Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Z.z

#1
Incerc si eu sa pun cateva desene. Am mai mai multe dar sunt mai vechi.
[Imagine: tih8.jpeg]
[Imagine: tiiG.jpeg]
[Imagine: picture42534.jpg]
[Imagine: tijm.jpeg]
[Imagine: tik6.jpeg]
Sunt niste desene destul de vechi si ''impuse''. Am participat cu ele intr-o revista si mi se dadeau teme.
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!

#2
Extraterestruleeee!! Buna
Mai tu esti multi-talent, te-am vazut la proza, poezie, acum aici, tu le iei pe toate la rand. Sa trecem la subiect, sunt groaznica la desen, dar am ochiul format pentru a vedea imperfectiunile dar si lucrurile ce ma surprind intr-un mod placut. La primele desene, ce pot sa zic, nu prea m-a atras nimic, vad ca ai probleme la conturare si punerea in evidenta a lucrurilor mici dar importante. De exemplu, la desenul numarul 3, linia gurii si a ochilor ma face sa ma uit mai mult la lungimea parului fetei.
Insa, vreau sa iti spun ca, desi nu este slefuit, talentul tau este clar, nu am ce zice. Ultimul desen mi-a placut enorm, un singur lucru mi-a deranjat privirea, degetele alea, zici ca au fost taiate cu drujba, fara suparare. Cum am mai spus, nu conturezi lucrurile marunte dar la care eu una sunt tentata sa ma uit amanuntit. Lucrul care m-a uimit a fost cum ai trasat linia ochilor, sincere felicitari, acelasi lucru si la linia buzelor.
Deci, cam atat, sper ca nu am spus lucruri prea urate, iar daca da scuze.
Abia astept sa vad ce ne vei arata la urmatoarea postare. Succes.

EDIT: Nu era vorba despre poezie, ci despre ceva yaoi, scuze21
"Omul este cel mai putin el insusi atunci cand vorbeste in numele sau. Da-i o masca si iti va spune adevarul."
Oscar Wilde


[Imagine: masca.jpg]

#3
F'Green, micuta mea extraterestra, multumesc ca ai venit pe aici si mi-ai dat un sfat de care voi asculta. Ai dreptate desenele sunt foarte facute in graba pentru ca ma asaltase o colega sa ii fac desene sa le bage intr-o revista si faceam cate 10-20 de desene odata si ma plictiseam grav. Legat de contururi nu prea am creioane bune, ultima data mama m-a pus sa aleg in a-mi lua chitara si a-mi cumpara setul de creioane si m-a cam tentat chitara 21 astept oportunitatea in care o sa ii impun sa imi ia creioanele
[Imagine: ts3i.jpeg] Scuzati mana tipului, pare destul de perversa, asta mi-a spus o profesoara de franceza cand a vazut desenul 24
[Imagine: ts3N.jpeg]
Sunt desene vechi, dar daca ar fi sa ma reapuc de desenat nu as mai folosi culoare sub nici o forma 21
http://i.imm.io/ts44.jpeg
http://img25.imageshack.us/img25/60/imgblv.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/5756/ddddtt1.jpg (sunt antidesenul asta 24 )
http://i.imm.io/ts4o.jpeg (acesta a suferit niste modificari ulterioare XD)
http://i.imm.io/ts4G.jpeg
http://i.imm.io/ts4V.jpeg
http://i.imm.io/ts5h.jpeg (Facut la rugamintea lui sor'mea... vai mie cate capace mi-am luat ca nu i-am facut tipei perfect sanii XD)
Urmatoarele sunt comanda lui sor'mea XD
http://img215.imageshack.us/img215/1732/dsc09333d.jpg
http://img854.imageshack.us/img854/3943/dsc09331u.jpg
http://img827.imageshack.us/img827/6682/dsc09332y.jpg este obsedata de pisicile anime si nu isi putea obtine in as lasa amprenta... o sa o scuz ca-i sora'mea dar scrie mai frumos decat cum este pe foaie 21
http://i.imm.io/ts6i.jpeg (un ochi este al naiba de ciudat, acum am sesizat 21 )
http://img828.imageshack.us/img828/4687/dsc09327d.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/1710/dsc09323y.jpg (iar asta a zis ca sunt eu cu ea XD e ciudata dar tot o iubesc<3)
Momentan cam atat ^.^
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!

#4
Uau, a fost rapid. Sa inteleg ca, desenele astea sunt ceva mai recente? Vad o oarecare schimbare, sau poate doar mi se pare.
Primele trei desene nu prea mi-au facut cu ochiul, dar au fost dragute. La al patrulea desen am zis ca mor, este asa de bine facut, chiar mi-a placut, foarte mult, insa, da, mai mereu exista un insa, degetele, ce s-a intamplat cu cel din mijloc, zici ca are cocoasa saracul, pe de alta parte, ochii m-au impresionat de-a dreptul, bravo. Urmatorul desen, din nou, foarte bine realizat, iubesc genul ala de desen, dar si eu sunt contra fumatului, ce pot sa zic, tipul ala arata bine21.
Aia este Hell Girl? Daca il arat unei prietene osa fie ceva gen: CINE A FACUT ASTA?! ZI REPEDE CA TE DAU DE MANCARE LA OI!!
Oricum, foarte tare. La urmatorul desen, gen Hell&Haven, m-a pufnit rasul efectiv, ochii ei zici ca sunt dinaia ca in desene animate, puppy eyes daca ma intelegi, sunt umpicut cam mari. Aripile m-au impresionat, umbrele la aripa dreapta sunt foarte bine facute, bravo, iar cea din partea stanga, bine realizata de asemenea.
De desenul cu L, ce pot sa zic, jos palaria, il iubesc pe tipu' ala, ii ador ochii, iar aici sunt foarte bine realizati. Nici tipa nu arata rau, dar de ce il saruta pe L?! Nu-i corect.
Desenul cu fata care are... chestiile alea la urechi, stiam cum se numeste animeul dar imi scapa acum, este si el bine realizat. Nu prea imi dai ceva de comentat si ma repet, vina ta.
Desenele cu pisindroaicele alea, sunt frumoase, te lua sor'ta la ture daca nu erau calumea a?21. Ala unde ai adaugat ca sora ta iubeste pisicile anime, mie imi pare cam stalcita tipa aia, nu stiu de ce. La ala cu ochiul, ai spus tu ce era de spus.
Ei bine, cam atat, succes extraterosenio.

