Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yo! ٩(͡๏̯͡๏)۶

#11
Teoria mea este ca Ezio nu si-a terminat inca misiunea si a ales sa termine ultima misiune pe care o avea Altair. Probabil a aflat ceva maret din codex-urile lui Altair si a decis ca e timpul sa isi termine treaba, for good this time. Poate iti aduci aminte faza de la sfarsitul lui AC: Brotherhood, cand Desmond il vazuse pe Ezio in Vila de la Monteriggioni si a spus tovarasilor lui ca il vede pe Ezio, doar ca e foarte batran si ca probabil s-a intors dupa ceva. Sunt sigur ca despre asta e vorba, deoarece acea faza n-a fost explicata nici pana la sfarsit. Avand in vedere faptul ca in Assassin's Creed: Revelations o sa joci cu Desmond, Altair si Ezio, sunt sigur ca tot jocul se invarte in jurul acelui codex.

"Where others blindly follow the truth, remember: Nothing is true. Where others are restricted by law or morality, remember: Everything is permitted."
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#12
GOD. Ştii că nu mă pot abţine să mai dau un reply, right? I'll just pop in one more time cuz hell I can't help myself! Ştii, mai rămâne să fii şi tu berbec ( ca zodie ) şi am fi suflete pereche. Stai, well, I'm a lil bit exaggerating but you know what I mean. 21

În orice caz, să mă bag iar în categoria filmelor şi să urlu cât pot de tare că Johnny Depp este şi actorul meu preferat... cam de când m-am născut, indeed. E genial şi cu asta am spus totul. Pe mine m-a cucerit cu Jack Sparrow, recunosc, dar aş minţi dacă nu aş spune că m-a cucerit şi mai mult şi m-a cucerit pe viaţă de data aceasta, exact cu Edward Scissor-hands. Dude! Nu ştiu dacă mi-ar plăcea filmul fără el, sincer, dar nu asta este important pentru că atunci când sunt întrebată ce ţi-a plăcut la filmul ăsta, primul lucru pe care îl spun este: JOHNNY DEPP. So, yeah!
Angelina Jolie nu-ţi place? Uah, nici mie * laughs* adică, să îţi spun teoria mea: îmi place corpul ei, come on, arată bine, dar faţa ei este total nepotrivită şi prea mare în comparaţie cu corpul, asta doar aşa o critică asupra aspectului ei, însă aceste lucruri nu m-ar opri să o plac în calitate de actriţă, dacă nu mi s-ar părea că joacă prea fals; nu pot spune că am ceva, neapărat, împotriva acesteia, mai mult îmi este indiferentă, dar dacă aş fi întrebată dacă îmi place ca actriţă, aş spune NU, total. I don't like her lol.
Charlize Theron nu-ţi place? Un pic de Keanu Reeves, maybe? Al Pacino? :3 * întind coarda? nu mă pooot abţiiiiiine :3*

Eşti cu mult deasupra mea în ceea ce priveşte şi cărţile şi filmele şi cultura generală, probably şi m-ai dat total peste cap cu toate titlurile menţionate mai sus. O parte din filme, nu le-am văzut - spre marea mea ruşine, sunt atâtea de văzut că nu ştii la care să te opreşti ( oh şi nu mă omor chiar atât de tare cu animaţiile, deşi am momente când nu am chef să văd decât animaţii * blush * ) - anyway! ca să nu o lungesc atât de tare, voiam să spun că 10 things I hate about you este filmul meu preferat from all times. L-am adorat din toate punctele de vedere şi nici nu mai ştiu de câte ori l-am văzut; sincer, nu mă pot sătura de el... sau de Heath Ledger * droll* cuz he's so sweet in this movie ( ador când începe să cânte can't take my eyes off of you, am revăzut scena aia de n ori şi, citând! : am făcut condens, toată m-am udat * laughs* well, he's absolutely... găseşte tu un cuvânt (? ) * laughs* ) - anyway, filmul ăla m-a atins la inimă.
Apoi, Dorian Gray! glumeşti, e unul dintre favoritele mele * smiles * - ăl' din 2009 pentru că pe acela l-am văzut şi l-am savurat din toate punctele de vedere. În ceea ce priveşte cartea, aceleaşi sentimente le am şi eu ( să ştii că încep să nu mă mai mir ).
Oh şi apoi mai este şi Naşul... nu puteai să exprimi mai bine ce am simţit eu când a murit Sonny, deşi m-a încântat cartea până la final căci aveam o admiraţie nespusă şi un fel de pasiune bolnavă şi pentru Michael * droll * aşa că m-a dus cartea bine până la final, deşi finalul nu mi s-a părut splendid, e una din cărţile mele preferate. Sonny a fost personajul meu preferat, fără îndoială şi citatul ăla parcă l-ai fi luat din capul meu ( and I'm very serious ) - multă vreme l-am ţinut pe la semnătură peste tot pentru că l-am adorat şi e, total, unul dintre citatele mele favorite. I'll make you an offer you can't refuse

