Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna martie

#1
Scuzati intarzierea.

Numarul 1.
http://i52.tinypic.com/256sfua.jpg

Numarul 2.
A renuntat.

Numarul 3.
http://i53.tinypic.com/28lz7le.jpg

Numarul 4.
http://i53.tinypic.com/29wagzk.jpg

Numarul 5.
http://i55.tinypic.com/rqyrf7.jpg

Numarul 6.
http://i51.tinypic.com/140zxqq.jpg

______________

Se va vota în felul urmator.
Cei care vor sa voteze trebuie sa comenteze fiecare desen în parte si la sfârsit dând o nota de la 1-10, fara sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numarul x – îmi place la desenul tau ca ... , nu îmi place ca ... . Nota y.

La sfârsitul perioadei de votare voi face o medie si cel/cea cu media cea mai mare va câstiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadreaza în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurentii NU au voie sa voteze, altfel vor fi descalificati.

Succes tuturor.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Hehe, sunt prima 9 ^^ Pai sa vedem , vreau sa respect regulamentul asa ca incep cu fiecare lucrare, dupa care voi da si nota.

Numarul 1
Robotelul este foarte dragut iar fata lui ma amuza, la fel si corpul. Structura lui mi se pare foarte complicata, mai ales picioarele si firele alea. Capul nu mi se pare foarte extraordinar, mi se pare cam ciudat dar in rest a iesit perfect. Fiindca e cam slabanog iti da impresia ca e mic si nu are foarte multe detalii.
Nota : 9

Numarul 2
Imaginea nu este prea clara, incerc sa nu ma leg de asta, dar ori ai intins creionul si se vede asa, ori nu stiu, ai pozat cu telefonul. Acum serios, nu o sa iau asta in calcul ^^ Capul nu mi se pare rotund si trebuia accentuat mai mult corpul, adica sa tragi liniile mai groase ca sa se vada mai clar. Urechile, sa le zic asa, nici ele nu sunt egale sau drepte, fiind un robot... detaliile ar trebui sa fie perfecte. Nu am nimic cu peisajul dar as fi vrut mai multe efecte, e cam simplu.
Nota : 7

Numarul 3
Este colorat perfect si ma uimeste faptul ca umbrele si stralucirea ti-au iesit asa bine. Imi place expresia fetei si parul. Singurul lucru ce ma cam enerveaza e mana aia, degetele mi se par cam ciudat desenate. Inca ceva, nu prea ii vad rostul firului aluia negru de la priza, nu stiu de ce dar arata mai bine fara el.
Nota : 10


Numarul 4
Arata perfect, mai ales efectele acelea de smoala care au iesit foarte bine, dupa parerea mea. Si tie ti-au iesit bine umbrele si l-ai colorat perfect. Imaginea nu este deloc simpla si are destule detalii.
Nota : 10


Numarul 5
Ai folosit multe detalii, ceea ce imi place, mai ales ca e schita si ai conturat totul bine, la fel si umbrele ce sunt perfecte. Singurul lucru ce ma deranjeaza este ochiul unuia dintre roboti ce mi se pare inegal, dar si capul care e cam stramb. poate am eu gatul sucit si nu vad bine 21 Oricum a iesit bine si se potriveste cu tema. Robotii sunt inspirati din antivirusul ala, nu? Deci ideea nu este foarte originala.
Nota : 9

Numarul 6
O lucrare extraordinara. Imi place mult parul si florile de la oglinda, unde se vede ca ai lucrat mult pentru ca le-ai facut asa multe detalii...Deci wow, imi place expresia fetei ce se reflecta in oglinda. Vad ca nu ai pus asa mult accent pe spatele personajului ci pe chipul acestuia, caci se transforma in robot.
Nota : 10


Succes tuturor si cel mai bun sa castige. Mi-a fost uneori greu sa pun o nota de 10, pentru ca au fost multe desene extraordinare.

#3
Trec si eu pe aici. ^^ Multe desene frumoase editia asta.

