Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vita de Vie

#11
Ce parere aveti despre ei?
Pai sunt super, am fost la serbarile timisoreana acum cateva zile si au cantat si ei, recunosc ca fac atmosfera, m-a durut gatul o saptamana^^. Adi are o voce care se imbina perfect cu instrumentatia. Pacat ca nu sunt asa cunoscuti...
Cum ati aflat de ei?
Am fost la un concert in Bucuresti si au cantat ei in deschidere.
Cateva melodii care va plac:
Pai sunetul mai tare, iamma, basul si cu toba mare, varza, praf de stele, plus altele
[Imagine: Untitled-3-6.png]

#12
1.Ce parere aveti despre ei?
Nu-mi plac, nu mi-au plăcut.
A fost acum ceva timp un concert la noi în oraş, un fel de fest mai degrabă, unde au venit şi ei. N-am fost pentru că nu-mi plăceau trupele venite, decât 2-3. Au mai venit apoi pe 29, împreună cu Cargo şi dacă tot era moca şi dacă tot îmi plac Cargo, am fost şi eu. În continuare nu-mi plac, deşi am dat din cap pe melodiile lor şi "am făcut pogo" [împinsă fiind de alţii, ofc]. Versurile lor nu-mi plac, Despot mă enervează la culme.

2.Cum ati aflat de ei?
Dragii mei colegi din 1-8 care mai aveau pase de roacheri.

3.Cateva melodii care va plac^^
Nu-mi plac.

Mi se par overrated, ridicaţi pe culmile culmilor de toţi puştanii care se apucă de rock - ba mai rău, îi mai şi fac trupă de metal. Şi nu, dragilor, sunt multe trupe de rock în România. Şi de rock, şi de metal [metal-ul românesc, cel puţin, e foarte bun şi foarte apreciat în străinătate].

#13
1. Ce parere aveti despre ei?

Am 20 de ani si am trecut de ceva vreme de jumatatea aceea din adolescenta in care genul acesta de muzica ma atragea; sa spun ca sunt ok, dar ca nu ascult? Cand eram in clasa a 10-a la C.N.I 'Grigore Moisil' din Brasov, s-a organizat un bal al bobocilor, pe 10 Noiembrie daca tin minte, unde au fost invitati sa ne (in)cante, in Hacienda, prima si ultima oara cand am asistat la vreo prestatie de a lor. Praf de stele nu e o melodie tocmai rea, dar in afara de faptul ca a devenit iconica pentru ei, nu imi inspira o indeajunsa atractie incat sa o pastrez in vreun playlist. Consideram candva ca Despot arata bine, lol. Ah, ca la 14 ani.

Toti pustii considera ca daca asculta Vita sunt mari cunoscatori ai genului rock si urla sus si tare ca ei au fost la concerte si isi iau tricouri si asculta prin clase la scoala, toate cele. Au devenit mainstream feed pentru adolescenti care fac pogo. Sorry, but pogo is for losers.

2. Cum ati aflat de ei?

In clasa a 7-a aveam colege innebunite dupa Luna Amara (care spre deosebire de Vita, imi plac), Alternosfera, PCC, OCS, E.M.I.L. s.a.m.d

3. Cateva melodii care va plac:

Nu am.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)