Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna august

#1
Cu ceva întârzieri din partea mea (yes, yes, I'm sorry!) deschid acuma secţia de vot.

DESENELE

Nr 1
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/1-1.jpg

Nr 2
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/2-1.jpg

Nr 3
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/3-1.png

Nr 4
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/4-1.jpg

Nr 5
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/5-1.jpg

Nr 6
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...sene/6.jpg

Nr 7
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/7-1.jpg

Nr 8
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/8-1.jpg

Nr 9
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...ne/9-1.jpg

Nr 10
http://i181.photobucket.com/albums/x287/...e/10-1.jpg

--------------------------------------------------

Se va vota în felul urmator.
Cei care vor sa voteze trebuie sa comenteze fiecare desen în parte si la sfârşit dând o notă de la 1-10, fără sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Vreau commenturi serioase ca artistii sa stie unde mai trebuie sa lucreze. Ceva de genu’ :

Numărul x – îmi place la desenul tău deoarece ... , nu îmi place că ... . Nota y.

La sfârşitul perioadei de votare voi face o medie si cel/cea cu media cea mai mare va câstiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadrează în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurentii NU au voie sa voteze, altfel vor fi descalificati.

Succes tuturor.

Perioada de votare de azi 20 august până pe 1 septembrie.

Câştigătorul trebuie să îmi trimită un PM cu tema pentru ediţia următoare după terminarea perioadei de votare!
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#2
Imi rezerv onoarea de a posta prima. Sorry guys...nici unde nu scrie ca nu pot face asta.
Voi reveveni cu un edit in cateva ore!
Damn de cand astept asta

LATER EDIT:
Si-acum sa inceapa votarea…tam tam!
Dar nu inainte de a mentiona cateva lucruri care sunt oarecum on oarecum off, depinde cum le luati. Da 1) sunt mandra de Allison, 2) ma bucur ca lui Ang. si altora le-a placut tema 3)am spus “fete” si nu “fata” sau “moaca” sau “linie punct linie punct, linie linie si-un rotund=fata”. Ma bucur, ca, macar cativa si-au dat seama de la bun inceput ca nu voiam <a face>, daca voiam o fata, ziceam “portret” “autoportret” sau “mocalau”. So, ma refeream la conceptul de fata, ca …dunno. Chiar si voi, dragi autori aveti mai multe fete, o fata cand vorbiti cu mine, una cand vorbiti cu altcineva, una cand prezentati o lucrare sau una cand va dati seama ca nu aveti bani sa va platiti inghetata si incercati sa-l convingeti pe vanzator sa o dea gratis.
Concluzia off-ului e ca sunt mai dezamagita decat ma asteptam; avand in vedere cat de vasta e tema, si avand in vedere ca nu am participat de dragul de a comenta, intr-o alta concluzie si prin urmare nu o luati personal, dar asta ar putea ustura…

Desenul nr. 1
Parere generala: Primul lucru care imi sare in ochi din desenul tau, e scrisul, care nu stiu cat de in concordanta cu tema e. Nici la nivel filosofico-abstract nu cred ca il pot lua ca fiind pe aceeasi frecventa cu tema, pentru ca matter of factly, avem mai multe fete, insa un singur suflet. Are sufletul nostru o fata? Well din desenul tau am putea pretinde ca da…multitudinea expresilor mastilor respective imi place, dar sunt totusi curioasa de ce un vampir? Avand in vedere inabilitatea lor de a fi expresivi, asta daca nu ne raportam la Edward Cullen singurul si cel mai dramatic vampir ever? (and sparkly pe de-asupra.)
Realizare tehnica: Nu sunt absolut fermecata de intreaga realizare tehnica, insa pot sa spun ca e undeva la mediu. Nu e nici extraordinar sa-ti ia ochii, dar nu e nici rau (si am zis “rau” nu “infiorator”). Vad o oarecare incercare de a “umbriza” si de a adauga highlights, ceea ce ii da un altfel de aer, schimband atmosfera, in mod favorabil. Good…se simte potentialul…
Respectarea temei: Intr-o oarecare masura pot vedea straduita de a se incadra in tema, sub o forma mai mult sau mai putin abstracta. Partea de expresivitate a mastilor te ridica foarte mult, chiar daca aduce foarte mult cu ideea de comedie-tragedie, din teatru, dar, zic eu, puteau fi mai animate.
Nota: 8

