Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata e schimbatoare

#1
Nu detin niciun personaj din animeul/manga Naruto dreptul acestor personaje il are creatorul lor Kishimoto Masahi

Sasuke si Sakura viata e schimbatoare
Ok stiu ca celelalte doua ficuri nu au fost prea reusite deci sper ca acesta sa va placa . Si vreau sa va rog sa comentati sa stiu unde gresim ii multumesc foarte mult lui Flower_of_hell . Deci sa trecem la treaba
Capitolil 1
Era o dimineara frumoasa te toamna in satul Konoha ,o fata cu parul roz ca florile ciresilor deabea infloriti inca dormea era asa de frumoasa incat ziceai ca este un inger coborat din rai . Dintr-o data telefonul incepu sai sune deoarece aceasta il pusese pe alarma pentru a o trezi de dimineata deoarete acea fata avea de sustinut un concert pentru ca era ziua nationala a Konohai .Acea fata cu parul ca florile de cires si cu ochi de smarald, numele acestei fete este Sakura Haruno o faimoasa cantareata pop .Sakura se scula din pat si se indrepta lent catre baie dupa ce isi termina treburile merse la dulapul ei facut din lemn de stejar unde se aflau o multime de haine .
-Hm... oare cu ce sa ma imbrac azi la concert ? Cred ca ma voi imbraca lejer fiinca nu vreau sa imi fie cald pe scena . isi zice Sakura si isi scoase din dulap o pereche de jeansi negri si un tricou alb care avea ca si imprimeu o inima . Aceasta se imbraca si cobor jos pentru as servi micul de jun .
Dupa ce termina de mancat aceasta se incalta cu o pereche se sandale albe cu toc inalt pentru ca aceasta sa para mai inalta decat inaltimea ei normala. Ii venise limuzina care o va duce la concert . Aceasta iesi din casa indreptanduse catre lumuzina neagra care avea geamurile de aceeasi culoare cu masina . Fata urca in limuzina si soferul porni carte locul unde se tinea concertul . Cand au ajuns acolo Sakura a fost intampinata de catre Hokage si de catre colegi si prieteni ei . In culise era o agitatie de nedescris Sakura isi incalzea vocea pentru a canta foarte bine la concert . Nu vroia sa isi dezamageasca fani . In timp de Sakura repeata aceasta nu isi daduse seama sa cineva era in spatele ei . Aseasta persoana era marele Sasuke Uciha care devenise un mare om de afaceri .
-Se vede ce nu vrei sa-ti dezamagesti fani si nici prieteni am dreptate? intreba Sasuke
-Da ai perfecta dreptate Sasuke-kun nu vreau sa va dezamagesc. Ii raspunse rozalia lui Sasuke
-Te-ai schimbat foarte mult Sakura nu mai esti acea fata pe care o stiam eu esty mult mai matura , mai serioasa . ii zice brunetul lui sakura cu un zambet de smecher pe buze
-Da ai dreptate Sasuke-kun si tu te-ai schimbat dar nu foarte mult .ii raspunse rozalia brunetului mai hotaraca ca oricand sal dea gata pe brunet .in gandul ei : Sa maturizatsi vorbaste mai mult decat atunci cand eram mici dar tot rece ca un cub de gheata a ramas
-Iti multumesc ii raspunse brunetul . Stii Sakura dupa concert ce zici mergi la o plimbare cu mine ? intreba Sasuke sfios .
-Bine dar merg cu o singura conditie . ii raspunse Sakura cu multa seriozitate in glas
-Care este conditia ? intreaba curios brunetul .
-Sa nu ma ignori sau alte chiestii de cenul asta . ii spuse Sakura brunetului
-Bine iti promit ca nu te voi ignora . Ii raspunse brunetul cu in zambet larg pe fata .
Intre timp Tetsunade-sama venise so anunte pe sacura ca trebuie sa intre pe scena cat de curand
Aceasta se grabi pentru a nu intarzia si pentru a nu face publicul sa astepte prea mult . Inainte de a intra pe scema a baut putina apa si a uracat pe scena cand sa uitat in fata ei a vazut o mare de oameni care au venit pentru a serba ziua Konohai si pentru a o auzi pe sakura cantand .Aceasta luat o gura de aer si incepu sa cante toti fani sakure kantau acea melodie auzita sir as auzita peste tot . Acea melodie era Poker Face ( care este in realitate cantata de Lady Gaga dar sa zicem ca era cantata la Sakura , sunt fana Lady Gaga :P sa ne intoarcem la fic ).Fanilor sakurei nu le venea sa creada ca acea era Sakura . Pana si Sasuke si Gaara sau intrebat de mai multe ori daca acea fata era Sakura . Ino era acum din nou prietena cu sakura fiinca renuntase la visul de a fii cu sasuke acum il placea pe Kiba . Naruto ca de obicei ramanea cu gura cascara la talentele ascunse si neascunse ale Sakurei insa el era cu Hinata intrun final aceasta sa facut remarcata de Naruto , si Neji in sfarsit reusise sa isi dea frau liber sentimentelor fata de Ten Ten , iar Sikamaru lenesul pamantului era cu temari . Numai Sakura nu avea prieten si Lee ,Sasuke si Gaara erau in aceeasi situatie ca si Sakura .
Dupa ce termina Sakura concertul aceasta se schimba in niste pantaloni trei sferturi albastri si-a pus pe ea un tricou rosu cu o floare de cires pe el si cei dou au pornit catre pacul central din Konoha sau plimbat ce sau plimbat pe aleile parcului sis au asezat pe o banca care se afla sub un cires care astepta sa vina vara pentru a inflori din nou .Cei doi erau foarte tacuti , dar Sasuke rupse tacerea .
-Sakura ai cantat foarte bine azi chiar mai uimit. Zise brunetul
-Multumesc mult Sasuke .ii raspunse rozalia brunetelui .
-Daci ce zici ne mai plimbam ca mai e putin pana se imopteaza si ar fii pacat sa nu ne mai plimbam . ii zice Sasuke lui Sakura
-Da ai dreptate e inca devreme e deabea ora 17:30 sa mergem . ii raspunse rozalia brunetelui in timp ce isi baga telefonul in buzunar .
Cei doi se mai plimbara ceva vreme prin parc deja se facuse ora 19:00 Sakura trebuiea sa plece acasa .
-Sakura lasama sa te conduc pana acasa . ii zice brumetul cu un aer de baiat rau
-Bine sunt de acord . ii raspunse Sakura brunetelui si cei 2 plecara sper casa Sakurei . Cand sakura vru sa intre in casa Sasuke o prinse de mana si o trase langa el .

