Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un alt stil

#1
Salut la toată lumea !
Nu am mai trecut pe aici de ceva vreme, am fost ocupată cu multe, dar am revenit cu forţe noi.

Ce o să vă prezint eu este un alt stil abordat de mine, pe care desigur mulţi alţi l-au abordat. Înca mai exersez nu pot spune că sunt un artist desăvârşit dar acuma în vacanţa ce vine, adică de iarna o să mă apuc serios de desenat.

Acuma vă pot doar arăta schitele, căci nu am avut ocazia să colorez nimica.
O să vin cu mai multe şi promit că o să fie şi colorate.

My drawings.. hope you will like them.
Am început cu cele vechi până la cele noi.

http://www.furaffinity.net/view/4540314
http://www.furaffinity.net/view/4540563
http://www.furaffinity.net/view/4545737/
http://www.furaffinity.net/view/4546281/
http://www.furaffinity.net/view/4547870/
http://www.furaffinity.net/view/4765661/
http://www.furaffinity.net/view/4792324/
http://goldenaquaphoenix.deviantart.com/...2606?q=&qo=

#2
nu ma pricep eu cine stie ce dar desenele tale, in afara de antepenultimul si ultimul, mi se par statice. nu-mi exprima nimic. parca ai pus niste linii si le-ai lasat asa acolo, numai de dragul de a fi.
antepenultimul mi se pare ceva mai reusit, dar cum a spus si mitch, mai ai de lucrat la anatomie. comparativ cu celalalt desene in care, practic, nu se intam,pla nimic, asta a fost asa de brusc de parca am pornit direct in poveste. parcva toate liniile acelea erau acolo su un scop bine definit pe care si-l asuma fiecare.
ultimul este cel mai reusit dintre toate dupa parerea mea si deasemenea, este la fel de "palpitant" ca si cel descris mai sus.
astept noi desene.
Hi :3

#3
As vrea ca eu sa fiu cea cu o incurajare doua. Dar hai sa incepem...
Daca nu te pricepi la umbre nu le mai face, decat sa intri din desen pana afara atunci lasa-le + incerca creonul 5B sau 2B, cel cu mina mai groasa ca cu ala mi-e, adica colagami, i-au iesit desene destul de frumoase cu tot cu umbra. Mai ai de lucrat si la solduri acolo, mi-e mi se par doar cateva lini. In unele locuri e cam disporpotionat, parca, sau asa vad eu. Ultimele doua desene sunt cele mai bune dar am vazut ca sunt lucrate pe calculator, nu? Incearca sa faci desene cand esti inspirata pentru ca atunci e mai usor sa iti pui "imaginatia" pe o foaie. Tine mereu caietul langa tine ca poate-ti vin ideei + poti incepe cu desene de pe net pana te perfectionezi cat de cat in unele "domenii". Iti urez multa bafta si sa nu te grabesti cand faci desenul, trebuie sa fi doar tu si creionul + foaia. Sper sa mai postezi ca sa avem ce critica. 21 Glumeam, ti-am zis ca sunt plina de asa ceva *dat ochii peste cap*.

[edit] ps. foloseste fond normal ca nu toti stau sa iti chiombeasca ochii la ce ce scrii.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)