Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wizards of Weaverly Place

#1
Zuppy04 Desi sunt baiat nu mi-e rusine sa spun ca ma uit la serialul asta de la Disney... mi se pare extrem de reusit.. f amuzant si pe placul meu ( pasionat de sf and magic and all things.. )
selena .. adik alex russo mi se pare atat de sigura pe sine.. si are toate replicile puse intotdeauna la momentul potrivit.. in plus.. ca persoana ( selena gomez) e deasemeni o cantareata in voga... nu putem spune acelasi lucru despre celalte personaje dar si ei se pricep la cate ceva..
cel mai mult mi-au placut cele 3 episoade Wizards on Deck with hannah . a fost interesanta combinatia intre cele 3 seriale.. voua cum vi s-a parut?
[Imagine: chibi_94.gif]

[center]


[Imagine: newworldsig.png]
[/center]

#2
A început să mi se pară destul de plictisitor, din simplul motiv că în marea majoritate a episoadelor Alex [Selena Gomez] e cea mai şmecheră din familie şi cu vestimentaţia ciudată and so on. E destul de reuşit serialul, dar ideea e destul de plictisitoare, nu vine cu nimic foarte original sau ieşit din comun. Îl urmăresc, dar aşa, când nu este chiar nimic la televizor.

#3
Sunt deacord cu Abbeh, mi se pare cateodata prea plictisitor. Nici cand sunt in criza de distractie nu ma uit la el, pur si simplu nu-mi place. Actorii majoritatea joaca prost, glumele nu sunt cine stie ce, in fiecare e vorba de acelasi lucru(aproape) si efectele speciale nu sunt bune. Parca e un render prost taiat pus pe o image, fara a ascunde 'defectele'. Stiti la ce ma refer nu?
Cu-i place, sa se uite, ce naiba!

#4
Mai devreme sau mai tot trebuia să apară un topic şi despre serialul ăsta. Era inevitabil.
Eu ma uit mai des decât ar trebui, dar după o zi obositoare, aşteptând să înceapa În gura presei, chiar nu am altceva mai bun la care să mă uit. Mă relaxează pentru că e amuzant şi uşor, nu te ai nevoie să gandeşti prea mult ca să întelegi ce se întâmplă pe acolo. Nu prea îmi place mie de Selena, dar joacă binişor şi are un rol drăguţ de rebela familiei. Nu înţeleg obsesia unora cu serialul ăsta, pentru că povestea e jenantă (auzi tu, vrăjitori), efectele speciale sub orice critică, iar actori mediocri, dar dacă ar fi să tragem linie, e amuzant şi bun de urmarit când n-ai altceva de facut.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#5
Imi placea la un momendat, insa acum m-a plictisit total. Nu vine cu nimic nou, mi se par episoadele din ce in ce mai plictisitoare. Sezonul 1 l-am vazut pe tot si mi s-a parut cel mai bun si unele episoade din sezonul 2. Nici faze amuzante nu prea mai exista...rar e o faza la care sa razi cu adevarat : )) In rest, numai glume seci vezi o_o Si dau aceleasi episoade de n ori, devine plictisitor.
Mi-a placut insa filmul : ) Ala a fost bun si parca se desprindea si o invatatura importanta.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)