Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna aprilie

#1
Numarul 1.
http://oi55.tinypic.com/2rzsap0.jpg

Numarul 2.
http://oi54.tinypic.com/2qbhpxw.jpg

Numarul 3.
http://i54.tinypic.com/2ag2rzd.jpg

Numarul 4.
http://i52.tinypic.com/29qgn6r.jpg

Numarul 5.
http://i55.tinypic.com/jaciyu.jpg

Numarul 6.
http://i54.tinypic.com/rkzrte.jpg

________________________

Se va vota în felul urmator.
Cei care vor sa voteze trebuie sa comenteze fiecare desen în parte si la sfârsit dând o nota de la 1-10, fara sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numarul x – îmi place la desenul tau ca ... , nu îmi place ca ... . Nota y.

La sfârsitul perioadei de votare voi face o medie si cel/cea cu media cea mai mare va câstiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadreaza în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurentii NU au voie sa voteze, altfel vor fi descalificati.

Succes tuturor.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Neaţa si oh da, sunt prima b-) Am eu onoarea asta? Sa vedem... Tema a fost zburator, nu?


Numarul 1.
Claritatea nu este cea mai buna, nici modul cum ai colorat. Nu stiu ce creioane ai folosit, cu mina sau cerate ori l-ai pictat, insa culoarea nu este bine asezata pe personaj. Inafara de aripile de la sapca si de la bocanci nu vad nimic ce s-ar putea asemana cu tema. Caracterul e bine realizat, insa ma deranjeaza suvitele de la breton si fata, mergea mult mai mult acolo. Nu este foarte detaliat, mai ales ca nu ai ales niciun fundal. Probabil daca il puneai pe undeva printre nori, sa se vada si satul/orasul jos ar fi fost chiar incadrat in tema 100% . Nu zic ca nu a iesit bine, insa mi se pare simplu!
Nota: 6

Numarul 2.
Culorile alese se potrivesc perfect, mai ales albastru in acele nuante ( mai deschis si mai inchis ). Personajul e frumos realizat, imi plac si umbrele alese. Nu pot spune ca ai muncit mult la aripi ( fata de alte desene unde aripile erau mai complexe ) insa au iesit bine, chiar daca prin simplitatea lor ai arata frumusetea. Cred ca si la tine mai mergea ceva completat la acel fundal. Chiar ma deranjeaza fata caci nu are gura si nici nas. Poate nu ai mai avut timp, ori asa ti s-a parut ca arata mai bine fara, dar eu cred ca trebuiau completate si celelalte detalii.
Nota: 8

Numarul 3.
Uite, vad si eu o idee originala si ce nu s-a mai desenat pana acum. Chiar daca poza ta nu are nimic de aface cu aripile, are de aface cu inaltimile. Desenul tau imi exprima clar dorinta de a zbura, de a adora inaltimile si cerul, aerul, tot ce e sus. Apreciez faptul ca ai avut si alta idee, dar desenul nu este prea facut la detaliu. Orasul care se vede in josul foii mergea realizat mult mai frumos, la fel si cerul, care la tine e doar alb. Poate incarcai foarte mult imaginea, insa arata mult mai bine ca acum. Nici la tine nu imi prea place modul cum ai colorat, insa ideea e mult mai originala.
Nota: 6

Numarul 4.
Imi place unghiul din care ai decis sa faci desenul. Este facut chiar la detaliu si arata foarte bine cu sau fara background. Ti-au iesit frumos umbrele, parul, ochiul, si aripile, care si pe ele le-ai facut la detaliu. Se vede ca ai muncit mult la ele si nu numai, la intreg desenul. Imi place ca l-ai mai inchis putin la culoare, sa zic asa, pentru ca, schimband nuanta, arata mult mai complex. Nu am ce comenta prea mult aici pentru ca pur si simplu imi place cum ai desenat, la fel si stilul tau, iar poza se incadreaza foarte bine in tema.
Nota: 10

