Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

domo

#1
Cred că încarc vreo regulă sau ceva facând asta, dar la... stai, nu o să folosesc un cuvânt urât... îmi ziceam că ar fi draguț să îmi fac un topic de prezentare, cuz I've been a bad girl lately - nu am mai dat de multă, multă vreme pe zup din diverse motive, dar astazi am ieșit p'afară with some people that reminded me of this site so I was like... gosh, how long was it? așa că I am sort of back, busy cu facultatea, but we all are busy with something! nu e frumos să îmi fac un nou post de prezentare, am unul de prin 2008, sunt veteran, dar tulai, nu o să se supere nimeni că ego-Teh își face un mini topicuț de presentation because she missed the stuff, will they?

My name is Teh, de fapt nu-i numele meu, dar you can as well call me like that cuz I really like it. I've been in love with zup until someone messed with my core and made me forget about everything related to anything but asta-i opțional și nu are legatură cu zupul, numa' că dacă mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu școala m-a departat de site, ci something that was really... an outside reason. Mnoh! adevarul e că, well, adevarul e că nu contează, so here I am.

What I like?
Gee, a bunch of stuff! pe sistemul killing, smoking, drinking, dar doar ultima mă cam definește; dacă îmi vedeți camera de camin, după două saptamâni de stat aici am deja două cutii de Redds atârnate pe perete. Mwahahaha, this is actually sweet, it looks good. I like drinking, dar iară e opțional. Îmi place mult să citesc, dar în ultima vreme nu am mai reușit să fac asta, decât citit pentru facultate, texte de filosofie, o carte numită The E.U. - a very short introduction de John Pinder și momentan citesc Mama de Gorki în speranța că o voi termina vreodată - lecturez în tramvai/ratb/metro, că mindfuck Teh tre' să calatorească cu toate trei chestiile zilnic. Gosh, do I like Bucharest or what 4 ! revenind... în afară de citit? mai vad filme, de curând m-am apucat și de Game of thrones, cred că mă dau pe seriale, îmi place să mă plimb, să vad anime, să citesc manga - deși asta din urmă nu am mai facut de secole... îmi plac chestiile draguțe și pufoase... și chestiile verzi sau roșii sau mov. și îmi plac cheițele de la cutiile de bere. și biletele de tren. și bonurile în general... de la supermarket, de la ratb, de la farmacie... mai colecționez chestii d-astea. Și îmi plac monedele, în special cele de 1Ban așa aurii. I love them. I really love them... și Teh are o pasiune enormă pentru buburuze. Și pentru chestiile cu buburuze, orice în formă de buburuză she likes. I mean... me likes. I like, haha. And I like eating. And sleeping, dar more decât sleeping îmi place să am mereu ce să fac, să pierd nopțile, să mă plimb.
Îmi place și poezia; Charles Bukowsky zice: long walks at night, that's what good for the soul. Cred că omu' avea mare dreptate să zică asta. Îmi place și Poe. Pasiune reală pentru Bacovia și Minulescu. Da, îmi place să citesc, și totuși îs ignorantă. Socrate zice „Știu că nu știu nimic”, și așa zic și eu. Avea dreptate.
Îmi plac și alte lucruri... dar hey, postul nu s-ar mai termina.

And who does not love music? Beatles e trupa mea favorită de vreun an. Im looking for some posters with them, actually. Devin maniac.
Merg la Facultatea de Filosofie, pe Studii Europene, Universitatea București. Primul an. A girl should never tell her age, hahahahaha. hey, Im not 20 yet.
Opțional, opțional.

As a fact, you know me people, ce mai faceți? Record: Teh is back.
You know you want me.

xoxo
hugs my dear zuppies.
Oh, da, iertați-mi postul, I am so fluffy I could die, nu m-am putut abține 4

#2
Bine ai venit pe Animezup, Teh!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi! Citeste-mi semnatura too!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Yeah, it's been a long time. Bine-ai revenit pe Zup, Ramona. Ma intrebam daca se va mai intampla asta; ei, uite ca orice e posibil, wooo. Ma bucur si ca ai reinceput sa scrii pe blog si alea alea... Well, inca imi amintesc de postarile cu bacul si tot stresul si nelinistea. 10 Bine ca ai trecut peste cu brio. Congrats pentru facultate, succes, mult timp pentru citit si... happy posting pe-aici.
By teh way, ai pus mana pe vreo moneda de 50 de bani de colectie? Sunt geniale, interesante si stralucesc atat de frumos, le ador.

#4
Mulțam, good to be back 4 well, lost my way, found my path back. De fapt, pe blog nu am mai avut activitate în ultimele luni pentru că nici internet nu am avut - de prin mai-iunie am fost lipsită de internet acasă și doar acum când am venit în București am reușit să îmi stabilizez problema aceasta.

And about your question 4 hehe, prinsesem o monedă de 50 de bani de colecție, dar i-am dat-o cuiva și am ramas fară. To be honest, cam toate monedele faine pe care le prind i le dau prietenului meu că are o colecție frumoasă și... well, contribui și eu cum pot la „averea” asta a lui... and I quite enjoy doing so, as a matter of fact- numa' că nu mai spune la nimeni, nu vrem să mi se strice faima de ”mereu prea egoistă ca să dea ceva de la ea” thing. însă, cu adevarat, monedele de 50 de bani de colecție îs extremely faine. Preferatele mele ramân totuși cele de 1Ban 4

#5
Buna Ramona, bine ai revenit printre noi. Imi inchipui ca Diana ti-a reamintit de Zup 21, dar e ok, atata timp cat te-ai intors ^^.

Te astept pe la biblioteca.

Take care si spor cu facultatea ^^
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Domo! Mi-chan 11 4.861 11-11-2010, 02:28 AM
Ultimul răspuns: Mi-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)