Desenul nr. 2
Parere generala: A fata. A Sailor Moon like outfit, o fata, semi-expresiva care o face sa arate more or less like a porn teacher. Okay, as vrea, draga autor sa iti inteleg viziunea pe deplin, analizand totul cu tema in prim plan, dar trebuie sa ma scuz frumos. Nu zic, imi place destul de mult per total desenul, insa nu aici si nu acum. E frumos, dar pare putin lipsit de pasiune, si e pacat pentru ca mana ta pare destul de stabila si detine a high amount of potential.
Realizare tehnica: Well desi imi place ca mana pare pe alocuri ferma, se observa ca in alte locuri e extreme de nesigura pe sine. Sunt destul de multe greseli de ordin tehnic, iar simplitatea generala degajata de foaia de lucru ii stirbeste extrem de mult din personalitate. E ceva la fata ei, totusi care ii confera o oarecare picatura de mister si atrage atentia asupra ei, ca simpla definitie a unei fete.
Respectarea temei: So ziceam mai sus ca expresia fetei ei ii confera o oarecare alura enigmatica si atrage atentia asupra fetei, insa sigurul lucru care reuseste sa il faca e sa atraga atentia asupra faptului ca e inafara cercului care stabileste limitele conceptului de “fete”. Nu e realizarea tehnica, ci simplul motiv ca te-ai limitat cand ai vazut tema, si ca urmare asta a tras mult in jos intreaga idée generala a desenului tau.
Nota:8

Desenul nr. 3
Parere generala: Nu stiu ce imi sare in ochi prima data? Fularul (ii spun fular pentru ca nu stiu exact ce vrea sa fie, deoarece chiar pare a o esarfa/fular/etc) aceea care ar fi chestia care il trece spre poarta spre tema, sau the incredible resemblance din punct de vedere graphic, al personajului, cu vechile personaje din fimele de animatie ale lui Tim Burton. Modul atat de neingrijit de reprezentare al ideii ar putea, in alte circumstante, sa ma deranjeze, insa…e cu totul altfel aici, e acceptabil, prea acceptabil. Sunt o gramada de elemente pe care nu stiu cum sa le percep, pentru ca viziunea mea, sunt absolute sigura ca difera semnificativ de a ta, draga autor. Mai mult ca sigur viziunea mea ar ridica desenul tau la o medie la care poate nici nut e-ai gandit in moment reprezentarii lui, drept urmare o sa incerc sa imi limitez imaginatia.
Realizare tehnica: Dezordonat, dar modul in care de folosire al culorii in locuri in care te-astepti mai putin da o estetica aparte. As said, grafica imi aminteste extreme de mult de cea a lui Tim Burton, si asta, chiar daca incerc sa fiu obiectiva ma impinge spre un grad de subiectivism datorat lui T.B. Anumite elemente cum ar fi si adaugarea culorii, in anumite locuri, si neterminate, il fac totusi sa para necizelat, si atrage atentia, desi inteleg ca a fost alegerea autorului. Chestiuta din jurul gatului e elementul cel mai catchy, pentru ca pe alocuri pare colorat atat de professional, in timp ce in altele pare total childish.
Respectarea temei: Mda, pe alocuri, vad o oarecare incercare de a respecta tema, folosind o tenta artistica, doar ca nimic deep, nimic facut cu oarecare portie de pasiune, care sa arate ca tema a fost gandita la un nivel mai inalt. Se incadreaza in unusual, insa totusi, lipseste ceva…
Nota: 8

