Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Where's the love?

#21



Capitolul 4: Life is a bitch

~Sakura~





Mi-a terminat de reparat masina, insa nu am plecat. Sasuke ma privea intr-un fel aparte, ochii lui negri starnindu-mi curiozitatea. Pe fata mea lipsita de cosuri a aparut un zambet larg. Observand acest lucru brunetul a prins curajul necesar pentru a vorbi cu mine.
- Sakura…aaa, stii ma intrebam daca... aaa, daca ti-ar placea sa iesim amandoi in oras.
Cand am auzit ce tampenii rosteau buzele alea apetisante m-am incruntat putin, insa mi-am pastrat zambetul pe buze. Eu sunt o doamna si am sa il tratez frumos, am sa ii vorbesc „respectuos” si nu o sa se simta ca cel mai mare ratat dupa ce il resping.
- Pai Sasuke, sună foarte tentant, dar „aaa”... eu nu cred ca ar tine. Scuze, nu imi purta pica.
- A! E ok, daca totusi te razgandesti... stii unde ma gasesti, a spus brunetul destul de dezamagit.

M-am urcat in masina neagra si am plecat, avand grija sa ii fac cu mana. A facut acelasi gest ca si mine, apoi s-a intors cu spatele si si-a dus mana la cap. Am observat ca amicii lui gay, cu care nu mi-a facut cunostinta, s-au dus la el incercand sa-l consoleze. Serios? Asa invita el o fata in oras? Am obosit auzind atatia „a”, parca era fosta mea profa de romana. Degeaba ii spun „tigru”, el e defapt un pisoias mic si speriat. Sunt foarte dezamagita de el, dar cine stie? Poate o sa am timp sa dresez tigrul asta si poate va stii si el cum se „vaneaza” prada. Sunt o persoana atat de buna! Uite cum ma gandesc la binele altora! Cu siguranta oamenii nu ma respecta suficient. Si vorbind de oameni care nu ma apreciaza, mi-am amintit ca trebuie sa ma duc la casa iubitului, care nu m-a sunat de doua zile.

Am continuat sa imi conduc masina cu grija, am dat prioritate tuturor pietonilor, viteza ramanand la 60 km/h. Ce e cu mine azi? Sunt prea corecta, dar nu conteaza… o sa am timp sa fac tot ce nu trebuie. Perversa mica ce sunt! Trebuie sa calc urgent acceleratia si sa ajung mai repede la blondul ala tampit. Oricum nu conteaza la cate ma gandesc, eu tot raman un sofer competent care poate face fata traficului din Tokyo. Imi pare sincer rau ca ma laud, insa fiind singura care observa ce calitati remarcabile am, as fi chiar egoista daca nu le-as spune si altora. Nu credeam ca voi spune vreodata asta, dar hai sa nu mai vorbesc despre mine.

Deja vad spitalul. Apartamentul luxos al puisorului meu era la o aruncatura de bat. In maxim cinci minute ajung. Ce bine, ce bine! Poate ca uneori il jignesc, insa tot ingerasul meu ramane, pe care am sa il iubesc neconditionat, chiar daca uneori ma supara. Doamne! Ce gretos a sunat asta, deja mi se face rau. E clar ca nu ma simt bine. O sa am grija sa imi revin mai tarziu. Acum am ajuns. Am grija sa ma uit in oglinda. Astazi… chiar trebuie sa arat perfect. M-am dat jos si am intrat in bloc. Am luat liftul, deoarece trebuia sa ajung la etajul opt si nu aveam de gand sa urc pe scari si sa transpir. Liftul asta idiot se opreste intr-un sfarsit. Sunt la doi pasi distanta de el. Ajung in fata usii pe care era numarul 108. Am ciocanit si usa mi-a fost imediat deschisa.


-Baby! am strigat cat m-au tinut plamanii. L-am imbratisat cu putere, apoi l-am sarutat scurt. L-am lasat sa respire, in timp ce eu puneam ceva pe masa. M-am apropiat de el si i-am spus senzual la ureche: „Surpriza!!!”. Cand si-a privit cadoul a fost destul de dezamagit.
- Tort? Asta e cadoul tau de ramas-bun? Cand tu ai fost plecata o singura luna ti-am cumparat o geanta pe care am dat 500 de euro! Stii cat inseamna asta? Jumatate din salariul meu pe o luna! Eu voi fi plecat patru luni si tu vrei sa ma surpinzi cu tort? Dar tu crezi ca mai am zece ani ca sa ma bucur cand vad dulciuri?
Nesimtitul! Cum isi permite sa imi vorbeasca asa? Am privit frisca alba de pe tort si am luat putina cu degetul aratator. Am pus frisca pe buzele trandafirii ale acestui blond nerecunoscator si i-am spus: -Credeam ca ti-ar placea sa mananci tortul de pe mine.

