Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Under full moon [+18 Yaoi]

#1
Varsta minima: +18
Gen: Fantasy, magie, aventura, romance, drama si inca cateva
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Sirene, dorinte, secrete, limbaj murdar si scene hard
Tipul de comentariu solicitat: De oricare vrea cititorul sa imi lase, n-am pretenti.

Capitolul 1

Ce minunat este oceanul, imi spun in gand, in timp ce fumam calm Kent lung, mentolat, aflandu-ma la bordul luxuriantului iaht - vapor dupa parerea mea - a tatalui meu. Nu intelegeam defel pasiunea lui pentru a gasi cele mai rare exemplare de pesti, sa le faca poza, sa trimita la gradinile zoologice sau a Sea park si colectionari, vanzand cele doua speci - una la un colectionar si cealalta la un zoo sau Sea park - la cine ofera mai mult. O bataie de cap. Oftez si ma uit la baiatul si fata din patul meu, mare, acoperit cu satin de culoarea piersici. O singura faza imi placea la familia mea de fitosi: ma lasau sa mi-o trag ca apucatul cu baieti si cu fete, sa ma droghez, sa fumez si sa beau pana numai stiu de mine. Chiar daca ar fi putut tata sa ma interneze la dezintoxicare sau ceva de genu, prefera sa ma tina pe langa el si sa ma tarasca impreuna cu cei doi parteneri de pat, prin toata lumea pe apa, mai ales dupa ce a inundat tot uscatul si oameni au fost nevoiti sa construiasca orase pe pontoane, aducand hrana din unele insulite ce nu au fost afectate de acest lucru, dar erau sub paza stricta de catre guvern. Trag aerul sarat in piept si sting tigara de scrumiera de cristal, curatata deja. Aud un mic scancet, venind dinspre paturi, iar David isi deschise minunati sai ochi de un caprui-ciocolatiu, ce imi venea sa ii mananc.
- 'Neata frumusete, spun pe un ton fals de entuziasm si dragoste, sarutandu-l pe buze, iar tanarul imi raspunse cu bucurie. Cum ai dormit? Il intreb, trecandu-mi degetele prin parul sau saten-inchis cu suvite roscat-sangerii.
- L-ai rupt nu alta, la fel si pe mine, raspunse in locul lui, Dalida, iar ochii de abanos ma priveau direct in ochii cenusi, ce pareau albi, in aceasta lumina, produsa de soarele tropical.
Imi dau ochii peste cap si le spun sa faca dus, fiindca in jumatate de ora, luam micul dejun. Ies din camera, luandu-mi din mers camasa din panza subtire, cu manici scurte si alba, pentru a o lua pe mine, eventual sa o inchei, daca tata comenta, ca nu este frumos, sa mananci la bustul gol. Ce dracu nu ii convenea lu' tacamiu de mine? Frumos, inteligent si potent eram. Faptul ca aveam muschi ce se contractau la fiecare miscare ce o faceam si ca puteam avea in pat pe oricine vroiam, era partea a doua. Oftez si cobor pe punte, unde statea tata si privea oceanul, asteptand ca, camerele video sa inregistreze o chestie si apoi sa incepe sa o caute.
- Cum ai dormit Gabriel? Ma intreba barbatul, iar irisi ca ai mei, ma privira o clipa, cercetandu-mi tinuta.
- Destul de bine, de ce? Il intreb curios, fiindca stiam ca nu era ceva de bine, cand tata ma intreba cum am dormit, dupa o partida de sex in trei.
- Dupa micul dejun, vi cu mine pe fundul oceanului. Camerele video au detectat ceva, ce pare o coada de peste, dar prea mare..., incepu tata sa vorbeasca singur, fiindca eu eram deja cu mintea in alta parte.
Nu intelegeam, de ce tata ma tara mereu sa prind cu el, nu stiu ce dracu vedea asa de interesant sa captureze acele animale. Ma duc la prova, pentru a privi in tihna oceanul linistit. Apa era exact cum mi-o aminteam ieri, inainte sa ma imbat ca un porc. Delfini ce sareau la prova, improscand cu apa in jur, pescarusi zburand si un baiat micul, ce sari prin fata iahtului, ce l-as numi vapor, intrand rapid pe sub apa si... Ma incrunt si privesc apa atent, incercand sa vad baiatul-sirena. Sigur am visat chestia aia, fiindca nu are cum sa existe sirene prin ocean.
- De azi, Gabriel numai pupi droguri si alcool, spun pe un ton serios, apoi incep sa rad ca idiotul, fiindca de patru lucruri nu pot sa ma las cat voi trai: alcool, droguri, tigari si sex.
Slobod un ras ironic si fals, apoi pornesc spre cabina, pentru a ma imbraca in scafandru si sa dea domnul sa ma inec dracului in ocean. Imi iau pe mine costumul din pasla imperneabil. Imi iau echipamentul pe mine, plecand cu tata spre babord, pentru a putea sari in apa.
- Sa ai grija de tine, imi spuse David, dandu-mi un sarut pe buze, apoi Dalida.
Le fac cu ochiul, imi pun masca pe fata si sar cu spatele in apa, urmandu-mi tatal, spre adancul albastru si limpede, pentru a captura acele specii rare, ce le descoperise babalacul.