Desenul nr. 4
Parere generala:Okay…inteleg. Acum imi dau seama ca poate nu am fost destul de explicita cand am zis “fete” si nu “portret”. Desi am zis ca o sa desfintez tot ce gasesc ca portret, incerc sa stay calm. There’s a girl, and…period. Kay, inteleg, e draguta and all that stuff, dar cum ar trebui ca desenul tau, draga autor, sa iasa cu ceva in evidenta? Din pacate nu are nimic special, nu impresioneaza prin originalitate, nici prin elemente care sa arate, intr-un fel sau altul, ca macar au luat in calcul posibilitatea extinderii definitiei de fata, la concept.
Realizare tehnica:Sunt cateva greseli si de ordin tehnic si aici, si desi e de apreciat ca ai o incercare acolo de umbre, nu e indeajuns cat sa scoata desenul din…dintr-un intuneric total. Modul simplist in care e perceput din cauza putinelor elemente existente e absolut suparator.
Respectarea temei10resupun ca din punctul tau de vedere ai respectat tema, insa din al meu nu prea. Trebuia sa gandesti putin mai …pe un plan mai complex cand ai inceput sa desenezi, pentru ca te-ai limitat extreme de mult si pare ca nu ai pus prea multa gandire in desenul tau. E ca si cum ai zis “Ah…fate? Cat de boring, sa trantesc si eu o idée pa hartie”…
Nota: 7

Desenul nr. 5
Parere generala: Dar vai, in sfarsit! Cineva a luat totusi in considerare substratul ideeii de fata! It’s like either Terminator meets [insert Pharaoh’s name here at choice.], sau Terminator visits Egypt. Bun asta e prima impresia la primul contact cu poza. Poate viziunea mea nu coincide deloc cu a ta, draga autor, dar o sa las interpretarea mea, care-mi place. Imi place ca nu ai luat totul ad litteram si ca ai lucrat putin cu tema, mulandu-ti stilul dupa ea, sau mai bine zis muland tema dupa stilul tau. Partea stanga a elementului central al desenului tau- nu vreau sa il numesc-mi-ar fi placut si mai mult daca ar fi aratat more metal like and less glass like…
Realizare tehnica: Ca realizare tehnica as situa desenul undeva intre bine si foarte bine. Imi place modul tau de realizare al partii sparte, dar sunt mici chichite, in hasurarea acestuia care sunt putin deranjante visual. Inteleg ca ai vrut sa reproduce efectul de sticla sparta+reflectia de rigoare, insa arata fortat. Iarasi imi plac putinele elemente de umbrire si accentuare a diferentei de nivel, pentru ca schimba foarte mult, si ii da un aer realist.
Respectarea temei: Da,da si iarasi da. Prin prisma ta ai respectat tema mai mult decat ar fi fost asteptat, si imi place, so exact asta asteptam. Daca ar fi fost doar ideea de respectare a temei ti-as fid at punctaj maxim, really. Imi place ideea ta, si-mi place modul de reprezentare a conceptului.
Nota:9

Desenul nr. 6
Parere generala: Bun, inca un autor care, aparent a luat tema ad litteram. As fi fost mai dezamagita daca totusi nu ar fi fost doua fete, ca sa ma asigure ca de fapt plurarul temei a fost perceput. Incerc sa imi dau seama, daca, cumva din greseala sau cu intentie are a deeper meaning decat ce e la suprafata. Dar ma indoiesc, iar prima idée care imi trece prin cap in momentul in care il vad e ca, e putin cam prea fortat ca realizare tehnica, de care o sa ma iau putin mai incolo, si e extreme de putina pasiune pusa in el…
Realizare tehnica: Asa. Ma frapeaza putin stilul tau, nu stiu de ce, dar mi se pare tare neobisnuit. Adica, ce vad eu o doar desenarea unor linii, si umplerea lor cu o anume culoare, in cazul de fata, creion [ma rog, gri], dand parca senzatia de “no life” intregii lucrari. Highlights-urile din par sunt o idée cam prea evidente, si e prea mult acolo, ceea ce nu e estetic.Ochii, de asemenea par foarte, papusi-like, lifeless ceea ce e putin creepy daca stai sa analizezi foarte bine. Aduce extrem de mult cu trasaturile unor papusi de ceara, o perfectiune care nu va avea niciodata viata…
Respectarea temei: Bun, observ luarea temei ad litteram din nou, dupa cum am spus, insa macar s-a respectat pluralul, ceea ce e un plus, insa considerand desenul per se, nu vad o idée generala, nu vad nici macar o singura idée, ci doar o lucrare, parca facuta la comanda fara pic de suflet.
Nota:7

