Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Unforgotten memories^^

#1
Hey lume^^, mi-am propus să postez şi eu nişte poze. Sper să nu vă deranjeze faptul că unele sunt mai vechi. În următoarele post-uri am să le pun pe cele noi^^.Sper să vă placă.
1. Mushroom^^
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...030902.jpg
2. Rose^^
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...030789.jpg
3. Tot trandafirul, dar din alt unghi.
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...030757.jpg
4. A quiet village.
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...020686.jpg

AÅŸtept critici ÅŸi sfaturi^^.
It is better to be hated for who you are than to be loved for what you are not.

#2
Mă miră faptul că nu ai primit niciun comentariu până acum. Fără niciun fel de exagerare, pozele tale sunt superbe. În special cele două cu trandafirul şi ultima. Calitatea pozelor e de excepţie.

Prima poză: Unghiul din care ai făcut poza e foarte bun, calitatea excelentă şi ai pus focalizare pe ciuperca aia, care mie îmi seamănă izbitor cu un coral o.o" . My imagination. Oricum superbă poza. Ciuperca gingaşă şi colorată iese de sub mulţimea de frunze "moarte". Superb.

A doua poză: O să mă repet, calitatea de excepţie şi unghiul foarte bine ales. Culorile sunt superbe, deci poza e superbă. Focalizarea stă bine acolo unde e. Calitatea pozelor ne permite să vedem clar şi picăturile de ploaie. Ce aparat foloseşti?

A treia poză: Îmi cer scuze că mă repet, dar toate pozele postate de tine au o calitate foarte bună şi îmi place unghiul din care sunt făcute. Drops on a soft rose - sublim.

A patra poză: Asta e favorita mea. I'ai schimbat contrastul, sau e orignal? Pentru ca îmi plac la nebunie culorile. E pur şi simplu superbă. Calitatea foarte bună, unghiul foarte bine ales. E perfectă.

Per ansamblu, pozele tale sunt absolut superbe. Le aştept pe următoarele. x3

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Fără alte cuvinte, o să încep să pălăvrăgesc.

FirÅŸt.

E drăguţică imaginea, dar nu îmi place unghiul din care ai făcut-o. Făcută de sus, pare doar o ciupercă normală. Eu aş fi luat-o de mai jos puţin. Also, nu îmi place focalizarea prea mult. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar la al meu, când focalizez, apare clar numai obiectul pe care vreau să-l fotografiez, iar restul mai în ceaţă. După părerea mea, fundalul cu frunzele moarte strică poza şi, de asemenea, crenguţele alea care stau pe ciupercă. Apreciez calitatea.

Secănd.

Asta îmi place mai mult, mai ales că focalizarea e mai bună. Also, calitatea este bună fiindcă pot să văd şi picăturile de apă de pe trandafir. Singurul lucru ce nu mi-a plăcut este unghiul [ ştiu, sunt ciupit cu unghiurile, dar eu fac des poze la trandafiri şi folosesc diferite unghiuri ] . Adică, e văzut de sus şi se vede prea mult tulpina. E destul de bun unghiul, dar mie îmi atrage prea mult atenţia tulpina şi mă uit mai mult la ea decât la floare.

Third.

Sincer, unghiul ăsta îmi place mai mult. De ce ? Pentru că îmi atrage atenţia asupra florii şi nu mă uit atât de mult la tulpină. Also, arată frumuseţea şi sensibilitatea trandafirului. Also, e destul de bine focalizat, deşi în stânga sus e mai blurish decât în dreapta jos.

Last.

Şi asta e drăguţă, deşi nu mă impresionează. E foarte comună, după părerea mea. Puteai să o măreşti astfel încât să se vadă doar curba aceea pe unde circulă oamenii ăia doi şi puţin casele. Practic, după mine, poza ar fi arătat mai bine fără cele două biserici şi din alt unghi. Îţi sugerez alt unghi pentru că acel copac îţi atrage privirea de la orăşel.