Radeam in hohote de bruneta, care se prefacea ca este sirena, iar satenul este un muritor, prin in plasa vrajilor ei.
- Aveti grija cu pietrele astea, spun eu, usor ingrijorat de sanatatea jucariilor mele sexuale, dar pe cine pacaleam eu, ca nu imi pasa de ei, nici daca isi imprasteau creieri pe aici.
- Haideti pe vas, spuse tata, iar noi ne-am miscat cu regret de pe stancile alunecoase si negre.
Urcam pe punte si privesc stancile negre, fiindca aveam senzatia ca sunt privit de cineva sau ceva, incat imi dadea fiori si pe sira spinarii. E doar in inchipuirea mea, imi spun in gand, luandu-i pe cei doi de mijloc, dandu-le de inteles, ca vreau sa ne facem din nou de cap. Viata e foarte dulce in stilul meu...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
hm....foarte interesanta povestea :) deja imi imaginez continuarea, dar as vrea sa vad cum e continuarea in mintea ta.....m-ai facut curioasa. Stiu ca nu se cuvine sa spun,,te astept cu nextu'' pt ca de fiecare data cand cn imi spune asta , sa ma rog scrie imi cam piere pofta de scris, de aia am si abandonat cateva ficuri,(nu le gasesti pe animezup :p) .Bafta in continuare :))
Destinul nu il schimba nimeni , poate doar tu ,principalul e vointa .
Vointa e legata de vise ,iar visele sunt piese ale mintii.
Ai grija la pasii pe care ii faci, moartea e in spatele tau!

#3
Pai... Buna, in primul rand. Cautam eu ceva yaoi duche si gasesc un fic de Nywa:x +18 , fantasy, Yaoi:)) visul meuu
DEci ideia sincer, mi se pare foarte originala si nu am ce comenta sincer... Uuu Gabriel:> avem un mic pervers pe aici si chiar sper ca aia` sa dispara din peisaj`:| siii... sincer am o banuiala ca micutul baiat-sirena va ajunge pe undeva prin patul lui Gabriel nu?>:)) shii` inca ceva, cand mai postezi nextu te roooog eu mumos si dulche ca o savarina sa imi dai un PM ca o sa fac q capu` daca nu:(


Ps: Mai:} m`ai cucerit si vreau next;)
[Imagine: b8f65f542abd0505e12f6004548c5ee1-d3li7a9.png]


#4
Capitolul 2

Sunetul alarmei ma trezi din somnul dulce, ce il aveam cu capul pe pantecul Dalidei si picioarele pe spatele lui David. Ii aud pe ceilalti injurandu-l pe tata. Ma ridic din pat si cand vreau sa ajung la usa, iahtul se clatina amenintator, parca afara ar fi taifunuri.
- Dumnezeule, soptesc, cand un tsunami ne lovi in plin, aproape sa ne rastoarne si oceanul sa ne inghita lacom. Tata! Strig speriat, cand il vad pe barbat la prova vasului, cu un harpon in mana.
Ies din cabina, mirandu-ma cum puteam sa ma misc cu atata usurinta, in timp ce puntea aluneca intr-o parte si alta. Ceva schimui aerul, iar o sageata lunga cat mana mea, se infipse intr-un stalp. Ma indrept cu grija spre sageata, tragand-o cu grija afara, mai ales ca era cam grea. Am ascuns-o la spate, cand l-am vazut pe tata, trecand pe langa mine, cu niste cercetatori, carand ceva intr-o targa de panza, din care picura sange si apa. Ce naiba au mai facut acum? Au ucis un rechin? Daca este un delfin, il omor pe tata! Imi spun suparat in gand, fiindca delfini erau animalele mele preferate. Astept ca ei sa dispara din raza mea vizuala si scot de la spate sageata privindu-i structura. Era facuta din lemn de acnus, ce crestea pe fundul oceanelor si a marilor, iar varful era facut din coral, dar foarte ascutit si taios, incat putea sa treaca prin mine, fara macar sa intampine rezistenta. Aud pasi si o vad pe bruneta cum venea spre mine, tinandu-se cu grija de balustrada, marind ochii, cand vazu ce aveam eu in mana.
- Ce este asta? Intreba tematoare, atigand capatul sagetii, ce se aseza pe coarda, impodobita cu o vita din aur si cu cateva safire si rubine. Gabriel, de unde o ai? Ma intreba panicata de-a dreptul, ca si cand i-as fi dat foc la parul pubian.
- Ceva ce nu te intereseaza, i-o retez scurt, intorcandu-ma in camera mea, dandu-l afara si pe David, ce ma privea total confuz.
Am pus sageata cu grija in dulapul meu cu haine si mi-am luat pe mine o pereche de blugi, trei-sferti, de culoare inchisa si un maiou pe trup, iar in picioare niste slapi de plaja. Ies din camera, indreptandu-ma spre laboratorul performant, ce se afla sub punte, pentru a vedea cat de rau a ranit acel mamifer marin, atat de frumos. Ii salut secretara in drum spre laborator si deschid usa incaperi, intrand fara sa imi spuna cineva ceva, apropiindu-ma incet de bazinul ce era inalt de vreo zece metri, ajugand foarte usor la pasarela, pe care se facea intrarea in aceea camera. Ma apropiam cu inima batandu-mi cu putere de bazin, dar...
- Cand se va vindeca, o sa-ti vezi cadoul tau, cu ocazia impliniri varstei de douazeci de ani, imi spuse tata, scotandu-ma practic afara de acolo, confirmandu-mi ca acel delfin e ranit foarte grav de nenorocitul ala de harpon.
- Daca moare, imi bag p**a in afacerile tale si plec la mama! Marai nervos, dar barbatul ma nu baga in seama, fiindca o asistenta striga la el, ca cineva a intrat in stop-cardiac si ii trebuie amfetamina, ca astfel moare.
Richard - tata - ma impinse din prag si usa se inchise automat, blocandu-se, ca eu sa nu pot intra acolo si sa ii incurc. Lovesc cu furie usa, plecand de acolo, uruzind planuri de razbunare, in caz ca tata imi ucidea delfinul. Trec pe langa cei doi, indreptandu-ma spre bucatarie, fiindca stomacul meu facea ravagi in cautarea mancarii. Dupa ce mananc, il voi chestiona pe tata despre amfetamina aplicata la un animal nevinovat, imi spun nervos in gand, intrand in bucatarie si salutandu-l pe bucatarul-sef, pe fiul sau - David -, pe bruneta si inca cativa din echipajul iahtului, ce discutau de tsunamurile aparute din senin, disparand tot asa din senin, plus, doi sau trei membri, ce au fosti trasi in apa, ca sa fie pe urma gasiti cu gaturile sfartecate si inecati. Acest lucru mi-a atras atentia, dar am regretat imediat, fiindca tipi nu au putut sa spuna exact ce i-a tras in apa pe acei oameni, fiindca era ceata si inorat.
- Stiti ce cred eu? Ne intreba Bobby, un lunatic si jumatate, dar un inginer de inalta clasa. Am fost atacati de oameni marii. Numai aia au sageti cat o mana umana de lunga, ce trece prin orice, continua tipul cu inflacarare, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
Doamne! Da-i mintea, ce nu o are mai tot timp cu el! Strig la Dumnezeu, dand impresia ca totul era inventat de creierul sau, si ca in dulapul meu, nu se afla o sageata, ce o putea manui doar un umanoid de vreo doi metri si ceva, foarte puternic si precis. Nu exista chesti din alea, mormai in gand, concentrandu-mi atentia pe spaghetele marinate din farfurie, ce miroseau foarte delicios, de mi-a lasat deja gura apa.