Desenul nr. 7
Parere generala: Desenul tau are o multitudine de elemente,draga autor, care nu mi se par a se lega foarte mult intre ele pentru a crea o oarecare …continuitate in concordanta cu tema data. Vad comedia y tragedia din teatru din nou, and I see the guy. Conform conceptului de fata, incerc sa o iau cat se poate de filosofic sis a ma gandesc ca respectivul penrsonaj al tau ar putea fi, incostient influentat de cele doua fete metaforice ale sale? Desi, stim foarte bine ca nu avem doia fete, si mai stim foarte bine ca asta e my overactive imagination si viziunea autorului nu va fi niciodata una si aceeasi cu cea a privitorului. Un alt element care nu mi se paere potrivit peisajului e ochiul acela. Vrea el sa fie atotvazator? Like some kind of God? Paginatia ma intriga foarte mult pentru ca nu mi se pare o coerenta intre elemente, unele fiind centrate mult spre stanga celelalte prea mult spre dreapta iar spatiul gol din pagina e putin batator la ochi.
Realizare tehnica: Cel mai tare ca realizare tehnica ma deranjeaza ca lucrarea pare o idée cam grabita, si ii da un aer atat de dezordonat incat nu stii unde sa te uiti. Tehnic, sunt greselute destul de multe, insa nu o sa ma leg de astea pentru ca nimeni nu s-a nascut direct cu creionul in mana. Nici paginatia nu e super okay, pentru ca personajul principal, care e tipul, pentru ca el atrage atentia cel mai mult la prima vedere, trebuia sa fie putin mai…well, central, in timp ce restul elementelor ar fi putut fi scoase din plan principal si mutate intr-un plan de background, sunt sigura ca ar fid at mult mai bine.
Respectarea temei: As said, nu prea vad care e legatura dintre ochiul acela atotvazator, restul elementelor desenului si tema, insa o sa consider ca, din punctual tau de vedere a fost o oarecare straduinta de a te incadra in tema. Sunt mastile, care metaforic luate pot reprezenta multe, pot fi personalitati figurante ale unei singure personae and so on…dar pana la ideea asta e multa cale de batut.
Nota:7

Desenul nr. 8
Parere generala: Okay, primul lucru care imi sare in ochi e ideea e it’s another face. A single one, fara pic de detalii care sa poata fi analizate dintr-un punct de vedere pur filosofic. Dupa aceea doar pot sa ma uit la desen ca la o lucrare absolut geniala din punct de vedere graphic/tehnic, al talentului sau cum vrei tu sa o iei. Originalitatea lucrarii tale e pronuntata, insa asta doar accentueaza faptul ca nu ma pot uita la ea fara sa devin cat se poate de …superficial. Dureros de superficial pentru ca nu vad nimic de adancime in desenul tau ci pur de suprafata. Pacat, pentru ca sunt absolute sigura, de fapt stiu, ca ai talent cu carul. Pacat ca nu ai mulat talentul pe o lucrare mai putin perfectionista si mai mult …meaningful.
Realizare tehnica: Nu am multe de comentat aici din moment ce desenul e aproape flawless. Sunt mici detalii de ordin anatomic, insa paginatia si celelalte detalii de culoare estompeaza destul de mult absolut orice minutiozitate care nu e in acord perfect.
Respectarea temei: Mda, daca o iei sit u ad litteram da ai respectat, partea singulara a temei. Desi imi place extreme de mult ca realizare tehnica, ca respectare a temei e mult prea simplista si stirbeste pur si simplu farmecul temei si a ceea ce puteai face de aici.
Nota:8

