Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vicii si dragoste

#11
Yaaaay primaaaa! :D Mersi ca m`ai anuntat.
Deci...in primul rand,mi mi s-a parut c-am grabit,adica nu stiu..totul s-a intamplat parca prea repede,dar in fine sa trecem peste asta.
Vroiam si eu sa vad mai multa descriere,ce a simtit Sakura in acele momente si Sasuke,ai descris ceva pe acolo dar parca trebuia un picutz mai mult.Dar in rest a fost foarte bine,dialogul nu a fost sec,mi-a placut.
Sper ca nu te-a deranjat comm-ul,si daca da poti sa imi spui ;)
Cam atat,astept next :x
Bye! Pwp duuulke dulke ca o prajiturica !
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#12
Heyyy! Am venenit si eu pe aici cu vesti.....nu tocmai bune:((. Pai :
1. Actiunea a fost foarte foarte foarte foarte (de 11111111111 ori FOARTE) grabita. Nu ai avut destula energie la maratonul scolii si te-ai gandit sa fii prima aici. Unde asta conta foarte mult.
2. Descriera a fost pe aici si pe acolo, dar nu ai descris absolut nimic dupa raspunsul lui Sasuke. Decat ca s-au sarutat si ca a adormit subit. Pentru mine asta e egal cu zero. Nu zic ca eu sunt cine stie ce, mai ales ca la tine macar altii comm, la mine pauza, da nu asta e ideea. Trebuia sa descrii si cum era apa din rau(sau mrg unde s-au balacit ei) florile ciresul, am inteles ca era batrand si roz dar atat? Cum s-au simtit cei doi cand si-au atins buzele pt prima data? etc.
3. Dialogul cred ca a fost cel mai bine conturat desii nu imi plac deloc formalitatile acelea gen "Doamna Sakura!" sau "Domnisorul Sasuke" in fine. Dupa parerea mea capitolele anterioare au avut cel mai mare scor la cat de bine erau formate. Cam la ultimele doua te-ai incurcat rau, le scrii in sila, in graba sau poate nu te mai intereseaza, nu stiu si nu ma bag. Oricum daca te-am deranjat cu ceva prin comm-ul meu spune-mi sa il sterg. Spor la lucru si astept capitolul urmator.>:D<
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#13
Am revenit cu un comentariu si iti multumesc ca mi-ai spus.

Ma bucura faptul ca vad dialog mai putin si ca incerci sa bagi mai multa naratiune insa as prefera sa vad si descrierea, atat a locurillor cat si a sentimentelor. Unde sunt acele figuri de stil care sa contureze mai bine starile sufletesti ale personajelor? Sa descrii mai bine imprejurimile astfel incat sa ne trimiti, pe noi, cititorii, in mijloul actiuni.
Nu ai descris deloc locul de picnic. Inafara de acel cires batran si un lac in care s-au balacit nimic profund, cat de cat. As fi preferat sa spui cum era vremea, sa descrii decursul apei, copacii care sunt inverziti sau infloriti, acel colt de paradis sa ni-l arati si noua.
Autorul trebuie sa ofere aceste detalii, nu trebuie ca cititorul sa-si imagineze.

Ex: marea bila aurie era pe cerul de un albastru pur si se reflecta in apa formand mici cristale ce dispareau imediat cum cineva pasea in lac curatandu-si trupul de praful acumulat. Iarba era patata de mii de culori in diverse forme si un o mireasma mortala. Ne-am asezat la umbra unui cires batran ce isi scutura frunzele facand loc fructelor [sau cum doreai tu..]
-> cam asa ar fi trebuit sa arate cat de cat si sunt de parere ca puteai sa o faci :P Sa stii ca se mai poate dezvolta..

Ai cam fugit cu actiunea. Nu te-ai oprit deloc la momentul picnicului, nu ai spus acea senzatie de liberate si fericire care ii cuprinde cand erau impreuna. Puteai descrie cum s-au balacit in apa si parca Sakura a zis ca nu stie ca innoate deci puteai sa spui ca ii era oarecum teama cand se departa de mal si, poate, Sasuke a ajutat-o.
Ai fi putut zice ca Sakura s-a impiedicat si Sasuke a prins-o si bagai putin descriere. Sa zici senzatiile ce le veneau cand se priveau in ochii. Asta pentru a lega sentimentele in curs de formare si a da o logica acelui sarut din acea seara.
Puteai sa te axezi, in acest capitol, numai pe momentul petrecut intre cei doi si nunta sa vina abia in urmatorul capitol. Pentru a nu grabi actiunea si sa introduci si noaptea nunti dintre cei doi.