Priveam cu solemnitate sageata grea si mortala, uimindu-ma de fineta si delicatetea, cu care au fost facute ornamentele de la capatul sageti. Ce n-as da sa vad si arcul posesorului sagetii, imi spun in gand, trecandu-mi tremurator degetele peste lemnul fara nici o cuta, rece la atingere si foarte fina, parca ar fi fildes. Un ciocanit in usa imi atrase atentia, facandu-ma sa ma duc la dulap si sa ascund sageata, apoi sa inchid usa, exact la timp, fiindca Richard intra in camera, cu un cos plin de fructe, iar dupa miros, am putut sa imi dau seama ca erau marine.
- Delfini mananca pesti, dobitocule, mormai iritat, trecandu-mi degetele prin parul negru, taiat scurt, dar aveam cateva siuvite lungi, pana la jumatatea spatelui.
- Cine a spus ca in aceasta dimineata am prins un delfin? Ma intreba, zambindu-mi mustrator, asa cum facea de obicei, cand greseam o chestie.
- Bun, atunci pune-l in bazinul de pe acoperis, pentru a-l putea sa il invat cateva trucuri, ii spun brunetului, iar acesta incepu sa rada ca un idiot.
- Soarele ii face rau. Il omoara incet, dar sigur, chiar daca e in apa. E mult mai insiguranta in bazinul din laborator, imi mai spuse babalacul, facandu-mi semn sa il urmez.
Cand am ajuns la usa, am ridicat o spranceana intrebator, cand i-am vazut pe Dalida si David, asteptandu-ne cuminti. Tata deschise usa, dar eu m-am dus repede la marginea bazinului, privind in apa limpede, ramand uimit. Pe fundul bazinului era o...
- Sirena, soptesc, privind forma cu parul negru, ca smoala, ce plutea ca o aura intunecata in jurul sau.
Coada lunga, avea cei mai frumosi solzi, de culoarea ametismului, iar inotatoarea, parea aproape translucida, iar creasta ce incepea de la baza coloanei, terminandu-se aproape de inotatoarea principala. Mai avea doua mici inotatoare, in lateral si un pansament special in partea de jos, dreapta a spatelui, semn, ca acolo tampitul de taicamiu a nimerit-o cu harponul. O aud pe Dalida, cum spune ca e superba, dar Richard aseaza cosul cu fructe pe marginea bazinului si imi da un mar, cu aspec neapetisant si gretos la miros.
- Baga-l in apa, spuse tata, plecand de acolo, iar eu inmoi fructul in apa, uitandu-ma in continuare fascinat la forma de viata, de acolo.
De sub trupul cu muschi de felina, isi facu aparitia o mana subtire, cu patru degete lungi, cu membrana intre ele si cu gheare in loc de unghi, lungi cam de cinci centimetri, usor incovoiate la capat.
- Nu ii este foame! Tipa bruneta, lovindu-ma peste mana, facandu-ma sa scap fructul, ce se adanea incet, pana cand atinse fundul, foarte aproape de aceea creatura interesanta si mitologica. Nu sti, dobitocule, ca unei sirene trebuie sa ii canti! Tipa si mai tare, iesterica aia idioata, iar eu am vazut cu uimire, ca sirena se invartise lin prin bazinul cilindric, semn ca vroia sa fie cat mai departe de vocea Dalidei, cea enervata.
- Sper sa merite, mormai si trag aer in piept, asezandu-ma pup, inchid ochii, incercand sa imi amintesc versurile unui cantec ce imi placea. I can see how you are beautiful, can you feel my eyes on you,/ I'm shy and turn my head away/ Working late in diner Citylite, I see that you get home alright/ Make sure that you can't see me, hoping you will see me, incep sa cant, imaginandu-ma ca si cand as fi singurul in camera mea.
Vreau sa incep un alt vers, dar simt cum ceva ud imi atinse mana, facandu-ma sa deschid ochii si sa scot un mic tipat de uimire, facand sirena sa se arunce cu capul intr-o parte, scufunandu-se la loc, aratandu-ne minunata ei coada, al carui solzi straluceau in lumina neoanelor, parca ar fi mii si mii de curcubeie. Era... magnifica...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
Serios?
Am chiorat eu ori capitolul asta este genial?
O sirenaa:> parca era yaoi:))
DEci pur si simplu ma fascinezi, iti ador felul in care scrii si... nu am cuvinte deci nu am cuvinte. Am cuvinte? nu n`am cuvinte:)) este purrrfect:X
Deci presupun ca Gabitzu`( official asha o sai zic eu:)) are o voce superba si aici tes ruga sa imi trimiti linkul cu melodia cantata de el:)

