Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Undeva in sat

#11
:x:x:x Salut :x:x:x
Asta este ciudat, nu am de gand sa mai spun nimic. Asta are disclaimar, vezi ca cealalta nu are, sa-i pui ca altfel ti se inchide ficul, si sa nu incepi cu dalea de genu " Sa se inchida ca nu imi pasa", atunci chiar ma supar.
Ce asi putea sa mai zic? Aa da. Nu comentez despre poveste pt. ca esti incepatoare si sa sti ca te inteleg. Daca nu ai intrat la cealalta poveste iti spun si aici, treci pe la mine daca vrei sa sti adevaratele mele pareri despre fic.
:x:x:x Pa :x:x:x

#12
Sincer.. initial am crezut ca iti bati joc de noi, nu vreau sa te superi, insa asta am crezut. In primul rand pentru ca folosesti un limbaj.. sa zicem nu prea adegvat( ca la tara asa). Si titlul doamne iarta- ma " undeva in sat".. pe mine m- a atras doar prin sa zicem.. ciudatenia lui.. ca sa nu zic altceva. Acum sincer cat ti- a luat sa te gandesti la capitolul asta? Nici macar nu stiu daca cel ce povesteste este fata sau baiat. Descrierea nu este, naratiunea nici ea nu e prea buna ( adica groaznica), dialogul este sec si cazut asa din cer... dialogul pe care l- ai scris tu este foarte direct. Adica personajul tau o intalneste pe Sakura si o intreaba DIRECT, fara vreo eticheta sau ceva.. fara un buna ziua acolo ...( vreau sa zik ca ar fi trebuit sa fie mult mai politicos/ politicoasa.. mai ales ca este noua in sat si nu stie nimic).. iar apoi vine si Ino de nu stiu pe unde.. ce cauta ea acolo? cred ca n- avea nici o treaba. Asa deci totul mi se pare banal.
Ai spus pe undeva ca ai vrea sa fie amuzant.. sincer chiar a fost.. ca am ras de m- am spart... insa nu cred ca e sectiunea potrivita.. dc l- ai facut naruto? doar asa ca sa fie...
Tre sa ajung la scoala in 15 minute asa ca am sa-ti zic pe scurt: Vezi ce- i faci ca e groaznic.

Nu vreau sa te superi pe mine... ti- am criticat ficul nu pe tine... daca te supara ceva anunta- ma :X.
Spor la scris... :| !
Mi-e foameee!!!

#13
Deci : Treci pe la regulament A I C I , de asemenea nu mai face spam. Spamul, pentru cine nu ştie reprezintă un post scurt alcătuit din 1 - 2 rânduri sau 1 - 2 rânduri cu o groază de emoticoane. Pe de altă parte scrie mai mult adică mă rog ce ai scris tu e sub orice critică. Nici 10 rânduri nu cred că are aşa că scrie peste 30 - 40 de rânduri ca să fie totul ok. Sincer cine poate citi un text mititel fără să ştie ce anume e. Aşa că te-aş ruga să nu mai ai astfel de situaţii altfel se şterge.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aici, acolo, undeva Irukandji 1 2.674 03-03-2011, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)