Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Veriss Aurora

#1
Nume: Veriss
Prenume: Aurora
Categorie (inger sau demon): Inger
Sex: Feminin
Varsta (maxim 300 - specificand varsta omeneasca): 174 -> arata de 17 ani
Personalitate: In general este calma, dar are momente in care este foarte nervoasa si atunci prefera sa stea singura pentru a se calma. Cantareste variantele inainte de a actiona, cere si sfatul diferitelor persoane. Se ataseaza repede de oameni, dar totusi nu se deschide oricui. Ii place sa ajute, sa ofere sfaturi.
Scurt istoric: Parintii ei erau persoane apropiate cu regele ingerilor, totusi ei nu au murit in acel razboi, dar tatal sau a fost marcat - are probleme cu un picior. Cand a ajuns pe pamant ii era foarte greu sa se obisnuiasca. Isi doreste mult ca totul sa revina ce a fost candva si isi aminteste cu nostalgie clipele petrecute in lumea ei.
De cand este pe pamant a facut gimnastica si pentru ca ii place sa cante a luat si canto.
Descriere fizica in forma umana: Parul castaniu, usor ondulat si cu breton pe partea stanga, este pana la mijlocul spatelui. A fost inzestrata cu ochii caprui si un corp cu forme bine definite. Este inalta [1,70], dar nu se sfieste in a purta tocuri.
Descriere fizica in forma de inger/demon: In parul lung, saten si drept se afla un trandafir alb - in partea stanga. Printre firele de par, lasate libere, ies la iveala o pereche de aripi albe. Are ochii caprui, ochi plini de iubire.
[Imagine: h8v.gif]
 




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)