Si acum sa citez un mare cantaretz papadie : " Te decapitez" daca renunti la ficul asta:))

Multumesc.
[Imagine: b8f65f542abd0505e12f6004548c5ee1-d3li7a9.png]


#6
Capitolul 3

Incercam sa imi fac inima sa bata normal, mai ales dupa socul ce l-am avut mai devreme, cand i-am simtit mana umeda pe pielea mea. Dupa ce mi-am revenit cat de cat, m-am uitat dupa sirena, ce statea covrig pe fundul cilindrului, iar coama de par negru, fara impletituri sau bijuteri sau orice altceva, ce sa ii impodobeasca pletele de carbune, formau un fel de cortina, impotriva privirilor curioase.
- Sa mergem, spun calm, fiindca sirena nu avea sa ma mai auda o data cantand pentru ea, ca sa vina la suprafata. Daca ii foame, n-are decat sa vina la mal si sa isi ia din cos, mormai, deschizand usa de la laborator, asteptand ca cei doi sa plece, ca eu sa raman singur cu darul meu.
M-am intors inapoi la margine si m-am uitat in apa, fiind intampinat de niste ochii atat de albastri si frumosi, incat pareau albi, in acea lumina, mult mai albi decat ai mei, fiindca ai mei deveneau cenusi, pe cand la ea erau albi in lumina artificeala. O vad cum se ridica mai mult, aratandu-si pieptul, facandu-ma sa casc gura de uimire.
- Esti o sirena-baiat! Exclam de uimire, facandu-l sa se dea usor in spate, clipind de cateva ori, iar urechile lui, ce pareau cu niste aripioare, se miscara usor printre pletele negre, al carui breton, ii intra in ochi.
Isi dadu bretonul din ochi, cu o miscare lina si eleganta, parca vrand ca eu sa savurez fiecare gest pe care il facea in acel moment, ispitandu-ma sa vreau ca sa il am in pat, gustandu-i dulceata trupului sau mitic. Am cascat gura, cand i-am vazut cele doua tatuaje magnifice ce semanau cu niste stropi sau cozi de peste, in forma tribala, conturate cu rosu-aprins si colorate cu albastru-lapislaz. Porneau de sub ochi si cobora pana la linia maxilarului din spate, dandu-i un aer misterios si exotic, chiar erotic. Buzele usor plinute, senzuale, erau ferm lipite, una de cealalta, facandu-l sa para foarte serios, pentru cineva ca el.
- Imi pare rau, spun, incercand sa imi ascund cat de cat, incantarea si imfumurarea, cand am sa le spun celor doi, ca aceasta fiinta fabuloasa este un baiat-peste si nu o fata-peste. N-am stiut ca esti barbat-peste, ii spun pe un ton bland, facand fiinta aceeia sa se apropie de margine, punand antebratele pe pasarela de otel, privindu-ma curios. Cum va numiti voi? Il intreb curios, incercand sa nu tresar, cand imi apuca mana in a sa, incepand sa se uite curios la degetele mele, apoi lipindu-si palma de a mea, putand sa ii simt pielea umeda si incretita, din cauza racoarei din laborator.
Il vad cum isi pierdu interesul pentru mine, uitandu-se cu jinti la cosul de fructe de langa mine. Zambesc prietenos si imi dau jos hainele, ramand in boxeri in caz ca voi pica in apa, sa nu imi ud chiar toate hainele. Imi bag un picior in apa, simtindu-i rapid mana pe membrul meu din apa, cercetandu-ma atent, mirandu-se cum am par pe picioare, fata de el, care n-are par decat pe scalp. Iau un fruct si il dau, iar tanarul il lua cu ambele maini, zambindu-mi si muscand din fruct, aratandu-si dantura perfecta, cu dinti drepti si albi, incat si cei mai buni dentisti le-ar vrea pacient macar o data. Ma aplec spre el, intizand cu grija mana spre urechiusile sale, ce erau branhii si aripioare. Baiatul-sirena se opri din mestecat, privindu-ma cu niste ochi fixi, isi misca putin urechiusele, lasandu-se sa se scufunde in jos, intorcandu-se sub apa.
- De ce nu ne-ai spus ca e un el! Striga Dalida, facandu-ma sa imi pierd echilibrul si sa pic in bazin cu tot cu fructele. Sti ce? Am sa-i spun tatalui tau, ca vreau sa merg acasa! M-am saturat sa ma tratezi ca pe o jucarie sexuala! Tipa fata, facandu-ma sa ma uit la ea nedumerit si plictisit.
- In trei zile acostam la un punct de plecare si de acolo, poti pleca oriunde vrei tu, ii dau replica inapoi, iar tanara scoase un sunet nearticulat, plecand din incapere, tropaind ca o vaca ce era.
Cand ea iesi, intra David cu o cutie de carton in brate si cum se auzea acolo, erau diferite chesti pentru creatura.
- I-am adus lui Neptun niste jucari sa nu se plictiseasca, spuse satenul, asezand cutia de carton la margine, langa mine, fiindca eu intre timp am iesit din apa.
- Neptun? Intreb creatura din apa, ce iesi la suprafata, apropiindu-se tematoare de noi, cu panerasul dupa el, in care au fost fructele. Te cheama Neptun sau asa nu poti sa ne spui numele tau? Il intreb, uitandu-ma calm, cum David ii dadu o minge de plaja in mana.
El nu raspunse la intrebarea adresata de mine, facandu-ma sa ma gandesc, ca nu ne intelege limba. Chicotesc usor, cand il vad cum inota cu spatele, tinand mingea pe pantecul sau, ca si cand acel lucrul l-ar tine la suprafata sa nu se inece. Ii privesc fata angelica, constantand ca isi tinea ochii intredeschisi, iar mimica chipului era una plictisita si adormita, iar in minte imi venira cuvintele tatei, ca soarele ii face rau, cea ce insemna ca el dormea ziua si era activ noaptea. Noaptea...
- David, hai sa mergem, este obosit. Lasa-i aici cutia cu jucari. Daca vrea ceva de acolo, se uita si isi ia, ii raspund satenului la intrebarea nerostita, cu privire la lucrurile ce le-a adus pentru el.
Iesim din laborator, arucandu-i baiatului-sirena o ultima privire, iar ochii nostri ni s-au intalnit cateva secunde, inainte ca el sa dea drumul mingii si sa se scufunde ca un mort in apa mari. Ciudat, imi soptesc in minte, clipind de cateva ori, cand am iesit la lumina, sub soarele arzator de mediteraniana sau indian. In fine, una din doua. Ma uit la ceas si vad ca era trei dupa-masa, asta insemna ca era pranzul, iar taicamiu ne astepta sa mancam toti, ca apoi sa imi faca reprosuri cu privire la Dalida. Tarfa, era cuvantul pentru ea...