Incearca sa fii tu personajul, caci altfel nu-ti va iesi. Sper ca in urmatorul capitol sa aplici mai multa descriere si sa accentuezi sentimentul de sot si sotie.
Acum nu zic ca totul trebuie sa fie perfect si gata la urmatorul next iti cer descriere amanuntita si toate alea.. totul treptat si usor, cate putin, putin pana prinzi firul.

Asezarea in pagina: pune titlul la mijlocul capitolului "
" scris cu un bold sau italic. Si numele personajului, din perspectiva caruia povestesti, il poti pozitiona la mijloc. Stelutele, punele la mijlocul randului ca arata mai bine si asa vei gasi in orice carte.

Atat si sper ca nu te-ai suparat.
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#14
Capitolul V



Sakura


Am iesit amandoi pe usa primariei tinandu-ne de mana,ca un cuplu casatorit din dragoste si nu pentru bani, dar asta nu mai conta, acum il aveam pe el, chiar daca nu eram sigura de dragostea lui pentru mine. Nasul ne-a organzat o mica receptie la un restaurant de lux, insa Sasuke nu a dorit sa-si invite prietenii. Spunea ca acum probabil sunt la munca si nu doreste sa-i deranjeze fara rost. Ciudat! dar in fine nu mai conteaza atata timp cat suntem impreuna. Dupa receptie am hotart sa mergem acasa, amandoi fiind foarte obositi.
Drumul mi s-a parut etern, parca am fi mers pe celalalt continent si nu la apartamentul brunetului.Se uita la mine pe tot parcursul drumului cu o fata ce ma ingrijora. Parca dorea sa-mi spuna ceva insa nu reusea, iar eu ma framantam si nu-mi gaseam locul spunanadu-mi mereu " Nu iti face griji Sakura e natural, deabia va-ti casatorit, maine dupa noaptea nuntii totul va fi roz si lucrurile dintre noi se vor rezolva."
Imi sprijin capul de umarul brunetului, insa nu inainte de am scoate sandalele. El ma priveste surprins apoi imi zambeste discret, insa provocator , zambet care cu ma conduse cu gandul la nebunii. Ajunsi acasa sau mai bine zis acasa la brunet, Sasuke ma lua in brate si ma duse in apartament. Era sa ma scape de vreo doua, mai ales cand m-a pus sa deschid usa. Intram in casa si spre surprinderea mea prin living erau imprastiate petale de trandafir. Ma emotionasem foarte tare mai ales fiindca am iubit, dar nu am fost iubita cu adevarat. Lacrimile imi curgeau fara incercare si cu cat le stergeam mai mult cu atat devenea mai greu sa le stapanesc. Sasuke ma stranse la piept si ma saruta bland in crestetul capului spunanadu-mi "Surpriza"


Sasuke


Ma uitam la ea cum plange, si ma excitam cu fecare minut care trecea. Semana cu o fetita mica de vreo 6-7 ani care a aflat dupa mult timp ca saracul Mos Craciun nu exista... glumeam, dar nu puteam sa ma abtin. Arata asa de fermecatore incat imi venea sa sar pe ea. Doream sa o inbus pe acea Sakura inocenta si copilaroasa si sa scot la lumina fiara din ea, sa o transform in cea mai sexy si senzuala fiinta din lume, care putea sa-ti fure inima doar cu o privire. Am luat-o din nou in brate si am dus-o sus in dormitor. Atat Sakura cat si eu ramanem placut surprinsi cand vedem cum arata dormitorul. Patul era acoperit de o lenjerie de un alb imaculat acoperita cu multe petale de trandafir. De la usa pana la pat o carare de lumanari parfumate ne conduceau spre locul unde se pare ca vom trai clipe intense si pline de dragoste si pasiune. Pe pat alaturi de petelele de trandafir si pe jos de-o parte si de alta a lumanarilor se aflau inimi inauntrul carora era scris cuvantul magic " TE IUBESC". Dau drumul la combina si deodata a inceput sa cante una din melodiile preferate ale lui Naruto

" Gagici cu tate mici, cu tate mari sau silicon,
S-au strans toate aici! " ...