Un zambet pervers i-a aparut instantaneu pe fata. Stiam ca nu pot da gres cu cadoul asta. M-am dus mai aproape de el, pana ce buzele noastre erau la doar doi centrimetri distanta. Am lins cu pofta frisca de pe buzele lui, in cele din urma limba mea ajung acolo unde ii e locul. Nu ne-am mai sarutat atat de pasional de mult. Am mers in dormitorul sau fara sa ne intrerupem activitatea. Totusi am luat o pauza ca sa respire putin. Am profitat de acest timp pentru a-i da camasa albastra jos. Nu am stat sa desfac fiecare nasture, practit am smuls camasa aia. El a facut acelasi lucru cu bluza mea, urmand sa ma tranteasca in pat. Ador cand face asta. S-a „napustit” asupra mea, sarutandu-ma pe gat, pe piept, iar pe buze.

A incercat sa imi dea jos sutienul, insa s-a oprit. L-am privit trista si l-am intrebat ce nu e in regula. M-a impins oarecum dezgustat, facand apoi cativa pasi in spate. Care e problema lui? Nu imi pleace cum se uita la mine, ma face sa ma simt atat de inferioara. Cred ca o sa plang foarte curand.
- Stii Sakura, ma intrebam daca ma vei insela in tot acest timp in care voi fi plecat. Vreau sa spun ca nu ar fi prima data.
Bine, acum chiar nu imi mai pot opri lacrimile. Le voi lasa sa curga lin pe obraji. De ce imi vorbeste ca unei tarfe ieftine? Credeam ca nu mai are crize de gelozie, insa vad ca m-am inselat.
- De ce ma tratezi asa? Stii bine ca nu te-am inselat niciodata! Poate ca Gaara a intrecut orice limita, insa nu a fost vina mea. De ce imi faci asta tocmai azi? E ultima zi pe care o petrec cu tine si singura amintire pe care o vom avea pana te intorci este o cearta stupida? Nu inteleg de ce nu ai incredere in mine. Doar stii ca ai fo-…
- Ce sa stiu? Ca am fost „primul barbat din viata ta” si ca ma iubesti? Nu ma iubesti. In caz ca nu iti amintesti prima data cand m-am culcat cu tine eram beat, nici macar nu imi pot aminti daca ai fost sau nu virgina. Si oricum nu am inteles niciodata de ce ai vrut sa fi cu un tip ca mine. Adica sa fim seriosi! Am o reputatie foarte proasta doar pentru ca prietenii mei sunt traficanti de droguri si de carne vie. Si daca nu ai aflat inca, toti cred ca i-am lasat pe Sasori si Madara sa te reguleze. Nu inteleg de ce stai cu mine stiind ca iti strici atat de mult reputatia. Trebuie sa ai tu un motiv, doar nu sta rasfatata Sakura cu prostul de Deidara degeaba.

Nu as fi crezut niciodata ca va veni ziua in care el ar spune ca sunt o femeie usoara. Chiar nu pot sa inteleg cum mi-am pierdut un an si cateva luni din viata cu un asemenea barbat, care nici macar nu cred ca ma iubeste. Desi nu crede asta, el chiar a fost primul pentru mine. Si nu m-as fi culcat cu oricine. Adica as fi facut-o cu Sasori, dar nu si cu Madara, nu e genul meu. Ideea e ca nu l-am inselat. Stiam aproape totul despre el, deoarece il placeam foarte mult. Stiam la ce ora se trezeste, ca ii place sa manance doar cereale cu lapte rece la micul dejun, ca visul lui este sa devina un jucator de baschet profesionist si multe alte nimicuri.
Desi m-a ranit foarte mult cu cuvintele lui, nu am sa-l pierd. Am indurat prea multe ca sa renunt tocmai acum…
Mi-am sters lacrimile cu camasa lui si i-am dat o palma.
- Asculta puisor, poti sa crezi ca nu ti-am fost fidela, poti sa-mi spui ca sunt o curva, poti sa ma tratezi ca pe o usuratica, defapt poti sa faci ce vrei. Dar sa nu indraznesti sa mai spui vreodata ca nu te iubesc. Imbraca-te si ia bagajele, trebuie sa prinzi avionul.
In timp ce el isi ducea lucrurile la usa, eu mi-am luat bluza neagra de pe jos si m-am imbracat. M-am aranjat putin si am observa ceva ce credeam ca e doar o amintire, credeam ca disparuse. Dar din cate vad vanataia e tot acolo si nu inteleg de ce, dar imi amintesc cum am capatat-o.



