasemenea mare. Nu ii venea sa creada ca face parte din clanul Haruno, cel mai puternic din lume. Era putin dezamagita pe Tenten. Satena a stiut tot acest timp si nu a spus nimic nimanui. Multe intrebari rasunau in capul rozaliei. Se intamplasera prea multe intr-o seara.
Dimineata, Sakura se trezi dupa un somn nu prea placut. Isi facuse siesta de dimineata si iesise din casa. In timp ce cobora scarile, fata a alunecat. Sasuke era in locul potrivit si la momentul potrivit, asa ca a prins-o. Obrajii rozaliei erau rosii ca bujorii.
-M..Mu..Mum...Multumesc, Sasuke-kun ! spuse Sakura fara sa poate lega nici doua cuvinte bine.
*Sasuke-kun? Nimeni nu mi-a mai spus asa. Atatea fete ma plac dar niciuna nu ma striga astfel. Deci ma respecta!* gandi brunetul.
<Ce te-a apucat, baiete? Te indragostesti de o rozalie prapadita?> vorbi Sharinganul.
*Nu..dar pentru prima data ma simt respectat de cineva.*
-Acum ma poti lasa joc. Cred ca sunt destul de grea.
Baiatul o lasa jos incet. Avea de gand sa o intrebe ce are de gand sa faca. Ar fi vrut sa o ajute, sa plece impreuna cu ea pentru a o sustine. Toate astea nu pentru ca ar tine la ea in mod special, dar nu suporta sa isi vada prietenii cazand sub proprii ochi.
-Sper sa nu te deranjeze prea mult intrebarea mea dar, ce ai de gand sa faci?
-Adica ce voi faca dupa vorbele spuse de Selinadie? Daca despre asta vorbesti, sa stii ca 60% din mine vrea si 40% nu vrea sa accepte propunerea, chiar daca nu am de ales. Deci raspunsul meu este da. Astfel voi demonstra tuturor ca nu sunt o fetita speriata care umbla dupa baieti, ci o persoana care are curajul de a infrunta pericolul!
Vorbele rozaliei il impresionara pe Sasuke. Acum realiza de ce Sakura se intrena mai mult decat restul echipei. Tot ce vroia fata era sa fie observata, respectata si ca toti oamenii sa ii recunoasca calitatile de ninja.
-Presupun ca nu vrei sa vin cu tine in aventura ce va urma. Aceasta este o treaba de familie asa ca nu trebuie sa ma amestec.
-Ma bucur ca ai fi vrut sa ma ajuti, dar cum ai spus si tu este o treaba de familie. Ai vrea sa vii cu mine in casa in camera aceea unde se afla multe carti? Sunt sigura ca vom gasi cateva informatii!
Brunetul aproba din cap si merse impreuna cu rozalia. Sakura il lua de mana si au inceput sa alerge, era nerabdatoare sa afle mai multe lucruri despre rudele ei care au ramas in viata. In camera era o biblioteca imensa. Cei doi au inceput a caute printre rafturile pline cu carti. Dupa cateva zeci de minute de cautare, au gasit o carte cu coperta roz. Sakura a deschis-o vazand arborele genealogic al clanului Haruno. Nu ii venea sa creada. Avea o familie imensa, iar ea nu a stiut pana acum. Pe o pagina erau scrise numele celor patru rude ramase in viata.
-Uite Sasuke! Am gasit persoanele care trebuie sa le caut! Sekuri Haruno, Rozalia Haruno, Rozabell Haruno si Akarose Haruno. Fiecare dintre ei stie cate trei tehnici speciale ale clanului, ceea ce inseamna ca sunt 12 jutsuri in total. Se pare ca voi avea mult de lucru!
-Priveste! Sunt scrise si locurile in care se afla! Sunt niste sate mai putin necunoscute din Tinutul Focului. Sekuri se afla in satul Chung, Rozalia in satul Nimfan, Rozabell in satul Tsiomfu, iar Akarose in satul Nimfona. Acum tot ce mai trebuie sa faci este sa ii gasesti, sa te antrenezi si sa iti invingi sora! spuse Sasuke.
-Trei lucruri si toate grele. Nu trebuie sa ma plang! Am zis ca le voi arata tuturor cat de puternica sunt!
Sasuke zambi. Era impresionat de colega sa. Chiar si el o considera o fata fricoasa care se uita dupa baieti, dar acum si-a dat seama ca se inseala.
-Nu uita sa ii lasi lantisorul lui Selinadie! ii reaminti baiatul rozaliei.
Dupa ce terminara au iesit pe plaja pentru a sta cu prietenii lor. Optimismul rozaliei a revenit la normal, ceea ce insemna un avantaj psihic. Sakura nu parea foarte deranjata de decizia pe care o facuse, ba chiar era mandra de ea. Pentru prima data s-a simtit importanta. S-a bucurat de ultima zi din mica excursie organizata de Tenten.
Seara, rozalia s-a furisat in camera lui Tenten pentru ai fura lantisorul. I l-a dat surorii ei, nefiind constienta de ce se va intampla datorita obiectului oferit.