În pozele tale apreciez foarte mult calitatea lor. Sunt foarte clare şi deloc mişcate. Asta pot spune că îmi place cel mai mult. De asemenea, aş vrea să aflu ce aparat foloseşti fiindcă sunt foarte bune pozele.
Trebuie doar să ai grijă la unghi şi focalizare căci în fotografiile tale trebuie să vedem o altă parte a lumii pe care nu o vedem cu ochii noştri.
Succes.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Citat:nu îmi place unghiul din care ai făcut-o.
Metal vreau să-mi explici ce e ăla un unghi. Tot observ că aveţi o boală cu el, dar nu ştiţi cu ce se mănâncă. Un unghi ca să ştii şi tu poate realiza iluzii optice dacă este luat într - un fel anume. ca să ştii şi tu în fotografie autorul acesteia alege unghiul fie că îţi place ţie sau nu. Înainte să vorbiţi documentaţi - vă.

Citat:Also, nu îmi place focalizarea prea mult. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar la al meu, când focalizez, apare clar numai obiectul pe care vreau să-l fotografiez, iar restul mai în ceaţă.
Also du - te şi documentează - te de aparate. Al ei nu este pro sau poate e semi - pro depinde ce lens are şi de câţi megapixeli, de asemenea depinde şi de firma ce a conceput aparatul. dacă e Canon sunt şanse mari să iasă o fotografie semi - pro.

Citat:ÅŸtiu, sunt ciupit cu unghiurile, dar eu fac des poze la trandafiri ÅŸi folosesc diferite unghiuri
Autorul îşi alege unghiul din care doreşte să facă fotografia. Nu ''criticul'' nu nimeni. E alegere proprie şi cum am mai zis mai sus de iluzia aia optică.


Also, mai vreau să zic că îmi place aparatul. Ce foloseşti ? Sorry Nya for off topic.

EDIT Nya : Da, este off - topic, dar este o lecție de foto, ce trebuie menținută. Oricum te ucid. ;;]
-

#5
În primul rând aș dori să mulțumesc pentru sfaturi și critici..o să fiu mai atentă dată viitoare la poze^^. Referitor la aparatul foto, dețin modelul Panasonic Lumix TZ5. Știu că nu e cel mai dotat aparat , dar mie personal îmi place cum face poze^^.
Cu ocazia de a mai posta, m-am decis să mai adaug nişte poze noi. Sper să vă placă^^.
5. Tranquility
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...010967.jpg
6. Pink pelargonium
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...020604.jpg
7. Cactus Flower
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...020509.jpg
8. Amigo (chiar e numele lui XD)
http://i1098.photobucket.com/albums/g368...040974.jpg

Vă aştept criticile şi sfaturile^^.
It is better to be hated for who you are than to be loved for what you are not.

#6
Heii... ce faci ?
Am trecut si eu pe aici, m-a atras foarte mult titlul. Eu chiar nu am nimic de comentat o.o Nimic de criticat o.o Pozele mi se par absolut superbe din toate punctele de vedere. Eu iubesc orice poza vad :]] dar astea chiar le ador. Ceea ce imi place cel mai mult la aceste poze este calitatea.

Citat:În primul rând aș dori să mulțumesc pentru sfaturi și critici..o să fiu mai atentă dată viitoare la poze^^. Referitor la aparatul foto, dețin modelul Panasonic Lumix TZ5. Știu că nu e cel mai dotat aparat , dar mie personal îmi place cum face poze^^.

Nu e dotat? Mi se pare foarte bun aparatul, deoarece pozele se vad foarte bine, sunt foarte clare. Mi-as dori si eu un aparat de ala xD Facem schimb ?15
Imi plac foarte mult pozele in care ai fotografiat flori. Mie una imi plac foarte mult si faptul ca vad imagini atat de frumoase cu ele chiar ma bucura, sa zic asa xD Ai un unghi foarte bun atunci cand faci pozele, iar lucrul pe care il doresti sa-l fotografiezi este foarte bine ales. Deasemenea imi place foarte mult si ultima fotografie. Acel catel este pur si simplu adorabil. Ii ador ochisorii >.< Sunt atat de stralucitori. Pare atat de nevinovat felul in care se uita o.o

Astept si alte fotografii. Succes in continuare si te felicit. Faci o treaba grozava.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Memories <3 Mariah . 0 1.779 09-04-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Mariah .


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)