Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vandread

#1
[Imagine: 23645l.jpg]

Alt titles: Vandread the First Stage, Vandread the Second Stage

Producers: Gonzo, FUNimation Entertainment

Genres: Action, Ecchi, Mecha, Sci-Fi, Shounen, Space

Rezumat: Povestea porneste dintr-un sistem solar in care barbatii si femeile s-au separat pe planete diferite (Taraak pentru barbati si Mejere pentru femei). Cele doua planete sunt in razboi de cateva generatii, arma principala a barbatilor fiind Vangardul (un mecha clasic) iar a femeilor fiind Dreadul (o naveta gen avion de lupta). Povestea incepe in momentul in care Hibiki *un cetatean de clasa 3) incearca sa fure un Vangard de pe noua nava de razboi a Taraakului. Aceasta este atacata de pirati de pe Mejere si intr-un accident Hibiki, piratii si doi alti barbati sunt transportati pe partea cealalta a galaxiei. Incercand sa ajunga acasa ei descopera un inamic pentru ambele planete.

Sunet: cu exceptia primului OP care m-a obsedat foarte mult timp (este si ultimul cantec din anime) sunetul a fost adecvat dar cu nimic stralucitor.

Video: facut in 2000-2002 la incepututl GCI-ului, nu stiu daca grafica ii va fi apreciata. Eu l-am vazut pentru prima data in 2004 si m-a fascinat. L-am mai vazut de cateva ori de atunci si nu pot sa zic ca am fost dezamagit de grafica vreodata, dar asta poate fi din pricina nostalgiei. Nu va asteptati la ceva extraordinar si probabil nu veti fi dezamagiti.

Opinie: este in top 5 favorite. Probabil animeul pe carel-am revazut de cele mai multe ori cap-coada. Primul anime pentru care m-am dat bolnav ca sa stau acasa sa il vad si poate chiar unul dintre motivele pentru care pentru o vreme am fost un otaku. Deci nu cred ca voi putea avea vreodata o parere proasta despre acest anime. Povestea este cat se poate de unica (sau nu am mai intalnit eu ceva asemanator) si pentru un anime de 26 de episoade (13+13) isi dezvolta personajele cat se poate de gradat (spre deosebire de altele ce includ o tragedie pentru o schimbare mai mare). Cele doaua societati sunt foarte bine realizate si uneori chiar pareau posibile. Il recomand tuturor pentru o experienta diferita
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#2
Vandread a fost genial cand l-am vazut.
Si asa o placere imi face sa vad dupa tat timp semnatura aia cu Bahamut si Alexander hehe.

M-am pus sa revad seria acu ceva timp...n-am ajuns prea departe ca n-am avut rabdare cu calitatea (si din pacate, calitatea respectiva e singura care are subtitrarile amuzante care au dat ceva haz extra seriei cand am vizionat-o initial).

Pacat ca nu sunt mai multi care sa caute aceste serii mai vechi si sa le aprecieze. Vandread, impreuna cu Nadesico, sunt printre seriile anime la care am ras cel mai mult, si care mi-au oferit cele mai satisfacatoare momente de poveste si personaje.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)