Inchid repede combina si imi cer scuze, spunanadu-i ca asta nu e cd meu.
Ma priviste cu seriozitate pret de cateva secunde, iar apoi incepe sa rada. Rasul ei cristalin imi aduce aminte de mama, o persoana calda si rabdatoare, cu o privire blanda, care patrundea si vindeca chiar si cele mai ranite persoane si de zambetul ei dulce care te facea sa te indragostesti de ea la prima vedere. Pe scurt o persoana care a daruit si a primit iubire. Lasand la o parte amintirea mamei, observ ca Sakura incearca sa-si dea rochia jos. Ma inrosesc repede... hmmm!! ciudat nu mi s-a mai intamplat asta pana acum; deobicei nu dura nici 10 minute si deja treceam la actiune. Imi cer scuze si ies repede din caamera. Ce Dumnezeu mi se intampla cu fata asta?
Pun repede mana pe telefon si dau sa-l sun pe Naruto insa ma opresc inainte sa raspunda si arunc mobilul pe canapeaua din living. Ma indrept spre bucatarie si scot din frigioder o bere rece si o dau repede pa gat. Mai stau vreo 10 minute in bucatarie cu sticlsa de wisky la gura, apoi merg la baie. Ma spal repede pe fata, insa asta nu imi era de folos. Se pare ca, contactul cu apa nu ma trezeste la realite, dimpotriva ma facea sa ma gandesc si mai mult la indoielile pe care le am in legaruta cu Sakura. Ei ce poate merge rau? Cel putin voi avea parte de o partida bine meritata de sex. Ma indrept cu pasi grabiti spre dormitor si intredeschid usa usor fara sa fac prea mult zgomot.
Raman uimit vazand-o pe ea, zana mea cu ochii verzi, imbracata intr-un neglijeu lung pana in pamant de culoarea sampaniei, cu un decolteu adanc si foarte generos. Broderia ii apasa usor sanii intariti si gata de actiune. Nu realizez cand imi desfac camasa si intru brusc in camera napustindu-ma asupra ei, asemenea unui violator ce doreste cat mai multa placere carnala. O acopar cu saruturi si mangaieri, fara sa scot un cuvant. Printre gemete si suspine Sakuara incerca sa imi spuna ceva, insa fara rost, fiindca atunci cand imi scot camasa ramane fara cuvinte. Ii cuprind buzele carnoase intr-un sarut tandru si plin ded pasiune in timnp ce neglijeul ii cade repede peste trup, lasand-o doar intr-o pereche de chiloti tanga negri cu dandela de culoarea sampaniei. Sfioasa incearca sa isi acopere trupul insa fara rost, fiindca eu o iau in brate si o pun in pat dandu-mi jos pantalonii.
-Sasuke trebuie sa-ti spun ceva...
-Mai tarziu acum avem treaba... Si ii cuprind din nou buzele intr-un sarut, lasand-o aproape fara respiratie. De la buzele ei suave trec la gat, muscandu-l si sarutandu-l, apoi la sanii ei mari si perfect rotunzi jucandu-ma un timp cu ei, facand-o sa geama minute intregi asa de tare incat cred ca au auzit-o si vecinii.

Sakura


Doamne ce senzatii imi produce baiatul acesta. Nu credream ca sexul implica atata pasiune, placere si daruire. Credeam ca este doar un act pe care il comiti ca sa dovedesti ca inca esti in putere sau cel putin asa imi dadeau impresie actiunile buniocului.
Am incercat de cateva ori sa-i spun brunetului ca nu ma pricep la lucrurile astea insa fara rost. Cred ca gemetele mele s-au auzit tocmai din scara blocului. Sasuke facea lucruri minunatre cu sanii mei. Dintr-o isi baga mana in lenjeria mea, penetrandu-ma dur cu doua degeta facandu-ma sa-mi arcuiesc spatele de durere si placere combinata... ciudat sentiment. Nerabdator, isi scoase boxerii si chilotii mei isi puse un prezervativ pe jucarioara, patrunzandu-ma din nou atat de dur, incat aproape am tipat de durere. Imi musc usor mana fara ca brunetul sa observe, in timp ce acesta facea miscari dute vino inauntrul meu. Nu a durat mult timp pana m-am obsnuit cu durerea, transformand-o rapid in placere. Dupa vreo doua ore de amor nebun am senzatia ca am atins nirvana. Il strang pe Sasuke la piept, bagandu-i capul intre sanii mei si adormim bustean amandoi.