Si cam atat pentru azi veti vedea mai multe in urmatorul capitol fakut de Flower_of_hell Comentati ca rog[posturi unite]
o da si melodia imi cer mii de scuze !!! http://www.youtube.com/watch?v=ObhqbdnAdPc asha si comentati please Vreau sa vad daca mai am atat de multe greseli de tastare cum aveam in trecutul nu foarte departat . Si vreau parerea voastra in sensul ca daca vreti sa stiti continuarea ficului ce se intampla ?

#2
(15-03-2009, 08:15 PM)ioana_cat A scris: Sasuke si Sakura viata e schimbatoare
Ok stiu ca celelalte doua ficuri nu au fost prea reusite deci sper ca acesta sa va placa . Si vreau sa va rog sa comentati sa stiu unde gresim ii multumesc foarte mult lui Flower_of_hell . Deci sa trecem la treaba
Capitolil 1
Era o dimineara(dimineata) frumoasa te(de) toamna in satul Konoha ,o fata cu parul roz ca florile ciresilor deabea( de abia) infloriti inca dormea(.) era(Era) asa de frumoasa incat ziceai ca este un inger coborat din rai . Dintr-o data telefonul incepu sai(sa-i) sune(,) deoarece aceasta il pusese pe alarma pentru a o trezi de dimineata(,) deoarete(deoarece) acea(aceea) fata avea de sustinut un concert pentru ca era ziua nationala a Konohai .Acea(Aceea) fata cu parul ca florile de cires si cu ochi de smarald, numele acestei fete este Sakura Haruno o faimoasa cantareata pop .Sakura se scula din pat si se indrepta lent catre baie dupa ce isi termina treburile merse la dulapul ei facut din lemn de stejar unde se aflau o multime de haine .
-Hm... oare cu ce sa ma imbrac azi la concert ? Cred ca ma voi imbraca lejer fiinca nu vreau sa imi fie cald pe scena . isi(Cu litera mare =>Isi) zice Sakura si isi scoase din dulap o pereche de jeansi negri si un tricou alb care avea ca si imprimeu o inima . Aceasta se imbraca si cobor jos pentru as servi micul de jun .
Dupa ce termina de mancat aceasta se incalta cu o pereche se(de) sandale albe cu toc inalt pentru ca aceasta sa para mai inalta decat inaltimea ei normala. Ii venise limuzina care o va duce la concert . Aceasta iesi din casa indreptanduse(indreptandu-se) catre lumuzina neagra care avea geamurile de aceeasi culoare cu masina . Fata urca in limuzina si soferul porni carte(catre) locul unde se tinea concertul . Cand au ajuns acolo Sakura a fost intampinata de catre Hokage si de catre colegi si prieteni ei . In culise era o agitatie de nedescris Sakura isi incalzea vocea pentru a canta foarte bine la concert . Nu vroia sa isi dezamageasca fani . In timp de Sakura repeata(repeta)(,) aceasta nu isi daduse seama sa cineva era in spatele ei . Aseasta(aceasta) persoana era marele Sasuke Uciha care devenise un mare om de afaceri .
-Se vede ce nu vrei sa-ti dezamagesti fani si nici prieteni am dreptate? intreba Sasuke
-Da ai perfecta dreptate Sasuke-kun nu vreau sa va dezamagesc. Ii raspunse rozalia lui Sasuke
-Te-ai schimbat foarte mult Sakura nu mai esti acea(aceea) fata pe care o stiam eu esty(cu y ?O.o =>i) mult mai matura , mai serioasa . ii zice brunetul lui sakura(Sakura se scrie cu litera mare ca doare e substantiv propriu) cu un zambet de smecher pe buze (.)
-Da ai dreptate Sasuke-kun si tu te-ai schimbat dar nu foarte mult .ii raspunse rozalia brunetului mai hotaraca(hotarata) ca oricand sal(sa-l) dea gata pe brunet .in gandul ei : Sa maturizatsi (S-a maturizat si )vorbaste(vorbeste) mai mult decat atunci cand eram mici dar tot rece ca un cub de gheata a ramas (.)
