Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna decembrie

#1
Numarul 1 - http://i56.tinypic.com/dyk97a.jpg

Numarul 2 - http://i51.tinypic.com/2qjhboo.jpg

Numarul 3 - http://i54.tinypic.com/nwy4n7.jpg

NUmarul 4 - http://i55.tinypic.com/2le2l54.jpg

_________

Se va vota în felul următor.
Cei care vor să voteze trebuie să comenteze fiecare desen în parte şi la sfârşit dând o notă de la 1-10, fără sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numărul x – îmi place la desenul tău că ... , nu îmi place că ... . Nota y.

La sfârşitul perioadei de votare voi face o medie şi cel/cea cu media cea mai mare va câştiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadrează în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurenţii NU au voie să voteze, altfel vor fi descalificaţi.

Succes tuturor.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Desenele sunt simpatice, mai ales cel cu chibi. Multă muncă se vede.

FirÅŸt(1)
A respectat tema cu desăvârşire. Frumoasă schiţa dacă pot zice aşa pentru că , culoarea dată pe fond sau pe personaje a fost maimult la frăjeala, nefiind aşşa, mai uniformă, mai frumoasă. Trebuia să acorzi mai multă atenţie desenului.
Notăăă..8

Åžecond(2)
ăăă nu am înţeles nimic din toate semnele acelea. Desenul este bine realizat, păcat de toate semnele acelea din care nu înţeleg nimica.
Culorile sunt frumoase ÅŸi structura desenului. Nota 9

ThirÅŸt(3)
Ce scump este desenul tăău! dăăh este foarte adorabil. Păcat că nu ai scaner şi se vede aşa de prost. Nu contează. Eu îţi dau nota 10 : P

LaÅŸt(4)
You love music?! ăăh. Interesantă idde dar trebuie să mai lucrezi la structură la haşurăă.. and so on. Nu prea mă încântă, dar notă tot trebuie să dau: 7 : D


Cel mai bun să câştige.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#3
Leţ si.
Primul~
Are o poveste drăguţă, dar personajele sunt desenate de parcă ar fi ţepene. Lipsa umbrelor(dacă pui pe oase şi contur o culoare mai închisă nu e umbră) face să pară aşa. Cred că trebuia să îngroşi puţin conturul fiindcă la prima vedere arată aiurea şi amestecat, nu pricepi unde e corpul băiatului, numai capetele îţi sar în ochi. Am impresia că te-ai grăbit la făcutul scărilor, dar îmi place decoraţiunea cu trandafiri. 7.
Al doilea~
Prima oară când l-am văzut nu mi-a zburat deloc gândul la dragoste. Inimioarele şi semnele de jos pot spune că încadrează desenul în temă, atât. Dar e o idee interesantă ca din respiraţia ei să iasă toate acelea, iar aici e mult mai frumos realizat şi culorile sunt mai stridente. 8.
Al treilea~
Lol, ăsta e cel mai tare. 21 Chibi-urile sunt foarte drăguţe, le-ai respectat mărimea peste tot şi expresiile feţei sunt de neconceput. xd 10.
Al patrulea~
Instrumentele sunt foarte disproporţionate, pianul ăla, săracul, parcă a fost călcat de maşină. Puteai să lucrezi mai mult la forma inimii, iar haşura parcă e de clasa a 3-a. >.< Când desenezi, fă-o în sensul în care ai inceput peste TOT. Şi sunt unele litere cărora nu le-ai pus umbra cum trebuie, lol. 6.

Succes.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#4
Șă vedem.

First

E drăguțel, dar personajele sunt desenate foarte ciudat, parcă sunt prea... țepene. După mine, poziția lor trebuia să fie una normală, relaxată, o poziție în care să poată să stea și doi oameni. Also, trebuia să îngroși conturul corpurilor personajelor fiindcă mi-a luat ceva timp să văd care mână e a cui. Cea mai mare problemă pe care am avut-o la descifrarea desenului, a fost în partea stângă unde nu-mi dădeam seama care e mâna tipului și care a tipei. Totuși, îmi place ideea cu trandafirii.
Nota : 7

Ză second one


Nu mi-a inspirat deloc dragoste desenul. Numai inimioarele alea ce ies din respirația tipei se încadrează puțin cu tema. Chestia aia de joc cu Rage și bla bla nu o înțeleg deloc. Ce legătură este între ea șiiii tipă ? Culorile folosite sunt frumoase și-mi plac mult. Țin să te felicit pentru cum ai făcut părul căci îmi place foarte mult. De asemenea, la mască puteai să tamponezi puțin cu vată ca să nu se mai vadă atât de clar când ai trecut de la galben la mov/albastru.
Nota : 7


Ză third


Ăsta e genial ! Chibiurile sunt foarte drăguțe, iar mărimile lor sunt perfecte. Also, îmi place acțiunea foarte mult, e extrem de funny. Chiar îmi pare rău că n-ai scanner și că se vede așa.
Anyway, nota 10.