Numarul 5.
Poza ta imi exprima tristete, ca si cum personajul si-a pierdut darul de a zbura. Se vede ca si tu ai muncit la aripi, pentru ca sunt facute in detaliu. Te-ai descurcat bine cu pozitia caracterului desenat, sa spun asa, insa si cu umbrele, care totusi mai mergeau putin accentuate prin unele locuri. Chiar daca personajul sta jos, trist, mie tot ideea de zburator imi exprima, probabil din cauza acelor aripi. Cred ca ai fi incurcat foarte mult desenul daca mai faceai si un fundal, deci e bine asa cum l-ai realizat.
Nota: 9

Numarul 6.
Nu stiu cu ce ai colorat, dar a iesit bine, chiar daca unele locuri sunt albe ( nu foarte albe ) si mai mergea dat si acolo cu putina culoare. Desenul tau este abstract din aproape toate punctele de vedere, si de aceea il face atat de original, caci n-am vazut mai sus un desen asemanator. Imi plac culorile alese, si ce ai desenat vrea sa fie o pasare, nu? Sper ca nu ma insel. Nu ma atrage in mod deosebit pentru ca nu exista multe detalii, dar asta ar insemna sa ma leg de stilul tau de a desena ( cum se spune, fiecare cu stilul lui ). La tine nu observ umbre, probabil ca nici nu trebuia sa le faci. Pare mai mult ca un tatuaj si nu ca nu a iesit bine sau ca nu ai lucrat la el, dar nu mi se pare foarte reusit, adica stii tu, in mod deosebit.
Nota: 6


Cam asta a fost cu comentatul. Sper ca nu s-a suparat nimeni de notele date, dar inscriindu-va in DOTM e ca si cum acceptati orice fel de critica ( dura, sau mai putin dura ). Felicitari tuturor concurentilor si fie cel mai bun sa castige ! hug
:bye:

#3
1 ~ nu îmi dau seama ce e cu disproporţionalitatea (huh, long word) aia. 21 I-ai făcut un fund mic (prea mic), ai continuat cu pieptul prea mare, mult prea mare în comparaţie cu partea de jos. Ai colorat pe un birou dinăla şmecher cu adâncituri (da mă, nu ştiu cum se zice)? Fiindcă aşa pare datorită liniilor albe de pe haine. Proprie experienţă. Să înţeleg că urechile sunt aripile? Ok, fiecare cu imaginaţia lui, dar nu vreau să mi-l imaginez cum zboară. 21 Nota 7.
2 ~ asta îmi place mult. Mai ales anatomia, pare un bibelou. Înafară de modelele din partea dreaptă, este reuşit şi ador felul în care ai colorat. 9, modelele alea chiar strică.
3 ~ pare foarte neglijat sau... vechi. În dreapta mâzgâleşt putin cu creionul, apoi întinzi cu degetelele pentru a face cerul. Oraşul de jos pare scos dintr-un desen animat, mă amuză. xD Ai ceva greşeli la anatomia fetei, începând cu umerii, prea mari, lungi. Acelaşi lucru cu spatele. Îmi plac picioarele în comparaţie cu ce e sus. Nota 7.
4 ~ m-a bufnit râsul când am văzut mâna. Adică, e răsucită. Înafară de greşeala aia, totul arată bine. Ador cum ai haşurat ;i cum ai detaliat fiecare parte. 10.
5 ~ pare ceva gen personaj din Naruto. Ai cam greşit la mâini şi cap. La cap pot spune mai mult, fiindcă faţa din profil nu se potriveşte cu forma lui. Umbra care ai încercat să o dai acolo unde încep penele e grăbită şi strică aspectul. 6.
6 ~ chiar mi se pare interesantă ideea. Poate dacă scăpai de picioare şi formele din partea dreaptă le încadrai mai atent, era perfect. 9.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#4
Hm... trebuie să mă bag oleacă la jurizare... Deci, luând în considerare că tema a fost "Zburătorul" - care evident mă duce cu gândul la operele lui Eminescu şi Brâncuşi - şi de greutatea şi efortul depus pentru a face aceste lucrări, voi da nişte note plus nişte îndrumări pentru cei care vor să mă asculte:


Nr 1

Hmm... deloc abstract, sau suprarealist. Nimic ingenios sau care să mă facă să visez la mai mult. Totuşi, meriţi nişte puncte pentru detalii şi pentru că ai încercat să realizezi ceva cât de cât frumos. Nu trebuie să te superi pe mine, oricine ai fi, dar eu sunt dură cu toţi, mai ales când vreau să se facă lumină într-un "departament" care chiar necesită acest ajutor.

