Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wild Love - [+18]

#1
Buna! Pai... avand in vedere ca am inceput acest fic de ceva timp, am cateva capitole scrise si m-am gan dit sa-l postez aici pentru a va afla parerile. Accept orice fel de critica si vreau pareri sincere. Primul capitol nu e cine stie ce[nu ma pricep la introduceri], dar pe parcurs va devenii mai interesant.
In fine... uitati primul capitol. Sper sa va placa!

Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto[cu exceptia celor create de mine] si nu fac profit de pe urma acestor personaje sau intamplari.

Wild love


Capitolul 1

Dimineata. Urasc aceasta perioada a zilei, niciodata nu mi-a placut! Mai stau cateva minute in pat fiindu-mi o exagerata lene sa ma misc din culcusul meu, dupa care, cu un efort imens, ca in fiecare inceput de zi, ma ridic si pasesc pe parchetul maroniu pana ajung in baie. Ma postez in fata oglinzii si imi ridic capul privindu-mi reflexia. Superba, ca intotdeauna! Parul auriu, pana la umeri, imi incadreaza fata putin bronzata, iar ochii de un verde spre maroniu contrasteaza perfect cu restul chipului facandu-ma sa arat divin. Ma departez putin pana ajung sa ma vad in totalitate. Corpul suplu, cu forme foarte bine conturate ma face sa arat ca o zeita. Stiu, sunt narcisista, insa, consider ca am si de ce sa fu asa. As fi ipocrta daca as spune ca nu arat bine. Asta ar fi cea mai mare minciuna pe care am spus-o vreodata. Cum as putea sa nu ma laud cu un asemenea corp? As fi proasta daca nu as face-o. Zambesc dezvelindu-mi dantura perfecta, dupa care ma descotorosesc de camasa de noapte si intru in dus. Picaturile fierbinti de apa, la contactul cu pielea mea imi relaxeaza fiecare muschi facandu-ma sa tremur de placere.
Dupa jumatate de ora ies fara tragere de inima din dus. Ma imbrac intr-o pereche de colanti negri pana sub genunchi, o fusta scurta de blugi si un tricou albastru , mulat, ce-mi scoate sanii in evidenta.
Imi piaptan parul si mi-l intind cu placa dupa care ma machiez discret, ma incalt cu o pereche de bascheti si ies din dormitor. Vreau sa intru in bucatarie pentru a-mi prepara micul-dejun, dar tocmai atunci telefonul incepe sa vibreze. Cand ma uit pe ecran, observ ca cel ce ma apeleaza este Sasuke, iubitul meu. Zambesc dupa care raspund.
Dupa o mica conversatie renunt la micul- dejun si ies din apartament. Ma urc in masina mea rosie, decapotabila si pornesc in viteza spre casa iubitului meu. Cu cat inaintez mai mult, cu atat dorinta de a-l vedea creste.

Spre bucuria mea, in mai putin de zece minute ajung la locul propus. Parchez autovehiculul si intru in vila. Cand pasesc in sufragerie, vad cum pe canapea se afla un barbat inalt, bine- facut, cu parul ca abanosul prins intr-o coada la spate si cu ochii negri ce ma analizau atent. Eu il privesc suspicioasa si ridic o spranceana ramanand tacuta. Uh, trebuie sa recunosc ca arata al dracu` de sexy in acel costum elegant prin care i se vedea corpul bine facut. In coltul gurii imi apare un zambet si vreau sa ma apropii de el, dar nu apuc sa fac niciun pas, caci cineva isi inconjoara bratele in jurul taliei mele facandu-ma sa tresar aproape insesizabil. Nici nu e nevoie sa-mi intorc capul, deoarece un miros inconfundabil imi rasfata narile. Zambesc si ma intorc spre brunet, il apuc de gat si il sarut nepasandu-mi de cel ce se afla in incapere. Ne dezlipim buzele abea atunci cand un tusit fortat perturba linistea. Zambesc si ma intorc spre cel ce ne intrerupse. Tocmai atunci s-a trezit si Sasuke se ne faca cunostinta.
-Itachi, ea este iubita mea, Kristine! Kristine, el e fratele meu, Itachi!
Zambesc in coltul gurii in timp ce acesta se apropie de mine.
-Incantat sa te cunosc, Kristine! spune acesta pe un ton fermecator, in timp ce-mi zambeste.
Fac si eu acelasi lucru dupa care ma scuz spunandu-le ca ma duc la baie.
Ajunsa la locul propus ma asez pe marginea cazii si imi sprijin capul in palme. Sasuke are un frate? Adica, e evident ca are, insa nu mi-a spus niciodata. Cum de a aparut tocmai acum? Unde s-a ascuns pana azi? Uh, Sasuke va avea niste explicatii de dat.
Lasand asta deoparte, inca ma ia caldurile gandindu-ma la Itachi. Doamne, e asa de perfect. E... arata asa de bine! Corpul ala bine-facut ascuns de acele haine ce-l fac sa para un zeu.