-Iti multumesc (.)ii(Ii) raspunse brunetul . Stii Sakura dupa concert ce zici mergi la o plimbare cu mine ? intreba Sasuke sfios .
-Bine dar merg cu o singura conditie . ii(Ii) raspunse Sakura cu multa seriozitate in glas (.)
-Care este conditia ? intreaba(Cu litera mare) curios brunetul .
-Sa nu ma ignori sau alte chiestii(chestii) de cenul(genul) asta . ii (Ii)spuse Sakura brunetului (.)
-Bine iti promit ca nu te voi ignora . Ii raspunse brunetul cu in(un) zambet larg pe fata .
Intre timp Tetsunade-sama(Tsunade-sama) venise so anunte pe sacura(omg?!O.o se scrie Sakura) ca trebuie sa intre pe scena cat de curand (.)
Aceasta se grabi pentru a nu intarzia si pentru a nu face publicul sa astepte prea mult . Inainte de a intra pe scema(scena) a baut putina apa si a uracat(urcat) pe scena cand sa(s-a) uitat in fata ei a vazut o mare de oameni care au venit pentru a serba ziua Konohai si pentru a o auzi pe sakura(Sakura) cantand .Aceasta luat o gura de aer si incepu sa cante toti fani sakure(Sakurei) kantau(cantau) acea melodie auzita sir as(si ras-auzita) auzita peste tot . Acea melodie era Poker Face ( care este in realitate cantata de Lady Gaga dar sa zicem ca era cantata la Sakura , sunt fana Lady Gaga :P sa ne intoarcem la fic ).Fanilor sakurei(Sakurei) nu le venea sa creada ca acea(aceea) era Sakura . Pana si Sasuke si Gaara sau(s-au) intrebat de mai multe ori daca acea(aceea) fata era Sakura . Ino era acum din nou prietena cu sakura(Sakura) fiinca(fiindca) renuntase la visul de a fii cu sasuke(Sasuke) acum il placea pe Kiba . Naruto ca de obicei ramanea cu gura cascara(cascata) la talentele ascunse si neascunse ale Sakurei insa el era cu Hinata (.)intrun(intr-un) final aceasta sa(s-a) facut remarcata de Naruto , si Neji in sfarsit reusise sa isi dea frau liber sentimentelor fata de Ten Ten , iar Sikamaru(Shikamaru) lenesul pamantului era cu temari(Temari) . Numai Sakura nu avea prieten si Lee ,Sasuke si Gaara erau in aceeasi situatie ca si Sakura .
Dupa ce termina Sakura concertul aceasta se schimba in niste pantaloni trei sferturi albastri si-a pus pe ea un tricou rosu cu o floare de cires pe el si cei dou(doi) au pornit catre pacul(parcul) central din Konoha(,) sau (s-au) plimbat ce sau(s-au) plimbat pe aleile parcului sis au(si s-au ) asezat pe o banca care se afla sub un cires care astepta sa vina vara pentru a inflori din nou .Cei doi erau foarte tacuti , dar Sasuke rupse tacerea .
-Sakura ai cantat foarte bine azi(.) chiar mai uimit. Zise brunetul
-Multumesc mult Sasuke .ii(Il) raspunse rozalia brunetelui .
-Daci(Deci)(,) ce zici ne mai plimbam ca mai e putin pana se imopteaza(innopteaza) si ar fii pacat sa nu ne mai plimbam . ii zice Sasuke lui Sakura (.)
-Da ai dreptate e inca devreme e deabea(de abia) ora 17:30 sa mergem . ii(Ii) raspunse rozalia brunetelui in timp ce isi baga telefonul in buzunar .
Cei doi se mai plimbara ceva vreme prin parc deja se facuse ora 19:00 Sakura trebuiea(trebuia) sa plece acasa .
-Sakura (,)lasama(lasa-ma) sa te conduc pana acasa . ii zice brumetul(brunetul) cu un aer de baiat rau (.)
-Bine sunt de acord . ii(Ii) raspunse Sakura brunetelui(brunetului) si cei 2 plecara sper casa Sakurei . Cand sakura(Sakura) vru sa intre in casa Sasuke o prinse de mana si o trase langa el .