Deci: faţa lui e prea mică, parcă l-a strivit cineva. Din punct de vedere anatomic, iar ai greşit. Mâinile şi picioarele sunt prea lungi, iar poziţia e nefirească. Eu înţeleg că ai vrut să dai impresia de zbor şi chestii de genul, dar... parcă desenul tău nu a prins idea. Umbrele nu sunt unde trebuie. de asemenea ai încercat să creezi acea iluzie atât de des întâlnită la personajele manga/anime cu spaţiile albe la desenat. Fără supărare dar nu ţi-au prea ieşit.

Pieptul e prea bombat, oricât de mult s-ar apleca el în faţă, nu ai cum să faci un om, mai ales din profil, să iasă aşa. Ochii şi gura sunt poziţionaţi un pic aiurea: ei sunt prea îndepărtaţi de şaua nasului, iar gura e... ciudată. Am impresia că vrea să mă mănânce, sau mai rău: dacă zâmbea oleacă mai tare maxilarul lui pleca la plimbare.

Papucii sunt ciudat amplasaţi, şi cam... inegali. Unul e mai mare iar celălalt mai mic.

Nota mea pentru tine: 5


Nr 2

Hmm.. mult mai bun decât primul, cu multe culori si umbrele aşezate..just right. Pentru asta te felicit, căci îmi place idea, mai ales micuţul porumbel care îl ţine în palmă. E deosebit şi interesant şi se apropie de temă.

Totuşi -aici intră critica- structura anatomică a personajului tău nu e bună. Sânii sunt prea plaţi, aproape inexistenţi, ca şi cum te-ai decis în ultimul moment că vrei să faci o fată, şi nu ai mai putut modifica decât atât. Pieptul e întors prea înspre privitor, şi îmi dă nefireasca impresie că îngerul tău va cădea pe mine. Nu e o senzaţie plăcută, mai ales că ea ar trebui să zboare. Capul e făcut ciudat, fără nas sau gură, deşi ai vrut să le faci, după câte observ eu. Dar parcă îmi place mai mult aşa decât perfect structurat anatomic. Mai ai greşeli când desenezi şoldurile şi fundul: zona inghinală la tine e prea mare, prea ieşită în evidenţă, iar fundul e prea mic şi prea în colţuri. Asta nu mă încântă deloc.

Aripa dreaptă e superbă, asta pot să ţi-o spun cu mâna pe inimă, însă cea stângă...lasă mult de dorit. Porumbelul acela micuţ e simpatic, şi îmi aduce aminte vag de cei făcuţi din hârtie... nu îmi amintesc precis cum se cheamă arta japoneză de a împături hârtie ca să îi dai o anumită formă... În fine. Totuşi, el e prea mic, şi prea îndesat ca să pară real. Pieptul este ieşit prea înafară, iar aripile par prea mici şi prea fragile ca să îl susţină dacă şi-ar lua zborul.

În rest, cu riscul de a mă repeta inutil, îmi place.

Nota mea pentru tine: 8


Nr 3

Ciudat... desenul acesta ar trebui să îmi spună că ceva sau cineva ar trebui să zboare. În schimb, nu mă duce cu gândul decât la dezordine şi haos. Clădirile tale sunt îngrămădite şi par să cadă, să se sfărâmiţeze şi să se risipească în aer.

Personajul tău e ciudat conturat, umbrele sunt puse aiurea, şi nimic nu mă face să zic... "uite da! ăsta desen..."

Îmi pare rău, dar e unul de clasa a treia, făcut la repezeală şi colorat tot aşa. Corpul e strâmb, mâinile sunt ca şi inexistente, asta dacă nu cumva suferă de vreo boală incurabilă, iar picioarele... gata, nu mai zic nimic.