Oftez si ma ridic de pe suprafata rece dupa care imi dau cu putina apa pe fata. Deja incep sa ma gandesc la prostii. Doar sunt cu fratele sau ce Doamne iarta-ma, insa... nu pot sa-mi scot din minte privirea ce mi-a adresat-o.
Zambesc dupa care ies din baie alaturandu-ma lui Sasuke. Aflu de la acesta ca fratele sau tocmai plecase la birou.
Ii cer o explicatie in legatura cu Itachi, iar acesta imi spune ca pana acum a fost plecat in Japonia, insa si-a mutat sediul firmelor aici, in New York. Se pare ca acesta conduce cateva lanturi hoteliere si o gramada de firme de avocatura, in timp ce Sasuke conduce cateva cluburi. Asta e mostenirea lasata de parintii lor. Da, trebuie sa recunosc ca nu mi-a povestit niciodata de viata sa, insa nu l-am presat niciodata. Intotdeauna mi-am zis ca intr-o buna zi imi va zice.

Stau putin pe ganduri dupa care il rog pe Sasuke sa-mi spuna unde este biroul de avocatura al fratelui sau. Avand in vedere ca am terminat liceul, m-am inscris acum cateva zile la facultatea de drept. Mereu mi-am dorit sa fiu avocata, iar aceasta ocazie ar fi perfecta. Oricum aveam de gand sa-mi caut o slujba in acest domeniu, iar asta ar fi o ocazie minunata. Maine am de gand sa ii fac o vizita lui Itachi. Poate are un loc si pentru mine.
Dupa ce Sasuke imi da adresa, imi iau ramas-bun si plec spre casa. Nu mai aveam chef de nimic, vroiam doar sa fac o baie lunga si sa dorm chiar daca e doar ora cinci dupa-amiaza.

Intr-un timp relativ scurt ajung acasa. Intru in baie si dau drumul apei calde sa umple cada in timp ce eu ma descotorosesc de haine. Cand e gata, intru in apa pana la gat si inchid ochii reusind sa adorm acolo.
Aha! Cum spui tu mama... 21

#2
Buna! Nu ai mentionat daca e primul tau fic sau nu... insa eu nu cred ca-i primul... adica... e foarte frumos. Nu te pricepi la introduceri? Sincer nu se vede... eu nu ma pricep la introduceri=)) Imi place felul tau de a descrie. Actiunea nu mi se pare deloc grabita, e chgiar draguta. Naratiunea e buna. Descrierea imi place, iar dialogul nu e sec. Greseli de tastare sau exprimare... n-am vazut. Chiar n-am vazut. Imi place cum ai asezat lucrarea in pagina. E chiar dragut;)
Titlul e foarte inspirat si bine ales... uh... presimt ca acest fic va fi foarte "fierbinte":>:> :))
Abea astept continuarea. Avand in vedere ca ai zis ca ai cateva capitole scrise, vei posta repede, asa-i;;) Pleaseee:>:
Pa-pa si spor la scris:*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#3
Am trecut si eu pe aici. Ce pot spune? Este mirific, este divin este...
Oricum, Marina are dreptate nu cred ca este primul, nop? Ce pot spune? Descriere, naratiune si dialog, sunt perfecte.
Insa actiunuea ai cam grabit-o. Adica este dimineata, ajunge la Sasuke, face cunostinta cu Itachi, Itachi pleaca la birou si se face ora 5? Nu o spun ca si cum eu as fi perfecte la actiunea insa putea sa mai spui ce mai facea, s-au mai uitat la un film, actiunea asta in total cat sta Kristine acolo dureaza practic destul de putin.
In rest este minunat, abia astept nextul :zuppy23:
app imi place ca adoarme in cada :20:

