Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

diverse...

#1
am deschis topicul acesta pentru a descoperi noi animeuri...
vor fi postate informatii despre diverse animeuri pe care le-ati vizionat, si cu ocazia aceasta, alti membri vor vedea numele si despre ce este vorba in mare parte a unui anime recomandat si asa cu totii ne vom putea imbogati "colectia" de animeuri (nu stiu daca e cel mai inspirat loc unde sa deschis topicul, dar alta idee n-am avut)
sa incepem :

Paradise kiss

Povestea este centrata in jurul unei eleve, Caroline, care este remarcata de o trupa de designeri, si i se propune sa fie model si sa le prezinte creatiile. Initial, ea respinge aceasta idee, mai ales dupa ce il vede pe Arashi, un punkhead cu piercing-uri, care alerga dupa ea. Dupa ce lesina la vederea lui Isabelle, care era imbracat (este baiat de fapt) ca o vaduva, Caroline ajunge in "atelierul" designerilor, care va deveni locul lor de distractie pentru urmatoarea perioada din viata ei.
Ea se imprieteneste destul de repede cu Miwako, sora mai mica a unui renumit designer de haine, si este impresionata puternic de George, care era managerul intregii echipe, si cel care se ocupa de designul tuturor creatiilor ParaKiss, propria lor marca de imbracaminte. Impreuna cu ei, Caroline isi va petrece perioada de dinainte de examene, si in cele din urma, va trebui sa aleaga ce drum va urma in viata. Tot acum este si timpul pentru o mica poveste de dragoste, moment in care isi lasa inima sa-i decida urmatorii pasi pe care ii face...



Trigun

În viitorul îndepartat, omenirea se luptă să supravietuiască pe o planetă îndepartată şi aridă cu ajutorul unei tehnologii din vechiul vest american şi cu nişte sisteme antice de dinaintea colonizarii.
Aici vine Vash (sau Taifunul Omenesc - una dintre poreclele sale), unul dintre cei mai cautati oameni dintotdeauna. De fapt, Vash nu este atât de rau pe cât se spune – deşi este unul dintre cei mai buni ţintaşi de pe planetă, este un pacifist convins şi foloseşte forta doar dacă nu are o altă posibilitate.
Urmariti aventurile lui şi ale celor cu care se întâlneşte pe drum – Stun Gun Millie şi Deringer Mae (două agente de asigurari trimise să-l împiedice să facă pagube care ar putea obliga compania lor să platească daunele) şi misteriosul preot Nicholas D. Wolfwood (care este şi un ţintaş talentat)



GALLERY FAKE
Gallery Fake este o galerie de artă unică a carei specializare o reprezintă falsurile. Dar asta este doar suprafata. Există un zvon cum că galeria are legaturi cu piata neagră şi că face tranzactii cu artă autentică.
Dl. Reiji Fujita, patronul de la \"Gallery Fake\" şi care a fost curator la Muzeul Metropolitan de Artă rezolvă cazurile cu cunoştintele şi legaturile sale.

ARC THE LAD
Elk nu-şi aduce aminte nimic din ultimii cinci ani. Îşi aminteşte că în copilarie a vazut o navă, Silver Noah.
Şi că familia sa a fost ucisă de cineva aflat în acea navă. Află detalii despre o organizatie sinistră, \"Cei patru Shogun\" care pune la cale operatiuni suspicioase. Elk simte că aceste operatiuni ar putea avea legatură cu faptul că şi-a pierdut memoria. Elk întâlneşte un baiat şi împreună luptă ca să învingă o organizatie îngrozitoare.