Spre exemplu, în poziţia în care ai făcut-o tu pe fată, o parte din bust tot ar fi trebuit să apară. Spatele e prea lătăreţ, iar conturul taliei e... prea drept, ca la halterofili, dacă pricepi ce îţi zic. Ai intenţionat să faci o fată care şade într-un scrânciob deasupra lumii, dar... ai cam eşuat. Nu de alta, dar mă uit la desenul tău şi nu înţeleg unde ţi-a fost capul. Eşti asimetrică în proporţii, şi cât priveşte grafica, sau nah, partea care ar trebui să semnifice un oraş e jalnică. Ai vrut să faci un cer mai aparte, ţinând cont că toate clădirile sunt albastre, iar fata e făcută cu un fel de maro.. dar pe viitor, când mai vrei să haşurezi ceva, nu mai apăsa cu creionul pe foaie şi foloseşte o bucăţică de vată când întinzi creionul/mina.


Nota mea: 3



Nr 4

Judecând după detalii şi complexitate, acesta pare să se apropie cel mai mult de un desen bun. Însă, ai cam scăpat din vedere următoarele lucruri:

-Mâna care ne apare în prim-plan e greşită. Asta dacă nu are o mutaţie, sau dacă nu cumba a suferit vreo amputare la ambele membre superioare, iar cei care i le-a ataşat nu mai ştie poziţia firească. Palma care ai desenat-o tu acolo e de la mâna dreaptă, pe când braţul e cel stâng. ştiu că ai muncit, dar tot farmecul s-a dus cu această greşeală.

-Aripile sunt greşite! Una e întinsă şi pare să se îngroaşe acolo unde ar trebui să fie os - asta e cea stângă. Iar dreapta pare să fie frântă. Nici o aripă de pasăre, înger, liliac, sau nah, orice zburătăciune la care ai tu chef să te gândeşti acum nu are aripile aşa de rotunjite. Bucla aceea e prea mare şi e perfectă numai în realizarea fundelor.

-Anatomic vorbind, desenul tău e greşit, deşi nu se observă din prima. Umerii sunt prea mici în comparaţie cu capul, ochii sunt prea departe de şaua nasului, iar bărbia se duce într-o parte, de parcă i-ar pleca maxilarul la plimbare. Braţele îi sunt prea lungi, prea corpolente în comparaţie cu mărimea ei de început. În rest, uitându-mă per ansamblu e bine.

-Ah, şi bustul, cum puteam să îl uit. Amplasarea e bună, totuşi... deşi ştim cu toţii că sânii nu au niciodată aceeaşi dimensiune, la tine e evidentă şi destul de supărătoare, pentru că ea pare să se încline înspre dreapta-faţă, pe când corpul ei se duce înspre stânga, sau nah, mă rog, pare drept şi rigid.

Umbrele sunt frumoase, armonioase chiar, în ciuda faptului că îţi lipsesc cele de la nas şi de la ochi (ştii liniuţele acelea pe care le face orice mangaka pe lângă ochi? spre exemplu ridurile de expresie sau cele de la ploape? Ei bine ele nu apar deloc la tine; cât priveşte nasul.. ei bine, linia aia dreaptă care apare acolo nu poate fi considerată umbră datorată luminii, mai ales că în partea cealaltă nu apare nimic. tsk, tsk, tsk!).

Sincer? Chiar nu aveai nevoie de floarea aceea micuţă din colţ. Mă face să îmi îndrept mereu privirea înspre ea şi să îi caut o semnificaţie...(mdah... eu sunt singura care am dat un desen cu data trecută cu nişte flori pe o oglindă care ar fi trebuit să semnifice ceva, dar pe care, din prostie, am uitat să le dau şi înţelesul.. heh, silly me!).

În rest, nu mai am ce comenta. Pote doar să mă leg de textura aripilor, care pare.. în cel mai bun caz, îndoielnică. Nu cred că penele sunt sau vor fi vreodată desenate aşa. Nu sunt o expertă în arta desenatului de pene - in fact I suck - dar mie nu mi se par în regulă zecile acelea de liniuţe. Nu îmi place!

