Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata Madalinei [hentai]

#1
Deci ficul e hentai asa k celor care nu le place:)) sa nu aibe o neplacere...:D oricum nu e din primul capitol



Mana hotului de inimii

Am sa incep....cu ce imi mai amintesc de atunci, poate nu-mi amintesc tot dar voi umple ce nu-mi aduc bine aminte cu vise, poate doar am sa presupun ce s-a intamplat.
Eram acolo si atunci. Unde si cand? Acolo eram in casa parinteasca, printre toti cei apropiati pe care poate ar fi trebuit sa ii iubesc, dar eu simteam altceva pentru ei...De ce? Nu stiu, imi trezeau sentimente de respingere, de ura, dar nu le aratam. Eram asezata pe un scaun din dreptul unei mese si ma gandeam cum as putea trai printre atati oameni prefacuti. Era ziua mamei si invitati la petrecere erau matusa Valentina, unchiul Cristian , verisoara Maria impreuna cu sotul sau Alex, varul Valentin si prietenii mamei, Silvia cu sotul ei Marius si cu cele doua fice ale lor Iuliana si Diana. Varul Valentin era mai mare ca mine cu sase ani, poate ca el imi atragea atentia cel mai mult fiindca, credeam eu, ca gandeste ca mine. Toti discutau in cor, se bucurau de petrecere. Mama era acolo zambind si parand fericita, dar numai fericita nu era ea, se gandea cum de a putut fi atat de proasta incat sa cheltuiasca atatia bani cu petrecerea asta si nu avea sa castige nimic in schimbul ei, cel putin nimic de valoare, cum gandea ea. Tata era implicat cu unchiul la un joc de pahare si nu prea ii pasa ce se intampla in jur. Matusa Valentina si verisoara Maria vorbeau cu mama despre diferiti oameni care mai de care. Varul meu si cu sotul Mariei povesteau diferite lucruri.
Numai eu eram cea care statea, Silvia se plimba de colo colo prin toata incaperea cu gandul de a ajuta-o pe mama, iar fiicele acesteia se uitau la televizor. O petrecere absolut normala, unde totul pare bine si frumos, dar care trezeste poate invidie si dusmanie. O familie aparent normala, cu prieteni buni si iubitori.
Gandul ce imi venea in minte ma facea sa rad. Oare cum putea fiecare sa se prefaca atat de bine? Stateam pe scaun si ii analizam ..mama cum parea ea fericita dar abia astepta sa se termine totul, Valentina care se prefacea fiind matusa iubitoare si grijulie, dar care statea pe langa mama numai sa o ajute cu bani, Maria care era invidioasa si rea, tata ce se gandea numai la banii ce i-ar putea face maine la lucru si la paharul din fata sa, unchiul ce isi doare si el o viata ca a parintilor mei ce traiau aparent in lux. Poate ca nu ar trebuii sa vorbesc asa insa daca asta e adevaraul de ce sa nu il zic?
Mi se facea scarba sa ii vad asa fericiti, ma gandeam ca poate am sa ajung si eu la fel ca ei si deja mi se facea frica.
Am inceput sa ranjesc si nu l-am observat pe varul meu ce se afla langa mine.
- Mada ai patit ceva? Ma intreaba el preocupat, cred ca se gandea ca nu sunt in toate mintile de zambesc asa fara motiv.
-Nu, nimic ma gandeam.
Mda...presupun ca nu prea avea ce face si se uita la mine.
Am hotarat sa ies din casa, nu suportam sa ii vad acolo. Nu stiam de ce imi creau o stare foarte neplacuta. Ma simteam murdara cand eram cu ei. Erau atat de prefacuti. Dar nici macar nu stiu de ce ii critic cand si eu sunt o mare prefacuta.
Mergeam cu pasi pierduti uitandu-ma la cer. Era asa pur, curat si linistit. Ma miram cum de parintii ma lasasera sa plec la ora aceea, cred ca ceasul indica ora vreo 22:00, iar strazile orasului erau destul de periculoase insa nici nu ma gandeam ca cineva s-ar putea lega de mine. Ma prefaceam a fi curajoasa, dar de fapt nu eram asa. Prieteni nu aveam multi, vreo doi trei baieti cu care m-am plimbat si cu care discutam cate ceva. Cu fetele nu ma prea intelegeam, poate si pentru ca eram mai salbatica uneori.
Gandindu-ma cum viata putea fi asa nu am observat cum o iau pe un drum total gresit si pe care in nici un caz nu trebuia strabatut. Dar nu bagasem de seama mergeam si mergeam, cand in spatele meu s-au auzit pasi. Nu imi era frica s-au cel putin asta voiam eu sa cred ca nu imi este frica. Frica era un punct slab si eu nu voiam sa imi arat punctele slabe. M-am oprit din mers si deabia atunci mi-am dat seama ca o luasem printr-un cartier frecventat numai de baieti si nu acei baieti cuminti si de treaba. Simteam cum cineva se apropie de mine tot mai mult si tot mai mult. Eram cu spatele la acea persoana, era adevarat ca imi era frica sa nu dau peste vreun betiv s-au vreun drogat, incepusem sa ma rog la Dumnezeu sa nu se intample nimic, dar gandurile mi-au fost oprite de o mana ce se afla pe umarul meu. M-am intors si in fata mea statea un baiat cam de vreo 19 ani sau 20, eram inca tensionata si voiam sa ma indepartez de el. Insa m-a prins de incheietura mainii si mi-a spus:
-Vino cu mine! Nu ai ce cauta aici.
Era intuneric si nu ii puteam observa prea bine infatisarea. Mana sa emana o caldura atat de profunda, era atat de fina. Insa nu am stat mult si m-am trezit din transa si m-am smucit din mana sa.
-Cine te crezi? In primul rand merg pe unde vreau si nu am sa vin cu tine nicaieri.
I-am putut observa un ranjet aparut pe buzele rozalii:
- Fetito, crezi ca ai putea supravietui noaptea asta teafara, aici? Daca asta vrei ai face bine sa ma urmezi.
L-am urmat tacuta, avea dreptate ca in acel cartier nu puteam scapa teafara plus ca deja era noapte. Nici nu stiam cum intrasem acolo si nici ca stiam cum sa ies.
Observam un grup de baieti ce se apropiau de mine si de baiatul din fata mea. El mi-a prins mana in a sa si am continuat drumul. Cand grupul se afla langa noi un tanar cam de vreo 20 de ani se apropie de noi si incepu sa vorbeasca:
-Cristian ai o noua jucarie pentru seara asta?
Ma uitam la cel ce ma tinea de mana si voiam sa imi retrag mana din a sa, dar m-a strans mai tare si i-a raspuns baiatului acela rastit.
-Nu e treaba ta, acum scuza-ma am treaba.
Si am repornit impreuna cu el. M-a dus in afara cartierului acela si mi-a spus:
-Acum sa nu te mai prind pe aici, ca data viitoare, eu voi fi acela care iti va face rau.
Deja ma enerva, cine se credea?
-Da, sigur! Cum sa nu....
Ma enerva la culme ce zicea, ma scotea din sarite cu comportamentul sau. M-am intors cu spatele si am pornit spre casa si cand iar m-am intors ca sa il vad nu mai era...disparuse.
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#2
Eh nu imi prea place mie hentaiul da pentru tine fac o exceptie :-p