Cărţile care au fost scrise original în engleză, sunt mai bine citite în această limbă - sunt total de acord, deşi nu le citesc mereu în engleză, căci nu le prind aşa şi... repet, nu am citit chiar atât de multe cărţi * blush* anyway, dacă am de ales între a lectura o carte în engleză în comparaţie cu una în română, fiind aceasta scrisă original în lb. engleză, e clar ce aş alege pentru că multe lucruri, detalii importante, se pierd prin traducere şi ca să fim sinceri, duude! unele traduceri sunt de tot râsul. Îmi amintesc că citeam nu-mai-ştiu-ce-carte şi era un pasaj unde a tradus ceva de genu: Era o tăcere. - just like that. WTF. probabil în engleză era ceva de genul: There was a silence - or who knows, care in English goes well, dar în română? Frate, I was shocked in an incredibly bad way.

Mi se pare genial că studiezi în engleză. Way to go. Eu voiam să merg undeva pe la Limbi Străine, cu engleză şi încă ceva, deşi m-am răzgândit now ( well, I'm 18 and I'm just in the 3rd year of highschool, I still got one more year to go ) - aşa că s-ar zice că-mi place mult limba asta, am avut ceva pentru ea de când mă ştiu - end of story.

Şi să-ţi zic ceva... Crimă şi pedeapsă m-a făcut să-l iubesc pe Dostoievski - cartea asta stă tare mândră la mine în bibliotecă într-un loc de onoare, căci mi-a plăcut la nebunie.

Ăh, iar am vorbit prea mult şi nu am spus decât aiureli, but i couldn't help myself. It's very nice to meet you ^^
Şi ca să nu fiu total off, o să îţi mai pun o întrebare şi promit - sau cel puţin încerc - să termin
What about Hemingway and Erich Maria Remarque... and, why not, Camil Petrescu?
Oh, şit, ştii că îmi vin în minte 100000000 de întrebări despre subiecte random, dar mă abţin.

I'll keep quiet!

#13
Bun, desi suntem un peek off sincer nu ma pot abtine comandante! Problema mea e, insa, ca modul in care l-au imbatranit pe unul dintre cele mai fuckable personaje ever, e pur si simplu brutal. Nu zic, Altair e again unul din cele mai bine realizate insa intre el si Alex Mercer exista anumite similitudini care ma deranjeaza. Ideea generala a ultimului AC e ok, sunt sigura ca pana la sfarsit o sa fie un adevarat blast, dar de ce ar astepta un asasin de rangul lui Ezio sa ajunga la 50 ca sa-si duca la capat misiunea? As in the last goal.
Anywayz, o sa incerc sa ma abtin de la orice fel de comentariu constructiv asupra game-ului, pentru ca pe tema asta ma pot lungi la nesfarsit. Si vreau sa enjoy it later...because good things come to those who wait.
Thx pentru incercarea de a ma lamuri. Hands up in respect for another AC fan. [I kno' not really cool to be a girl and to be such a hardcore gamer, shit happens. Can't excuse myself for it.]


Later edit, of course for Teh!
Ma inebunesti in cel mai placut mod posibil. Si DA! Spune-ti da berbecilor. Join the club? Would you like a membership card?

Eh, Jack Sparrow, doamne, si mie mi s-a reaprins "flacara" pasiunii pentru Depp in rolul ala. Nu pot uita reactia intregului cinematograf cand, apare pentru prima data in prima parte a Piratilor. Briliant. O melancolie eminesciana dintr-un punct de vedere orbitor de ironic. *haha* Doamne, doamne, doamne, acum eu am facut condens. Toata toata tremur, si spitele de la rotitele din cap o fac. Heath Ledger! De ce nu l-am mentionat habar nu am. Si da, 10 Things I hate about you is also my fave from all the times. Oh my God, could it be faith? Si am uitat-o pe Charlize damn, in Sweet November mi s-a parut absolut divina, nu stiu cum sa iti spun si ea si Reeves. iti dai seama ca am uitat sa mentionez asa actori de calibru? Presupun ca e de vina memoria, care in general e foarte buna in a retine chestii nesemnificative si lipsite de importanta. Si Al Pacino e de calibru, desi fata nu il ajuta, talentul se evapora din el la orice film. Si bineinteles ca din moment ce l-am mentionat pe Marlon Brando, Al Pacino se integreaza in aceeasi categorie.

