Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You are just my boy[shonen-ai;yaoi]

Well well cred ca ar trebui sa pun continuarea ficului.
Dar credeam ca deja am pus mai multe parti..Sunt uimita oricum..Well imi pare rau ca nu am mai postat pe o perioada asa lunga de timp..Am avut prea multe probleme with the school.So urmatorul capitol...

<<Baiatul il privea cum strangea cioburile.In sfarsit acesta pune cioburile in cosul de gunoi si se intoarce spre cel care mai devreme fusese imbratisat de mainile sale.Acesta il privea intens cu o privire blanda si plina de o dorinta arzatoare cunoscuta doar in privirile celor doi.Blondul isi trece mana prin parul albastru si stralucitor al baiatului sorbindu-l din priviri.Tanarul nu stia cum sa reactioneze,simtea o placere imensa doar la o simpla atingere ce ii mangaia parul.Dar nu stia ce putea face si cum de simtea aceste lcururi..In cele din urma cel pe care il iubea acesta era Yuzi...si doar Yuzi.Incercand sa se opuna acesta ii spune blondului cu o voce joasa si destul de timida:
"Nu e bine..noi suntem..nu ii putem face asta lui Yuzi..."
Desi aceste vorbe ieseau din gura tanarului acesta nu simtea ca ar trebui sa se opreasca...Ceea ce simtea acum nu mai simtise niciodata.Vroia sa continuie acest mic joc de seductie dar nu vroia totodata sa il tradeze pe iubitul sau.
Blondul nu ii asculta vorbele fara vlaga,acestuia nu ii pasa.Continua tragandu-l destul de brusc dar totusi cu o miscare blanda spre el.Il priveste intens si seducator in ochi apoi il strange la pieptul sau mangaindu-i capul si simtindu-i inima cat de tare batea...Adolescentul nu se opunea acestei imbratisari ci chiar se bucura de aceasta.Vroia sa continue mai mult ca oricand acest joc intens,dar tot nu stia cum ar trebui sa reactioneze.Era pus intr-o bariera ciudata de ganduri,placerea contra fidelitatea...Vroia intr-un anumit moment sa se desprinda din acea imbratisare dulce insa acesta nu reuseste sa faca acest lucru.Joaca devenea din de in ce mai mare si mai placuta.Nu mai dorea sa fie desrpins dintre acele brate puternice si protectoare.
In momentele urmatoare blondul il trage de la pieptul sau pe adolescent apropiindu-si foarte tare capetele.Ajungand la acele buze moi ale tanarului blondul incepe sa le sarute cu pasiune,incepand cu un sarut bland apoi introducandu-si limba la fel de bland in gura baiatului si incepand sa se joace in acel colt interesant al gurii.
Intre timp baiatul cu parul albastru simtea niste sentmente ciudate, buzele ce il sarutau in acest moment il faceau sa tremure..Nu erau cele ale iubitului sau..El il iubea atat de mult pe Yuzi,ar fi facut orice pentru el..insa de ce se lasa oare purtat de aceasta dorinta,chiar cu fratele acestuia?Baiatul incearca sa se opuna impingandu-l pe blond si incercand sa iasa din stransoarea sa,dar totul era in zadar pentru ca blondul in trage inapoi in bratele sale protectoare sarutandu-l pasional si muscandu-i buza pana ce un lichid rosiatic incepea sa se prelinga pe barbia baiatului.Blondul isi trece limba in acea zona lingand sangele ce curgea in josul barbiei.Tanarul incearca sa se desprinda din stransoare dar fara rezultat.Diferenta de putere era destul de mare intre acestia doi,o putere atat de seducatoare pe care o avea cel dinaintea sa.Se bucura intr-un anumit colt al sufletului sau ca este "fortat" sa faca acest lucru.Dar nu putea face asta,il iubea pe Yuzi si nu il putea trada,sau cel putin acesta este lucrul pe care acesta il credea in acel moment...Avea remuscari chiar inainte de a se intampla ceva si mai grav..Chiar nu stia cum sa reactioneze.Simtea ca nu poate face acest lucru,nu singurei persoane care a avut vreodata grija de el. Oare cum putea sa ii faca asa ceva?...Acum dorinta sa de a scapa din acea stransoare se accentuase,incerca insa era in zadar.Nu se putea desprinde din acea stransoare din cauza acelei mari diferente de putere dar ... si pentru ca acesta nu vroia in totalitate acest lucru. Ii placea sarutul acela agresiv si pasional,nu vroia sa fie orpit.Totusi era cuprins de o ceata de confuzie in sufletul sau.Parca intrase intr-un labirint al sentimentelor din care nu putea iesi.Intr-un moment isi aminteste ceva,ceea ce satenul ii spuse acum ceva vreme : "Traieste clipa si nu te gandi la consecinte!!" Dar oare putea sa faca cu siguranta acest lucru?Acesta intr-un moment in care blondul se desprinde de buzele sale reuseste sa spuna:
-Nu e bine ce facem Larry ..opreste-te..Nu ii putem face asta lui Yuzi..este fratele tau..