De treaba baiatul care a ajutat-o pe Madalina.Sau.....poate nu chiar asa de treaba cum pare...cine stie ce ne pregatesti tu.Fain punctul ei de a vedea lumea.....are ceva dreptate(putin mai multa)Pai astept sa vad scenele hentai.....poate o sa imi fac o alta parere despre acest gen avand in vedere ca scri tu ficul.Sper sa nu uiti si de celelalte ficuri yaoi(desi mi-ai zis ca vei avea timp de toate)

Astept continuarea si sper ca o pui repede.Spor la scris in continuare.Ja-ne^_^
I'm Kira.

#3
mie imi place hentai'ul:>...e primul fic pe care il comentez desi am cont de foarte mul timp:D

imi place mult primul capitol...il ador:X:X:X
abia astept sa vad ce se intampla....imi place ideea povestii(ce am putut desprinde pana acum)

si imi place la nebunie partea:
"-Nu e treaba ta, acum scuza-ma am treaba.
Si am repornit impreuna cu el. M-a dus in afara cartierului acela si mi-a spus:
-Acum sa nu te mai prind pe aici, ca data viitoare, eu voi fi acela care iti va face rau."

abia astept urmatorul capitol...
gambate:D
[Imagine: 2384768354_c3e8fe6fa4_b.jpg]

#4
Well mi-a placut! Mai vreau :)) Hai cand pui nextul? :))
Asa, mi-a placut ca ai vorbit din perspectiva personajului, a fost destul de tensionata treaba cu Madalina, cred ca puteai sa relatezi mai mult din sentimentele ei, acolo cand l-a intalnit pe Cristian, acolo puteai sa mai realtezi cateceva, despre infatisarea baiatului, cate ceva despre trasaturile lui, chiar si ale Madalinei. Desii ai folosit o descriere indirecta placuta, prin modul in care vorbeste si se comporta si am uitat sa mentionez, prin modul cum gandeste, puteai relata si aspectul fizic mai mult, asa incat sa ne facem o anumita idee despre personaj si actiunea in sine.
Mi-a placut, bafta [ desii vad ca nu prea ai nevoie, chiar te descutci minunat :)) ]
vreau capitolul urmatoooorr :X
-

#5
Dragut ficul !
Greseli de ortografie nu am vazut , dar ai avut cateva repetitii care nu suna prea bine
"Am sa incep....cu ce imi mai amintesc de atunci, poate nu-mi amintesc tot dar voi umple ce nu-mi aduc bine aminte cu vise, poate doar am sa presupun ce s-a intamplat. "
cum ar fi aici ...
In rest totul este ok!
Cand pui continuarea ?
:zuppy02:

#6
Uite-ma si pe mn la hentai sis:))..doar u l-ai scris asa ca nu era sa nu ajung tocmai eu cu un comm pe aici ;))
Sper totusi sa fie un hentai dragut, nu prea le am cu acest gen, insa mi-ar placea sa citesc un fic...just for fun...or not:D
Descrierea este pusa acolo unde trebuie si ai surprins bine sentimentele Madalinei. Ideea mi se pare originala (nu ca as fi citit eu hentai cine stie ce, dar avand in vedere sursa de inspiratie nu cred k va iesi altfel:))) Actiunea nu pot sa spun ca e grabita, insa ar fi trebuit sa prezinti mai pe larg ce s-a intamplat cu baiatul ala...adica Mada sigur a avut si ea niste sentimente atunci, iar tu le-ai neglijat..putin:D
Sunt curioasa cum va evolua povestea, cu cine va fi Mada...poate se va indragosti si ea;;)..si sper sa ma surprinzi in urmatorul capitol
gambate si ja ne:*:-h
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#7
Deci in primul rand ....si pe mine ma cheama Madalina :)))
Hentai? um.....well...luv it
Sa te vad in urmatoarele capitole
Greselile , deja au fost spuse ^^
Ideea ...e geniala ....originala as spune
Sper ca nu esti genul acela de fata ....care arunca cu capitolele la inceput,iar dupa ce devine popular ....o lasi mai moale : D
Nu pot comenta mai multe ..... sa vad nextu
<3

#8
ok...am citit si eu...si uite ce am observat:

descrierea: mai lucreaz-o e mult prea slaba, fara descriere nu ai fic...

dialogul : in unele parti e sec, incearca sa il dezvolti , pune-te in pielea personajelor

naratiunea: cam sari de la o idee la alta...ai grija

subiectul ales: well ai grja fiindca un hentai/un fic erotic are nevoie de sescriere pe masura...asta daca vrei sa ife ceva bun..daca nu merge si asa

oricum astept nextu sa vad daca vei evolua
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit
Midnight Waltz
Retroversus

#9
Bunn..vezi, daca nu ai dat anunt in ziar, am ramas ultima..Cum sa nu ma anunti hm? Of of :))
Capitolul acesta mi-a placut destul de mult.La inceput m-am pierdut in toate acele nume si personaje (doar sti ) si nici acum nu-mi pot da seama cine cu cine vorbea si ce grade de rudenie sunt intre fiecare (familie maree) :)).
Imi place de Madalina, dar si mai mult de acel tip misterios.Abia astept sa aflu cum il cheama :-"
Ce pot sa iti mai spun? Te admir foarte mult pentru faptul ca poti sa faci fata atator ficuri.Am incercat de multe ori sa inteleg cum poti, insa tot nu pricep :)).
Cum a spus si myuu mai sus, nu este chiar genul meu de fic hentaiul, insa imi place si asa.Abia astept sa vad cum mai evolueaza lucruile si ce o sa se mai inatample cu Mada.
Succes in continuare :*:*
bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#10
Citat:Poate ca nu ar trebuii sa vorbesc asa insa daca asta e adevaraul de ce sa nu il zic?
Nu prea'i vad rostul, plus ca formularea nu o consider tocmai potrivita.

Citat:Mi se facea scarba sa ii vad asa fericiti, ma gandeam ca poate am sa ajung si eu la fel ca ei si deja mi se facea frica.
Ai repetat 'se facea', plus ca propozitia asta are lipsuri de virgule.

Am observat ca stai cam prost cu virgulele si cu repetitiile astea supratoare. Curat si simplut! Ia sa vedem... ah, a 9'a oara cand o zic...:))
Cu exprimarea asa si asa, sa zicem ca merge, insa se poate si mai bine, mai usor cu frazele alea labartate.
Vesnica mea problema care nu e o greseala ce'i drept...eu nu suport numele romanesti, am ceva cu ele...X____X
In ceea ce priveste ideea nu pot sa ma pronunt inca...momentan nu sunt acele scene traditionale.
Dupa cum au mai zis si altii, ar trebui sa pui mai mult accent pe descriere.
La inceput ai discutat usor despre familia sa, mai exact despre mediul in care traieste personajul. In primele pasaje, mai mult ai zis ce'a facut fiecare, cu un cuvantel neobservabil. In loc sa te lungesti atat, cu cele 5000 de rude ale ei, puteai sa vorbesti mai mult despre gusturile, fizicul si parerile fetei.
De asemenea, in ultima parte a textului, cand l'a vazut pe acel baiat, trebuia sa pui accent pe sentimentele sale.
Dialogul...hm...usor cam sec.

Astept nextul, succes!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de cartier[hentai] Shadow. 15 17.937 23-01-2010, 01:11 AM
Ultimul răspuns: Miauu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)