Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

care a fost primul cd cumparat ?

#1
primul meu CD cumparat, a fost unul de la Andre, acu ani buni cred c vreo 7 ani <33333, sau mai putin , nu mai stiu XD, si ultimu' CD cumparat pai a fost Tokio Hotel- Zimmer 483 * nu mai ascult asa ca nu ma acuza*, acu 1-2 ani XD, acu ii urasc am rupt cd-ul in doua 19
* ah sa spun si de dvd, ca tot un fel de cd e XD * , pai Papa Roach- Getting Away With Murder live in Chicago * live and murdurous sau ceva de genu* de Pasti. SI ultimul mi l-am luat ieri " Marilyn Manson- Guns, God and Government World Tour" * stiu c-am psu cateva in plus sper ca nu va suparati XD *
[Imagine: john5.jpg]
< Yeah, ador Nirvana >
Brian ( MM) za witch
[Imagine: omega3.jpg]
[Imagine: MMwitch.jpg]
"Contra todo Hoy BRUJERIZMO pa tí satanismo!
BRUJERIZMO! Cura joto " ( Brujeria- Brujerizmo)





#2
21 mai degraba la mine prima caseta 4 a fost cu AC/DC albumul "High Voltage" ,in clasa a III-a21,daca nu ma insel acesta este albumul lor de debut 39

Fly on the Wall este albumul meu preferat lansat in 1985 :X si melodia preferata e Back in Black:X
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#3
Subscriu la cele declarate mai sus ... si anume ca primul cd a fost defapt o caseta audio ... si din moment ce nu prea ati postat ... inteleg ca va downloadati muzica .... super aiurea .

In fine eu am cumparat acum hat ani ... cred ca era prin 97 sau 98 , albumul suta al trupei vocal instrumentale parazitii .
Eram copil si mi-a placut ca injurau pe piese nu mai auzisem asa ceva , de atunci ascult parazitii . Dup-aia am tot inceput sa ascult hip-hop .. dar de acolo am plecat ..

Si un sfat : cumpara-ti albumul preferat in original .
[center]
Sunt peste voi cu orice cuvant se zice ca sunt genial ... stii de ce ? ... pentru ca sunt .
[/center]

[center][Imagine: gunot2.jpg]
[Imagine: 44483.gif][/center]

[center]
tba
[/center]
[center][Imagine: txtmovementvh8.gif][/center]

#4
*thinks hard*

Cred că primul meu CD l-am luat acum vreo patru ani şi încă îl păstrez cu sfinţenie (cu toate că pe atunci mi-l luasem doar pentru că era singura chestie japoneză dintr-un butic din Austria). Întâmplarea a făcut că m-am îndrăgostit apoi de muzica de pe el. Şi numele cd-ului a fost *drums, while searching for the CD* "The Sixth Day: Single Collection", desigur, un compilation a lui Gackt.
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#5
Ah. Primul meu CD cumpărat aduce atât de multe amintiri... : )). Ţin minte că mi-am spart puşculiţa şi mi-am cumpărat un album al celor de la Green Day - American Idiot. Eram la început, când abea ascultam Green Day, şi mi se părea că trebuie să dovedesc că sunt un fan cumpărând un cd. Oricum, vă daţi seama că am ascultat fiecare melodie până mi-a ieşit pe nas.
Ţin minte că tipa aia, care mi l-a vândut mă întrebase câţi ani aveam . Parcă doişpe. Şi eram mândră : >.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.







Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)