sper ca v-a placut...next-ul maine :bye:

#14
mai mai...se pare ca naruvulpiXkittyhina este taree nerabdatoare :)
dar o dingura rugaminte as avea de la tine...daca nu ai de comentat incearca sa imi spui greselile de tastare sa ai si tu un rol in acest fic :D
deci sa nu te mai tin pe jar asa ca.........next

Capitolul 12: Prima zi de antrenament

Dupa ce Sakura s-a documentat in ceea ce priveste rudele ei, a hotarat ca e timpul sa intre in actiune.
Dis de dimineata isi puse cateva lucruri intr-un rucsac si lasa un biletel pentru prietenii ei. Ii parea foarte rau deoarece ar fi vrut sa o insoteasca Sasuke, dar aceasta problema era ceva personal. Acum era fericita ca avea ocazia sa demonstreze tuturor cat de puternica poate fi si ca poate lupta impotriva raului, chiar daca partea intunecata reprezenta o ruda. Pe drum se gandea de ce Selinadie nu a venit mai devreme. Probabil pana in momentul de fata a crezut-o fricoasa, neinsemnata, buna de nimic. Se parea ca nici in neamurile ei nu putea avea incredere. Totusi, acum simtea ca are un motiv pentru a exista. Un motiv care consta in sabotarea planurilor surorii ei. Daca rozalia va pieri in lupta cu tanara Uchiha, atunci era mai mult ca sigur ca se apropia sfarsitul lumii.
Dupa momente de ganduri profunde, Rozalia arunca o privire pe harta. Observa ca cele patru sate in care se aflau rudele ei erau destul de apropiate, ceea ce facea calatoria mai usoara. Dupa presupusele rozaliei, in cel mult doua ore va ajunge la primul sat. Drumul nu era periculos asa ca nu avea de ce sa o bantuie frica.
Dupa doua ore de mers ajunse in satul Nimfan. Era un sat foarte linistit, dar casele darmate nu prea aratau frumos. Se parea ca de curand a fost atacat iar satenii munceau din greu pentru reparatii. Rozalia intra pe poarta orasului dar dupa cativa pasis e auzi o un tipat...
-Fugiti! Este fata aia care a distrus totul in calea ei!
Satenii au inceput sa se panicheze. Sakura nu intelegea de ce. S-a indreptat catre un satean si l-a intrebat ce se inampla. Acesta i-a spus ca de curand o fata care semana mult cu Sakura a atacat satul fara cel mai mic efort. Rozalia a inteles cine este vinovat, nimeni altcineva decat Selinadie. Se pare ca tanara Uchiha incearca sa isi motiveze sora pentru lupta.
-Stati! Nu eu sunt cea care v-a atacat! A fost sora mea geamana malefica! Eu am venit aici pentru cineva pe nume Rozalia Haruno. O cunoasteti? le vorbi Sakura.
-O stim. Locuieste la marginea orasului intr-o casa mica. Daca vrei sa ajungi la ea, mergi spre nord. Drumul nu este lung, iti va lua 30 de minute.
-Va multumesc foarte mult! Va raman recunoscatoare! spuse rozalia vesela si porni la drum.
Dupa jumatate de ora de mers, Sakura ajunse in fata unei case mari. Se uita pe geam si observa o femeie foarte frumoasa. Ochii ii avea albastrii, parul roz si lung il avea prin cu o fundita galbena. Pura un kimono rosu cu mici modele colorate. Femeia statea la masa si sorbea dintr-o ceasca de ceai. Sakura batu la usa si intra.
-Cine esti tu si ce cauti la mine acasa? ii spuse femeia.
-Eu sunt Sakura Haruno si am venit la tine pentru ceva important!
-Sakura? Oh! Tu esti! Nu imi vine sa cred! Draga mea nepoata! Eu sunt Rozalia Haruno, dar cred ca stii asta deja.
-Am vesti proaste. O stii pe Selinadie Uchiha?
-Sigur! Este sora ta, dar din pacate a ales calea gresita si intunericul a pus stapanire pe ea.
-Ei bine...m-a provocat la lupta si mi-a spus sa invat cele 12 jutsuri ale clanului.
-Daca doresti atat de mult, vin-o cu mine afara pentru antrenament!
Rozalia o lua pe Sakura de mana si o duse pe o campie.
Totul era foarte frumos dar probabil se vor deranja cateva lucruri dupa antrenamentul rozaliei.

cam atat pentru ca nu mai am timp am multe teme. sper sa va placa dar nu am mai stat sa corectez greselile.
iata si o poza cu Rozalia Haruno: http://i729.photobucket.com/albums/ww299.../pink1.jpg

