Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Voltaj

#1
Damn, I mean, am căutat, manual şi am dat şi sărci . Şi am rămas wtf, când am văzut că nu e nici un topic despre Voltaj.

Personal, cred că Voltaj este una dintre puţinele formaţii româneşti bune. Am auzit de voltaj de la părinţi . Auzeam melodiile lor de când eram mică , şi îmi plăceau la nebunie. Mereu am apreciat vocea lui Călin, faptul că ştie să cânte foarte bine şi life. Vocea lui este nemaipomenită . Versurile melodiilor sunt semnificative, te ating. Asta a fost una dintre calitatile cele mai bune ale trupei . Anul acesta, la RMA, Voltaj a câştigat premiul pentru Best Rock . Premiu meritat 100 la sută .

Melodiile preferate . ăh... Nu ştiu . 20 de ani, Vara trecută, Şi ce, Cer şi pământ, Mi-e dor de , N-ajunge, Pată pe tine, Tu, Asta-i viaţa etc.

Wuat du iu tinc ?

MimiÅŸor edit.
Şi am specificat să nu puneţi ditamai wallpaper-ul .___.


EDIT : Sorry dudes. Acum , am căutat o poză mai mică . lol . Here it goes.
[Imagine: voltaj.jpg]
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#2
Voltaj :3 Inca mai ascult melodiile acestei trupe, pur si simplu sunt superbe. Imi plac cred ca absolut toate melodiile lor, deoarece fiecare transmite cate un mesaj frumos. Melodiile lor ma relaxeaza, niciodata nu m-am plictisit de ele. Imi place aceasta trupa inca de mica, iar pe Calin l-am admirat din totdeauna. Are voce si stie cu ce se mananca muzica, inca de la inceput a fost foarte talentat. Prima melodie ascultata nu mai retin exact care a fost...a fost cu mult timp in urma. Totusi imi place foarte mult Dematurizarea, o melodie superba din toate punctele de vedere, cu un mesaj special. Cine nu ar vrea sa se dematurizeze? Alte melodii frumoase ar mai fi Eu cu mine, Toamna in doi, Albinuta, Si ce, 20 de ani, Vara trecuta, Asta-i viata, Pata pe tine si multe altele.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Chiar ador trupa. Ştiu că ştiam de ei, de mai mult timp, dar cred că nu le dădeam importanţă prea mare şi mare greşeală am facut. Este o trupă, defapt, singura trupă din România ( cred . . . ) care încă nu şi-a pierdut farmecul. Merită tot respectul pentru că încă mai cântă în limba lor natală, limba română. Cu oricine ar coopera, tot în "stilul" lor o fac. 21 Mă regăsesc în fiecare vers al lor, şi mă ajută întotdeuna să trec peste probleme, şi ce-i cel mai important, să îmi ridice moralul. Defiecare dată când îi aud cântând, încep şi eu să cânt cu ei şi să mă bucur de fiecare vers al lor.
Melodii preferate . . . Cam ar fi : Asta-i viaţa, Pata pe tine, Şi ce?, Mi-e dor de, 20 de ani, Iarna, I wanna be free ( feat Deepside Deejays ), Albinuţa, De mâine etc.
Respectul meu, oricum îl au.
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#4
Voltaj. Chiar ieri am downloadat intreaga lor discografie. Sunt pur si simplu geniali. Prima data am auzit de ei...eh...daca stau sa ma gandesc cred ca inante sa ma fi nascut *laughts*. O trupa care chiar are melodii care merita ascultate nu ca toate melodiile pipitelor din ziua de azi.
Si imi place ca ei mai canta in romana, adica si rock-ul cantat in limba noastra suna foarte bine. Tipii astia chiar merita ascultati.
Malodii preferate : 20 de ani, Mi-e dor de... , Si ce?, Pata pe tine si...cam toate.

#5
Voltaj. Mereu mi-a placut trupa asta. Cum eu nu ascult ce este nou, ma refugiez in melodiile lor, sau in melodiile trupelor mai `vechi` ca sa spun asa 21. Au melodii foarte frumoase, si cel mai mult imi place ca ei canta in romana, si mai ales ca au versuri semniificative care ajung la suflet. Nu pot sa spun ca am o melodie preferata, dar oricum le ador, imi place: mi-e dor de, vara trecuta, ora de germana, albinuta, pata pe tine, oricum, le-am ascultat pe toate ( asa cred o.O ). Melodiile lor ma fac sa zambesc si in orice caz, la orice ora, in orice zi, ei isi vor pastra farmecul 10.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
Votlaj este una dintre trupele romanesti cele mai bune zic eu, au niste melodii foarte frumoase si sunt foarte talentati cu toti.
Melodia me preferata este vara trecuta, ce o mai ascultam nu ma mai saturam de ea 21
sau msd2 si 20 de ani, astea la greu frate, erau cele mai super si inca sunt
nu am ce spune, o trupa foarte implinita Smile

#7
Voltaj, a da trupa pe care o asculta mama, poi mie una imi plac doar cateva melodii cum ar fi: Mie dor de... Vara Trecuta, etc, nu este o trupa din Romania pe care o frecventez asa des, doar cand nu mai am ce asculta/ce face, mai dau pe romanisme dastea21, eu sunt cu popul, rockul k-pop-ul si j-pop-ul.
Voltaj este o trupa buna, care o sa ramana, si este, in inima multor romanii, atat batrani cat si tineretu nu ai cum sa nu ii sti10
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#8
Oh, ador trupa asta. I mean ... Cum ai putea să nu o adori ? :]] Au nişte melodii atât de frumoase cu nişte versuri magnifice, reuşite. Merită tot respectul şi tot ce-au primit până acum, cel puţin după părerea mea. Toată lumea trebuie să fii ascultat măcar o melodie de-a lor şi, indiferent de cât de bine cântă străinii, avem şi noi români foarte talentaţi care merită ascultaţi. Cum sunt ei. Renunţ oricând la o melodie străină pentru una de la voltaj. Deh, ce să mai spun ? Sunt geniali.

#9
Nu puteam sa lipsesc de aici hug
Voltaj este intr-adevar una dintre trupele care chiar isi merita renumele, poate chiar mai mult...
Nu-mi place neaparat sa le ascut melodiile cand stau acasa, poate doar cele mai lente (vara trecuta :X si altele) dar nu as rata niciodata un concert de-al lor
intodeauna reusesc sa faca senzatie si se vede ca le place ceea ce fac
iar versurile, cum spuneati si voi, sunt superbe, mesaje cu adevarat frumoase 4
4




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)