Ascultam plictisit crizele de gelozie ale Dalidei in fata tatei in legatura cu noul meu cadou din partea tatei. Ca si mine, barbatul casca din cinci in cinci minute si se uita la ceas.
- Dalida in doua zile acostam in Venetia - orasul era sustinut de pilioane moderne din beton armat si otel - si o voi suna personal pe mama ta, sa vina sa te ia, spuse tata, potolind-o pe retarda asta. Am vazut ca i-ai adus niste jucari cadoului tau, mi se adresa parintele, facandu-ma sa il privesc cu o spranceana ridicata. Am fost sa ii verific rana, ma lamuri de unde stia despre cutie si mingea de plaja.
- Ma duc sa ii duc acum de mancare si poate il invat sa vorbeasca, ii marturisesc tatalui meu, iesind din birou si trecand pe la bucatarie, luand de acolo niste fructe de mare, iar bucatarul imi indesa sub nas un peste proaspat prins, curatat pe interior, crud, in caz ca vroia "Neptun" sa manance.
Deschid cu greu usa de la laborator, dar imagina ce ma intampina a fost una... fantastica. Baiatul-sirena statea in fund pe pasarela, isi pieptana pletele lungi si de carbune, iar o voce atat de dulce, de tenor, matasoasa si fara nici o imperfectiune, rasuna intre pereti de fier, facand sa para locul, unul angelic. Imi trebui o secunda sa recunosc strofa ce am cantat-o sa il scot la suprafata prima data. Am lasat cu grija cosul cu mancare pe podea, ascultandu-l vrajit cum canta calm, privindu-i fermecat miscarile elegante si foarte atente, chiar daca canta. Dupa un timp se opri din cantat, dar ingana cantecul intr-o soapta foarte scazuta, ce semana cu o melodie de fundal. Din greseala niste fise mi-au cazut pe podea, facandu-l pe tanar sa se intoarca speriat spre mine, vrand sa se bage in apa. Din instinct il apuc de incheietura maini pentru a ramane la suprafata, dar sunt tras in apa, udandu-ma din cap pana in picioare. Ies deasupra apei, scuipand-o si tusind de cateva ori, auzind un chicotit usor si fantomatic, ce ma facu sa ma intorc spre baiatul-sirena.
- De ce nu vorbesti cu mine? Il intreb, inotand spre el, dar se dadea usor in spate, creeand efectul ca m-as misca in reluare. Ce esti tu? Esti triton? Continui intrebarile, iar cand am pomenit numele de triton, fata lui care era pana atunci angelica se intuneca, facandu-l sa para cel mai feroce pradator din istoria pamantului.
- Eu nu triton, spuse pe un ton calm, rece de imi dadea fiori de gheata, iar mainile sale asezate pe pieptul meu, ma impingeau spre mal. Eu nu monstru triton, eu siren, spuse cu lipsa de cuvinte de legatura, aratand ca se forteaza sa isi gaseasca cuvintele sa se faca inteles.
- Imi pare rau, nu am vrut sa te jicnesc, spun cat pot de rar, urcandu-ma din nou cu fundul pe pasarela si trag spre mine panerul cu mancare. Ai un nume? Il intreb curios, uitandu-ma cu cata usurinta s-a ridicat in maini si a tras cutia cu jucari spre el, incepand sa caute ceva pe acolo. Eu sunt Gabriel Cast, ma prezint, intizand spre el un fruct de mare, facandu-l sa isi atinteasca privirea de gheata spre mine.
- Menses, spuse scurt un cuvant, scotand din cutie un Cub Rubik, ce il puse de o parte, apoi toate lucrurile scoase le aseza la loc. Eu Menses, ma lamuri cu acel cuvant, facandu-ma sa imi dau seama ca era numele sau de fapt.
Il vad pe Menses cum imi zambeste enigmatic, ce ar inebuni fetele pe loc, in timp ce inota cu spatele si cu fata la mine, iar mainile sale faceau Cubul Rubik, fara macar sa se uite la el, iar eu nu ii puteam umari miscarile degetelor lungi. Atat de rapid...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#7
Mensen?Cred ca este unul dintre cele mai dragute nume e le-am auzit,la fel fiind si posesorul.:chuu:
Chiar ma bucur ca am gasit ficul tau.Este unul dintre cele mai interesante pe care le-am citit.Abia astept sa pui cat mai repede continuarea si sper ca Mensen sa ramana cu Gabi.
Bafta in continuare si pe pwp duuuuuuulceeeeeeeeee!!!!!!!Si pe Menses.@};-

