Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Umineko no naku koro ni

#1

WEll nu am gasit un topic ca acesta but nu stiu eu pur si simplu ador animeul asta. E pe locul 2 in top 3 animeuri de care sunt obsedata, iar pe locul 3 este Pandora Hearts desi stiti cu totii cine e pe locul unu asa ca hai sa nu o lungim. :-'' Ei bine animeul mi-a placut. Il puteti vedea si pe extra mi se pare, dar asta e un detaliu minor unde il vedeti. Il gasiti voi. Ceio ce l-au vazut sper ca v-a placut. Mie una mi-a placut la nebunie. Beatoriceeeeeeeee !!! Ah mah gad cat am putut adora numele asta : )) Kyuuuhaaa. Mdapaha personajele mele favorite sunt : Beatrice [ The Golden Witch evident ], Maria [ awwww she's so cuuuteee ], Kanon si Jessica. Nu imi place de mos. Il urasc. E prea obsesiv si e obsedat de Bea plus ca si-a sacrificat fii pentru asta. Pff, ce ratat. Oricum, mie mi-a placut la nebunie animeul in ciuda acestor lucruri. Cel mai mult mi-a placut cand vroia sa-i bage capul Mariei pe gat lu Rosa : )) cea mai tare scena posibila.

1.Ce personaj va place din Umineko ?
2.Ce scena v-a placut cel mai mult?
3. Um, cum vi s-a parut animeul ?
-

#2
Umineko este printre putinele animeuri la care m-as uita oricand, fara sa ma plictisesc deloc. Are ceva care captiveaza inca din primul episod si care te tine intretinut pana la sfarsit, iar cand il termini iti doresti sa mai fi avut inca vreo 2-3 sezoane.

Povestea, personajele, grafica, coloana sonora ... totul e mai mult decat perfect. Iti da o stare care te face sa vrei si sa tot vrei mai mult si mai mult si tot mai mult. Pacat ca s-a terminat atat de abrupt. Cred ca ar fi putut lungi povestea astfel incat sa mai faca cel putin inca un sezon. E genul de anime pe care ajungi sa-l indragesti foarte repede pentru ca te captiveaza cu totul. Asta ca sa raspund la ultima intrebare.

Nu pot spune ca am o scena anume pe care o prefer, mi-au placut multe: cea in care Beatrice il tinea pe Battler in lesa iar el era gol (incep sa-mi descopar latura bolnava), cea in care capul Mariei se rostogolea in farfurie (fix ce spuneam), cea in care Rosa, copil fiind, o gasise pe Beatrice in vila aia si ajunsesera sa se imprieteneasca, conversatiile lui Beatrice cu Lambdadelta si Bernkastel, cea in care Eva Beatrice le tortura pe Maria si Rosa etc. (:
Au fost cateva scene care m-au cam torturat si nu am putut dormi o noapte sau doua, cele mai disturbing dintre ele fiind acelea in care apareau tapii in costum. Never in my life have I seen such disturbing scenes...

Personaje, la fel, au fost mai multe care mi-au placut si care m-au intretinut. Beatrice si Battler sunt cap de afis, urmati de Lambdadelta si Bernkastel, Maria si Ronove.

Cu primii doi se intelege, nu cred ca mai e nevoie sa explic fiind banuiesc ca parerea mea coincide cu a celorlalti.

Cat despre Lambda si Bernkastel... ele au o relatie gen love-hate, frienemies, whatever care cred ca ar mai putea evolua nitel. Bernkastel e genul de personaj caruia ii place sa stea afara din joc si sa observe doar, dar in acelasi timp vrea ca ea sa fie cea care detine controlul. De asta isi arunca tot felil de "pioni" pe tabla de joc. Lambda e destul de atasata de ea, desi parca la inceput erau destul de pornite una impotriva celeilalte.

Maria e inocenta si diabolica in acelasi timp. Totusi, era singura constienta de ce se intampla in vila lui bunicu-so si era singura convinsa ca Beatrice exista. Nu voia raul nimanui, dar cu o mama ca a ei o poti lua usor pe cai cu multe curbe si tufisuri. Cu toate astea era pregatita s-o ierte pe Rosa. Poor kid.

Ronove e unul dintre cele mai comice personaje. Se distra tot timpul de Beatrice, dar era singurul care reusea s-o controleze.

Nu le-am inteles rostul lui Ange si Gaap. They were useless no matter what.

Anime bun, il recomand cu caldura. <3
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Higurashi no Naku Koro ni Goddess of Cookies 9 6.083 15-12-2010, 08:17 PM
Ultimul răspuns: BlackRoseWitch


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)