Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yoruichi

#1
(N-am gasit nici un thread la fel,iar daca este imi cer scuze.)
In acest thread vorbim despre Yoruichi.La prima vedere este o simpla pisica,dar dupa ce ii vezi adevarata forma,iti dai seama ca nu-i asa cum pare.Dupa parerea mea e rapida si inteligenta.Cand a mers la Ichigo,atunci cand se lupta cu Byakuya(sau cum se scrie)ea a venit ia facut ceva lui Ichigo,la luat in spate iar cand facea pasul rapid Byakuya nici macar nu a atins-o.Asta dovedeste ca e rapida.

#2
Da ,dupa ce-i vedem adevarata forma o punem sa-si ia ceva pe ea.Ok Ai facut SPAM dar ca sa nu moara topic-ul (deoarece imi place personajul)o sa vorbesc eu cate ceva despre ea.O femeie frumoasa care este si o luptatoare foarte buna ca doar de ne-ma ocupat de baiatul Byakuya si de antrenamentul lui Ichigo Kurosaki,aceasta a avut grija si de actualul capitan al diviziei 2 pe care tot ea a antrenato deoarece totul era legat de un vis.Timpul a trecut iar din elev a devenit capitan acea copila(Soi Fong) asa ca Yoruichi Shihouin nu a mai fost capitan ,ea face parte si dintr-o familie nobila dar are o stransa prietenie si cu fostul capitan al diviziei 12 Urahara Kisuke (deoarece ea la ajutat sa evadeze).
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#3
Yep, she is a badass alright. Pe langa faptul ca e superba, e pisica :3, daca Soi Fong are o slabiciune, aceea e Yoruichi. Ma amuza fazele in care roseste atunci cand o vede, sau atunci cand incerca sa ii faca fotografii nude la cascada pentru a aduna bani pentru consiliul femeilor sau ce era. Anyway.
Mi se pare un personaj foarte destins care nu se streseaza decat atunci cand situatia o cere. Se implica si lupta pentru ceea ce crede chiar daca risca sa fie ranita sau sa moara. Reuseste sa il antreneze pe Ichigo pana cand acesta ajunge la bankai si are grija de el cat timp e ranit. Ii pasa si asta putem sa observam si atunci cand il salveaza pe un Ichigo nerabdator din fata lui Byakuya dar si in alte multe dati. Are incredere in Urahara si el in ea. E brilianta, pana la urma. Ah am uitat sa mentionez, ador felul in care il poate face pe Byakuya sa isi piarda cumpatul xD. Awesome xD!
[Imagine: ak8THBQ.png]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.