-Papusel eu nu ma pot opri,inca din clipa in care te-am vazut m-ai fascinat si nu mi-am mai putut lua privirea de la tine,este oare asta vina mea?Nu ma pot opri si crede-ma , nici nu vreau sa fac asta.Fratele meu va trece peste asta,in cele din urma nici nu va trebui sa afle.Si in acest moment nu ma pot gandi de cat la o singura persoana si acea persoana esti tu.
Spunand asta blondul isi duce buzele la urechile tanarului si ii sopteste usor si bland : -Te iubesc!!.
Spunand asta incepe sa ii muste urechea adolescentului jucandu-se cu limba sa acelasi joc nebunesc ce il facea si inainte inauntrul gurii aceluiasi baiat.Continuand incepe sa il sarute intr-un mod senzual incepand sa isi miste limba in voie in gura victimei.Acesta simte deodata o muscatura,ceva ii muscase buza de jos.Baiatul cu parul albatru facuse asta.Nu stia,de ce o facuse?Oare pentru a se elibera sau doar dintr-o pura dorinta nemaintalnita...Blondul se opreste din sarutul nebunesc si isi trece limba peste zona ranita.Aceasta intamplare il face pe blond sa fie cuprins de un sentiment si mai puternic de cat cel dinainte,acum isi dorea si mai mult sa continue jocul acesta plin de placere.Acesta il impinge pe adolescent intr-unul din peretii camerei si isi lipeste corpul de al celuilalt.Incepe sa ii pipaie abdomenul,incepand din partea de jos,tinandu-l strans.Acesta isi coboara mana si ajunge in acea zona interzisa a corpului.Incepe sa isi strecoare mana inauntru si sa maseze acea zona interioara,ceea ce il face pe adolescent sa tresare.Acesta incearca sa scape insa nu poate.Blondul incepe sa ii sarute abdomenul pana ajunge la sfarcurile baiatului.Acolo incepe sa ii muste acele sfarcuri intarite si sa isi treaca limba peste ele.
Desi nu vroia sa recunoasca baiatul era cuprins de o placere imensa ce nu putea fi explicata.Iar inima sa spunea acest lucru din cauza batailor accentuate si intese..Incerca sa scape din stransoare dar nu reusea.Si cu toate astea avea o senzatie arzatoare.Cand mainile acelea straine ii atingeau zona intima acesta strangea din buza...Blondul se uita la el cu o privire seducatoare si plina de perversitati.Simtea el insusi o imensa excitare si aceasta accentuandu-se vazandu-i fata plina de dorinta a celui cu care isi continua micile perversiuni.Acesta isi ia usor prada si trece cu ea printre usile ce dateau in sufragerie aruncandu-l agresiv de adolescent pe canapeaua ce se afla in mijlocul livingului.
Adolescentul avea inca acele ganduri cuprinse de remuscari asa ca vede acest moment mai puternic decat acea placere si incearca sa evadeze dar nu reuseste deoarece blondul a fost mult mai rapid ca acesta si in momentul urmator se afla peste prada acestuia pipaindu-i fiecare parte intima a corpului.Incepuse sa il sarute agresiv muscandu-i limba si ambele buzele. Mainile acestuia isi faceau singure jocul incepand sa dechida pantalonii tanarului,acestia fiind usor inlaturati de pe corpul baiatului.Barbatul continua si isi deschide si el pantalonii aruncandu-i la o distanta considerabila.
Adolescentul se lupta cu acea desfatare imensa si incerca sa evadeze insa totul era in zadar. Cu fiecare minut ce trecea acesta era cuprins de o pofta marita si parca nu mai avea forta nici macar de a incerca de a scapa.Nu mai avea nici macar acea forta sufleteasca.