Numarul 1
Imi place, desi robotul tau seamana mai mult cu un extraterestru.
Ai desenat foarte bine, in unele parti, iar in altele nu prea, de exemplu, ochii sunt prea scosi din orbita... si firele alea sunt cam ciudate si este slab.. defapt schelete.
Mie sincer mi-a placut Smile
Nota: 9

Numarul 2
. E cel mai slabut dintre toate. Inteleg ca ai vrut sa incerci sa il faci pe Robot Boy... dar nu e asa.. nu imi plac urechile sau ce sunt alea de pe cap.. si nici fata lui.. e una agresiva. Cat despre fundal.. nu prea se potriveste contextului. Adica ai facut perdea si alte minunatii pe acolo.. ai facut asa, de umplutura.
Nota 7

Numarul 3
Cu toate ca nu imi place absolut deloc fundalul, ai colorat si desenat foarte bine.
Fata roboatei este cam umana, si asta nu conteaza ca ai colorat si desenat bine.. trebuie sa si reprezinte tema mai mult... seamana a o fata anime imbracata in costum de robot, nicidecum un android. In fine.. mie imi place chiar daca este asa. Scuze, dar nu pot sa dau 10.
Nota 9

Numarul 4
Ai ai ce imi place. Un desen superb.. care chiar seamana a robot. Nu am nimic de comentat.. Smile
Decat ca... desenul este putin cam scary.. clestii aia albastrii care par sa fie imbibate cu petrol sau sange negru.. nu-mi pot da seama...
In fine, este un desen reusit care respecta tema...
Nota 10

Numarul 5
Imi place.. e unul din topul meu. Ai multe detalii.. si e bine.. ai avut multa rabdare .. dar, fetele robotilor nu sunt chiar asa de reusite..
Hasura, a iesit cat de cat mai bine, desi, la al doilea cap mare hasura nu este atat de bine realizata, se vede ca este dat cu degetul.
In fine, este un desen reusit, si respecta tema, deasemena.
Nota 10

Numarul 6
Hmm, acest desen imi inspira tristete. Nu prea e bine realizata fata baiatului, dar ideea este buna. Cand baiatul se priveste in oglinda si se transforma incet in android... plange.
Oglinda aceea, nu se potriveste contextului. E prea flower power amestecat cu vintage si tot asa... Oricum voi da nota de incurajare.
Nota 9

Acum ca am terminat, cele mai bune desene au fost 4 si 5. Chiar au respectat tema integral, nu spun ca celelalte nu au respectat. Din contra, unele da, altele nu.
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#4
Cred ca o sa dau note mari 39

1. Nu e deloc rau. Poate ca ai exagerat putin cu firele pentru ca la mana initial nu mi-am dat seama daca e linie sau cablu (sau ce e).
Lipseste perspectiva la picioare. Adica, labele picioarelor sunt paralele si nu ar fi trebuit >.<
Nota: 9

2. Nu ma asteptam sa vad asta 21. Cred ca era mai bine daca nu faceai fundal. Personajul tau e simplu si iti mareste nota prin faptul ca e corect desenat (partial), dar fundalul (in special cutele de la perdea) scade clar din punctaj.
Revenind la robot... ca tot aveai linii drepte puteai sa le faci drepte ( e un robot, nu e nimic rau in a folosi o linie in cazuri ca asta chiar daca e vorba de desen ). Se vede ca nu ai hasurat bine. Nu era mult, intr-adevar, dar pot sa-mi dau usor seama in ce directie ai hasurat.
Nota: 7

3. Are capul prea mare. Chestia aia de la nivelul ochilor puteai sa o acoperi putin cu par ca sa para mai natural. Si la mana e putin ciudat, cea rupta, pentru ca ea cade mai spre dreapta decat ar trebui. Sau e deja jos? Nu inteleg.
Articulatiile par putin cam fortate, dar fiind vorba despre un robot cred ca nu conteaza asa de mult.
Imi place cum ai colorat.
Nota: 10

4. Si tu ai colorat bine si primesti clar un punct in plus pentru fundal.
Ca si greseli...si la tine e capul cam mare si buzele par privite din fata. Sanul drept cam atarna si e mai mic (sau ai urcat prea mult cu conturul).
Nota: 10

5. Ideea e geniala, cred ca se potriveste cel mai mult cu tema. Daaar conturul pare facut in graba. Cel putin la fata fetei (sper ca nu zic prostii) ai "legat" nasul de buza de sus.
Si nu ai hasurat bine.
Din moment ce ai vrut sa faci ceva complex cred ca trebuia sa ai mai multa atentie la desenat, dar faptul ca ai incercat o idee ca asta iti creste nota ( dupa cum am mai spus, e cel mai complex si atrage atentia).
Nota: 10

6. Pozitionarea umbrelor e gresita, era mai bine daca nu le puneai. Suvitele de par sunt prea dese si subtiri si ... pare mai mult o mazgaleala.
Lacrimile nu cad in directia buna. Partea de sus (ca nu ai facut o linie continua) e buna, dar cea de jos trebuia sa fie mai pe verticala totusi.
Nasul e cam sus si intr-o parte si umerii sunt prea drepti.
Nota: 8

Ce nu am comentat mi-a placut. La note am scazut cate un punct in functie de lucrarile cele mai bune (adica chiar daca am avut ceva de comentat am pus 10 pentru ca erau cele mai bune). Am zis asta ca sa nu va intrebati de unde am scos notele.