#8
Capitolul 4

Era asa de placut sa il privesc pe Menses cum inota fara nici o grija cu spatele, in timp ce se juca cu un vaporas din plastic, ce a fost al meu, cand eram mic si ma jucam cu el in cada.
- Menses, ii pronunt numele rar si cu grija, sa nu gresesc si sa il jicnesc neintentionat, atragandu-i atentia de la jucaria din mainile sale. Cati ani ai? Il intreb curios, facandu-l sa se intoarca pe sub apa, pentru a veni la mine.
Inoata extrem de repede, imi soptesc in gand, cand el veni mai aproape de mine, apoi apuca cu degetele sale lungi, cu membrana intre ele si gheare, de marginea bazinului, ridicandu-se la suprafata cu chipul in sus, iesind cu nasul primul la oxigen.
- Ce ani? Ma intreba curios, privindu-ma drept in ochi, facandu-ma sa ma fastacesc sub acea privire fixa, parca as fi o fata ce iese prima data la o intalnire cu cel mai dragut tip din scoala.
- Varsta. Eu am nouasprezece ani si peste doua zile fac douazeci, incerc sa ii explic pe un ton calm si potolit, pentru ca urechile ce erau aripiare, ii se miscau usor in sus si jos, facandu-l sa para foarte haios. Tu cati ani ai? Il intreb din nou, facandu-l sa zambeasca enigmatic.
- Eu sapte plus zece ani siren, imi raspunse cum putuse el mai bine, facandu-ma sa ma incrunt, cerandu-i din priviri adevarata sa varsta. Ani tai, eu sapte zero unu sapte ani, imi dadu si celalalt raspuns, intizandu-se pe langa mine, pentru a lua un ananas din bolul de fructe.
Maresc ochii de uimire cand mi-am dat seama ca Menses are de fapt sapte mii saptispe ani in anii muritori, iar in anii speciei sale avea doar saptispe ani. Era imposibil! Nu avea cum sa fie nemuritor si daca ar fi, inseamna ca el stie toate limbile pamantului sa le vorbeasca si din cauza vocabularului sau variat de limbi, ii era greu sa foloseasca cuvinte de legatura in engelza. Niste pasi ma trezira din visare, iar David aparu in raza mea vizuala si se aseza langa mine cu o geanta din panza, scotand de acolo o scoica mare, de marimea pumnului meu si o intinse spre siren. Acesta o apuca cu delicateze si o puse pentru cateva clipe la urechia lui, apoi zambi bucuros si trist in acelasi timp. Isi indeparta scoica de la ureche si o duse in dreptul buzelor, apoi incepu sa sufle in ea aer, iar scoica scotea un sunet lin, fin si delicat de flaut, ce ma ducea cu gandul la sunetul vantului printre stanci sau valurile line, ce purtau ecoul unui nai, cantat in bataia adierei blande de primavara. Fara sa imi dau seama, ma aplec in fata tot mai mult pana cand era sa pic in apa, dar sirenul ma prinse de umeri si ma impingea inapoi, dar eu tot vroiam sa ma aplec spre apa. Un sunet acut isi facu rapid prezenta in creierul meu, facandu-ma la randul meu sa tip de durere. Sunetul inceta la fel de brusc cum aparu, dar inca simteam ca si cand cineva zgaria mii si mii de table cu unghile in acelasi timp.
- Pare rau, tu, el, inecati, nu eu tipat, ne informa creatura, iar David tipa spre mine ce a spus, aratand ca piuitul nu trecuse inca din urechile lui.
- Nu-i nimic Menses, incerc sa il linistesc, apucandu-l de mainile sale si minunandu-ma de racoarea si finetea lor. A fost vina mea ca nu am reactionat cand m-ai impins in spate, iau toata vina aspura mea, pe buna-dreptate.
Sirenul deschise gura pentru a spune ceva, dar aud vocea tatalui meu, cum comunica ca eu si David sa ne prezentam in biroul sau de urgenta. Il privesc cu parere de rau fiinta din bazin, ca nu puteam sa stau mai mult cu ea, dar trebuia sa ma duc si la tata, ca datorita lui am cunoscut o fiinta din mitologie. Ii fac cu mana lui Menses si il urmez pe David afara din laborator, ce ma intreba ce era cu acel tiuit enervant din urechile sale. Imi dau ochii peste cap si ii fac semn din mana ca e diliu la cap, dar totusi ce a fost cu sunetul ala...