[Imagine: 01elkarclizea.jpg]

COWBOY BEBOP
La scurt timp după începerea noului mileniu, Proiectul Poarta catre Hiperspatiu a luat în sfârşit naştere – un sistem „poarta” care permite transportul rapid şi eficient prin sistemul solar. Din pacate, există un defect la prima poartă şi când este testată, explodează şi distruge o mare bucată din lună, devastează suprafata pamântului şi o transformă într-un crater. Din fericire, cei mai multi oameni au reuşit să se mute pe alte planete, cum ar fi Marte (de fapt, noul pamânt), Venus, satelitii lui Jupiter, etc. Acum, toate acestea reprezintă trecutul.
Acest serial este de fapt povestea unei nave numite Bepop şi a echipajului ei de vânatori de recompense independenti (cunoscuti şi sub numele de Cowboys, de unde şi numele serialului). Serialul începe cu doar două personaje principale – Spike Spiegel (un fost asasin al mafiei, calm, liniştit, agil şi al carui trecut îl urmareşte ca un nor negru de furtună) şi Jet Black (care şi-a pierdut un braţ în urma unui accident).
Echipa se mareşte încet, încet şi ajunge să îi includă pe Faye Valentine (o femeie care are amnezie şi care era pe punctul de a muri în urma accidentului cu poarta, însă a fost criogenată şi adusă apoi la viaţă, Eduard Fantasticul (un bizar hacker baietos, fiica unui excentric creator de harti care intentionează să readucă ordinea pe pamânt facând harti ale suprafetei sale în continuă schimbare) şi Ein (este un câine ce contine date, el apare doar într-un episod). Râdeti, plângeti şi încurajati echipajul de pe Bebop pe masură ce acesta zboară în spatiu şi încearcă să câştige destule recompense ca să supravietuiască.

[Imagine: CB5.jpg]

karin
Actiunea este plasata in Japonia sec. 21 (dupa cum veti vedea la inceputul fiecarui episod), si facem cunostinta cu membrii familiei Marker, o familie de vampiri. Karin este un vampir neobisnuit, prin faptul ca in loc sa suga sange, ea il "doneaza" celor pe care ii musca, si se poate plimba pe afara chiar si pe timp de ziua, neavand traditionalele slabiciuni ale celorlalti vampiri.

Fiindca poate trece drept o fata obisnuita, Karin frecventeaza si scoala, unde are ocazia sa isi faca prieteni, si totul mergea ca pe roate, pana in momentul in care un coleg de clasa, Kenta, ii descopera secretul. In plus, puterile de vampir se trezesc la viata, iar Karin isi descopera tipul preferat de sange uman, si anume cel al oamenilor nefericiti, printre care se numara si Kenta. Devenind prieteni buni, noul scop pe ordinea zilei la Karin va fi sa-l faca pe Kenta fericit, pentru ca starea sa sufleteasca sa nu-i tulbure ei psihicul de vampir.

Daca in scena mai adaugam si un vanator de vampiri cu spirit de cavaler din Evul Mediu, indragostit de Karin pana peste cap, lucrurile se complica mai mult decat si-ar fi imaginat cineva vreodata.

[Imagine: A5949-3.jpg]

Vampire hunter D

In viitorul indepartat, vampirii inca mai sunt la putere, iar noaptea este taramul lor in care sunt invincibili. Dar ca rasa, sunt pe cale de disparitie. Iar la asta contribuie din plin vanatorii de vampiri, care sunt platiti cu sume imense pentru a scapa de elementele nedorite in societatea umana.
Din aceasta cauza, este chemat si platit ca sa o gaseasca si sa o aduca inapoi pe Charlotte, care a fost rapita din casa familiei sale de catre un vampir destul de cunoscut (din cauza numarului lor in continua scadere) -> Meyr Link. Insa D nu se astepta ca sa mai existe si altii trimisi in aceeasi misiune ca si el, si la fel de celebri printre vanatori. Iar dupa prima intalnire cu Charlotte si Meyr, D nu e la fel de sigur ca vorbele tatalui ei erau adevarate...
D este un vanator de vampiri deloc obisnuit: in primul rand, este un Dunpeal - denumire data celor ce sunt doar pe jumatate vampiri. Din aceasta cauza toata viata sa s-a confruntat cu singuratatea, nefiind acceptat sa traiasca printre oameni, care nu-i acordau incredere, si nefiind nici un vampir adevarat. Singura cale de mijloc, se pare, era de a-si castiga cat de cat o pozitie in societatea oamenilor, ca vanator de vampiri. Si a ajuns renumit pentru eficienta sa 19

[Imagine: Vampire_Hunter_D_fanart.jpg]