#5
Numărul 1:
Ai desenat bine roboţelul însă nu îmi place pentru că e cam simplu. Puteai să încerci o umbră a lui în partea de jos a foii, ar fi dat mai bine sau un fundal nu prea detaliat. Arată bine per ansamblu dar nu cred că ţi-a luat foarte mult timp.

Nota: 6

Numărul 2:
E...interesant că ai încercat să-l desenezi pe Robot Boy dar, subliniez, ai încercat. Nu-mi plac deloc picioarele, liniile ar fi trebuit accentuate iar flăcările (dacă asta sunt) nu trebuiau să fie aşa întunecate. Sunt scoase în evidenţă mai tare decât restul corpului şi asta nu e bine. Cât despre fundal, ce legătură are cu desenul?

Nota: 5

Numărul 3:
Îmi place că l-ai colorat şi încă foarte bine, umbrele sunt reuşite. Ce nu îmi place e mâna aia cu laser. E mai scurtă decât ar fi trebuit iar capul e puţin cam mare. Nu prea e respectată nici tema dar, faţă de ce am văzut până acum, arată bine.

Nota: 9

Numărul 4:
Îmi place. Ideea e genială, e colorat cum trebuie şi ador umbrele. Pariu că ţi-a luat "ceva" timp să-l faci, e destul de complicat. Nu am nimic rău de zis. Bravo!

Nota: 10

Numărul 5:
Este destul de greu de realizat însă cu mai multă atenţie ar fi ieşit perfect. La al 3-lea, nu-mi plac ochii. Poate am înţeles eu ideea greşit dar sunt destul de strâmbi. Îmi place cum l-ai realizat pe primul, deşi ar fi arătat mai bine cu nişte culoare.

Nota: 8

Numărul 6:
Are multe detalii şi asta e bine însă nu prea văd o legătură între roboţi şi flori. La o astfel de oglindă te puteai aştepta să se transforme în Tinker Bell.

Nota: 7

Am ales să fac un clasament, aşa că nu am dat două note identice.
[Imagine: 2d11ici.jpg]
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"-Albert Einstein

#6
Se pare ca numarul 2 renunta, era Miranda.

Succes in continuare celorilalti concurenti. ^ ^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#7
O să fiu la obiect, nu o să lungesc povestea:

Numărul 1


Este un desen foarte haios, dar are și mici greșeli:
Capul: La prima vedere pare perfect, însă dacă te uiți atent o să vezi că nu este așa. Ochii sunt realizați dintr-un cerc obișnuit și un punct în centru, dar mai importantă este poziția acestor puncte, unul este în centru și celălalt este îndreptat spre stânga. Chiar dacă este robot asta nu înseamnă că el poate să aibă ochii în direcții diferite. Gura este foarte amuzantă la fel ca restul capului ( excepția fiind ochii) .
Trunchiul: Este pur și simplu un schelet slab. Este partea care nu are nici o greșeală, dar și cea mai simplă.
Membrele: Picioarele au ieșit cel mai bine, au un aspect foarte frumos din cauza tuturor îmbunătățirilor. Mâinile în schimb sunt foarte prost ( îmi pare rău) realizate, nu poți să-ți dai seama când este o dungă sau un fir. Picioarele mi-au plăcut deoarece nu au fire.
Culori: Este de admirat hașura, dar dacă mărești imaginea se văd mici greșeli: casca de pe cap, la mâini, picioarele ( la margini), dar cel mai mult la talpă.
Așezarea & aspectul: Planșa este prea mare pentru un robot atât de mic, să nu menționez faptul ca el pare pirpiriu. Ar fi fost bine venită o umbră, ar umple planșa asta albă.
Nota mea este: 8

Desenul 2

Acesta este cel mai simplu, iar greșeli sunt foarte multe:
Robotul:
Forma: M-am uitat la Robot Boy așa că știu că capul lui este mai mare decât restul corpului, lucru care se găsește și la tine. Piciorul din spate ( dreapta) este mai gros decât celălalt, mâna din dreapta este mai groasă decât cea din stânga. Cele doua urechi sunt inegale, cea din dreapta este mai ridicată și subțire la vârf, dar a doua este mai în jos și perfect groasă.
Hașura: Urechile nu sunt bine hașurate, se vede că le-ai modificat mereu deoarece liniile sunt în mai multe direcții. Capul este mai închis decât restul corpului, mai ales sus de tot. Picioarele nu sunt destul de hașurate, se poate vedea o dungă albă la piciorul din fată. Flăcările ai încercat sa le faci din ce în ce mai deschise, nu ți-a ieșit, nu ai trecut ușor dintr-o nuanță în alta, ai tras pur și simplu niște linii de diferite nuanțe.
Deosebire: Ce are el la mână? Se pare ca l-ai îmbunătățit pe original, arată mult mai bine acum. Din degete ies ghiare sau lasere?
Originalul: http://3.bp.blogspot.com/_AcBUSVxs82w/Sy...-Photo.jpg