Desenul nr. 9
Parere generala: Ca idée generala pot spune inca de la inceput ca imi place, si imi place in modul ala in care as putea compara perfectiunea cu el, si tot l-as allege pe asta, pentru ca are mai mult substrat decat…ma asteptam. Imi plac diferitele tonuri de culori folosite in concordanta aka intreaga combinatie deschis-inchis, care trimite oarecum la ideea de ambiguitate a personalitatii, plus ca imi place multitudinea de expresii date mastilor. Chiar duce la ideea de actor in propriul film.
Realizare tehnica: Imi place stilul, e aparte, plus ca exprima ceva. E oarecum abstract si nici macar nut e lasa sa te legi de detalii tehnice, de anumite greseli, pentru ca stilul e o estompare directa si totala. Totusi…desi expresivi prin elementele, putinele/multele elemente “faciale”, ochii sunt totusi reci si goi, sic el mai mult plictisiti.
Respectarea temei: One way or another, imi place modul tau de realizare grafica a conceptului de fata prin traspunerea in conceptual de masca. Pentru ca da, putem lua ca idée generala ce ziceam mai sus, ca persoana joci intr-un singur film, insa esti un actor diferit pentru fiecare persoana, asa ca fata care necesita schimbari in timpul interactiunii cu o alta persoana poatre fi considerate o masca. Abstract.
Nota: 9

Desenul nr. 10
Parere generala:Sunt doua chestii care-mi trec prin cap in momentul de fata? 1) care e legatura cu tema si 2) e terminat sau mi se pare mie putin…neterminat? Ca idée generala, care nu are de-a face cu tema deloc imi place, insa fiind total bagata in tema nu pot vedea decat 2 people, foarte happy –asta cred ca ma face totusi sa fac o oarecare legatura cu tema, ca avand langa tine pe cineva la care tii automat expresia fetei e alta, si in ochii tai persoana respective poate avea o alta fata decat…restul? (And I see a nipple…I mean…it has nothing on, it’s an almost finished nipple sticking out.)
Realizare tehnica: In aria asta imi place foarte mult si nu sunt cea mai in masura sa comentez toate detaliile de ordin anatomic care ar putea aparea aici ca greseli. Imi place pur sis implu, stilul e ferm, mana pare destul de sigura pe sine si pare a avea o experienta aparte. Vad umbre si imi place modul de accentuare al diferentelor de nivel in aria anatomica. Paginatia de asemenea e buna insa, ma streseaza psihic ideea ca nu ar fi terminat…
Respectarea temei:Nu stiu cum sa iau lucrarea ca respectarea temei din punctul meu de vedere. Ma gandeam ca poate, o pot percepe ca modul in care fiecare persoana vede diferit fata unei alte persoane, insa ma indoiesc ca asta vrea sa exprime. Nu stiu, e prea rigid desenul ca sa imi transmita ceva mult mai deep pe plan de concept. E frumos, bine lucrat doar ca pare mult mai mult lucrat pe plan de “suprafata”…
Nota:8

Finally I’m done. Well, nu o luati personal, ma scuz daca v-am ofensat cu ceva, it was just my opinion. Humble and objective (cat de obiectiv s-a putut, at least.) Plus ca, stim cu totii ca, cei care vor sa devina mai buni se diferentiaza de ceilalti prin simplul fapt ca accepta critica constructiva si incearca sa invete din ea.
So good luck y’all!

P.S: Scuzati postul kilometric ^^.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#3
Desenul 1: Este okey, dar nu mai mult. Îmi place, este drăguț. Scrisul ăla parcă nu dă așa bine, dar să zicem, chiar dacă nu mi se pare că este potrivit cu tema lunii acesteia. Realizarea tehnică, eih, aici ar fi trebuit mai multă muncă, adică umbrele ar fi putut fi mai bine definite și liniile hainei lui la fel. Deci nu este nici rău și nici cine știe ce realizare mirobolantă. Respectarea temei, eih, este o idee cu măștile astea, adică fețele astea. Arată așa dezamăgire, iubire, fericire. Chiar tare. Nota ar fi opt sau șapte, dar las opt pentru că sunt într-o stare bună și comentez decât pe mare ^^.