Ză last

Cred că ideea mi-a plăcut cel mai mult la desenul ăsta. Instrumentele muzicale sunt vai de ele, disproporționate total. Vioara zici că a căzut de la etajul zece pe asflalt, iar pianul e diform rău. De asemenea, ai colorat într-un mod destul de prost. Când colorezi, dă tot timpul cu creionul în aceeași direcție, nu în toate. Și nu înțeleg ce naiba e chestia aia din partea stângă o.o .
Nota : 5
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
Numarul 1 imi place desenul tau ca e linistitor pentru mine. nu imi place ca ai cam gresit mana si piciorul drept sau asa mi se pare, nush, din partea mea ai un 7
Numarul 2 imi place ca e marfa, nu vad greseli, dar nu imi place galbenul dar tot ai un 9
Numarul 3 imi place povestea celor 2, e amuzanta dar nu pot sa iti dau mai mult de 8, de fapt pot dar nu iti dau
Numarul 4 imi place si mie muzica dar nu e prea pentru tine desenatul, sau esti incepatoare din partea mea ai un 5 scz

Zuppy06
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------

#6
Primul desen
Nu prea ma incanta, e destul de frumos doar ca ar mai fi mers niste umbre, putine ingrosari, niste culori ceva mai vii, personajele daca erau pozitionate in alta parte sau daca macar imi dadeau acel sentiment... nu-l pot exprima in cuvinte, cum ai facut cu trandafirii. Peretele din partea stanga nu arata bine, cred ca stiu ce ai incercat sa faci dar nu prea ti-a reusit, daca mai lucrai putin la acel perete ar fi iesit ceva. Nota 7 (chiar daca as vrea sa-ti dau un 8 nu-mi transmite nici un sentiment, chiar daca nu-i o lucrare scrisa, sa stii ca artisti ce pun suflet in ceea ce fac pot trasmite un mesaj ce sa... cuprinda inima unui privitor al desenului - daca il intelege acea persoane - si sa intipareasca acele "vorbe" nescrise).
Al doilea desen
Sunt culorile vii, personajul e destul de bine conturat, doar ca pare prea tipator, incarcat si lipsit de vreo idee aparte. Capul sarpelui e cam disporpotionat, dupa parerea mea. Acel cerc si scut de mai jos sunt destul de frumoase si scrisul aproape imposibiln de vazut daca nu te uiti atent. Sa spuneam ca tot un 7 ii dau pentru cum totul pare viu, chiar daca trasaturile femeii nu sunt frumoase, si culorile parului sunt cam anapoda.
Al treilea desen
Totul e atat de cute, imi place la nebunie, e ca o poveste ce se desfasoara. Imaginea "baiatului" (eu il vad baiat chiar daca sar putea sa fie fata, doar de aia am asa nick-ul *laugh*). Ti-au iesit bine expresiile si cum totul pare atat de simplu, e chiar dragut si... romantic, el/ea il respinge pe acel dragut (am ceva cu culoarea bleo si rosu-sangeriu *eh*) si apoi cand vede ca l-a ranit sta alturi de el. Culorile sunt bine alese si chiar daca nu e nici un peisaj, ceva, in jur arata mult mai bine asa, neicarcat cu bazaconii. Claritatea nu e chiar asa, la inceput am avut impresia ca e un cap acolo (sau ma inseala pe mine ochii *am imbatranit separe*), chiar daca nu ai folosit scanner asta nu va scadea cu nimic nota pe care m-am decis sa ti-o dau, adica... ai desenat cu pasiune, ai incercat sa faci totul sa para real, nu ma pot explica - nu-mi pot gasi acum cuvintele, totul zboara, nu pot intelege decizia luata, ce ma impresioneaza la acest desen asa mult. Nota mea ar fi la fel ca celorlalti 10, chiar daca ti-as fi dat un 8 sau 9.
Al patrulea desen
Nu-mi place cum ai desenat instrumentele; nu are nicio armonie; nu pot intelege daca chiar ai pus suflet sau e facut la misto in vreo zece minute banale. E frumos scrisul dar ar fi mers bine ceva ca un grafitti colorat, la hasurat stai destul de prost. Nu prea, adica nu ma impresioneaza cu nimic desenul. Chiar daca acele note din portativ au iesit bine acea inima cam stramba, cu acele "aruncari" de negru ca "model" chiar arata si mai urat felul in care ai desenat bietul pian (ai desenat instrumentele mele preferate *sad*). Inteleg ca-ti place muzica si ai incercat sa desenezi instrumentele ce te armonizeaza cu nimicul din jurul tau (acum cred ca vorbesc mai mult despre ce simt eu *laugh*). Ti-as da tot un 7 mai mult de incurajare si vreau sa-ti zic ca trebuie doar sa desenezi mai mult si o sa vezi ca exersatul o sa dea roade, pana atunci rezumate la alte concursuri (daca te dor commenturile poti sa revi cand esti mai experimentat/a) sau a face niste desene de pe net care iti plac tie (oricare). Sa nu te lasi! (orice ai fi ^^)

Ma simt asa de trista si inutile incat va urez mult succes la concursul viitor si sa castige cel ce a pus suflet in ceea ce a desenat! :bye:
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Mai puteti vota pana maine la ora 23:59.

