Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna ianuarie

#1
Numarul 1.
http://i53.tinypic.com/9rlsw5.jpg

Numarul 2.
http://i56.tinypic.com/mj251k.jpg

Numarul 3.
http://i51.tinypic.com/208u0x2.jpg

Numarul 4.
http://i52.tinypic.com/30bza54.jpg

Numarul 5.
http://i55.tinypic.com/ajuj4y.jpg

Numarul 6.
http://i54.tinypic.com/2liaiox.jpg

Numarul 7.
http://i51.tinypic.com/2laypeu.jpg

Numarul 8.
http://i56.tinypic.com/fbap7c.jpg

_____________

Se va vota în felul următor.
Cei care vor să voteze trebuie să comenteze fiecare desen în parte şi la sfârşit dând o notă de la 1-10, fără sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numărul x – îmi place la desenul tău că ... , nu îmi place că ... . Nota y.

La sfârşitul perioadei de votare voi face o medie şi cel/cea cu media cea mai mare va câştiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadrează în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurenţii NU au voie să voteze, altfel vor fi descalificaţi.

Succes tuturor.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
~1
Îmi place aluzia la întâmplarea din anime. Desenul este destul de neglijat. Având în vedere că desenezi chibi, fi şi tu mai atent/atentă la anatomie, că nu e aşa greu. Aripile alea, ce-i cu ele mamă? Parcă ar fi trecut printr-un război. Şi puteai să integrezi cele trei părţi ca într-o bandă desenată. Se putea mai bine. 7.

~2
Aripile alea nu sunt egale. O aripă e mai mare decât cealaltă cu mult. Chiar dacă fata stă puţin întoarsă, nu are cum să se vadă aşa. Şi de ce ar trebui să se prindă aripile alea? După cum se vede, părul este după aripi, nu inaintea lor. Parcă aripile ies păr. Haşura e aiurea, felul în care i-ai colorat faţa e foarte urât. 5.

~3
Vezi tu, urechile alea . . . de ce naiba se prind? În plus, una e mai sus şi alta mai jos. Ochii ăia sunt aiurea desenaţi, linia gâtului trece de claviculă, văleeeu. Ce căută pectoralii ăia aşa sus? Realizezi că există un spaţiu între gât şi piept? I-ai pus o umbră sub linia gurii, dar e mult prea jos, astfel numai există bărbie. 4.

~4
Acesta e mai reuşit decât celelalte. Ai greşit mult la ochi. Presupun că trebuia să se arate ca unul uman, irisul e perfect rotund şi mai mic, al tău e ca un ochi de anime. Glanda aia lăcrimară stă foarte aiurea. Ea trebuie să aibă direcţia în jos şi nu atât de depărtată. Îmi place cum arată imaginea din mijloc. Sunt foarte fictive. 7.

~5
În sfârşit. Am ce vota. Ador cât de detaliate sunt bijuteria şi decolteul. Rochia chiar arată ca una de înger şi aripile sunt superbe. Clavicula trebuia mai sus, dar nu mă apuc să depunctez pentru asta. Este foarte frumos. Merită 10.

~6
Ai greşit la picioare. Capul este mult prea mare pentru acel corp şi forma lui lasă de dorit. Aripile par făcute rapid, nu te-ai omorât în detalii deloc. Îmi place floarea. 8.

~7
Îmi place ideea, dar îngerul nu pare să facă parte din foaia aceea pe care se desenează. Felul în care se văd degetele în spate nu e corect. Cred că ar fi trebuit să te uiţi mai bine la felul în care ţii tu creioun/pensula/whateva' şi ar fi ieşit mai corect. Te-ai cam încurcat la anatomia tipului. Are o faţă de fraier, fără supărare. Şi i-ai făcut o frunte atât de mică, nu văd ce e cu liniile din jurul ochilor şi sprâncele nu ţi.au ieşit. Corpul e cam mare, în rest arată destul de bine. 8.

Succes.

Edit: nu pot să cred ce ameţită sunt. Scuze, Mimi.
~8
Nu îmi place ideea cu textele de pe rochie. În mare, arată foarte bine, totul e detaliat, lumini ;i umbre sunt din plin acolo unde e nevoie, nu sunt aşa de încântată de combinaţia culorilor din spate, dar tot 9 îţi dau.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#3
Oh, c'mon, doar un vot ?

Mai sunt cateva zile si se termina perioada de votare.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#4
Nr. 1 - I like the idea. It's pretty funny. În orice caz, nu este un desen la care să te uiţi şi să spui: uau! ci este unul destul de drăguţ, simpatic tocmai prin modul în care s-a abordat ideea. Nu pot spune că nu îmi place cum este desenat, este simpatic, dar nu excelează prin nimic anume.
Howsoever, 6.