#4
^_^ Uite'ma si aici! Ce pot sa spun inafara ca imi place :X Descrii foarte frumos:X.Naratiunea e buna , actiunea nu e grabita. Hmm Si e chiar interesant.Ma intreb da pana la urma ramane cu Sas`ke sau cu Itachi.Daca ar ramane cu fracsu ma intrb cum ar reactiona Sasuke 8->.Ok hai ca am inceput sa visez.Astept next >:D<
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Hmm, imi place ficu` si aceasta tipaa...ah, Kristine *sweet smile* . E asa simpatica personalitatea ei, si felul in care ai descris-o..:>
Deci, este primu` tau fic ori...? Pentru ca nu cred, descrierea este foarte buna, ma faci deja sa-l vad pe Itachi :X
Asaaa, ce-mi mai place este dialogu` , nu este sec si e bine pus unde trebuie :]
Well, n`am vazut greseli de tastare, sper sa nu fiue *simle*
Astept nextu` cu nerabdare !

Cee Ya !
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#6
Buna! Va multumesc foarte mult pentru comentarii si ma bucr enorm ca va place ficul meu. Pai.. nu, nu e primul meu fic, am cateva si de pe cand eram in clasa a 5-a si acum cand le citesc, ma mir si eu de cat de prost puteam scrie atunci. Am mai multe caiete pe care am ficuri, dar doar cateva sunt terminate si oricum nu le-am aratat nimanui deci... eu consider ca asta ar fi cu adevarat primul meu fic.
Imi pare rau ca v-am lasat sa asteptati asa de mult avand in vedere ca am spus ca am cateva capitole deja scrise, dar a trebuit sa-mi reinstalez windowsul si am uitat sa iau pe stik ficul deci... a trebuit sa scriu din nou... baka me, insa... iata ca am terminat si am adus capitolul. Va rog sa-mi scuzati eventualele greseli de tastare, insa capitolul este necorectat.
Sper sa va placa. Lectura placuta!

Capitolul 2

Deschid incet ochii privind dezorientata in jur. Cand vreau sa ma misc, o senzatie de amorteala si frig pune stapanire pe mine. Oh... nu din nou! Mereu mi se intampla asta. Am adormit din nou in baie. Chicotesc dupa care ma ridic cu greu si imi infasor corpul intr-un prosop. Dau drumul apei din cada si intru in camera. Privesc spre ceasul de pe perete ce indica ora sase dimineata. Cat Dumnezeu am dormit?! Sunt incurabila! Oftez dupa care imi indrept pasii spre sifonier. Il deschid si privesc ganditoare hainele. Avand in vedere ca ma duc la biroul lui Itachi, trebuie sa ma imbrac mai elegant pentru a face impresie buna... sau nu. Zambesc la acest gand si intr-un final imi aleg o fusta plisata, de coloare neagra, la care atasez o curea, un maiou cu un decolteu nu prea adanc si o pereche de sandale cu toc destul de inalt. Ma fardez discret si imi iau geanta dupa care ies din apartament fara a lua micul- dejun. Deja a devenit o obisnuinta pentru mine sa nu mananc dimineata.