Desenul 2: Foaia îndoită, poziția fetei pare cam suspendată prin aer și în temă nu se potrivește după părerea mea. Fundița pare neglijentă și părul la fel și fusta asta a tipei nu cred că ar trebuii să aibă poziți asta. Umbrele sunt okey dar putea și mai bine. Nota șapte.

Desenuș 3: Okey, puteai să foloseși mult mai multă culoare în acest desen dacă tot te-ai apucat de el. Serios. Nu o să mă leg de picioarele lungi ale tipului pentru că eu una cred că așa voia să le faci. Este ceva oarcum abstract, în place, dar pare neglijent totuși. Respectă tema, părerea mea, pare ceva gen un tip de teatru xD. Nota opt.

Desenul 4: Nu îmi place. Tema nu o respectă după părerea mea pentru că de, eu una mă așteptam la ceva abstract sau la un grup de oameni măcar, aici, o singură fată în stil anime care nici finisată din punct de vedere tehnic nu este, sunt prea multe linii la păr. Păcar că nu are culoare și că nu are umbre măcar, așa alb negru cum este. Nota șapte.

Desenul 5: O să îi dau nota zece pentru că mi se pare că acest desen chiar merită. Ideea de față în construcție mi se pare genială. Puteai lucra mai fin în partea de sus unde nu este nimic desenat, dar cu toate acestea îmi place.

Dau edit că mi-e lene. Dau edit mâine sau mai târziu 108.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Votez cu nr. 8 din cauza imbinarii culorilor, fata tipei este pusa in evidenta si nu prea pot spune ca-i abstract, dar are sa zicem ca are o asemenea latura. ^^ M-au atras culorile de albastru si mov, apoi portocaliul de la ochii fetei care sunt negri, dar au butin de albastru. Frumos. Da impresia unei culori cazute in apa, felul in care se vede in unele parti ale desenului. Anyway. Nice and so on. 106 Mi se pare unul dintre cele mai bine realizate desene. Imi plac si buzele, nu ies in evidenta. ^^
Nota: 9 -hai ca merita (:- ??). *laughs*
1. Nimic original sau iesit din comun. Prea intunecat. Umbrele sunt asa si asa. Scrisul e naspa, la fel si traducerea lui. Tipa nu-i bine desenata. Mastile sunt simpliste si chiar daca sunt puse acolo pentru a intra in tema si a exprima "diferite sentimente", nu ma atinge cu nimic.
Nota: 5 -atat de sumbru, dar imi place coltul fetei. :]]
2. Destul de bine, imi place cum i-ai desenat picioarele. Dar capul parca-i de cartof. Nt, nt. La funda, se vede conturul sanului, ceea ce nu e bine, ca pana la urma -funda nu-i transparenta or something like this. Buzele au iesit nice. >.>
Nota: 7 -fata a stricat-o.
3. Oh, damn, yeah! I like it! Pot spune ca are ceva diferit de celalalte desene. Doar ca putea sa ma ingroase in unele locuri, exemplu: tulpina acelei flori-fluture. Sa iasa mai in evidenta umbrele si sa adauge unele detalii. Mici detalii, dar simplititatea e frumoas, insa, la casuta, nu e coloarata complet. ^^ Naspa. Si sunt si alte lucruri care nu dau bine, desii... mi se pare ca e scoasa dintr-un desen animat, gen... Corpse Bride (nu intrebati >.>). Nu prea sunt sigura de ce, dar acolo ma duce mintea.
Nota: 8.
4. Totul e asa simplist. Fara umbre. Urechea ascutita. In spate, aia de prins parul, seamana cu obisnuitele din animeuri, la fel si tipa. Nimic special or something. Nu se vede ca autorul desenului a depus efort sau macar a incercat sa iasa cat de cat frumos. Neah, prea mare ostenirea.
Nota: 5.
5. Ihhh... si asta imi place cat de cat. Ideea abordata e minunata si se incadreaza cat de cat in tema. E frumos sa vezi cum fiecare persoana priveste o tema din alte unghiuri. Chiar bine si... nu prea am ce sa zic. 106
Nota: 8.
6. Urat! Iar la ochi parca ar fi Tutankhamun. >.> Seriosly. Sunt unele lucruri la care ar fi trebuit lucrat, macar putin. Dar asa, daca stai sa te gandesti, parca ar fi dintr-un film vechi cu doua cucoane care stau la palavragit intr-un bar despre barbatii lor. Doar eu am impresia? And so on.
Nota: 6.
7. Hm, bine... binisor. Castile au iesit varza, ochiul e naspa si altceva... ah, nu imi mai dau silinta. 106 Ar trebui? Dar imi place mana lui si chipul, desii chestia cu "Joaca-te cu mine" ma duce cu gandul la chestii perverse (jucarie sexuala, adica xd *that's me*). Nu prea e in tema. Are o chestia la fata sau e din cauza ochiului care e mai sus sau e ceva, nu m-am uitat chiar atat de atent la fata.
Nota: 7.
8. A fost zis deja.
9. Imi plac culorile si e abstraaaact~! *laughs* Anyway, chestia e ca se vede ca sunt si din alte parti coloarate si se vede si putinul spatiu unde ar fi trebuit colorat. Asa se intampla cu creioanele, dar totusi, e colorat, ideea e bune si alte chestii sunt in regula. : -?? I don't know. Merge.
Nota: 7.
10. Apreciez desenul. Liniile. Claritatea. Acea... aripa din spate se incadreaza bine. Pozitionarea merge. Detaliile sunt bune. Chiar daca acolo la mana e lasat spatiu, da un aer mai din ala. :-> Cul'. E bun desenul. Si asta-mi place and so on -uau, sunt fix zece desene, amuzant (sau nu). :]] Ah, si da, legatura cu tema... in comparatie altor desene, pare mai asa, dar totusi, merge.
Nota: 8 -desii paca as vrea sa dau 9, nu este de 9.

