Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ura, cantecul si visul nostru

#31
Din lipsa de ocupatie si de somn (ceea ce este cu adevarat nasol pentru ca dimineata trebuie sa ma trezesc in jur de sapte pentru a ajunge la un concurs de mate) ajung si eu pe aici cu un comentariu micut.

Despre acest fic sincer nu stiu ce sa spun avand in vedere ca toate lucrurile s-au mai spus iar tot ce voi face es va fi sa repet.
Incepem cu inceputul cum se face: Tie iti place sa scrii in tot capitolul Sasuke's P.O.V., Sakura's P.O.V. si asa mai departe? Pe mine m-a cam innebunit. Scrie in doua parti, si nu mai scria a treia parte care sa fie formata doar din cinci randuri cel mult. Este enervant, sincer.

Descrierea este...plecata in excurie sau vacanta? De fapt ce descriere? Figurile de stil sunt cam putine. Tu, fata mea,grabesti actiunea mai rau decat o cursa de cai. Cumva este la cursa si eu nu am aflat pana acum? Nu vreau sa par rea insa daca toti iti spune toate cele bune si frumoase nu vei putea evolua.

Inceteaza sa scrii cu Caps Lock, te rog, in numele a tot ceea ce este mai sfant pe aceasta lume. Tipa personajele la noi iar eu acum am aflat? Daca vrei sa ne arat acest lucru pune si tu o virgula frumoasa dupa replica respectiva si scrie " am tipat eu la el/ea " daca povestesti din perspectiva unui personaj si " a tipa la el/ea " daca povesteti din perspectiva ta.

Mai renunta la versuri, pune doua trei dar nu toata melodia sau jumatate din aceasta pentru ca doar melodia ocupa jumatate din fic.

Pai idea intr-un fel este originala cam...20-30% daca este s-o spun in procente...nu am mai vazut un fic in care parintii lui Sasuke sa se desparta...divortati...si asa mai departe.

Pentru a te informa de restul lucrurilor incearca sa mai citesti si alte ficuri si ti-as sugera din cele mai vechi avand in vedere ca de acolo vei putea invata mai multe si fa-i o vizita si bibliotecii deoarece trebuie sa citesti si carti.

Daca te-a deranjat cu ceva ceea ce am spus PM me si mai vorbim acolo insa sincer am incercat sa te ajut si eu.

#32
buna sweetie. Am ajuns si eu la fic-ul tau, scuze ca asa tarziu, dar am fost la bunica si m-am intors si cu o raceala zdravana, dar nu de asta sunt aici.Mersi ca m-ai anuntat:* Deci: naratiune e ok, dialog ai pus,putin cam mult; descriere mai pune, mai poti adauga ca nu-i un capat de lume, actiunea nu mi s-a parut grabit, parerea mea si inca ceva...ai pus de-a puncte de suspensie la greu. ce s-a intamplat, a plouat cu puncte de suspensie?:)). Mi-a placut descrierea facuta de "Sakura" lui Sasuke :)). Cand am vazut ca Sakura ii da tricoul jos am zis ca nu pui frana:)) chiar daca intentia a fost cheia, le-a placut :yes: Sasuke nu stii ca nu-i frumos sa citesti jurnalul unei fete?:grr: Trebuie sa fii idiot sa nu iti dai seama ca Sakura era indragostita, prea multe fapte bune chiar daca a facut-o sa sufere. Nu mi-am imaginat ca parintii Sakurei erau morti si ca Sasuke are situatia care o are:(
Gata imi ajunge, pun si eu frana:)) Astept nextu, te rog frumos sa ma anunti :pls:
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#33
Draga mea sunt din nou prezenta la datorie ( cu foarte multe capitole necomentate ). Ca sa ma revansez le voi lua pe rand ( doar pe cele pe care nu le-am comentat ) So...