Ajunsa afara, intru in masina si gonesc pe strazile New York-ului. Dat fiind ora matinala, strazile nu sunt prea aglomerate. Adica, e abea ora sapte, aproximativ.
In mai putin de jumatate de ora ajung la locul de munca al lui Itachi. Parchez autovehiculul si intru in cladire. Inreb receptionera unde este biroul lui Itachi Uchiha, directorul firmei, iar aceasta imi spune ca la ultimu etaj, mai exact, etajul douazeci si cinci. Imi dau ochii peste cap si intru in lift. Nu putea fi o cladire mai mica. La ce viteza super- sonica are liftul asta voi ajunge intr-o ora. Ma sprijin de unul dintre peretii liftului incepand sa bat nervoasa din picior. Nu mai am rabdare, vreau sa ajung odata. Tocmai cand credeam ca am sa crap de nervi, am ajuns. Oftez dupa care un zambet mi se intipareste pe buze. Ma apropii de secretara acestuia ce e o femeie de vreo cincizeci de ani, cu parul blond si ochii caprui si o intreb daca barbatul ma poate primii. Aceasta da afirmativ din cap si imi arata spre o usa.

Ma apropii de usa, trag aer in piept dupa care bat de cateva ori pana primesc aprobarea. Intru si il vad pe Itachi stand la birou si uitandu-se pe niste documente. Ma apropii de acesta, iar el isi ridica privirea ramanand uimit. Probabil se intreba ce fac eu aici. Dupa cateva secunde in care nu a facut altceva decat sa ma analizeze, un zambet viclean ii apare in coltul gurii dupa care se uita fix in ochii mei.
-Kristine... te pot ajuta cu ceva? ma intreaba in timp ce-mi face semn sa ma asez. Zambesc luand loc pe scaunul din fata biroului. Il privesc printre gene dupa care incep sa vorbesc.
-Defapt... da, chiar m-ai putea ajuta. Avand in vedere ca am terminat liceul, iar din toamna incep cursurile la facultatea de Drept, mi-am zis sa capat experienta de pe acum cautandu-mi un loc de munca si... ma intrebam daca... nu ai cumva vreun post liber pentru mine. spun asta aproape pe nerasuflate in timp ce-l priveam in ochi. Acesta sta cateva secunde pe ganduri, dupa care se indreapta de spate si zambeste in coltul gurii.
-Pai... ce ai zice sa incepi prin a fii secretara mea? spune ridicand din spranceana inca avand acel zambet pe buze.

Tentant, chiar foarte tentant. Daca era vorba de vreun bosorog, nu as fi acceptat asta, insa, avand in vedere ca e vorba de el, nu am cum sa nu accept. Numai gandul ca il voi vedea zilnic ma face sa zambesc., Deocamdata, dar doar deocamdata, sunt multumita cu acest post. Eu sunt o persoana ce aspira la lucruri mai inalte, insa, de data asta imi calc, doar putin pe principii.
Dau din cap in sems afirmativ dupa care il intreb cand pot incepe.
-Pai... de maine. Avand in vedere ca Tsunade, femeia de afara si-a dat demisia, ai venit tocmai la momentul potrivit.
Ma ridic dupa care imi iau ramas bun de la barbat iesind din birou.

Ajunsa la masina, trezesc motorul si apas cu putere acceleratia, vehiculul gonind pe strazile ce, incet- incet deveneau aglomerate. Destinatia mea e, evident, casa lui Sasuke. Intind mana spre scaunul din dreapta mea cotrobaind prin geanta dupa telefon. Cand il gasesc, observ ca este ora opt. Zambesc, iar in cateva minute sunt in fata casei brunetului. Pot sa pun pariu ca inca doarme, adica, ora lui normala la care se trezeste este, minim unsprezece.

Urc scarile ce duc spre camera sa, iar cand intru, dupa cum ma asteptam, il gasesc pe acesta in pat, dormind. Imi las geanta pe un scaun si ma apropii de el. Imi pun genunchii de o parte si de alta a corpului sau si imi apropii buzele de ale sale. Tocmai cand vreau sa-l sarut, acesta se intoarce brusc, acum eu fiind sub el. Ma priveste pervers dupa care isi apropie buzele de ale mele, insa nu ma saruta, ci ma priveste intens in ochi.
-Neata!? spun eu cu o privire inocenta si imi pun mainile in jurul gatului sau. Ce e cu tine treaz la ora asta? continui cu o voce amuzata.
Acesta in loc de raspuns isi uneste buzele cu ale mele. Mii de fiori placuti imi strabat corpul, am adorat intotdeauna felul in care saruta. Imi bag mainile in parul sau si il trag mai aproape de mine introducandu-mi limba in gura sa, aceasta incepand un joc nebun cu a lui. Mainile barbatului se plimba nestingherite pe corpul meu, intr-un final patrunzand pe sub tricoul meu atingandu-mi sanii. Vreu sa-i dau tricoul jos, insa tocmai atunci cineva intra pe usa. Deschid ochii si privesc spre usa. Acolo, un barbat ne privea degajat fiind sprijinit de peretele din stanga sa.
Aha! Cum spui tu mama... 21