Acesta era curpins de un sentiment de excitatie asa de mare incat nu mai protesta chiar isi trece mana peste spatele blondului si incepe sa ii ridica tricoul strangandu-l cu un sentiment arzator.Blondul vazand ca nu mai curge niciun protest din partea adolescentului incepe sa ii dea jos boxeri,in urmatorul moment cei doi erau complet goi bucurandu-se de senzatii nemaintalnite si perversiuni negandite.Intr-un moment plin de magie cei doi coboara pe podea iar blondul il patrunde pe adolescent acesta gemand de durere amestecata cu o placere nebuneasca.Tanarul pare ca uitase deja complet de iubitul sau.Uitase pana sa si proteste,chiar se bucurase de aceste momente. In cele din urma cei doi incepusera sa se sarute si sa se mangaie.Dupa cateva momente de saruturi fierbinti adolescentul a inceput sa gandeasca.Pana in acest moment mintea sa era goala insa acum fusese cuprinsa de niste ganduri negre.Nu ii venea sa creada ce facuse.Acesta se ridica si il impinge cu agresivitate pe blond.Isi ia hainele de pe podea si fuge in baie.
Gandurile negre incepusera sa puna stapanire pe mintea sa. Acesta intra la dus dand drumul la apa fierbinte.Se ghemuie inauntrul cabinei de dus si incepe sa planga fara oprire cu o suferinta imensa ce ii sfasia sufletul..
Si blondul isi ia hainele si se imbraca.Acesta se aseaza pe canapea punandu-si mainile in cap.Ii parea atat de rau pentru fratele sau .. dar nu isi putea opri aceasta obsesie pentru acest baiat.Nu mai era doar o obesie imensa se transformase in iubire...
Cei doi erau curpinsi in camere diferite de sentimente asemanatoare ce parca le sfasia sufletul....>>

Well initial pe alt forum aceasta parte este putin diferita insa am mai lucrat la ea pentru a fi mai,well reusita.Sper sa va placa.Astept comentariile / sfaturile or criticile voastre ^^

Răspunsuri în acest subiect
You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 31-07-2008, 12:57 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 31-07-2008, 11:34 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 07-08-2008, 06:57 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 09-08-2008, 01:17 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 22-08-2008, 11:07 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 24-08-2008, 10:57 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 27-08-2008, 02:37 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 17-01-2009, 01:30 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 17-01-2009, 10:41 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 24-01-2009, 02:24 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 24-01-2009, 06:59 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 01-02-2009, 11:12 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 01-02-2009, 03:39 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 01-02-2009, 05:11 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 01-02-2009, 06:45 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 03-02-2009, 09:10 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 03-02-2009, 09:51 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 04-02-2009, 07:33 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 05-02-2009, 01:56 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 07-02-2009, 11:36 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 07-02-2009, 07:15 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 14-02-2009, 12:47 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 15-02-2009, 12:17 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 15-02-2009, 02:18 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 15-02-2009, 04:40 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 21-02-2009, 12:31 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 22-02-2009, 02:06 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 28-02-2009, 02:07 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 28-02-2009, 09:42 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 07-03-2009, 02:25 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 08-03-2009, 05:22 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 08-03-2009, 10:02 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 14-03-2009, 06:40 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 15-03-2009, 08:13 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 15-03-2009, 09:06 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 20-03-2009, 09:28 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 28-03-2009, 04:38 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 02-04-2009, 09:17 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 03-04-2009, 11:42 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 03-04-2009, 11:59 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de love_anime - 04-04-2009, 02:15 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 04-04-2009, 06:31 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 05-04-2009, 12:49 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 05-04-2009, 01:20 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 10-04-2009, 11:13 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 11-04-2009, 12:30 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Isis-Zeita iubirii - 11-04-2009, 02:56 AM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 01-05-2009, 03:31 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 02-05-2009, 05:21 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de Teh - 08-06-2009, 12:00 PM
RE: You are just my boy[shonen-ai;yaoi] - de myuu - 08-06-2009, 06:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Greseli [shonen-ai / yaoi] chrissta 8 7.712 26-12-2009, 11:04 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 35.914 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Angels Love [shonen-ai / yaoi] Strawberry Ice 9 9.697 04-05-2008, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow
  Raining in Paradise [shonen-ai] Kaoru Fuji 9 8.797 04-05-2008, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)