Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Undeva in sat

#1
Si vin eu acum in satul asta.......uitase-si cum se cheama , dar in fine , sa continuam povestea.
Veneam in vacanta in satul asta , pentru ca auzisem ca este o oferta la biletele de avioane pentru o luna in satul asta cu doar 50 de euro.
Asa ca am venit.Am intrat in satul respectiv si vedeam multe case , care sunt cam neobisnuite fata de ale noastre.
M-a luat valul si eu in loc sa trec la ceva concret , zic moartea caprioarei.
Deci , m-am intalnit cu o fata cu parul roz si am intrebat-o:
-Unde gasesc Hotelul 700?
-Vino cu mine sa-ti arat pe unde trebuie sa mergi!
-Si cum te numesti?
-Sakura.Dar ce cauti tu aici?
-Am venit in vacanta , timp de o luna.
-Ooo!Inseamna ca te vei distra aici.
-Dar voi cum va distrati aici?
-Pai facem antrenamente , ne luptam......
-Mai taci ,Sakura, din gura aia , striga o fata.
-Dar tu cine mai esti?
-Dusmanca Sakurei!Tu esti noua pe aici?
-Nu vezi Ino , zise Sakura.
-Stii cumva unde gasesc Hotelul 700?
-Stiu mai bine unde se afla.Asta te-a dus exact pe drumul gresit.Haide cu mine!
-Bine Ino!
Si eu am mers cu Ino pana am ajuns la hotel.

Sfarsitul Primului Episod

DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto de Masashi Kishimoto inafara de personajele create de mine şi nu fac profit de pe urma acestora.

#2
Bineee! Pai... nici nu stiu cum sa incep.
Dialogul e extrem de sec. Incearca sa pui in loc de atta dialog inutil, descriere si naratiune. Asa ar iesii mult mai bine.
Pai, despre descriere si naratiune n-am ce sa-ti zic. Stii de ce? Pentru ca NU exista.
Ai facut la repetitii de m-a durut capul.
Stai, stai, parca am uitat ceva... Ah, da. Nu ai 40 de randuri. Adica serios, nu cred ca ai nici 20 COMPLETE! Nu am stat sa le numar, nu am dispozitia necesara, dar in schimb, am un chef nebun de critica si se pare ca am si unde.
Ufff, ar mai fi muuulte de spu. Greseli de tastare ai si inca ceva, de acum, sa scrii cifrele cu litere. Ar arata mai estetic.
Aha, deci respectiva fata a venit in sat doar pentru ca era reducere la bilete de avion, nu?:)) Serios, un motiv mai tampit nu cred ca ar fi gasit:))

Pai... astept imbunatatiri si sper sa tii cont de sfaturile mele.
:bye:

Later edit: Ah, am uitat sa mentionez ceva: Titlul e absolut banal si neinspirat:))
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#3
Deci . . . am vazut un comment de al ta numai cu puncte in gen " . . . " doar ca un rand intreg =.= si mi - am zis " alta fitoasa " eram curioasa sa vad un fic de al tau .
Deci . . . mai ingrozit [ nu ca eu as fii mai buna ]
Cum a zis si Marina , alt motiv mai mult nu gasea sa vina in satul . . . ca ciuciu ai pus vrun nume . =.= Si motivul de a fi venit acolo pentru moartea lui Micheal Jackson era unul mult mai bun . =.=
Sa fim seriosi .

" Si vin eu acum in satul asta....... "
Mai puneai cateva puncte si te puteai da mare ca ai facut un rand .

Deci.
Descriere - cucu bau ' *.*''
Dialog - nu inteleg cine zice ce , prea sec si in exces .

Disclaimerul stiam ca se pune la inceputul fic - ului , dar tu cum nici nu ai vreo 20 sau vreo 30 de randuri :-? ma indoiesc ca e un ' fic ' .
Lasa space dupa puncte , virgule -.- asa arata inestetic .

50 - cinci zeci
700 - sapte sute

Cum a zis si Marina , scrie draga cu litere ._________.
Si as mai critica . . . dar am o lene de a mai scrie .________.

Eu nu iti doresc nimic. :P
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Vroiam sa para ceva mai amuzant , dar in concluzie e foarte seaca , oricum , dak incerc sa fac mai multe , imi vin mai multe idei , poate mai bune de atat...

#5
Hei, deci nu vreau sa par rea, sper să nu fiu o scorpie. dat trebuie să înşir câteva lucruri esenţiale.
1. Capitolul nu cred că respectă regulile.
2. Disclimerul de pune la începutul fic-ului şi primului capitol.
Descrierea nu există. Dialogul este sec, nu că eu sunt un geniu sau perfectă. Aştept să văd nişte schimbări, de asemenea nu ştiu câţi ani ai ca să pot comenta mai uşor, presupun că ai 9, 10 sau 11 ani. Este primul tăi fic, mă buruc că ai curajul să postezi. Aştept nextu, sper să fie mai lung şi mai bun, succes!

