Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

hohoho

#1
Salutare, sunt nou pe aici, si cum se face pe orice forum serios cu useri "neseriosi"(asa ca mine), e nevoie de o mica introducere. Numele e neimportant, am 21 de primaveri, rock-ar, ma uit la animeuri dintr-o placere mai speciala , sunt foarte selectiv, dornic de distractie, mi se rupe de tot si toate si in primul rand de societate, sociabil pana ma calci pe draci si cam atat ma cunoasteti voi mai tarziu mai bine. Salut din nou si ........ da muzica mai tareeeeeeeee21

#2
Bine ai venit pe Animezup, HentaiDemon!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Salutări.
Frumos nick, apropo.

Citat:rock-ar
Nu mai spune.

Citat:am 21 de primaveri
MoÅŸ.

Citat:da muzica mai tareeeeeeeee
La maxim.

Hmm, îmi poţi spune căteva din anime-urile văzute ? Mă refer la hentai bineănţeles, dacă vrei să pui şi alete nu mă deranjează.
Ia uimeşte-mă, care e numele tău ?
Şi atât. Bun venit.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#4
Daca vroiam sa stii numele meu il puneam direct in nick, 21 de primaveri nu inseamna mos doar mai experimentat in anumite domenii placute, rock-ar da, probleme cu asta?21 animeuri ei bine sunt destule, Black Blood Brothers, Black Cat, Ergo Proxi, Ghost in the shell, Chrome Shelled Regios, Loveless, si altele ma dor degetele sa scriu toata lista. Cat despre hentai nu neaparat lista de animeuri cat atitudinea. Dar as fi ipocrit sa afirm, ca nu m-am uitat la asa ceva, as putea aminti Night shift nurses, Blood Royale si altele.

#5
Haha, I welcome you here.

A friend with hentai is a friend indeed, lol.
Do not speak unless you can improve the silence.

#6
Hailol, vorba lu Wunderbar, idem ^^
Bine ai venit, friend.

#7
So ce se invarte pe aici? Cateva sfaturi, descrieri, informatii din interior? Eventualele injuraturi le astept pe PM. 3 pace.

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#8
Well, eu sunt nou aici de altfel deci nu stiu daca ar fi adecvat sa-mi dau cu parerea dar.. din cate am observat eu pana acum, pare un site destul de primitor si oke, din mai orice punct de vedere, lots of Threads, lots of Users, respectiv lots of things to discuss.
Just be yourself I guess, make new bonds and.. have fun (that's the key in everything). Sectiunile le gasesti pe pagina principala dupa cum stii deja, incearca sa gasesti ceva ce ti se potriveste and.. start posting.
In rest, las pe cineva cu mai multa vechime, eu nu stiu tocmai asa multe lucruri banuiesc dar.. sincer, nu pare a se invartii nimic odd, just a huge bunch of fine people. 10
Take care mate.

#9
21 am inteles, eu ma refeream la eventuale cat fight, baieti cu exces de testosteron care-si umplu frigiderele cu carne pe pm chestii din astea prezente pe majoritatea forumurilor. Dar din cate vad e ok, totul e pasnic uite fluturasul iubeste fluturasul. O sa ma simt bine aici3.

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#10
Oh, imi pare rau, nu intelesesem la ce te-ai referit se pare.
Din pacate in domeniul acesta, nu te pot ajuta.. fiind nou, nu prea cunosc astfel de lucruri dar o sa le sesizezi singur cu timpul (daca vor exista bine'nteles). 10
Eu sunt George, apropo Smile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)