Nu seamănă perfect, urechile sunt mai mici în înălțime și mai groase în lățime. Pumnul este marea diferență, tu ai realizat aceste lasere sau ghiare.
Decor: Nu prea înțeleg ce rost au toate. Stelele, cercurile, lunile și inimioarele nu sunt bine realizate, steaua de pe ultimul rând din stânga este singura corectă, lunile nu au ieșit bine, cercurile nu sunt bune, nimic. Cercul de jos nu este bine hașurat, undeva este mai închis, altundeva mai deschis. Celelalte lucruri au ieșit bine, nu au greșeală.
Aspect & așezare: Ghiarele au umplut un loc gol, au dat o noua strălucire atât robotului cât și decorului. Restul lucrurilor au fost făcute ca să umple pagina, asta este teoria mea. Aici nu ar fi trebui sa fie umbră, lucru pe care nu la-i făcut, robotul pare a fi în aer.
Nota mea este: 6


Desenul 3


Ai mici greșeli:
Tema: Este prea feminină, doar mâinile alea sunt de robot. După părerea mea nu se încadrează în temă, iar acest lucru o depunctează.
Părțile de robot: Mâinile sunt foarte diferite, cea care încă mai este prinsă de corp prezintă o dungă de albastru mai închisă, cea de jos are o singură culoare. Mâna care a căzut este mult mai mică, poate din cauză că a căzut, dar dacă este așa nu trebuia să se vadă toată, dar este cam în stânga. În plus nu ai ales o culoare foarte bună, iar realizarea ei nu este perfectă. De asemenea mai este și această antenă care nu ți-a ieșit foarte rău, dar este foarte simplă de realizat. Asta este păcat, singurul lucru care te ducea la temă este greșit.
Culori: Nu pot să mint și să spun că omul tău nu este bine realizat, ai folosit toate nuanțele de culoare treptat. Părul a ieșit bine, nuanțele de lumina au fost bune. Corpul este minunat, dar parcă mult prea subțire pentru capul asta cam mare.
Decor: Nu îmi place, ai stricat tot cu acele dungi ( desene) în spate. Nu își are rostul, te-ai chinuit degeaba, iar fata din stânga sus este foarte prost realizata, te sperie.
Aspect & Așezare: Poziția corpului nu este foarte ușoară, pare încordată. Culorile și umbrele acesteia sunt bine realizate, pot să spun superbe. Dar nu pot să uit tema, după părerea mea ea este cea mai importantă decât toate.
Nota mea este: 8

Desenul 4


Și eu acum ce ar trebui sa scriu? Nu cred ca are vrun rost să mai scriu.
Fata: Capul este cam mare, l-ai făcut aproape cât corpul, el ar trebui să fie mai mic. Bărbia totuși mi se pare puțin cam ascuțită, dar nu există perfecțiune ca sa sar pe asta. Ochiul din spate m-a impresionat profund, foarte bine gândit, iar cel din față arată priceperea ta la hașură. Corpul fetei este slăbuț, dar destul de solid ca să distrugă acele bile( cercuri, luni, nu știu). Îmi place că ai terminat fata print-un mod mai draguț, nu tăiat ca din topor. Sânul din față mi se pare m-ai mic...dar amândoi mi se par prea lăsați.
Culorile: Cel mai impresionant lucru la acest desen, după părerea mea mea, este frumusețea care se vede la prima vedere, prin nuanțele de culoare. Negrul, non culoarea întunecată, mi-a atras atenția, nu știu cum poți s-o faci atât de puternică și de vie, folosirea ei este cea mai bună alegere.
Asamblu: Desenul este foarte dificil, prezintă multe amănunte minore care îți ocupă mult timp, se vede ca te-ai chinuit la el. Este de precizat: ochii fetei, culorile, firele, care ți-au ieșit, și-au transformat desenul tău într-unul minunat.
Nota mea este: 10