Capitolul sase:
Chiar nu am inteles de ce i-a dat o palma. De ce i-a spulberat acea mica speranta, ca dupa aceea sa spuna ca ii pare rau. Si acea veste cum ca Itachi a murit presupun ca l-a distrus, dar nu cred ca era necesar sa vrea sa se arunce de pe pod ( parerea mea ). Si nu cred ca este in puterea lui sa le spuna "fanelor" sa pleca, nu? Adica ma gandesc ca sunt niste admiratoare indragostite orbeste de el si m-am gandit ca il urmaresc peste tot cu voia sau fara voia lui. Asa si cred ca acest capitol s-ar fi putut incheia misterios la

Citat:indreptandu-ma spre Pod…

Nu crezi? Adica ne-ai fi lasat in acest mister punandu-ne intrebarea "Ce v-a face?" ( in cazul meu ). Si mai ramane aceasta istorie a Raului Negru, care este interesanta.

Capitolul sapte:
Aici nu cred ca am ce sa comentez, deoarece este cu mult mai bine decat celalalte. Am vazut o singura gresala de tastare:
sis a - si sa
Si se pare ca tot nu ai renuntat la obiceiul tau de a nu pune space dupa semnele de punctuatie.

Citat:-Sasuke… ( space ) credeam ca te-ai dus la culcare!

Arata mult mai bine cu acel space acolo, nu? Asa si aici mai merge descrierea si naratiunea. Actiunea mi se pare doar un pic grabita. Iar la acele insemnari din jurnalul Sakurei unu mi-a atrans atentia.

Citat:Eu:fata cu zambetul mereu pe buze si cu inima mereu facuta bucati.Fata mereu intelegatoare care vorbeste frumos cu toata lumea.Fata care viseaza foarte mult.Fata care nu renunta niciodata la ce e al ei.Fata care a cazut de nenumarate ori si a invatat sa lupte.Fata mai mereu singuratica,cu ochii mari si verzi,lacrimand.Fata cateodata fricoasa de propriile-i ganduri.Fata cu fular crosetat si cu buzele mici si rosiatice.Fata de care se ia toata lumea.Fata care poarta mereu vina.Fata care nu a incetat sa isi ia ramas bun.Fata care nu se mai satura de gustul sarat al marii.Fata care a cutremurat lumea cu plansul ei.Fata care asteapta sa treaca mai repede timpul.Fata care nu suporta zgomotul strazii.Fata care spera.Fata care merge singura pe acelasi drum de ani de zile.Fata cu gene lungi caruia ii place sa danseze.Fata caruia ii place iarna.Fata care acum nu mai stie ce vrea.Fata pe care nu o sa o mai gasesti niciodata.Fata al carui nume ai sa il uiti intr-o zi de toamna tarzie.Fata pe care ai sa o vezi facandu-ti cu mana de la distanta.Fata care ti-a soptit mereu la ureche cand erai trist.Fata ai carei lacrimi cad si topesc zapada.Fata care isi ia adio in fiecare zi.Fata care danseaza singura.Fata care deseneaza cu degetele pe cerul senin.Fata al carui suflet nu mai poate fi readus la viata.Fata care vrea sa se transforme in fluture.Fata care a facut din noapte zi.Fata care moare de dor.Fata care...a iubit cu adevarat.
Tu:Baiatul care crede ca le stie pe toate.Baiatul care face o fata sa verse mai multe lacrimi decat varsa cerul picuri de ploaie intr-o zi de vara.Baiatul care nu spune nu niciodata.Baiatul care crede ca totul i se cuvine.Baiatul egoist.Baiatul care crede ca mereu are dreptate.Baiatul care crede ca are bun simt.Baiatul care crede ca infrunta realitatea asa cum trebuie.Baiatul pe care nimeni nu il poate contrazice.Baiatul care nu stie ce e aia o floare.Baiatul care ucide vise.Baiatul care traieste pe alt taram.Baiatul care gandeste foarte mult.Baiatul care e mult prea dubios.Baiatul care nu intelege.Baiatul care nu stie sa asculte.Baiatul care fuge dupa succes.Baiatul care nu apreciaza o fata.Baiatul care nu apreciaza o atingere calda si sincera.Baiatul care rade zgomotos.Baiatul care nu vrea sa recunoasca nimic.Baiatul care fumeaza mult atunci cand e suparat.Baiatul care nu stie sa planga.Baiatul care nu da doi bani pe frumusetea sufletului.Baiatul pretentios.Baiatul foarte pretentios.Baiatul care o sa isi dea seama de greseli.Baiatul care o sa traiasca in trecut.Baiatul care o sa isi dea seama ca e prea tarziu.Baiatul care...NU a iubit cu adevarat.Tu Sasuke…
Ea:ZERO!!!”

