Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

anime fan art

#1
Unele dintre desenele mele fan art pe care le-am realizat . Daca doriti mai multe puteti intra pe pagina mea de facebook : https://www.facebook.com/ShoBiyunko




uragiri wa boku no namae wo shitteiru http://bybyhime.deviantart.com/art/uragi...13656&qo=0
http://bybyhime.deviantart.com/art/URABO...13656&qo=3

kaze no stigma
http://bybyhime.deviantart.com/art/kaze-...13656&qo=4

koihime musou http://bybyhime.deviantart.com/art/koihi...13656&qo=5

fairy tail http://bybyhime.deviantart.com/art/fairy-tail-303713372
Imagination has no limits

#2

#3
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru ca iti place stilul meu de a desena. Shy
Imagination has no limits

#4
Comentez aici, referindu-ma si la desenele traditionale.
Ai unele desene dragute si altele absolut dubioase datorita felului in care colorezi. Te sfatuiesc sa oscilezi intre uhhh....duritatile(?!) umbrelor, si sa nu folosesti numai airbrushul pentru colorat. Portiunile in care ai colorat cu umbre tari, gen parul lui Natsu, arata super, insa pielea si hainele unde ai pleostit niste soft/air brushuri sau burn arata tare nasol. De asemenea, acorda mai multa atentie hainelor, observ ca tinzi sa te plictisesti repede si sa colorezi peste contur. Daca folosesti mouse si ti-e greu sa controlezi tusele, incearca sa selectezi portiunea la care lucrezi si sa colorezi in selectie. Inteleg ca la unii genul asta de colorare(peste contur) poate trece drept still, dar la tine arata a munca facuta la repezeala si da tare prost. Ah, si te-as sfatui sa faci contururile in Paint tool SAI, pentru ca e mult mai usor sa controlezi liniile. Ale tale sunt foarte tremurate uneori. Nu ar strica sa lucrezi mai mult si pe partea de compozitie si background, pentru ca sunt foarte simplute.

In mod clar, cele digitale arata mult mai bine decat cele traditionale, care arata foarte messy, colorate dezordonat, peste contur si in culori urate(si prea....din tub cum zicea profa mea de desen din generala). Incearca sa folosesti hartie groasa ptr acuarele, presupun ca acum folosesti foi de xerox care se scamoseaza. Also, amesteca, culorile si incearca sa le testezi pe o foaie inainte sa le folosesti in desen. Asa ai mai mult control asupra nuantei efective pe care o folosesti. Nu mai folosi tus negru nediluat in loc de culoarea neagra din desen. Spalaceste-l ca sa-i poti face si umbre. Mai multa atentie la umbre, ale tale sunt foarte messy, la fel ca la digital, oscileaza intre umbre tari si umbre blenduite. Si, ca o ultima chestie, foloseste un liner waterproof mai subtire(0.05 would do) pentru artline.

De stilul dubios cu bug-eyes nu ma leg, dar as face ochii mai mici la tipe. Arata creepy.

Sper ca nu te supara critica adusa, dar e pacat pentru ca ai potential, insa din cauza repezelii si neatentiei, aluneci in kitch. Inteleg ca poate nu ai timp sa le acorzi atentie, dar e de preferat sa faci un desen foarte bun in 2 saptamani, decat 20 de desene foarte proaste. Also, daca pe alocuri par incoerenta, that's cause ive got one helloffa cold >.>

#5
woaa ... You are very harsh. I will never draw again ...glumesc bineinteles ^^
In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca ai studiat desenele mele asa de bine si consider ca sfaturile tale sunt destul de utile si o sa incerc sa tin cont de ele ^^
Recunosc ca la traditional sunt cam nereusite sunt inca in stadiu de formare nu am un stil al meu (daca il pot numi asa) Cred ca faza cu tusul negru a ramas ca un defect de la manga in care il folosesc direct din sticluta .
Pentru desen folosesc doar photoshopul , stiu ca toata lumea imi recomanda Sai , insa consider ca PS e mult mai tehnic si poti face multe in el decat desen care ma ajuta si la facultate si pentru asta sunt foarte fixata pe el . Din pacate lineartul este foarte dur pentru ca ps genereaza astfel de linii si e o munca foarte enervanta sa iau desenele apoi la retusat sa sterg anumite portiuni.
Din pacate tipele nu sunt tocmai specialitatea mea.Am desenat foarte mult timp doar baieti si ce am postat sa zic ca sunt mai mult experimente de a desena tipe . Inca ma chinui sa fac si eu o tipa care sa arate cute . Evident nu ma las batuta si tot incerc la fel si cu toate desenele mele pe care le realizez si pe care incerc sa le perfectionez cat mai mult .
Imagination has no limits




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)