Nr. 2
- Calitatea imaginii lasă extraordinar de mult de dorit; trebuia să fi folosit alt tip de creion, at least. Nici ca şi artă în sine nu arată prea bine * mind me *, sper că acele chestiuni din spatele personajului nu sunt aripi, pentru că nu seamănă cu aşa ceva - nu prea există cine ştie ce armonie în desenul tău şi nici ca idee nu atrage, it's just something drawn around there. I don't like it.
Personajul ar arăta mai bine dacă ar fi desenat cu alt tip de creion şi, automat, mai multă atenţie la detalii, contur and so on. The thing is that... nu atrage atenţia în mod pozitiv prin nimic şi îţi dă impresia că este tare şters, din multe puncte de vedere.
4.

Nr. 3 - Aici îmi permit să râd puţin * laughs* pentru că personajul e foarte comic, prin asta pot spune că mi se pare drăguţ desenul cu numărul 3. Este foarte amuzant. Îmi place cum a fost abordată ideea. But just that, pentru că în rest nu este prea reuşit, îi lipsesc multe lucruri şi pare să fie făcut în grabă, fără atenţie la detalii and so on.
6, just for the idea and cause it made me laugh.

Nr. 4 - Uau! pot spune asta. Îmi place extraordinar de mult acest desen. Este reuşit, şi culorile alea pur şi simplu îţi iau ochii, într-un sens al naibii de bun. Ideea este excelentă, modul în care a fost realizat, aproape impecabil. Atenţie destulă la detalii; nu se găsesc greşeli la prima vedere, it's just beautiful.
ÃŽi dau un 10.

Nr. 5 - Frumos. Nu are o idee anume, precisă, dar este foarte plăcut la vedere. Îmi plac culorile, modul în care a fost desenat personajul... and that look of hers, it's catchy indeed.
Nu pot adăuga prea multe, dat fiind că nu am timp să analizez prea tare desenele, tare este tare plăcut privirii şi în principiu e foarte bine desenat, I like it.
ÃŽi dau un 10.

Nr. 6 - ăsta'i preferatul meu * laughs* ideea este atât de simpatică şi desenul în sine este foarte reuşit. Nu am nimic de comentat la el, I apology, but it's just adorable.
Încă un 10.

Nr. 7 - Îmi place şi acesta, cred că s-a lucrat ceva la el. Totuşi , este puţin dezordonat şi are câteva gaps uşor observabile, well like the character's hair, nu a ieşit deloc bine, sau pensula - la prima vedere, wonderful, dar a fost cam neglijent desenată.
Ca idee, apreciez foarte mult desenul. Şi pe deasupra, este reuşit, dar cam dezordonat. Astfel încât, îi voi da un 9.

Nr. 8 - Background-ul mă enervează, dar sunt foarte subiectivă, poate. Mi se pare că sunt culorile prea apropiate ,înghesuite, şi îţi dă impresia aceea enervantă de aglomeraţie, just a thing that I dislike. În rest, am fost destul de uimită, îmi place desenul şi cred că s-a lucrat foarte mult ( sau cel puţin " destul " ) la el. Personal, cu cea mai mare subiectivitate din lume, nu prea îmi place ( tocmai din cauza senzaţiei de aglomeraţie ) dar trebuie să recunosc că este reuşit.
Obiectiv îi dau un 9 ( nota oficialăă ) subiectiv îi dau un 8 ( neoficial ).

#5
I`m here *heh*

1.Desenu` asta e destul de dragut , sa nu uitam si destul de funny xD Chibi`urile personajelor din anime sunt desenate detsul de bine xD Au iesit chiar foarte kawai xD Destul de interesanta ideea ta , o mica povestiara xD Aripile ti`au iesit foarte bine xD Si fetele personajelor sunt destul de cute...ce mai imi place , da` nu de ajuns ... ceva care sa nu`mi placa , desenul tau nu are xD Si intr`un final , nota ... 8 .

2.Nu prea inteleg cine stie ce din desenul tau [ fara suparare ] . Cred ca tu ai avut ceva in minte , dar nu cred ca ti`a iesit cum ti`ai propus . In orice caz , ce nu`mi place la desen este faptul ca e cam intunecat ... si ochii ... putin cam sinsitri :" > De placut la desenul tau nu stiu daca imi place ceva , in orice caz e de apreciat faptul ca te`ai straduit xD Nota ... 5.

3.Cine e tipu` ? Destul de comica fata lui :- ? Saracu de cand nu a mai dormit ? Ce sunt liniutele de sub ochi ? Riduri sau cearcane xD In fine nu mai conteaza . Calitatea imaginii e bunicica xD Paru` tipului ... freza e draguta intr`un fel si nu prea e :- ? Nasu` cam ciudatel ... Imi plac cerceii ...*heh* . Nota ...6.

4.Ideea este pur si simplu geniala : X Si chiar ma bucur ca ai colorat desenul ... stau si ma gandesc ca daca ar fi fost alb si negru nu ar fi avut farmecul care il are acum xD Preseupun ca chestia pe care sta tipa aia e un ochi cu aripi ? Ma rog cum am mai zis o idee interesanta . Prea tare : X Nota ... 9 .

