21-03-2013, 09:00 PM
hey! Am ajuns in sfarsit la noul capitol. Bine, am reusit sa-l citesc de pe telefon, iar acum imi fac prezenta^^. Hmmm putin cam ciudata obsesia lui Eduard, sa-l tina legat de el. Acum asta este firea lui, calda, lipicioasa:)). Uuu, au avut si momentul lor ''eroic'', interesant. Eric, mi s-a parut ca l-a uitat prea repede pe Josh, nu spun ca ar fi prima dragoste sau faptul ca il iubeste, dar speram sa-i lipseasca, macar putin prezenta lui rece.Este bine si asa, macar prin anumite segvente isi aminteste de el.
Acum cu minciuna, presupun ca Eduard avea tot dreptul sa nu-i spuna, in primul rand ca-l va rani pe Eric si in al doilea era o problema ce trebuiau s-o rezolve ei; asta daca era una. Bine, minciuna este minciuna, nu ai cum sa negi, insa spera ca Eric sa nu se supere.
Si cam asta este, spor la tastat *hugs*
Acum cu minciuna, presupun ca Eduard avea tot dreptul sa nu-i spuna, in primul rand ca-l va rani pe Eric si in al doilea era o problema ce trebuiau s-o rezolve ei; asta daca era una. Bine, minciuna este minciuna, nu ai cum sa negi, insa spera ca Eric sa nu se supere.
Si cam asta este, spor la tastat *hugs*
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”