Deci este foarte reusita parerea mea, dar nu era tocmai necesar sa spui Fata... Baiatul... in continuu. La un moment dat am inceput sa ma plictisesc. Puteai pune niste virgule sau ceva. Dar sa sti ca este draguta. So... cam asta este tot

P.S. Anunta-ma cand pui next-ul, ok ;) ?
P.S.S. Daca te-a deranjat cu ceva comentariul meu da-mi un PM si se rezolva
P.S.S.S. am pus multe quote, sorry, dar doar pentru a-ti arata unde nu mi-a placut
Bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#34
Heii..trec si eu pe aici.Deci cu ce sa incep:
In primul rand nu am scris acest comentariu ca sa te critic.L-am scris ca sa-ti apreciez munca si faptul ca te straduiesti.Cat despre critici,le dau pace:)) si iti spun ca nimeni nu-i perfect chiar daca mai ai de lucrat.In fine,ficul imi place chiar mult si mi se pare interesant,deci,astept capitolul urmator si daca nu este prea mare deranjul te rog sa ma anunti si pe mine cand il postezi.:*:*

#35
Pai.... mai intai de toate : Multumesc ca m-ai anuntat! si acum > > > eu nu spun critici dure despre descriere ci spun doar ca mie imi place... si povestea ta e trista dupa parerea mea. Astept sa vad daca ce i-a promis Sasuke Sakurei se va intampla ^.^ si astept sa vad daca esti mai buna la descrirea hentay :X

#36
poi sooper fik imi place si vreau next
ce-i drept geseli de tastare nu prea ai
descriere da deci ce sa mai imi place
next next :zuppy02:
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#37
Regret sa aduc acest lucru la cunostinta, dar sunt sigur 99,5% ca persoana care se da drept detinatorul/oarea acestui fic, plagiaza tot ficul. Stiu asta pentru ca, autorea ficului este chiar o foarte buna colega de-a mea. Mi-a afirmat azi faptul ca ea nu este inregistrata ca persoana care posteaza ficul aici si ca, nici macar nu are cont pe acest site. Am aflat ca in curand isi va face si ea cont aici... Ma rog, principalul este ca persoana care posteaza ficul aici ca fiind al ei, plagiaza.
Link: http://iloveanime4ever.3xforum.ro/post/7...SasuSaku_/
Aici este defapt siteul unde ficul este postat si, adevarata persoana care il detine.
Sa sti ca nu merge cu adaugarea fazelor de " Nextul a sosit!Stiu ca e cam repede, dar mi-a venit ideea.Citire placuta!". A fenta nu inseamna a iesi basma curata. Ma rog. Va posta si ea aici si sper ca se va rezolva problema, caci, dupa parerea mea este strigator la cer.
Multumesc!

#38
http://iloveanime4ever.3xforum.ro/post/7...SasuSaku_/
Să-ţi zic părerea mea despre plagiatori ? Sunt nesimţiţi. Ai o avertizare pentru plagiat şi topic închis. Am să mă pun în weekend cu Nya să verificăm nişte ficuri de pe aici. Văd că tot găsesc plagiaturi.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cantecul din inima mea Yin 6 4.350 14-09-2010, 06:23 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata
  Copiii lunii si cantecul pianului rosu Jigoku 6 6.191 05-01-2008, 02:48 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)