5.Superb desen...Imi place foarte mult modelul rochiei fetei ... si culorile cand te uiti , privirea ti`e atintita in centrul acelui alb ... infinit ... nu ... doar pana la un moment dat cand dai de acel albastru care se face din ce in ce mai inchis si dupa acel rosu . Culorile sunt alese foarte bine :X Tin sa mentionez ca modelul rochiei si acel lantit , cred ca au fost cam greu de facut , nu ? Mie una mi se pare putin migalos xD Mirific desenul ... aripile ti`au iesit foarte bine , sa nu uitam si chestiuta aceea de pe cap xD Nota ... 10 . xD

6.Floarea e destul de draguta , si corpul tipei din imagine destul de sexos [ scuzati`mi limbajul 9] Ochii destul de interesanti ...Paru mergea mai bine ... aripile ... dragute ...Ideea nu prea o prind ... scuze 9 Nota ....5 .

7.Ideea e geniala :X Si tipu` destul de aratos 15 Ce nu`mi place e fata tipului in rest totul este superb xD acele pene luate de vant ... si aripile tipului sunt foarte reusite xD De asemenea ti`ai ales culorile foarte bine xD Si mana care picteaza ti`a iesit foarte bine xD Nota ... 9 .

8.Wow ... detaliile ti`au iesit asa de bine ... si culorile ... superb ... parca ar fi o icoana 39 Superb ... chiar nu stiu ce sa mai zic xD Observ ca pe aripi si rochie sunt scrise niste cuvinte , doar daca nu ma inseala privirea xD Interesnata ideea xD Nota 9.

_________________________________________________________________________________

P.S:Imi cer scuze daca v`au suparat comentariile mele . 9

#6
1.
Ideea destul de drăguţă, chibi se pliază perfect pe ea. Puţin cam neglijent, detaliile sunt destul de slab realizate. Puteai încerca să-l colorezi, părea mai eye-catching, să iasă cu ceva în evidenţă.
6, pentru idee mai mult. Pare neterminat.

2.
Nu-ţi prea înţeleg ideea. Tech angel, gothic angel, asomewhatdifferent angel or what ? Hai să zic că ideea de a schimba clasicele aripi ar fi bună, dar execuţia lor nu este absolut deloc bună. Pare mai mult o schiţă, neterminat, lipseşte ceva din el. Haşura e îngrozitoare.
5.

3.
DBZ style or what ? Nu ţi-a prea ieşit. Nu stai bine cu anatomia [urechile, pectoralii, ochii; mai studiază şi tu câte ceva; chiar dacă nu desenezi 'realistic', ăsta nu-i motiv să neglijezi proporţiile oamenilor]. Ideea e banală.
4.

4.
Hai să zicem că-mi place cât de cât ideea şi îmi place execuţia aripilor mari. Anatomia, iar, mama ei de anatomie. Nu prea-mi dau seama ce-i chestia aia care atârnă din braţul tipei. Ochiul ăla-i desenat greşit. Un plus pentru că l-ai colorat.
6.

5.
În primul rând mă deranjează că pare neterminat. Te-ai concentrat pe păr, dantelă şi aripi, iar restul le-ai lăsat în voia sorţii. Dacă te apuci de ceva, măcar fă-o cum trebuie. Ideea nu-i cine ştie ce, tho.
8.

6.
Nu ştiu pe cine ai văzut tu că ţine o floare sau un obiect aşa, dar îţi garantez că nu aşa ar trebui să fie. Aripile alea bat independente una de cealaltă ? Căci asta dau senzaţia. Capul e mult prea mare în raport cu corpul. Ideea e banală.
6.

7.
Nu-mi prea plac norii cum sunt făcuţi. Gura, ochii şi sprâncenele sunt puţin cam ciudate, vizual nu-mi plac. Unghia arătătorului nu e bine făcută, ar trebui să fie ceva mai lată. Îmi place ideea.
8.

8.
Aripa stângă e prea lată. Dar în afară de asta nu prea am ce să-ţi reproşez. Cromatica îmi place, ideea e foarte tare!
10.

#7
Presupun ca nu mai voteaza nimeni.

Numarul 1 era Ang.
Media 6.75

Numarul 2 era Zuz .
Media 4.75

Numarul 3 era SilviuSsj5.
Media 4.5

Numarul 4 era Jigoku.
Media 8

Numarul 5 era Shiva.
Media 9.5

Numarul 6 era Saikoo.nyan
Media 7.25

Numarul 7 era candy_cane.
Media 8.5

Numarul 8 era Maria?.
Media 9.25

Castigatoarea este Shiva.
Felicitari tuturor

Iar castigatorul Best Comment este Aggie. Felicitari si tie.
[Imagine: 9qh35v.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vot - luna ianuarie Mimisor 4 4.243 03-02-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Mimisor
  Concurs - luna ianuarie Mimisor 12 7.171 20-01-2012, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Alicia
  Concurs - luna ianuarie Mimisor 7 4.822 15-01-2011, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Ang.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)