Desenul 5


Roboțiii:
Primul din dreapta este foarte reușit, părut ți-a ieșit foarte frumos. Toate acele cercuri au dat un aer deosebit, nu ai lăsat capul gol, foarte bine.
Al doilea din dreapta nu este la fel ca primul, și nu mă refer la format, este mult mai slab. Ai depășit puțin conturul, se poate observa în partea de sus spre dreapta ( nord-este ). Genele sunt în toate direcțiile, urcă una pe cealaltă, acest lucru nu este estetic. Buza mi se pare mult, prea mare, nereușită, supărată...nu a ieșit. Hașura nu este bună, trebuie să fie realizată într-o singură direcție, apoi ai dat cu degetul, măcar dacă dădeai pe toată zona.
Al treilea din dreapta este cel mai mic. Nu ai realizat o hașură foarte bună la corp, este întinsă de mâna ta, încearcă să fi mai atentă. În afară de hașura este bine.
Al patrulea din dreapta/ primul din stânga. Nu știu cum se face dar la margini le realizezi foarte bine. Nasul este bun, nu l-ai făcut drept...bravo. Buzele sunt puțin cam mari și ascuțite, dar frumos. Ochiul ( care se vede ) este bun, dar nu cred ca era nevoie de acea linie atât de jos.
Podul: Este foarte frumos, dar are mici defecte care se observă foarte ușor. Hașura nu este bună, este în mai multe direcții. La secțiunea a doua ( din stânga) se poate vedea niște dungi mai închise, într-o direcție total diferită cu o nuanță mai închisă decât ar trebui. Frânghiile nu sunt realizate dintr-o singură mână, una este mai groasă, alta mai subțire, se vede că le-ai tot modificat.
Foaia: Deși pare aiurea să ști că nu-mi place, ai fost neatentă și ai dat cu mâna împrăștiind culoare peste tot. Pare o foaie murdară și dezordonată.
Părere: Este un desen foarte complicat, cere foarte multă pricepere și răbdare. Nu pot să depunctez atât de mult acele defecte, nu sunt atât de grave încât sa-ți dai capul. Acesta este desenul meu preferat, încă nu ști unele lucruri importante, dar ai har și totul o să se rezolve.
Nota mea este: 9

Desenul 6


Roboțelul :d : Nu cred că era nevoie de toate acele linii din jurul capului, nu arată bine. Umărul drept este mult mai ridicat ca cel din stânga, acest lucru se vede cu mâna liberă. Nu erau nevoie de toate acele linii pe spate, multe dintre ele sunt adevărate și bine puse ( nu chiar toate ), dar nu-mi place mie. Lacrimile nu sunt bune, când o să verși lacrimi pe la mijlocul ochiului să-mi spui și mie. Ochiul fals, ca să spun așa, este mai în jos ca celălalt.
Oglinda: Este o componentă foarte importantă a desenului, ar trebui să fie dramatică, sărmanul om își pierde aspectul omenesc, dar a ta este cu flori. Florile sunt frumoase, cea din centru este cam neatractivă, niște cercuri acolo și o cruce care ține de ramă. Reflecția în oglindă nu este bună, ar fi trebui s-o faci mai uimitoare, nu atât de simplă.
Aspect: Nu o să lungesc povestea, acest desen nu se ridică la nivel înalt. Aspectul acestuia este foarte delăsător, ai folosit hârtie galbenă și ai pozat cu telefonul ( cred ) și din această cauză desenul tău prezintă acel verde, sau din altă cauza. Multe cercuri care nu-ș aveau rostul, ai stricat foarte mult acest desen prin umplerea până la refugiu. Dar...spre bucuria ta eu nu o să țin cont de asta, deoarece nu este corect. Umbrele nu sunt mereu corecte.
Nota mea este: 7

Sper ca nu am supărat pe nimeni, nu am dorit ca toată lumea să ia zece așa că le-am diversificat, sper că vă convine.

#8
Numarul 1 era Ang.
Media 8,2

Numarul 2 era ~Di~Blood~Va~.

Numarul 3 era Dollydi.
Media 9,2

Numarul 4 era Jigoku.
Media 10.

Numaru 5 era Uberwald.
Media 9,2

Numarul 6 era candy_cane.
Media 8,2

____

Catigatoarea este Jigoku. Felicitari tuturor.


Iar medalia Best Comment este castigata de ~Di~Blood~Va~, felicitari si tie. ^ ^

Am sa sterg posturile celor care nu mi-au trimis desenele din topicul de inscriere de luna aceasta.
[Imagine: 9qh35v.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - luna martie Mimisor 12 8.612 12-04-2012, 06:21 PM
Ultimul răspuns: Dark Blue
  Concurs - luna martie Mimisor 6 4.888 14-03-2011, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Dollydi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)