Stateam cuminte pe fotoliu din fata biroul tatalui meu, in timp ce acesta imi spuse ca eu va trebui sa ma intorc acasa, dar nu stie cum voi putea sa il bag pe siren in oras fara sa starnim autoritatile, apoi sa am grija ca el sa se ascunda in curtea mea, prin care se facea legatura prin niste tuburi in bazinul din camera mea si cel din baie. Pana in curte cum il vom transporta? Priveam ganditor o revista de moda de pe biroul tatalui meu, pe coperta caruia se afla un barbat cu o femeie, pe un leagan si picioarele acoperite de o patura, iar atunci imi pica fisa.
- Tata noi avem un carucior pentru persoane invalide? Il intreb plin de speranta, fiindca planul meu depindea intr-un totu de acest carucior.
- Carucior de invalizi? Ma intreba tata neincrezator, ridicand o spranceana cercetator.
- Da. Putem sa punem sirenul in carucior cu grija sa nu ii se vada inotatoarea mare, apoi il imbracam in haine si ii punem peste coada o patura. Daca intreaba cineva cine e, spun ca e un prieten de al meu ce e paralizat, ii povestesc tot planul, iar barbatul apropa din cap.
Ridica telefonul si ii spuse unei tipe sa aduca un scaun cu rotile in fata laboratorului unde se afla Menses, impreuna cu niste haine pentru baieti. Ies cu David din birou, indreptandu-ne spre laborator, in timp ce ma gandeam cam cate kilogram are un tip ca Menses. Mai mult de saptezeci nu are cum sa aibe, imi spun in gand, intrand in incapere, iar tanarul veni la marginea bazinului, privind cu tristete, cum jucariile si scoicile sunt stranse de fosta mea jucarie sexuala.
- Menses, ii rostesc numele, iar ochii sai albastri ma privira drept, facandu-ma sa ma simt infin in fata lui. O sa te imbrac cu niste haine de ale mele cu exceptia cozii..., numai continui, fiindca tanarul se urca cu totul pe ponton, aratand ca era destul de lung.
Incepu sa se zbata ca un peste pe uscat, apoi ca intr-un film in 3D, membranele au inceput sa se traga, iar coada incepu sa ii pice lasand la vedere nsite picioare minunate si lungi, cu muschi discreti. Urechiusele ii s-au retras, iar degetele ii revenisera la normal, dar din pacate ramasesera doar patru. Incerca sa se ridice in picioare, expunandu-se in toata splendoarea sa, dar pica imediat pe jos, aratand ca nu isi foloseste atat de des picioarele.
- Usor, ii soptesc, ducandu-ma langa el si ii pun pe umeri sai o camsa. Treceti mainile prin mainici, ii spun rabdator, ajutandu-l sa se imbrace in partea de sus cu o camasa alba.
Ii invelesc picioarele intr-o patura lunga si moale din lana, iar in picioare ii dau o pereche de slapi de casa, cu niste iepurasi roz si urechiuse. Il iau in brate ca pe o mireasa, mirandu-ma cat de usor era de fapt. Ies cu Menses in brate, iar cand razele soarelui ii atinse chipul, il ascunse in scobitura gatului meu, artand ca nu suporta soarele.
- Incurand ajungi in apa, ii soptesc calm, asezandu-l pe scaun, abia desprizandu-l de mine.
Ii pun in cap o capca de tenis, doar pentru a-i proteza ochii cat de cat. Cand vaporul opri in port, eu am pornit cu grija cu Menses pe pasarela, ajutat si de David, apoi am pornit prin oras. Am comandat fructe de mare proaspete, urmand sa mi le aduca acasa. Uni oameni imi aruncau priviri ciudate, fiindca niciodata nu m-au vazut niciodata in compania unei persoane invalide. La rugamintile lui Menses, i-am cumparat o carte cu creaturi mitologice marine, cea ce imi pica si mie bine, fiindca puteam sa aflu exact puterile lui.
- Gabriel, sopti brunetul numele meu, facandu-ma sa ma opresc si sa ma aplec spre el.
- Da? Il intreb, oprindu-ne la intersectia dintre strada mea si cea principala, iar de acolo se vedea oceanul vast al Terrei.
- Trist, murmura, iar vocea ii suna trasta si suparata in acelasi timp. Trist, nu pamant adevarat, pamant luat fundul oceanului, imi spuse adevarul despre pamantul adus pe orasele-schele.
Ai dreptate... e trist...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
Heya XD Bun,deci ma bucur ca ai pus continuarea.Este din ce in ce mai interesant cu fiecare capitol,iar varsta lui Menses este.....Oricum imi place din ce in ce mai mult si ma bucur ca sirenu se poate transforma in baiat,chiar ma intrebam cum o sa fie ei impreuna daca el are coada.
Greseli nu cred ca ai,deoarece nu am fost atenta la acest detaliu,descrierea e asa cum trebuie,nici exagerat nici putin.Spor la scris si puna cat mai repede daca poti continuarea.

#10
[center] Capitolul 5[/center]