Ora 02:34. Cineva ciocanea la usa cu putere. Vazand ca nimeni nu raspunde, au inceput sa strige. Mi-am scos capul pe geam si am privit cum tata iese din casa. Am inceput sa tremur, deoarece in fata casei mele erau Sasori, Pein, Madara si Hidan- niste prieteni periculosi de-ai lui Deidara. Cred ca erau beti daca la ora asta au venit la mine acasa. Tata stia ca sunt traficanti de carne vie asa ca i-a amenintat ca va chema politia daca nu pleaca. Speram ca toate acestea se vor termina curand, insa lucrurile s-au inrautatit. Sasori s-a apropiat de tata, strigand in gura mare:

- Domnule Haruno! Sakura si-a uitat chiloteii roz la Deidara acasa! Sau la mine, sau poate chiar la Pein. Noi am vrut sa fim beieti buni si sa ii aducem inapoi.
Nu-mi venea sa cred ce tocmai auzisem. Poate i-am uitat vreodata la Deidara, dar nu stiu cand. Cum pot sa minta in halul asta? Tata o sa ma omoare, sau inainte de asta o sa mor eu de rusine, deoarece pariez ca multa lume a auzit ce a spus roscatul ala insensibil.
Si deoarece nu era suficient, vecinul meu galagios- care are un fel de pasiune pentru mine- a iesit pe geam din camera lui si a inceput sa se bata cu Sasori. Am vrut ca totul sa se opreasca asa ca am coborat la parter, am iesit din casa si am inceput sa tip.

- Naruto, inceteaza!
Toti s-au oprit si s-au uitat la mine. Privirea dezgustata a tatei ma urmarea peste tot. Simteam cum intru in pamant de rusine. Am inceput sa plang din ce in ce mai tare, sa respir greu si in cele din urma am simtit palma rece a tatei pe fata mea. Atunci Naruto m-a luat de mana, cu intentia de a ma duce in casa. Insa nu puteam sa inoptez sub acelasi acoperis cu tatal meu, stiind ca ma va bate rau. L-am rugat pe Naruto sa ma lase sa dorm la el, deci ne-am indreptat spre casa lui. Roscatul era nemultumit de cele intamplate asa ca a rostit pentru ultima data niste cuvinte jignitoare pentru mine:
- Hei Uzumaki! Sa nu i-o tragi prea tare. Ea e femeia noastra, nu a ta.
M-am oprit si am privit fix in fata. Pur si simplu ma blocasem. Acum sunt si curva? Nu am suficienta forta pentru a ma lua acum la cearta cu adunatura asta de idioti, insa am sa le-o platesc intr-o zi.

Am dormit la Naruto. In cele din urma a venit si dimineata. M-am trezit buimaca, intrebandu-ma unde e blondul. Naruto statea in picioare, privindu-ma cum dormeam. I-am spus ca trebuie sa plec, insa el a zis ca nu e nevoie sa plec daca eu nu vreau.
- Stiu Naruto, stiu! Insa tu stii ce o sa imi faca tata? O sa ma bata, o sa ma dezmosteneasca si o sa ma renege! Sau poate o sa ma omoare direct, ca sa scape de rusine. Imi promiti ca vei veni cu o floare la mormantul meu?
Desi tremuram din toate incheieturile si plangeam, am primit o palma de la blond. Mi-a spus ca nu trebuie sa am gandurile astea negre si ca daca tata se atinge de mine trebuie doar sa tip, el va veni imediat.

Am plecat din camera lui, simtindu-ma in siguranta. Acest sentiment nu a durat prea mult. Tata ma astepta cu o curea in mana.
- Tarfo! Cum indraznesti sa te intorci in casa mea? In caz ca nu era clar te reneg. Nu pot trai cu un copil ca tine.
Socant! Sunt atat de surprinsa… Eram sigura ca tata va zice asta, insa nu stiam ca poate sa loveasca atat de mult un om. Am incercat sa ii explic ca nu tot ce zisese Sasori e adevarat si ca aceia nu erau chiloteii mei, insa nu a vrut sa ma asculte. M-a lovit fara mila timp de un sfert de ora. Cureau incepuse sa se obisnuiasca cu pielea mea, si eu cu cureaua. Ultimele trei minute nu au fost prea dureroase, deoarece incepusem sa imi pierd toate simturile. Eram pe jos doar in lenjeria intima, iar tata inca nu se oprise. Lisa a intrat in hol speriata si a reusit sa il indeparteze pe tata de mine.


