Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nou la Zup V3

#1
Cum ZupV3 a fost implementat in graba, nu am avut timp sa termin cu tot ce vroiam sa implementez. Iata insa o lista cu ceea ce functioneaza pana acum:

- MyMood Plugin: Pe langa avatar, pet si celelalte, acum in posturile voastre mai este afisata si starea de spirit pe care o aveti. Pentru a va seta sau schimba "mood"-ul, dati click pe link-ul din postbite ( http://animezup.com/forum/mood.php )
- Linklist Plugin: Linklist-ul este o pagina din forum unde puteti trimite link-uri pe care voi le considerati utile. Categoriile sunt momentan doar 2, dar daca mai sugerati si altele, le voi adauga cu placere. Poate fi accesata din meniu ( http://animezup.com/forum/linklist.php )
- Tagpad Plugin: E un plugin care creeaza un... Tagpad! Ce e acela un tagpad? Uitati-va si singuri 4 Are link in meniu ( http://animezup.com/forum/tagpad.php )
- Avatar Gallery Plugin: Acest plugin creeaza o pagina in care puteti vedea toate avatarele userilor de pe acest site. E destul de util daca aveti nevoie de un avatar 4 Poate fi accesata din meniu ( http://animezup.com/forum/avgal.php )

Deocamdata atat. La restul inca se lucreaza 4 Sper sa maresc lista in curand. Au mai fost totusi multe imbunatatiri aduse, dar acelea privesc mai mult partea tehnica si de administrare 10

#2
Update!

Video Gallery Plugin - Daca la Linklist va puteati adauga link-urile preferate, la Video Tube puteti pune videoclipurile si amv-urile voastre preferate, pe care le puteti apoi vota si comenta. Daca va faceti propriile amv-uri, nu e mai usor sa le puneti aici decat sa lasati link catre ele intr-un post? Poate fi accesata din meniu ( http://animezup.com/forum/vgallery.php )

#3
Da... hmm poate dacă ar fi mai la vedere... sincer la început nu le-am văzut22 şi nu ştiu care e problema la linklist dar dacă pun un link apare că user-ul "Kukashi" l-a pus... şi această problemă nu am văzut-o doar la mine...
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#4
Good point!
O sa le adaug si pe acelea in meniul principal. Intai insa trebuie sa il re-editez. Parca ar merge schimbate si acele imagini 4




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)