Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Au ajuns americanii in '69 pe Luna?

#21

Hai sa legam niste evenimente care au tangenta doar partiala... si sa ne sustinem argumentatia pe un incident dubios. Discutam despre Roswell sau despre aselenizare?! Mai ales ca ala s-a petrecut in '47! '69 > '47... Cine a fost inainte: oul sau gaina?! Fa si tu calculele. El a venit aici inainte! Nu intorcea vizita nimanui. Mai citeste!

Daca te-ai informa mai bine ai afla ca misiunea Apollo 11 este doar o parte dintr-un program spatial mult mai complex. In care oamenii au fost implicati in mai multe iesiri in cosmos... pe etape... inainte de aselenizarea efectiva. Ca sa faca niste experimente! Nu s-au aruncat catre Luna imediat.

Plus... uite ce zice Wikipedia despre centura matale! '58 deci cu vreo 11 ani inainte de aselenizare. Dar sa nu cumva sa citim evenimentele in cheie istorica. Succesiunea evenimentelor nu conteaza! Conteaza sa dam evenimentelor dimensiunea care ne place noua. LOL

Omul a ajuns in cosmos! Prin urmare nu vad de ce nu s-ar fi dus chiar pe Luna.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#22
Ok, am sa incerc sa nu mai folosesc sarcasmul. /sarcasm

A. Treia. Centura. Stii partea aia din generala unde inveti sa citesti? N-o mai sari, e utila.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#23

A treia centura 1963. Apollo 11 - 1969. Fa si tu calculele. Doar nu crezi ca la NASA lucreaza niste incompetenti. Cum sa nu aiba habar?
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

#24
Ffs, a treia centura a fost descoperita in 2013. In '63 nu faceau diferenta dintre centurile Allen si ionosfera.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#25
Yeah! U right! I was a lil stupid-moron! But...

Idee ta are un cusur! Stii care-i problema? Daca nu stiau, nu aveau de ce sa se teama! Exista surse (de la NASA) care spun clar ca ei au calculat - atat cat stiau in clipa aceea (chiar Van Allen lucra la treaba asta) - traiectoria astfel incat sa evite cea mai mare parte din radiatii! Si de asemenea, folosind ecranarea si viteza sa treaca cat mai puti afectati de centurile cu pricina.

Acu' daca nu stiau de a treia centura cum spui tu nu aveau de ce sa se teama de ea! Deci nu aveau de ce sa o ia in calcul ca un pericol si deci... de ce sa falsifice o aselenizare?!! De ce sa creeze un scenariu atat timp cat Mama Rusie le sedea in coaste? Doar la impresia artistica? Pai, si asta nu putea fi speculata propagandistic de catre marele partid? OHO! Si inca ce...

De asemenea, astronautii si membrii echipei si-au asumat niste riscuri. Stiau ca nu e totul 100% sigur. Ce te face sa crezi ca traiectoria si principiile pe care le-au folosit ca sa treaca primele doua bariere cat mai "safe" nu au fost de ajuns?! Ca asa vrei tu?! Asta nu e un argument. Ar trebui sa iei in calcul faptul ca ei nu s-au dus acolo la pas, in fundul gol! Erau imbracati cu o echipamente destul de complexe si erau intr-o racheta... De ce sa nu fie asta de ajuns? La reactoarele nucleare se sade perioade indelungate, expunerea e mult mai mare... astia doar un trecut prin zona, in viteza... aleg o traiectorie cat mai eficienta.

Apoi, daca bariera a treia Van Allen... era ucigatoare... iar ei nu stiau de ea... si prin urmare nu aveau nicio temere... puteau sa raporteze apoi un esec. Au murit trei oameni... jerfindu-se pentru stiinta. Asa ca descopereau de atunci si bariera a treia.

N-aveau cum sa-i urmareasca rusii in spatiu? Dar ce spionajul se rezuma numai la atat?! Nu stiau ei ca americanii fac un filmulet si-l ofera lumii? Sau nu au aflat dupa? Trebuiau sa faca mai multa galagie. Nu sa se puna pe investit in domeniu.

Chiar si daca ar fi vrut sa-i impresioneze pe americani... esecul lor... ar fi trebuit sa-i puna pe ganduri.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)