Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Why can't a girl fight with love???

Yupyy, iar am raspunsuri multe \:D/ Nu am putut rezita :D

Next:

-Misa, sti...ce vroiam sa vorbesc cu tine...Eu.... adica tu...Ai vrea sa fii prietena mea?
-Imi pare rau, insa oricat as vrea sa fiu cu tine, nu pot...
-De ce? E din cauza Tarei? Pentru ca i-am facut? Spune-mi ce vrei, fac orice, numai nu ma refuza! spuse tanarul apucand-o cu disperare de maini
-Poate ca Tarei i-ai putea face fata, insa lui niciodata...mormai aceasta.
-Huh? Cine e el? Raspunde-mi Misa!
-Nu conteaza...Ceea ce e important este ca nu vreau sa fiu cu tine! spuse fata cu o voce hotarata.
-Bine...daca este asa, macar da-mi un sarut de consolare.
-Categoric nu! Ar fi o greseala de neiertat!
-Atunci vreau sa fac greseli mereu! spuse baiatul care o trase pe bruneta in pat. O cuprinse in bratele sale si o saruta pe buze. Parfumul ei dulceag ii invada simturile, incat nu putea sa-i dea drumul. Era asa de firava in bratele lui, si atat de frumoasa...Vroia sa-i acopere corpul cu mii de saruturi, insa buzele ii erau mult prea dulci pentru a le lasa. Incet incet fata cazu prada dorintei si se lasa purtata de val.

-Nu te iubesc...insa asta nu inseamna ca poti sa ma inseli. In ochii celorlalati, esti iubita mea...

Un gand ratacit ii tresari adolescentei prin minte, un gand ce o cutremura. Ce facea ea defapt? Unde se afla? Cu cine? De ce?
Sentimentele preluara controlul asupra mintii ei, iar corpul sau raspundea singur alinturilor lui Mike. Nu trebuia sa fi ramas singura cu el, sa cedeze dorintelor sale, cu atat mai putin sa-i raspunda la saruturi...Vroia, insa nu putea...
*Beep*Beep*
Telefonul brunetei incepu sa sune, instiintand-o ca avea un mesaj. Aceasta scoase din buzunarul de la fusta un telefon negru, cu clapa. Cand deschise clapa si vazu de la cine este mesajul, fata ei se facu alba ca varul...Sari repede din patul baiatului, trantind usa dupa ea. O suna pe Tara, spunandu-i ca a intervenit ceva urgent si ca trebuia sa plece. Se grabi spre lift, insa nu mai avu loc, si o lua pe scari...
" Vino la locul stiut in 30 de minute. Max "

*
*

*

Fata intra intr-un parculet situat langa o scoala, si o lua pe o alee laturalnica a parcului. Dupa cateva minute ajunse la un loc de joaca pentru copii, in care erau niste copii, dar copii mai mari...La pryima vedere era o gasca de golani ca oricare alta, insa aceasta era putin mai speciala. Patru baieti statea in jurul unui tip inalt, brunet, de vreo 18 ani. Se vedea ca erau baieti de "bani gata"...
-Misa, in sfarsit ai ajuns! spuse baiatul din mijloc indreptandu-se spre ea. O lua in brate si o invarti ca pe un copil mic, dupa care o saruta apasat tinand-o de mijloc. Bruneta ii raspunse la sarut, punandu-si mainile de dupa gatul acestuia.
-Hey, hey, nu in fata saracilor! exclama unul dintre prietenii brunetului
-Buna Misa!
-Buna baieti, ce faceti?
-Noi tocmai eram pe punctul de plecare, am stat doar ca sa-i mai tinem de urat lui Max pana veneai tu. Acum ai ajuns, deci putem sa plecam.
-Eeh, dar de ce nu mai stati? Deabia am ajuns!
-Suntem deja in plus...Deci, noi plecam! Max, diseara la 8 nu?
-Da! Va astept!
Fata ramase alaturi de iubitul ei pana ce prietenii lui nu se ma zareau, dupa aceea incerca sa se sustraga din bratele lui, insa fu impiedicata de o mana "infipta" in parul ei...
-Auu...Max, da-mi drumul..
- Scumpa mea iubita zdreanta, ia spune-mi, pe unde te-ai tavalit? Si mai important, cu cine?
-Max, ma doare...te rog, da-mi drumul...Maine plec la o prezentare de moda, te rog, de data asta nu-mi lasa semne...Max..
Baiatul se manie si o tranti pe banca din fata, incepand sa se comporte din ce in ce mai brutal cu ea. Fata tremura toata, sub mainile acestuia, nescotand nici un sunet. Vroia ca acesta sa inceteze, insa daca il respingea, lucrurile se inrautateau...
Dupa un timp baiatul devenii din ce in ce mai tandru, inlocuind mânia cu tandretea. Ii acoperea corpul cu mii de saruturi ce ii transmiteau brunetei fiori de placere. Incepu sa ii muste jucaus urechea stanga, buzele sale mutandu-se incet-incet spre gat, coborind dupa aceea din ce in ce mai jos...Fata ii cuprinse fata in palmele sale, jucandu-se cu buzele sale, gustandu-le dulceata...
*Beep Beep Beep*

Răspunsuri în acest subiect
Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 04-10-2008, 12:36 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 04-10-2008, 08:00 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 18-10-2008, 10:14 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 12:37 AM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 06:59 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Jasmine - 19-10-2008, 11:18 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 19-10-2008, 11:42 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Tox - 20-10-2008, 04:37 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de Hana-chan - 20-10-2008, 07:31 PM
RE: Why can't a girl fight with love??? - de black_rose - 30-10-2008, 10:10 PM