16-07-2009, 04:33 AM 

Heeeey am aterizat si eu p'aci  :001_rolleyes: eu sunt Ruxxy si am 16 ani   despre mine nu stiu ce sa  zic.
 despre mine nu stiu ce sa  zic. ..imi plac mult animeurile >Death Note, Nana, Naruto, Bleach etc<..muzica ...hmmm
..imi plac mult animeurile >Death Note, Nana, Naruto, Bleach etc<..muzica ...hmmm ascult aproape orice >evident se exclud manelele<  siiiii...a da..sa desenez  :001_rolleyes:
 ascult aproape orice >evident se exclud manelele<  siiiii...a da..sa desenez  :001_rolleyes:  
well cam atat ..deocadata :blush2: daca aveti intrebari ..va raspund cu placere 

Ar fii timpul sa ma culc ..so...
:bye:

despre mine nu stiu ce sa  zic.
 despre mine nu stiu ce sa  zic. ..imi plac mult animeurile >Death Note, Nana, Naruto, Bleach etc<..muzica ...hmmm
..imi plac mult animeurile >Death Note, Nana, Naruto, Bleach etc<..muzica ...hmmm ascult aproape orice >evident se exclud manelele<  siiiii...a da..sa desenez  :001_rolleyes:
 ascult aproape orice >evident se exclud manelele<  siiiii...a da..sa desenez  :001_rolleyes:  well cam atat ..deocadata :blush2: daca aveti intrebari ..va raspund cu placere

Ar fii timpul sa ma culc ..so...
:bye:

![[Imagine: 2iv08c4.jpg]](http://oi56.tinypic.com/2iv08c4.jpg)

! Inainte de toate, I like your nickname, e truu! Apoi, da-mi voie sa-ti zic ca n-am nicio intrebare sa-ti spun. Defapt da, am doua:
! Inainte de toate, I like your nickname, e truu! Apoi, da-mi voie sa-ti zic ca n-am nicio intrebare sa-ti spun. Defapt da, am doua:
 ..umm..seriale inca nu am urmarit
 ..umm..seriale inca nu am urmarit