#7
Hey! ^^ Am trecut cu un com la ficul tau avand in vedere ca si tu ai facut la fel.
Ei bine, ficul tau e destul de interesant ...inca nu mi-am dat seama care e subiectul principal al povestii, insa, dupa cum ai inceput-o, tind sa cred ca e frumoasa.
Hmmm...Descriere, naratiune, dialog...n-am ce comenta aici, totul e frumos si gingas .
Sunt curioasa sa vad cine era la usa , mai lasat cu ochii in soare, te mananc! :)) glumesc.
Imi place ficul tau dupa cum am mai spus asa ca astept urmatorul cap...spor la scris..^^


:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#8
Este superb! Chiat imi place de Kristine. Aspiratii inalte, huh? :D Chiar si-a dat demisia Tsunade sau Itachi a spus-o asa? Nu conteaza, este minunat!
Sasuke, Sasuke, ce obraznic, auzi daca nu-l vrea Kristine pot sa-l iau eu? :))
Cred ca acel barbat poate fi:
a) Itachi
b) tatal lui Sasuke
sau c) un priten de-al lui Sasuke
dintre astea 3 trebuie sa fie corecta una
Acum sa continuam cu restul
Descrierea este minunata la fel si naratiunea. Dialogul este bine gandit.
Mai multe nu am de zis. Doar un singur lucru: abia astept nextul

#9
Deeeci, helau, diar >:D< Dupa cum ai observat am ceva cu acest cuvant, dar sa trecem peste asta. Capitolul asta, haaah, il ador . Stii sa descri foarte frumos, imbini figurile de stil cu descrierea . Iar felul in care ai creat personajele chiar nu lasa de dorit . Hm, Kristine mi se pare o simpatica! Iar S. are un tupeu al naibi , sincer *laughs* Daaar, ala care statea rezemat 8-> , e Itachi, sunt sigura :X El e, nu ? *laughs* Sper sa fie asa ! [vise, vise] .
Eh, in orice caz . Dialogul nu este sec, chiar bine gandit, like`t .
Well, spor la scris si multa imaginatie in continuare !

Cee Ya !
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#10
Buna! Un nou capitol minunat! Imi place foarte mult. Sper ca cel ce e la usa sa fie Itachi. Da, da, Itachi al meu:X
Greseli de tastare... am vazut vreo doua- trei, dar sunt minore, nu-ti face griji. Descrierea e superba, mirifica. Uh, cat imi place Sasuke asta:> Are dreptate prajiturica mea; daca kristine nu-l vrea, il putem lua noi, nu-i asa?:>:>
Dialogul e foarte bine gandit si chiar deloc sec. Naratiubea e superba, ca intotdeauna si actiunea deloc grabita. Decurge lin:X
Ai niste idei geniale, iar titlul ficului, e superb. Imi place la nebunie. Se potriveste, chiar se potriveste:X

Astea fiind spuse, astept nerabdatoare continuarea pe care sper ca o vei posta cat de curand posibil.
Bafta in continuare si spor la imaginatie:*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.368 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Wild eyes Jollye 13 8.104 03-08-2009, 02:46 PM
Ultimul răspuns: No Name
  Itsumo mugoi, Itsumo yasei[always inhuman, always wild] [sf / shouen-ai / yaoi] bastard_in_love 12 8.316 26-04-2009, 08:14 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Wild Love[+16] [hentai] Lye 138 89.263 21-07-2008, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Bambilici


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)