Jigoku Shoujo

Lumea lui Enma Ai aka Hell girl este una tulburatoare. Tanara detinatoare a unui site ea face fata unor inimaginabile intamplari.Site-ul care poate fi accesat doar la ora 12 noaptea este unul care te poate ajuta in a te razbuna pe cineva ducandu-i in iad.Impreuna cu Ichimoku Ren,Hone Onna si Wanyūdō ea va intalni persoane din ce in ce mai diverse [desi majoritatea vor fi "School Girls"].Odata ce numele persoanei detestate este trimis ea iti va darui o papusa cu o ata rosie legata de gat avand ca scop dezlantuirea blestemului.Primul sezon consta mai mult din detalierea experientelor traumatizante traite de victime ,totusi spre finalul acestuia afland o mare parte din trecutul lui Ai. Sezonul 2 pune accent mai mult pe faptele oamenilor,natura psihologica a lucrurilor cat si descrierea trecutului celorlalti membri ai grupului

yu yu hakusho

Într-o zi, tânarul Yusuke Urameshi în vârstă de 14 ani moare salvând un copil prins în trafic. Din moment ce avea o personalitate foarte urâtă chiar şi Spiritul Lumii a fost luat prin surprindere de faptul că acesta şi-a sacrificat viata pentru altcineva. Yusuke află curând că el nu ar fi trebuit să moară şi are o şansă de a fi readus la viaţă. După ce e readus la viaţă, Yusuke devine un Spirit Detectiv şi împreună cu ceilalti detectivi, are parte de aventuri una după alta indiferent dacă este vorba de o investigatie sau de o luptă. Puterea sa se numeşte Reigan. Reigan este toată forta spirituală a unui om concentrată într-un singur deget.

death note

Yagami Light este un tanar inteligent de 18 ani caruia ii displace tot ce tine de crima si coruptie in lume.Viata lui capata un alt sens in momentul in care descopera un caiet misterios in curtea scolii,in anul 2003 - DEATH NOTE.Acesta cuprinde o serie de instructiuni,toate rezumandu-se la moartea celui al carui nume va fi scris in caiet.La inceput,Light este sceptic in privinta caietului,indoindu-se de autenticitatea lui.Totusi,il experimenteaza si trece in caiet numele a doi raufacatori,dovedind astfel ca DEATH NOTE chiar este autentic.Dupa ce se intalneste cu adevaratul posesor al caietului,SHINIGAMI-ul Ryuk,Light cauta sa devina zeu peste lume,judecand criminalii dupa propria vointa.Curand,numarul mortilor indescifrabile,atrage atentia Politiei Internationale (International Police Organization),precum si atentia unui misterios detectiv,cunoscut simplu ca "L".Astfel Light capata in umbra pseudonimul de KIRA(derivat din pronuntarea in limba japoneza ca cuvantului KILLER).L descopera rapid locatia lui KIRA:chiar Japonia.L de asemeni deduce ca moartea provocata de KIRA nu necesita contact fizic,ci doar vizual.Light realizeaza ca intre el si L se desfasoara un joc de-a soarecele si pisica,intrucat ajung sa lucreze impreuna la cazul KIRA


[mod edit]topicul nu are rost,fiecare anime avand cate o sectiune separata.Topic inchis.

#2
Eto... Jigoku... ar fi mai frumos sa facem cate o descriere la un thread special pt fiecare anime in parte... altfel, pt cultura tuturor ar fi mai interesant un joc gen:

Primul care posteaza:
A
Air TV

'descriere anime... nu o pun acm ca tre' sa revizuiesc numele pers si nu am chef chiar acm'

Urmatorul care posteaza:
B
Bleach

.............

Urmatorul:
C
Claymore

etc
Stiu jocul asta de pe Manga anime... regula ar fi ca anime-urile sa nu se repete, sa fie in ordine alfabetica urmand a se relua dupa ce se ajunge la 'Z'... si mi se pare mult mai amuzant, pe lg instructiv si punator-la-vizionat-anime-uri decat o lista gigantica de review-uri care ar trebui sa fie la threaduri separate.

Rog un mod sa stearga post-ul asta, dat fiind ca e cam offtopic, mai ales daca n-am dreptate
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)