Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zetman (2012)

#1
[Imagine: 35529.jpg]

Episoade: 13
Creat de: TMS Entertainment
Genuri: Acțiune, Dramă, Horror, Aventură, SF
Durata unui episod: 24 minute
Acest anime a fost creat pe data de 3 Aprilie 2012.


Există două forte în lume: Zet, caruia îi este încredintată supravietuirea omenirii, şi Alphas, care a ales o formă extremă a dreptăţii. Într-un anumit oraş, Jin locuieşte sub un pod cu bunicul sau sarac. El poartă destinul supravietuirii omenirii. Kouga traieşte pe un deal şi e viitorul moştenitor al unei bogăţii uriaşe. În admiratia sa pentru eroi, caută sensul dreptăţii. Destinul celor doi îi va uni.

Ca o scurta parere personala, vreau sa spun ca ZETMAN este un anime fascinant si dramatic, te va tine in suspans in fiecare episod si nici macar nu te vei astepta la rasturnari de situatie. Actiune din plin, lupte intre creaturi si scene dramatice - exact cum imi place :3

Daca ati vizionat anime-ul, ce parere aveti despre acesta? Dar despre personaje?

#2
Imi place. E cam scurt dar imi place. La inceput am avut o mica indoiala in legatura cu grafica insa pe parcurs povestea acestuia m-a fascinat. Am avut sentimentul ca Jin va fi un badass si chiar asa s-a intamplat. Nu imi place de el. Revenind, motivatia lui Kouga, telul lui suprem l-au adus in topul personajelor preferate. Tipa cu parul roz, nu-mi place numele ei, Tanaka, este unul dintre personajele care mi se par in plus. Nu de alta, insa am avut de la inceput KxK intiparit in minte iar ea mi-a invadat gandirea.
In mare mi-a placut. Povestea originala, costumase, super eroi etc.

Ps: imi place forma completa a lui zet/jin
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)