17-03-2013, 10:46 PM
(Ultima modificare: 17-03-2013, 10:47 PM {2} de ohaio_angel.)
:O...(un moment sa-mi revin) 3, 2, 1....ce-a fost aia?...Da, am ramas cu gura cascata (aproape si la propriu). In afara de faptul ca m-a ingrozit gramatica si semnele de punctuatie mi-am deschis imaginatia si am rezolvat partea cu intelesul capitolului.
Claus e gay, genial :))..Pacat cu scena de la hotel. Nu-mi imginam sa spuna tot si cel mai rau este sa-i fie reprosate un detaliu ce nu l-a obseravt. Claus era ignorat, urat si absolut fantastic. Sper sa nu se intample cine stie ce grozavie...(cum ar fi un viol.....urasc scenele astea).
In fine....bafta la scris si incearca pui pe cineva capabil sa corecteze detaliile ce nu sunt chiar minore.
oke, bye >:D<
Claus e gay, genial :))..Pacat cu scena de la hotel. Nu-mi imginam sa spuna tot si cel mai rau este sa-i fie reprosate un detaliu ce nu l-a obseravt. Claus era ignorat, urat si absolut fantastic. Sper sa nu se intample cine stie ce grozavie...(cum ar fi un viol.....urasc scenele astea).
In fine....bafta la scris si incearca pui pe cineva capabil sa corecteze detaliile ce nu sunt chiar minore.
oke, bye >:D<
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”