Nu stiu cum, sau de ce, insa am o urma rosie si usturatoare pe sanul drept. Ma doare de fiecare data cand fac dragoste cu iubitul meu, insa cat timp el e fericit si eu sunt fericita.[/i]
Poate ca tata nu m-a batut degeaba atunci, ar fi trebuit sa invat o lectie, dar nimic. Am inceput sa mangai acea zona lovita pana ce Deidara a intrat in camera.
- Ce naiba Sakura, te exciti singura? Scumpo, daca vroiai atat de mult sa facem sex trebuia doar sa imi spui.
- Ce? Nu e ceea ce pare…
Am inceput sa rosesc si sa ma balbai, iar simpaticul de langa mine rade cu pofta. Nu are rost sa ii explic pentru ca nu am chef si nici nu ar intelege.



***



Patru luni nu dureaza atat de mult. O sa se intoarca rapid, nu? Si o sa vorbim la telefon in fiecare zi si o sa imi povesteasca tot, nu? De ce imi sunt ochii inlacrimati?
- Hei, nu plange. O sa ma intorc.
- Dar nu vreau sa pleci, nu vreau.
Plang si suspin, vreau sa stea cu mine, mereu. Ce o sa fac in tot timpul asta?
- Chiar trebuie sa plec acum. Am sa te sun dupa ce ajung.
M-a sarutat si a plecat, iar eu am incercat sa imi sterg lacrimile. As vrea sa fi plecat cu el, dar nu as suporta sa fiu intretinuta de altcineva. Vreau sa fiu independenta.

Cred ca tot machiajul meu e distrus si arat ca un monstru. Ar trebui sa vorbesc cu cineva care ma intelege… M-am indreptat catre masina si am pornit-o. In timp ce conduceam mi-am cautat telefonul prin geanta si dupa ce l-am gasit am sunat pe cineva.
-Vreau sa ne vedem in parcul de langa liceu imediat.
- Esti nebuna? Eu am ore acum, nu pot pleca pur si simplu.
- Karin, scumpo, sigur ca poti! Deci miscati fundul, ne vedem acolo in 10 minute.
Abia astept sa vorbesc cu ea. Este o prietena buna, care de obicei nu imi da sfaturi rele.
Ce sentiment ciudat, am senzatia ca am uitat ceva, insa habar n-am ce.
Sper ca nu era nimic important.


__________
Eu l-am corectat, dar presupun ca inca sunt greseli.
Imi cer scuze pentru aberatii, insa nu am avut inspiratie. Stiu ca am exagerat si ca unele parti poate nu au sens, dar nu stiam ce sa mai scriu. Deci imi cer scuze inca odata, Ella o sa aduca un capitol mai bun! :)

Deidara
Sasori[cosplay, don’t ask why.]
Madara
Hidan
Pein[ignorati-o pe Konan:D]
Naruto
Karin
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#22
Iti multumesc ca m-ai ajutat and stuff. Sa trecem la comentariul serios ^.^
Descrierea (o iubesc), Dialogul (il iubesc), Asezarea in pagina (draguta). Trecem peste asta si sarim la ideea capitolului:

ღ Saraca Sakura.. :( Imi e mila de ea. Iubeste neconditionat persoana care nu trebuie si nu asteapta decat iubire inapoi, dar nimeni nu-i ofera aceste lucruri.

ღ Ca o paranteza, imi pare ca ai strecurat numele lui Deidata printre randuri si nu ai zis direct ca pe iubita-su il cheama Deidara, are 1000 de ani s`a nascut in perioada renasterii si este inhaitat cu Hitler X sau Hittler Z sau cu mortii din al doilea razboi mondial - Ai inteles ce vreau sa spun. Ai strecurat detaliile foarte frumos.

ღ Psihologic vorbind, din punctul meu de vedere, Saku este presata de aceasta eticheta de "curva" care ii este atribuita pe nedrept de catre toata lumea. Chiar cred ca are nevoie de cineva care sa o considere iubita lui si nu tarfa cartierului. Adica sa o faca sa se simta in sfarsit iubita pentru faptul ca exista, ca e ea insasi. Si eu sper ca acea persoana sa fie Sas`ke.

ღ Banuiesc ca atitudinea Sakurei e tot un rezultat al acestei etichete pe care toata lumea i-o atribuie. Saracuta.. :(

Finally, commul meu se incheie aici. Clau, astept nextul, pretty darling :* Si felicitari dear So what? pentru acest next minunat.

XoXo,
Miky
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)