"Omul este cel mai putin el insusi atunci cand vorbeste in numele sau. Da-i o masca si iti va spune adevarul."
Oscar Wilde


[Imagine: masca.jpg]

#5
L!Salutiii!
Adoooor felul in care desenezi!:3A doua din al doilea post,mi-a placut foooooaarte mult!La fel si cel de-al saselea desen si penultimul.Penultimul desen IL ADOR.Nu-mi prea plac pisicile..daaar,au iesit asa de dragut incat nu pot sa nu le laud.Toate desenele au iesit foarte bine.Imi place cum desenezi corpurile personajelor.Desenele din al reply post sunt mult mai reusite.
…Fata aceea din al doilea desen,din al doilea post…seamana cu Risa din Lovely Complex..sau cu Nana...parerea mea.
F’Green…ce bine ma cunosti…Daca imi aratai desenul cu Enma Ai si nu stiam de cine era facut,asa faceam.Sunt un mare fan al anime-ului Hell Girl si imi place foarte mult cum a iesit.^^Am incercat s-o desenez si eu mai demult,dar nu mi-a iesit.

#6
Multumes Green, intotdeauna ma pot baza pe un comentariu adevarat de la tine. Probabil o sa incetez sa mai postrez din desenele vechi si ma voi reapuca de desenat apligandu-ti sfaturile.<3
Multumesc si tu Lex', ma bucur ca iti plac incercarile mele de desenat. Daca iti place atat de mult Ai Enma probabil foarte curand o voi desena si voi veni cu poza... asa... cu dedicatie speciala pentru tine 21 <3
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!

#7
Pentru numele lui Dumnezeu vrei sa termini cu plagiatul? Niciunul din desenele postate aici nu-ti apartine, sunt toate ale cuiva pe nume Addy si pe pariu ca vei zice ca e "sor'ta". Uita-si de asemenea sa mentionezi ca sunt postate si in revista scolii si pe anime.kage.ro sau pe koreanfan.eu. Ce ador cand google e atat de destept incat la un search descoperi tot. Sunt postate de dinainte de 2010...

Sa incepem:

Sursa 1: http://addys-bloody.blogspot.ro/
Sursa 2: http://anime.kage.ro/forum/viewtopic.php...0&start=20
Sursa 3: http://i62.servimg.com/u/f62/12/42/70/14/sasori10.jpg
Sursa 4: http://webcache.googleusercontent.com/se...clnk&gl=ro

Plus sa nu mai mentionez ca unele sig-uri de pe acele forumuri sunt rip off de pe deviantart... Si respectiva "Addy" care nu esti tu spune ca sunt ale ei...



(21-06-2012, 09:50 AM).L. A scris: Ai dreptate desenele sunt foarte facute in graba pentru ca ma asaltase o colega sa ii fac desene sa le bage intr-o revista si faceam cate 10-20 de desene odata si ma plictiseam grav.

Minciuna. Desenele sunt puse pe blogul lu' "sorta" si cu copyright pe lucrare. Lucru care tu l-ai sters pe zup pur si simplu taind in Paint cel mai probabil copyright-ul. Secondly, te cheama Adriana si esti fata. Ori asta ori toate desenele tale sunt plagiate de la sorta.

Ce mai faci draga Shao? 5

#8
Ka-ching! Busted, si ti-am gasit-o si pe micuta ta prietena Turta Dulce, nu mai e mult pana mai gasim dovezi ca esti o mincinoasa. Asta sau te folosesti de fratele tau, sau sunteti amandoi pe acelasi cont.

The troll will soon enough get a big boot kick where the sun don't shine.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
Ceva imi spune ca voi nu aveti viata proprie si personala... nu stiu dar instincul meu asta spune.
Frate voi vedeti ca tindeti spre penibil? In calitate de administratori v-ati bagat peste topic-ul cu desene?
Cu cine sunt in colaborare nu conteaza si daca arunc vina pe sor'mea... asta este iar problema mea.
Arya, faci atat de mult caz... orice acuzatii ai aduce impotriva mea nu dovedeste nimic. Ai gasit-o pe Turta Dulce... habar nu am cine este tipa. Posibil sa fie o amica de-a lu' sis, nu neg asta.
Voi fetelor... nu aveti viata, viata voastra se desfasoara pe retele de socializare inconjurate de prieteni falsi care va aproba doar pentru ca sunteti admini. Mie mi se rupe de parerile voastre, sincer, si nu prea imi pasa de ce concluzii trageti. Si ma abtin cu greu sa nu va trantesc amandurora o injuratura asa... discreta pentru a ma ''zbura''.
Aaaa... am uitat sa mentionez, ca tot se face valva, Addy nu este sor'mea de sange, este o foarte buna amica careia ii zic sis. Daca'i asa am vreo 3 surori si 4 frati... aaa da si vreo trei matusi de 18 ani si un unchi de 17 21
Pace se numai bine.
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)