Si cam atat pentru azi veti vedea mai multe in urmatorul capitol fakut de Flower_of_hell Comentati ca rog[posturi unite]
o da si melodia imi cer mii de scuze !!! http://www.youtube.com/watch?v=ObhqbdnAdPc asha si comentati please Vreau sa vad daca mai am atat de multe greseli de tastare cum aveam in trecutul nu foarte departat . Si vreau parerea voastra in sensul ca daca vreti sa stiti continuarea ficului ce se intampla ?



Ce pot sa spun? Ai avut foarte multe greseli , iar dialogul , descrierea , naratiunea nu erau deloc...poate cam pe jumatate ,but still >.<
Cred ca Andrea ,sysu , va continua intr-un mod mult mai placut pentru ochisorii mei ,pentru ca ma va rasfata :D
Astept continuarea lui Flower_of_hell ,sa vedem ce n***a se intampla intre cei 2 :X :X :X :X
Imi place ficul (ajunge cu laudele ,pentru ca nu vrea cineva..se stie ea) :))
Bye bye ! Spor la scris :P
:-H

#3
Bun am trecut si eu pe aici :3: ...ai foarte multe greseli de tastare,gramatica,exprimare.
dimineara -> dimineata
te -> de
sai -> sa-i
deoarete -> deoarece
acea -> aceea
acea -> aceea [ iar aceasi greseala >.< ]
fiinca -> fiindca
"Dupa ce termina de mancat aceasta se incalta cu o pereche se ->de sandale albe cu toc inalt pentru ......."
indreptanduse -> indreptandu-se
carte -> catre
repeata -> repeta
Aseasta - Aceasta
acea -> aceea
esty [ de ce cu "y"? >.< ] -> esti
hotaraca -> hotarata
sal -> sa-l
maturizatsi -> maturizat
vorbaste -> vorbeste
Eeee si ma rog sunt mult mai multe dar numai stau sa le zic pe toate >.<.Un sfat data viitoare corecteaza fic-ul inainte sal postezi.Si vezi ca in unele locuri scri cu litera mica dupa punct ...toata lumea stie ca dupa punct se incepe cu litera mare.Bun astept urmatorul capitol sa vad ce se intampla intre cei doi :X. Va urez spor la scris in continuare tie si lui sis-ul meu >:D< :X.

Bye Bye :bye::X:*
[Imagine: chibi_1634.gif]
Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX


[Imagine: 68202047.png]

-------------------------------------------------------------------

[Imagine: renji2.gif]


#4
no disclaimer thread closed

pune un disclaimer in acest topic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=2771

iti vom redeschide topicul



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata schimbatoare TeNeS 1 1.944 31-05-2010, 12:50 PM
Ultimul răspuns: TeNeS


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)