Nota mea : 8



Nr 5

Uite nişte aripi care mă atrag 4 Primul lucru pe care l-am observat au fost aripile şi cât de frumos sunt făcute, în ciuda lipsei de detaliu pe care o are acest desen. Nu te supăra pe mine, dar comparativ cu desenul de mai sus al tău pare o biată schiţă nefinalizată. Totuşi, îşi are şarmul ei, iar personajul e bine proporţionat.

Singurul lucru care mă face să strâmb din nas e poziţia joasă a aripilor. În mod normal, toţi cei de la care mă mai inspir şi care - spre norocul meu- au făcut nişte cercetări în acest domeniu, plasează aripile, dacă există, chiar în treptul omoplaţilor, ca o continuare a osului, dacă pricepi ce vreau să spun. Nu zic că la tine e rău, dar sunt prea joase şi îmi dă impresia că tipul sau tipa, nu îmi dau seama ce e, dacă s-ar gândi să îţi ia zborul, va dura ceva până se va ridica de la sol.

Ai ai un pic de lucru la păr, pentru că nu pari să stăpâneşti foarte bine partea de haşurat, şi un pic la degete. În rest, e chiar elegant şi frumos. dacă ai fă depus un pic mai mult efort în a creea o oare care ambianţă pentru personajul tău, cred că ar fi fost unul dintre cele mai bune.

Nota mea: 7



Nr 6

Uuuu! Abstraaaaact! Me likes!

Îmi place tocmai pentru că nu ştiu să fac astfel de desene 4 Nu cred că am ce comenta în ce priveşte compoziţia, pentru că eu cred că şi-a atins scopul. În plus, îmi aduce aminte de unul din sculpturile lui Brâncuşi (sper că nu am încurcat iar sculptorii cu pictorii sau cu mai ştiu eu ce prozator... Am mai păţit-o odată! Parcă Brâncuşi a făcut "Pasărea Măiastră" Şi "Pasărea în văzduh", nu?), ceea ce e ceva.

Totuşi, desenul tău nu e perfect, şi am impresia că ai lucrat un pic neglijent, la partea de colorat. Ai lăsat nişte urme albe care nu îmi plac deloc, deşi puteai să te întorci să mai dai odată. În fine.!

Am o mică problemă cu modul în care trasezi tu liniile, pentru că ele se ondulează prea mult. În unele locuri, când ai terminat de trasat, să zicem, acele liniuţe roşii de pe aripa aia lungă care se duce în sus, puteai să le arcuieşti şi să le ascuţeşti. În schimb, ai creat acel onduleu, care nu şade deloc bine, şi cam strică din aspect.

Dar, per ansamblu, mie îmi place, deşi mai ai de lucru până să iasă perfect.

Nota mea : 8
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#5
Numărul 1:

Nu îmi place cum e colorat (probabil ai folosit creioane cerate, cel puţin aşa se vede). Parcă e făcut în grabă. Cel puţin la bascheţi e un dezastru. Dacă foloseai creioane normale şi colorai mai atent, poate cu mai multe efecte, ar fi ieşit mai bine. Dar deh, lenea-i mare.
Nota: 5

Numărul 2:

Îmi place foarte mult fundalul dar şi modul cum ai colorat aripile. Ai cam dat-o-n bară la cap, nu ar fi stricat să adaugi şi "detaliile lipsă" şi să-i dai o formă mai realistă. Totuşi, apreciez faptul că te-ai străduit şi ai respectat tema.
Nota: 9

Numărul 3:

Pare mai mult o caricatură, dar ador genul ăsta de desen, făcut mai mult "în grabă". Puteai să laşi, totuşi, cerul de culoarea foii pentru a scoate în evidenţă fata. Acele dinii date cu creionul în bartea dreaptă nu arată deloc bine şi tind să cred că ai dat cu degetul, pe alocuri.
Nota: 8

Numărul 4:


Preferatul meu. Am o obsesie legată de umbre şi tu ai destule, făcute foarte bine. Ideea e bună, îmi place contrastul personaj-fundal şi acea mică, mică tăietură pe care am observat-o... >.> Nu am nimic de reproşat!
Nota: 10

Numărul 5:


Pare mai mult o schiţă. Nu ar fi stricat să mai îngroşi pe alocuri. Bocancii sau ce sunt ăia sunt prea accentuaţi şi ies prea mult în evidenţă. Atenţia trebuie focalizată pe aripi (tema fiind "Zburătorul") sau asupra personajului şi nu a chestiilor pe care le are în picioare.
Nota: 7

Numărul 6:


Este deosebit (ca gen) de celelalte desene şi apreciez asta deşi, la genul ăsta de desen se folosesc de obicei mai multe detalii. Şi tu ai, dar nu îmi par suficiente. Pare cam simplu şi, deşi este diferit, nu atrage cu nimic.
Nota: 6
[Imagine: 2d11ici.jpg]
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"-Albert Einstein

#6
Desenul 1
La prima vedere am fost ceva de genul : "oh, cineva trebuie sa coloreze mai mult" Cand colorezi
ceva cu negru, trebuie sa ai grija, pentru ca e o culoare pretentioasa, se vad toate imperfectiunile.
Ai o incercare de a face cutele la haine, insa daca te ve privi in oglinda, vei vedea ca hainele tale nu fac numai cute rotunde, nu ti se incretesc hainele atat de tare,indiferent cum te-ai rasuci.
Uite, de exemplu la jacheta aia, nu are cute unde ai incercat tu sa le faci, ar veni oarecum dreapta in fata la umar, apoi la cot ar trebui sa aiba mai multe pliuri, ca acolo se indoaie materialul. La tricou/ce are el pe sub jacheta, ai desenat doar conturul, dar nu le-ai dat volum prin hasura. Culorile ar trebui sa faca desenul mai dinamic, sa-l ajute si sa mai ascunda din imperfectiuni, nu sa-l aplatizeze de tot.

Se vede ca esti nesigur/a cand desenezi, pentru ca linia iti e tremurata. Indiferent cat ai gresi la un desen, daca ai o linie sigura,continua,fluida, va crea o alta impresie privitorului.
Ideea e interesanta,dar mai ai mult de lucru la partea tehnica.
Nota - 7

Desenul 2
E asa de tare ca mi l-as pune pe perete. Cu dimensiuni de 2x2m. Really.
Asta nu-l face perfect, totusi. Mana e un pic ciudata,in sensul ca ii lipseste continuitatea, nu-mi pot imagina ce se intampla in spatele aripii. Si partea de jos e un pic ciudata, fundul ii arata ciudat. In schimb, imi plac culorile, si textura aia pe albastru,e foarte faina.
Nota- 10

Desenul 3
Oh, esti la inceput de drum. Ideea e frumoasa, imi place.
Ar fi in primul rand o problema cu perspective. Blocurile nu s-ar vedea asa din unghiul in care ai facut-o tu pe fata, ar fi fost orientate invers si s-ar fi vazut mai mult acoperisuri decat oricare alte parti. Pe langa asta, se vede ca te-ai grabit cand ai desenat. Da’ grav. Puteai sa mai lucrezi la hasura, la culori, si ar fi aratat altfel. Una e sa vezi un desen al unui incepator care si-a dat silinta si alta sa vezi un desen facut in 3 mins si hasurat cu viteza luminii.
Cat despre tipa, nu prea inteleg chestia aia care-i iese din cap, iar mainile sunt ciudate.
Si cu umerii ai o problema, unul e mai lat decat celalalt, iar mana stanga nu porneste de acolo o.o
Nota – 5

Desenul 4
In general imi place, insa mana e rasucita. Degetul mare e in partea cealalta cand indoi mana 4 Imi place textura la bandajele alea, dart e-ai grabit sa o termini, pare-mi-se.
E hasurat neglijent, la aripi liniile alea sunt facute de dragul de a fi acolo, presupun.
La par puteai lucra mai mult, mult mai mult, sa faci din el partea centrala a desenului, la fel si cu rochia aia sau ce are pe ea, insa ai rupt varful creionului innegrindu-le.
Aripile nu imi plac, nu sunt simetrice, nu sunt dragut hasurate, nu ma atrag cu absolute nimic. Partea lor de sus arata ca facuta din lemn, iar penele sunt agatate acolo si atat.
Oh si, te puteai lipsi de batul ala din spatele tipei. Daca il continui, vezi ca nu reintra in plan acolo unde ar trebui, ci cu o latime mai jos.
Nota- 7