Sasuke


Ma trezesc dupa nicio jumatate de ora de somn, fiindca Sakura aproape ma sufoca cu sanii ei imensi. In timp ce o invelesc cu cearsaful, observ cateva picaturi rosii de sange si raman fara cuvinte. Doamne ce prost pot sa fiu. Nu mi-am imaginat niciodata ca asta incerca sa-mi spuna, sper ca nu i-am facut niciun rau. Trag repede pe mine un trening negru, iau cheile de la masina de pe birou si pornesc grabit spre iesire. Pornesc masina si ies din parcarea blocului in viteza. Sper ca Naruto nu e ocupat, am mare nevoie de un prieten in aceste momente...
Nu realizez ca am ajuns acasa la blond decat atunci cand sunt trezit din visare de scumpa mea Hinata, care ma invita inautru.
-Naruto hai sa bem ceva, ca nu ma simt prea bine!
-Vin acum, doar sa ma imbrac, in caz ca n-ai observat ai cam intrerupt ceva.
Ii cer scuze blondului si ne indreptam amandoi spre barul nostru preferat " Laydies"...

#15
Mersi ca mi-ai spus.

Pot spune ca se vede o usora imbunatatire. Ma bucura asta. Ce as fi dorit ar fi fost sa descrii putin acea receptie, ca sa avem si noi habar de cum a fost acolo. Descriere a fost prezenta, dar nu am zis ca nu se mai putea. Ma bucur ca ai incercat sa descrii acel act dintre cei doi, desi era loc de mai bine, insa sunt sigura ca data viitoare va fi mai bine. Acele atingeri, mangaieri, saruturi si multe altele mergeau puse in valoare mai bine. Ai zis tu pe acolo, insa ma asteptam sa fie putin mai profund. Starea pe care le-o oferea acea actiune, euforie, sentimente ce se nasc, doar o simpla placere. Tot mai mergea pus.

Nu mai scrie cu caps, ca da impresia ca tipi la noi. Acel " te iubesc" putea fi scris cu bold, daca doreai sa-l pui in valoare. Ti-au mai lipsit unele virgule. Se lasa spatiu dupa fiecare semn de punctuatie.
Versurile si "surpriza" puteau fi scrise cu italic. Adica nu apartineau acelui personaj din perspectiva caruia tu povestesti. Ai grija la timpurile verbale. Uneori erai pe prezent si brusc, o dadeai pe trecut. Cam multe greseli in acest capitol.

organzat - organizat
hotart - hotarat
deabia - de abia
zambet care cu ma conduse - zambet care ma conduse... [ cum ai pus tu, nu suna bine]
vreo doua - vreo doua ori
fiindca - fiind ca
inbus - inabus [ cred ca asta ai vrut sa spui]
legaruta - legatura
ded - de
nicio - nici o
timnp - timp
buniocului - bunicului
degeta - degete

Ai grija pe viitor.
Bye.
[Imagine: h8v.gif]
 

#16
Omg:-s Ce capitol! Nici nu ma asteptam la asta!:))
Dar las intamplarile alea pe mai tarziu...
So... Vroiam mai multa descriere:(( nu ma refer la ce au facut Sasuke cu Sakura ca acolo ai avut descrierea foarte buna,ci atunci cand au intrat in camera si Saku` a vazut trandafiri si etc,parca trebuia ceva mai mult,si actiunea a fost cam grabita,cred ca vroiai sa ajungi mai repede la fazele alea=)) In fine.
Am vazut si cateva greseli de tastare,dar trecem peste ele.
Dar in rest,a fost bine...;) Astept next!
Kiss and Hug!
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#17
hellooo

NU m-ai anuntat si eu am uitat sa intru? Nu imi amintesc asta... Daca mi-ai trimis, imi pare rau. Capitolele, pentru ca am ratat destule, au fost bune, dar sa fim seriosi, e loc de mai bine. Ultimul a fost cu mult mai bun decat penultimul, de fapt, acela nu mi-a placut deloc. Sakura il suna, el nu raspunde, ei se intalnesc acolo, vorbesc, pleaca la picnic, el accepta, se casatoresc. Pe bune ? Toate astea intr-un capitol ? Okey... Mia ai de lucru, dar nu pot sa spun ca nu ai evoluat, ultimul capitol mi-a placut foarte mult. Dar ce are Sasuke ? DE ce se comporta asa ?

:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubirea este bazata pe vicii Andrei. 11 5.501 14-07-2011, 10:28 PM
Ultimul răspuns: Bullet


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)