Nu va inghesuiti ^_^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#8
It's sad but I don't like any of these, totuşi - mi-am zis să votez şi eu. Tema love e foarte uşoară, şi totuşi nici unul nu s-a încadrat prea bine în temă, and I feel disappointed. Anyhow, let me see.

Numărul 1.
Ideea nu e deloc cine ştie ce şi mie nu îmi exprimă nici un fel de sentiment de dragoste, desigur eu mă axez foarte mult pe mesaj şi temă şi nu e respectată atât de tare; probabil că în viziunea ta, este - şi desigur, apreciez munca fiecăruia, dar nu asta este ideea acum ( fără menajamente 10 ) În orice caz, cred că e din cauza creioanelor folosite, dar desenul se vede ca naiba, este destul de bine realizat, într-un fel, însă creioanele folosite distrug desenul 50% - ca imagine, ca estetică, ca... mai multe lucruri. Apoi, constituţia lor fizică. Ai vrut să creezi ceva stil " anime " ( nu ştiu dacă asta era în temă, anyhow I don't care about it ), treaba este că nu ţi-a reuşit per total, urechile tipei sunt distruse, ochii amândurora sunt distruşi, faţa ei e cam nereuşită. Picioarele ei nu se văd prea bine. Ăh, să zicem că " atât ar fi " - dar nici trandafirii nu sunt prea reuşiţi şi problema majoră este cum ai colorat, prea dezordonat şi se vede urât tare.
Mă rog, ar fi şi puncte pozitive, le-ai desenat foarte frumos hainele - deşi sunt şi acolo destule greşeli, pe care nu o să stau să le menţionez, se văd cu ochiul liber, şi mai sunt şi mâinile desenate destul de bine - cu greşeli şi acolo, dar oricum ai muncit ceva, I guess.
Nota 5. Pentru efort şi pentru toate lucrurile care mi-au plăcut, am împărţit nota pe jumate, pentru că la multe "puncte de reper" iei 0.


Numărul 2.

Nu îmi place cum ai abordat tema, atât am de comentat ( şi punctele scad mult din punctul ăsta de vedere).
În rest, desenul este bine realizat şi cred că este cel mai muncit dintre toate, I mean, îmi place - multe culori, destul de bine realizat, colorat destul de ok.
Sincer, nu am ce comenta prea mult, este bine realizat din acest punct de vedere - but, anyway, primeşte nota 7 ( asta pentru toată munca depusă, dar desenul nu îmi place - încerc, totuşi, să fiu obiectivă ) - este reuşit, I have to admit it.

Numărul 3.
Drăguţ, I guess. Tema tot nu este abordată într-un mod prea inspirat, deşi este poate cel mai bine abordată în acest desen cu chibi, dintre toate celelalte.
Este destul de drăguţ, a doua parte nu îmi place ( well, sunt 4 părţi, love, respingere, îmbufnare şi împăcare ) ,la " repsingere" , ar fi trebuit să se vadă, totuşi, tipul " total" pentru că, astfel, well, what can I say, se vede ca naiba şi nu îţi dă o impresie prea plăcută.
În rest, este simpatic. Îi voi da nota 7, pentru drăgălăşenie, pentru că este destul de bine realizat şi respectă tema, cât de cât.


Numărul 4.

Prea simplist, nu are nici o noimă şi nici nu este prea reuşit. Inima aceea nu este desenată cum trebuie; cred că dacă ai fi folosit alte creioane ar fi arătat mai bine, poate. Faptul că ai scris " I love music " pe desen, îl strică foarte foarte foarte tare. Deşi estetic vorbind, textul se vede bine, însă ca şi mesaj şi ca "întreg" în ceea ce priveşte desenul, nu pică deloc bine.
Trebuia să valorezi într-un fel sau altul... pianul e nereuşit, portativul este nereuşit, de chitară ţi-ai cam bătut joc.
Nota 2 .


Acum, nu o luaţi la inimă xD am spus: fără menajamente, nu am vrut să fiu rea sau orice altceva ( spun asta pt. că nu vreau ca nimeni să fie demoralizat ) pur şi simplu am dat notele după cum am crezut că trebuiesc notate, după cum le-am valorat eu. You, well, you people just keep working and don't take it to heart. E un concurs, şi în concursuri, şit happens.

#9
Presupun ca nu o sa mai voteze nimeni . . .
_______

Numarul 1 era Tamaki.
Media 6.83

Numarul 2 era candy_cane.
Media 7.83

Numarul 3 era Mimisor.
Media 9.16

Numarul 4 era Myranda~deea~music.
Media 5.33

Castigatoarea este Mimisor.
Felicitari tuturor.

Iar câştigătorul Best Comment este Metal, felicitări şi ţie.
[Imagine: 9qh35v.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vot - luna decembrie Mimisor 9 5.557 08-01-2012, 10:07 PM
Ultimul răspuns: Mimisor
  Concurs - luna decembrie Mimisor 11 6.720 13-12-2011, 03:13 PM
Ultimul răspuns: Kai
  Concurs - luna decembrie Mimisor 11 7.653 15-12-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Tenshi.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)