Desenul 5

Arata neterminat.
La aripi sunt linii peste linii,sub linii, intre linii.. [intelegi ideea]
Aveai de hasurat pielea tipului, de hasurat parul, de asezat niste umbre pe pantofii aia sau ce sunt, pe haina, pe aripi.
Nu prea am ce spune, pentru ca nu pot remarca decat lipsa unor chestii [ mentionate mai sus]
Nota – 6

Desenul 6
Asta e diferit si pot sa spun ca-mi place ideea.Dar atat..
Te puteai folosi de mai multe culori la detaliile actuale sau puteai detalia mai mult. Asa arata ciudat sin u par legate toate elementele acelea.
Si la colorat puteai avea mai multa grija, se vede unde ai depasit cu roz,la a 4-a pana sau ce-o fi aia.
Ideea e ca mai mergea lucrat. Mult.
Nota- 7

#7
Din punct de vedere al tehnicii nu pto spune ca editia a excelat extrem de mult.
Din punct de vedere al ideilor multe au fost dragute, unele comune, iar unele se pot numii" staticul" nu zburatorul. Iar doi imi inspira mai mult cadere decat inaltare.
Oricum luandu-le pe rand:
Nr 1
Mai degraba sare decat zboara. Valoratia este execrabila iar , formele prost facute. Fata patratoasa iar de limba rosie te puteai lipsii. lucrarea este deranjata, cred ca puteai lucra mult mai bine, desenul trebuia mai mult "Respectat".
Ideea e draguta, dar tehnica lasa de dorit : 5.

Nr 2
Lucrarea este expresiva, dar totusi personajul pare ca se prabuseste mai mult, nu pare ca se inalta. Apoi tehnica e buna. 9.

Nr 3

Nu e rau, dar se vede ca e grabita. Imi place ideea, chiar imi place, e printre singurele, inafara primei, care nu are in fata un inger. Totusi tehnica nu e minunata, iar lucrarea e are o minima de dinanism " cladirile", dar nu e destul, iar prin zburator eu as vedea "dinamism" si nu doar ingeri. Oricum, ideea e de apreciat, dar la proportii, inspecial maini, si valoratie ai de lucrat.
Imi place totusi parul ei, iar pana imi place.
E o lucrare bunicica in comparatie cu celalte : 7

Nr 4

Iar ingeri....
Capul e cam mare, desi e "anime" e prea mare. Oricum, valoratia e buna, ai detalii etc, dar duda, ce-i cu valoratia din spatele fetei? Ai intins-o cu servetelul? Sa stii ca nu e chiar inspirata treaba. Oricum trebuie sa recunosc ca lucrarea e bunicica, dar ideea nu e cine stie ce, iar o lucrare statica, fara pic de dinamism.
Nu m-a impresionat, dar ai o tehnica buna. Din punct de vedere al expresivitatii ...gol.
6


Nr 5
Acelasi lucru, tehnica proasta, lucrare statica, idee comuna : 4


Nr 6


Imi palce ca ai iesit din tiparul " ingeri" iar liniile par cu adevarat dinamice, trebuie sa recunosc. Desi e abstract, dude, chiar e abstract21 Linile creeaza forma unui cocos in miscare, sau asa am eu senzatia si imi place
8


Acum, ce naiba aveti ma toti cu ingerii? pe bune, a zbura nu e tot una cu dragalasenia sau tristetia cuiva cu aripi.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#8
Numarul 1 era Dragonz Eyez.
Media 5,83

Numarul 2 era Mitchy.
Media 8,83

Numarul 3 era Sayuuki.
Media 5,66

Numarul 4 era Neko.
Media 8,50

Numarul 5 era Nu sunt eu.
Media 6,5

Numarul 6 era ¬ _ ¬ !
Media 7,33

_____________


Castigatoarea este Mitchy. Felicitari tuturor.

Iar castigatoarea medaliei Best Comment este ◄Ḟani►, felicitari si tie.
[Imagine: 9qh35v.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - luna aprilie Mimisor 14 8.136 17-04-2011, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Ang.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)