#15
Well...decie randul meu:
Am gasit sin eu pe aici un fic ingropat mai mult adik despre naruhina.Imi place ideea.Chestia cu planul lui Sasuke mi se pare...nu stiu...adica nu cred ca i-ar pasa vreodata de ceea ce face Naruto insa este ficul tau si sa aducem aminte de la ce vine acum cuvantul fic...mi-ar placea sa-l ilustrezi si pe Sasuke intr-o mare dilema si sa aiba nevoie de ajutorul Sakurei :X .Stiu ca fic-ul tau este despre naruhina insa ai putea sa bagi si un singur capitol de sasusaku(scz:D nu lua in seama ce am zis.Sunt fana no. one sasusaku)Treci si pe la mine te roog: http://animezup.com/forum/showthread.php...287&page=1 si http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3453
Ja ne!Astept nextu
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^


Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?


#16
nu am trecut de mult pe aici..dar probabil nici nu ati simtit lipsa mea >:D<
asta e...lasa ca o data si-o data o sa devin eu o buna scriitoare ;)

Capitolul 13: Nu este atat de simplu sa fi Haruno

Era amiaza. Rozalia si Sakura se aflau pe o pajiste, putin departe de sat, pentru a nu face stricaciuni in timpul antrenamentului. Cerul era inca albastru, ceea ce insemna ca mai au destul timp. Copacii erau inalti si iarba pufoasa, dar probabil se vor schimba putin in urma incercarilor nereusite ce vor urma.
-Sakura...Sa fi un membru din clanul Haruno nu este usor. Ma refer la faptul ca jutsurile caracteristice nu sunt atat de simple pe cat crezi. In primul rand, trebuie sa ai un control excelent al chakrei, altfel nu va avea niciun rost daca chakra nu este distribuita uniform. Chakra albastra pe care o posedam cu totii nu este suficient de puternica pentru a alimenta jutsurile clanului nostru, de aceea s-a format chakra roz. Este simplu sa o obtii, dar greu de controlat.
-Dar cum pot folosi aceasta chakra roz? Stiu sa o controlez foarte bine pe cea normala, dar invat destul de greu ceva nou.
-Nu iti face griji, te vei descurca! In primul rand trebuie sa ai semnul special pentru a controla chakra roz. Il vei avea imediat!
Atunci Rozalia isi puse mana pe umarul Sakurei. Inchise ochii, se concentra timp de 30 de secunde, iar cand lua palma se putea vedea un semn sub forma de trandafir.
-Gata! Acum ca am facut acest lucru, totul depinde de tine!
-Acum am semnul...ce trebuie sa fac? intreba Sakura nerabdatoare sa afle care este primul jutsu.
-Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pentru a crea niste aripi de fluture.
Sakura se concentra cat putu de bine. Incepea sa simta cum chakra roz se plimba in corpul ei, asteptant sa fie eliberata. Dupa cateva zeci de secunde, in spate i-au aparut doua aripi. Din pacate, acestea erau cat doua nuci, asa ca nu erau suficiente pentru a zbura. Mai incerca o data, dar de data asta i-au aparut cinci aripi ce stateau in forma de floare. Nervoasa, se concentra mult mai tare, dar aripile s-au facut prea mari incat au ridicat-o pe Sakura.
-Cand faci astfel de jutsuri, trebuie sa ai mintea limpede, altfel tot ce faci este in zadar!
Sakura incerca din aer sa isi formeze aripile. Cadea destul de repede, asta insemna ca trebuia sa isi gaseasca linistea mintala cat mai repede pentru a reusi sa faca jutsul. Cand era aproape de pamant, aripile roz au aparut in spatele rozaliei. Aceasta zbura prin aer, fericita ca reusise.
-Bravo Sakura! Acum este timpul sa mergi la culcare. S-a terminat ziua cu incercarile tale.
Rozalia ateriza usor. Merse impreuna cu Rozalia acasa pentru un somn bine meritat.

sper ca v-a placut..astept critici :-h

#17
I'm first !I'm first ! nu te supara dar e cam mic dar imi place mult

greseli:

cgakra-chakra

ckakra-chakra

asteptandt-asteptand

sa ace jutsul-sa faca jutsul

c-am rapida ora de culcare o.O O.o nici yo nu merg asa devreme la culcare

ce imi place:

semnul in forma de trandafir

cand isi facu aripile alea 5 in forma de floare

aripile roz(vreau si yo :(=(( )

sa-l faci mai mare data viitoare si sa pui continuarea mai repede de data asta plz :pls: gambate si :bye:
sys-urile mele mult iubite : cory-chan, denny-chan si manu-chan si nu am preferata 4 10

my chibi
[Imagine: chibi_1816.gif]
ichigo, chibi-ul lui neko-chan


[Imagine: 3389757.png]

#18
este scurt rau...:))dar ficul imi9 place la neb
greselile au fost spuse de mew_zoey
naratiunea descrierea si dialogul:X
imi place
tine-o tot asa
chuu & kissu' :love: :bye:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)