La unele am comentat mai putin, la altele nu; am incercat sa ma rezum in putine cuvinte. La unele chiar am considerat ca nu mai e nevoie sa palavragesc din cauza greselilor si ce au mai fost pe acolo.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Hm... Nu prea am cu ce să fac o medie, numai două dintre cele trei postări fiind complete, aşa că, să nu vă supăraţi pe mine.
Acuma, pentru a anunţa câştigătorii.

Locul I
Desenul Nr 5
Artist: Allison

Desenul Nr 8
Artist: Maria



Locul II
Desenul Nr 3
Artist: Budinca

Desenul Nr 9
Artist: Ang.

Desenul Nr 10
Artist: candy_cane (eu adică)




Locul III
Desenul Nr 2
Artist: Casandra




Locul IV
Desenul Nr 7
Artist: Kid Skittles



Locul V
Desenul Nr 1
Artist: xo.Miky.xo

Desneul Nr 6
Artist: Death Miranda



Locul VI
Desenul Nr 4
Artist: ssakura3



Felicitări celor două câştigătoare. Aştept ca să îmi daţi tema de pe luna aceasta.
Cel mai bun comentariu merge la Chlo. Felicitări şi ţie.
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#6
Felicitari tuturor si saru'mana pentru sfaturi, am stiut ca din punct de vedere al ideii desenul meu era cam plain, insa pur si simplu nu am avut rabdare sa-mi conturez ideile, asa ca m-am rezumat la a "lipi" o fata pe hartie. Imi pare rau ca nu m-am straduit mai mult, promise I'll do better next time! xD

Allison, o sa-ti trimit un PM cat de curand. Smile Felicitari inca o data!
[Imagine: 45745hrd.png] <- Thanks, Arya!
Drawings
Deviant stuff



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - luna august candy_cane 15 7.344 17-08-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Maria♥


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)