Vai, dar vai. Imi amintesc o faza in Hush, Hush. Tipul se ridicase sa plece, gen Edward Cullen [daca ai citit Twilight] dupa ora de bio, iar tipa il intrebase numele lui, pentru ca nu il stia si erau paired-up pentru un proiect. Iar tipul super bunaciune se intoarce si ii spune "Call me Patch. I mean it, call me!" si ii scrie numarul de telefon pe mana- MNo tradu tu asta in romana si fa-o sa sune la fel de plina de sex-appeal si eu ma inchin in fata ta! Jos palaria. Oricum, m-am uitat la editia in romana, si traducatoarea, aparent lasase o asemenea faza pe dinafara. Tot gafe de traducere in Hunger Games. Cica "Eram 5...". Contextul era de o absurditate maxima. Cred ca era "We were 5 [as in 5 years old], dar ma rog.

Dear Lord, Hemingway? Il ador. Ca si pe Shakespeare de altfel. Sunt doi clasici pe care ii pot reciti oricand, oriunde, la orice varsta, de ori cate ori imi pica fisa. The old man and the sea- absolut brilianta. Nu am cuvinte indeajuns de pompoase ca sa o descriu. A farewell to arms din nou...doamne. Imi place aproape tot, dar tot ce a scris. Unii ar zice ca e overrated, dar eu zic ca o merita pe deplin.
Cat despre Camil P. beats me I hated Ultima noapte de dragoste... De ce? Pentru ca ne-a fost impusa. Am iubit-o la prima lectura, asta fiind prin scoala generala, ca mai apoi sa o urasc. Stii din dragoste se naste ura, cam pe principiul asta a mers si Stefanel. In schimb am citit toate studiile lui, pentru ca mi-a facut o plecere deosebita. Nu e nimic in neregula cu romanul, e in neregula cu faptul ca, in liceu, literatura romana e overrated, si nu merita. Parerea mea. Ciudat venind din partea unei persoane care si-a luat BAC-ul cu media 10, stiu.*laughs*
Erich Maria Remarque hm spui...nu-mi amintesc sa fi citit foarte multe chestii de el, insa imi amintesc ceva istoric. Three Comrades parca se numea. Realismul lucrarii mi-a trezit un strop de mila pentru Germania in perioada dintre Razboaie. Mi-a placut, dar mi-a lasat si un gust amar, dar am fost oarecum multumita, pentru ca a avut un stil atat de real incat mi-a intiparit in minte exact o perioada pe care pe care stiu sigur ca nu as fi putut sa o traiesc mai vividly, daca citeam alta carte.

Well ma opresc aici pentru ca si postul asta e absolut godzillic. Thanks again for the welcoming.
Hugs to everyone.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#14
Te-ai gandit ca poate Ezio a aflat abia la 50 ani ce secrete continea acel codex? Se poate sa fie si asta... Who knows?!
"I kno' not really cool to be a girl and to be such a hardcore gamer, shit happens. Can't excuse myself for it."
Sa stii ca aici te contrazic. Gamer girls are the best! Mi-ar placea sa cunosc mai multe fete care printre hobby-urile lor au si jocurile xD Ar trebui sa te simti "cool" Yondaime
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#15
Chiar as vrea sa ma abtin dar nu pot.
Mda, you guys generally say that. Dar nu e fenminin. Gimme a game and you have me in front of a PC, PS,Xbox, Wii etc, as long as needed to be done. [fa abstractie de ambiguitatea frazei.]
Nici nu ai idee ce schimbare de mood a fost cand am pus mana pe Prototype a couple of years ago. Desi debutul meu ca crazed gamer a fost long time ago [asta se intampla cand te nasti with a Nintendo '64 just for you and a dad that wanted alittle boy but got a little girl]. Anywayz AC va ramane my fave ca game jucat cu un personaj masculin, desi sunt adepta a jocurilor cu main female characters gen BloodRayne, Mirror's Edge etc. [but I can still kick asses in CS or other male obsessions] . Oricum in ceea ce priveste noile asset'uri ale lui Ezio, goal'urile si restul, ramane pe noiembrie ^^
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#16
N-ai jucat Mass Effect, Dragon Age and The Witcher! Shame on you Yondaime

P.S: Mass Effect e singurul joc care e mai presus de Assassin's Creed!
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#17
Dar eu nu am spus. Tu ai presupus. Si cum imi place in general sa spun, incearca sa nu presupui cand vine vorba de mine, cause you can burn yourself.
Mass Effect and The Witcher...mda played and played. Nu zic din punct de vedere general au fost hm...okay. Dar eu o sa raman my entire life la AC indiferent de ce apare nou sau nu.Asta daca nu cumva pe viitor o sa apara un Prince of Persia in care o sa arate more like Jake Gylenhaal and less like he looked 'till now.
Cat despre Dragon Age...not gonna happen anytime soon.
Sa inteleg ca esti mare pasionat al game-urilor developed by BioWare
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#18
Mass Effect pwns all ur gamez. 'Nuff said Yondaime

P.S: O sa ies de pe Zup. Daca vrei, poti sa-mi dai ADD pe messenger. C'ya and welcome again.
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)