#6
Aaa . . . vrei sa faci o parodie ? Sa stii ca si aia are mai multe randuri O_o eu nu prea am ras , poate altii au avut mai mult noroc . Pai eu nu vad ca ai atat de multe ideei in primul ' episod ' . Daca chiar vrei sa faci un fic atunci pune mai mult suflet ._______. nu te obliga nimeni sa continui acest ' fic ' sau mai stiu eu ce . . . doar ne - am dat cu parerea . Si vezi sa treci pe la regulament .

Atata am avut de zis , momentan .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
fetelor :)) sa stiti ca are 15 ani:)) deci...bon am primit si eo critici sunt bucuroasa de ele:)) dar sincer e banala "undei hotelul 700" ?te rog..."Veneam in vacanta in satul asta , pentru ca auzisem ca este o oferta la biletele de avioane pentru o luna in satul asta cu doar 50 de euro.
"..nu prea am inteles-o...dar mrg....te inveti uh

#8
cum am mai zis , cu cat scriu mai mult sau cu cat exersez mai mult, cu atat mai bine ma pot perfectiona , mai ales cu ajutorul criticilor primite de la ceilalti , asa ca puteti sa-mi criticati mai mult "operele" , ca sa stiu unde sa "repar"!

#9
Hello fic nou :>. So nu vreau sa fiu prea acra dar in primul rand nu ai 30 de randuri sau cate trebuie unui capitol pentru a nu fi sters sau asa ceva in al doilea rand... ai niste propoziti/fraze care sunt construite foarte nasol si cand le citesti una dupa alta nu iti lasa un sentiment prea placut.
Anyway sa incepem:
>Dialog: Full de dialog in capitol mai bine zis capitolul este numai dialog. Bine, bine ai descris ceva in graba la inceputul capitolului dar imi pare rau ca te dezamagesc a iesit varza -_-". Nu mai spun ca e fooarte sec.
>Descriere: Cum am spus si mai sus nu este NIMIC pot pune bara, pentru ca o sufla vantul daca intelegi unde bat. Nu ai descris nici macar cine e personajul principal. Bine asta se mai poate scuza pentru ca in primul capitol ne mai poti tine in suspans dar totusi macar de ai fi descris cum cum se simnte avand in vedere ca este intr-un sat nou, locuitori sau macar casele, ceva acolo.Nu doar faptul ca nu arata ca cele de pana acum(casele) [.___.] . cu mai putine cuvinte trebuia descris "mediul inconjurator" ca sa spun asa.
>Naratiune: La naratiune nu prea am ce sa spun pentru ca acest capitolul este extrem de mic si nu prea poti spune multe despre ea(nartiune).
Eu am spus ce am vazut si crezut despre ficul tau sper sa te imbunatatzesti si sa iei aminte de la ce am spus eu si ceilalti pentru ca nu iti vrem raul, noi vrem decat sa te imbunatatesti... si poate sa mai treci si pe al reguli nu ar fi rau;). Byee astept next sa vad cum te imbunatatesti.
Just the
way you know me..

#10
Off MI AMOR !!!! De ce ne faci asta eu nu vreau sa fiu rea dar de ce insisti atat de mult adica 3 ficuri intro zi si o poezie [ si ficurile defpt nu pot le numi ficuri =_= ] . Nu mai comentez si la asta ca ma iau dracii ca acelasi lucru ce ti-am zis la celalate doua ''ficuri '' e valabil si acuma . Daca faci mai mult te perfectionezi ! O_O '' Gresesti ! Te perfectionezi : trecand pe la regulament ;) , cititnd mai mult [ de exemplu : ficurile unor utilizatori model ( nu dau nume nu stau sai laud :))) ) , carti poate chear si reviste ] , lucrand mai mult la fiecare capitol straduindute sa faci ceva furmos. ] Adica nu stai si scri cateva randuri si zici ca asa te perfectionezi :)). Vroiai sa fie parodie ? O_O Nu am ras [ din fericire ] si aia era mai lunga vba Deei si nu e deloc amuzant iti spune ZuZu . Titlul : Undeva in sat. => plictisitor adica undeva in sat :O Ce vei zice UNDEVA IN SAT MAM CASATORIT la sfarsitul ficului ? O_O =)) Deci ar trebui ca si continutul sa reprezinte titlul sau invers ? =)).
In fine acelsai lucru daca team deranjat imi zici si imi cer scuze>_> :P:*
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aici, acolo, undeva Irukandji 1 2.670 03-03-2011, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)