Descui usa de la casa, mai ales ca intram intr-un fel de terasa, ce facea legatura intre bucatarie, sufragerie si living room cu dormitoarele. Incui usa si ma indrept direct spre piscina din mijlocul curtii, ce avea si trepte si caum jumatate din ea avea fundul de sticla foarte rezistenta si dubla, pentru a vedea pestisori ce inotau pe fund si gratile din fier otelit, lungi de patruzeci de metri, incercuia intreaga casa pe sub apa, sa nu am suprize neplacute cu rechini in aduncuri, dar pesti mai micuti se puteau strecura, printre patratelele - aveam bare pe verticala si orizintala - ce nu erau acoperite de alge.
- Menses, inainte sa iti dau drumul in apa, sa sti ca ai acces peste tot in casa asta si chiar in camera mea, dar cand vezi pe cineva strain tie, te ascunzi pe fund, pana cand toti au plecat, ii explic situatia, deschizandu-l la camasa, mirandu-ma cum nu are apar deloc pe corp. Ai inteles? Il intreb, iar brunetul aproba din cap, ridicandu-se cu greu in picioare si apoi sari in cap, dar cu mainile pe langa trup, in apa. Menses! Strig impancentat, fiindca sari direct, unde apa nu avea fund de sticla, putand sa se inece, fiindca era in forma umana.
Tanarul iesi deodata la suprafata, ridicandu-se cu nasul in sus, iar urechiusele in forma de aripioare si branhile lui totodata, se iveau prin cositele de carbuni. Rasuflu usurat ca nu are nimic, dar totusi, cum a putut sa supravietuiasca unei confundari necontrolate, fara sa fie siren, ca apoi sa revina la suprafata la forma sa reala. Vreau sa spun ceva, dar aud soneria de la usa. Inainte sa apuc sa reactionez cumva, Menses se arunca cu capul intr-o parte, disparand in apa, ca si cand ar fi fost doar o naluca. Ma ridic in picioare si ascund caruciorul, dandu-i drumul in sub-sol, apoi ma duc la usa, deschizand-o, dar regret imediat, fiindca in fata mea era maicamea, impreauna cu surioara mea mai mica si vecina mamei mele, o tanara de saptispe ani, ce era topita dupa mine, de fapt era topita dupa penisuri si a auzit de la vreo fosta iubita de a mea, ca sunt dotat, iar de atunci se tot tine dupa curul meu.
- Gabi, imi sari surioara mea in brate, apoi se dadu din bratele mele, alergand spre bazin pentru a vedea pestisori. Gabi! Gabi! Striga deodata micuta, facandu-ma sa alerg langa ea si raman socat si uimit, sa il vad pe siren in fata ei, lasand-o sa ii atinga urechiusele si sa le piapie, creeandu-mi intr-un fel ciuda.
- E maicamea aici si o idioata. Ascunda-te, il avertizez pe siren, ce incepu sa se scufunde incet, intorcandu-se pe sub apa, adancindu-se tot mai mult.
Maicamea veni langa mine sa vada pestisori sau ce naiba ii se paru ei ca vede. Cretina aia de Fabiana imi sari in apa, picand amandoi acolo. Iesim la suprafata si ii spun screrozatei aleia sa stea departe de mine sau o dau la monstri marii, ce erau cu tona prin apa, trebuia doar sa o arunc in apropierea lor si apoi sa ma bucur de spectacol.
- Sa nu ii spun mamei de ce ai vazut, ai inteles Flavi? O rog pe piticotul de noua ani si jumatate, in timp ce mergeam spre camera mea. Nu vreau sa mi se ia cadoul, ii explic motivele, iar fata alerga la piscina din camera, privind pe cineva acolo.
Profit de neatentia ei si imi schimb hainele, luandu-mi niste pantaloni de fas, pentru a putea intra in apa. O aud pe Flavi cum exclama fericita, sa il vada pe siren, dar atunci batu mama la usa camerei, anuntand ca a facut macare din niste fructe de mare, din multimea de fructe, ce am primit-o de la piata.
- Sper sa nu mor otravit, mormai ironic, iar roscata - Flavi - incuviinta din cap, fiindca maicamea facea cea mai proasta mancare existenta pe planeta.
Doamne, Buddha, SaK Manduri si cine mai e sus in ceruri, mai vreau sa traiesc, salvati-mi stomacul!

- Scarbos, mormai, curatand mancarea din farfuria mea, in care se afla un piure pasat din legume de mare. Maicamea gateste din ce in ce mai rau, continuam sa mormai, incercand sa ignor sunetele neplacute scoase de stomacul meu, in timp ce Flaviana se juca cu papusile ei Barbie-sirena, in apa cu Menses, ce le privea cu mult interes. Flavi nu stiu cum poti sa mananci posirca asta, ii zis suriori mele, luand ce imi trebuie si asezandu-ma langa ei pentru a gati.
Curatam cu retinere cartoful sa nu imi tai un deget, cand am vazut mana tanarului cum trecu pe langa mine si apuca cartof, luandu-l cu o delicatete iesita din comun, invartindu-l in degetele sale lungi. Ma opresc din lucru, uitandu-ma atent, cum curata un cartof cu ghearele, ce parea ca treceau pe deasupra legumei si nu ii indepartau coaja. Dupa vreo doua minute, Menses intinse cartoful Flavinei, aratand sa traga de un mic crampei de coaja, pe care o trase si aceasta se desfacu in spirale, ca o girlanda de Craciun, taiata in mod egal si perfect, ca si cand asta ar fi facut toata viata.
- Ce fain, murmur, apoi iau girlanda din mana surori mele cercetand-o cum a taiat-o la perfectie. La tine acasa gatesti? Il intreb curios, cand se intinse spre cosul de gunoi si baga mana acolo.
Scoase degetele manjite in mancarea de rahat a mamei. O duse la nas, mirosand-o, apoi incepu sa stranute si sa scuture usor din cap, exact cum face o pisica, cand dadea de un miros ce nu ii placea. Se scufunda in apa, disparand pe tubul ce facea legatura intre bazinele din casa si cel din curte. O auz pe sora mea, cum ma intreba daca mama l-a otravit cu acea mancare. Ridic din umeri, continuand cu acel curatat, dar m-am lasat balta, cand m-am taiat in palma.
- Morti masi de treaba! Marai nervos, punand mana pe telefonul fix si sunand la un restaurant cu specific mediteranian.
Cat timp comandam de mancare si spunam adresa, roscata strangea mizeria si pe urma se ocupa de jucari.
- O sa avem mancare degenta, imi informez sora, facand cu ochiul la persoana ce a iesit in acel moment din bazin cu capul, aratand ca nu are nimic de la mancare.
Necunoscute sunt caile vieti si ale prieteniei...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Never Say Goodbye - Sailor Moon - Little Star 4 3.855 21-08-2010, 12:12 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Full Moon fake_fate 28 14.038 21-11-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: starnight
  [Sailor Moon]Never Say Goodbye - Is Time To Believe Little Star 1 3.120 29-09-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Little Star


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)