Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna octombrie

#1
Numărul 1 - http://img222.imageshack.us/img222/8756/scan00032.jpg

Numărul 2 - http://img258.imageshack.us/img258/2091/dsc00532k.jpg

______

Se va vota în felul următor.
Cei care vor să voteze trebuie să comenteze fiecare desen în parte şi la sfârşit dând o notă de la 1-10, fără sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numărul x – îmi place la desenul tău că ... , nu îmi place că ... . Nota y.

La sfârşitul perioadei de votare voi face o medie şi cel/cea cu media cea mai mare va câştiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadrează în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurenţii NU au voie să voteze, altfel vor fi descalificaţi.

Succes tuturor.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Doar doua lucrari? Pacat.
Intrand in subiect:
Primul desen

Culorile sunt frumoase, deschise dar din pacate pale, acolo unde sunt mai puternice, unde pun in evidenta mai mult forma x sau y se opreste valoratia brusc si arata inestetic, ca o pauza mare intre ceva si ceva.
Ideea e destul de interesanta, mai ales ca-mi plac mult formele de acest gen. Ce ma deranjeaza, foarte mult, e floarea din partea stanga, e o linie subtire si cateva petale acolo, toate c-o linie atat de rece...
Totul imi pare rece, nu-mi transmite nimic, forme si forme si...forme...
8.

A doua lucrare

La dracu' imi place!
Cromatica, pentru cineva ca mine, mi se pare fauloasa, la fel si formele. E un joc de forme si contrast imbietor, parca m-as uita intr-una la el si nu m-as satura, felul cum ai facut si pozitionarea, fata-spate+ forme circulare <3
Intr-un mod superficial nu am ce sa-ti reprosez.

10

p.s Da, ma, da! am dat eu zece 21
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#3
off: Ich, a trebuit să mă uit de vreo 3 ori la nick ul tău să mă asigur că tu ai făcut postul 21 ( I mean, 10, lol, yeah )

on:
Revenind. Sunt de acord, păcat că doar două lucrări. Really really pitiful.

Numărul 1
E relativ... Ok. Adică îmi place ideea în sine şi cum sunt combinate culorile, este o idee cu adevărat simpatică, aş putea spune, într-un fel... adorabilă. Din punctul acesta de vedere, al ideii în sine, îmi place, dar cam atât. Pentru că nu îmi place, de exemplu, cum este " colorat / desenat" or so whatever. Pur şi simplu se vede " calitatea " care , îndrăznesc să spun, lasă de dorit. Ca idee este foarte simpatic desenul şi recunosc că îmi place foarte mult dar mă deranjează mult cum este desenat. Se văd unbele spaţii micuţe în care nu este desenat, de exemplu, şi asta e deranjant rău. Plus că am văzut în jos, spre stânga o liniuţă care nu îşi avea locul. E mică şi cam subţire, dar tot se vede şi îi dă un aspect naşpa şi ai greşit câte ceva la floricica ( sau aşa ceva ) din vârful desenului, nu prea vizibil , sau poate chiar am eu vedenii dar nu îmi place cum a ieşit.
ÃŽi dau un 6.

Numărul 2
În principiu arată bine. Nu pot spune că pot găsi cu adevărate greşeli la desenul tău pt. că nici nu am stat să analizez chiar atât de concret şi cât m-am uitat peste el, totuşi destul, nu am văzut cine ştie ce de genul. Ideea în sine este ok, dar nu mă atrage în mod special pentru că este foarte des întâlnită, sub o formă sau alta. Daaaar! Lăsând asta la o parte, chiar dacă este întâlnită, trebuie recunoscut faptul că este reuşită. Se îmbină bine... culorile, nuanţele mai bine spus. Există un fel de echilibru-contrast, nu ştiu cum naiba să îl numesc, dar îţi dă o senzaţie foarte plăcută şi calmă pt ochi, plus că te face să te pierzi în el ( desenul vreau să zic ) - sau poate că este doar părerea mea. Oricum, desenul este foarte reuşit şi alte comentarii nu aş utea adăuga pt. că mă depăşeşte. Frumos şi atât.
ÃŽi dau un 9.

În mod normal i-aş fi dat 10 dar având în vedere că primului desen i-am dat 6 fără indulgenţă, nu o să folosesc nici aici indulgenţa şi o să ţin cont de faptul că ideea nu m-a atras ci doar compoziţia, reuşita, etc.

#4
Desenul numarul 1
Chiar imi place ideea. Formele sunt destul de dragute, insa colorarea lasa de dorit. Ma gandesc ca le-ai colorat cu creioane care se gasesc chiar si la magazinul din curtea scolii, dar, ma rog, asta poate fi o problema minora. Nu imi place ca unele culori sunt mai puternice, iar altele mai pale. Insa in mare parte e destul de ok.
Nota: 7


Desenul numarul 2
Imi place foarte mult cum ai combinat culorile. Si formele au o ordine a lor. Acel haos are ordinea lui. Mai mult nu stiu ce sa comentez, pentru ca imi place. Dar, parca nu mi se pare atat de special, atat de "wow". In mare parte e reusit, insa mi se pare putin banal.
Nota: 9

Mare pacat ca au fost doar doua desene.

#5
Stop vot.

Numărul 1 era candy_cane
Media 7.

Numărul 2 era Artist.
Media 9.33 .

Câştigătoarea este Artist. Felicitări!
Felicitări amândurora.



Iar câştigătorul Best Comment este Cătă, felicitări şi ţie.

Aştept un PM de la Artist cu tema de luna viitoare a cooncursului. Voi deschide topic-ul mâine când o să am puţin timp la îndemână şi îndată ce îl zăresc pe Flaw o să îi spun să vă dea premiile, adică medaliile meritate.
[Imagine: 9qh35v.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vot - luna octombrie Mimisor 5 3.584 04-11-2011, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Mimisor
  Concurs - luna octombrie candy_cane 5 3.799 20-10-2011, 05:57 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Concurs - luna octombrie. Mimisor 10 10.153 17-10-2010, 09:36 PM
Ultimul răspuns: Mimisor


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)