Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Uhm ..GFX XD

#11
Oki, se vede o mare-mare-mare imbunatatire. Congrats!
So, the last post(ca nu-mi permite firea lenesa sa urc mai sus)
Sig 1: Too much black. Way too much. Mi-a ales ca in partea stanga a renderului se vede ca bate ceva lumina din directia aia. Trebuia sa respecti asta si sa pui o sursa pe acolo, nu in partea dreapta jos. In acel spatiu negativ trebuia sa mai pui ceva, dar nu mult, ca sa nu devina sigul prea incarcat.

Sig 2: I like this one. Dar mi se pare ca e prea sharpened bg-ul in stanga-sus. E o regula de baza: render sharpened, bg blured(ei, nu e chiar neaparat, dar ca si idee....nu merge niciodata invers, pentru bg-ul trebuie sa fie in spate, prin definitie, si daca e sharpened il aducem in prim-plan, ceea ce nu e bine. De fapt, asta e un truc pentru a da depth imaginii 39 ). Si parca renderul nu se integreaza destul de bine...In concluzie, prea mult accent pe bg.

Sig 3: The Eiffel Tower! Aici imi place ca ai scos in evidenta unele detalii, cum ar fi strctra turnului, si acei nori din dreapta sus(sau asa era stock-ul?). Imi plac acele globuri de lumina, care seamana cu lumina felinarelor, fotografiata defocalizat. Parca ar fi o mare sarbatoare, cel putin asta e sentimentul pe care mi-l transmite.

Sig 4: Rili rili colorful. Poate prea colorat. Ai pus cam prea mult accent pe bg, din nou, si atrage atentia asupra lui, cand focalul ar trebui sa fie renderul(nu poti avea mai multe focaluri, din in mod clar nu bg-ul ca si focal). Daca temperai cumva acel accent, si scoteai in evidenta renderul, arata mai dragut.

Sig 5: Now that's simple. Ma distreaza acel efect pe jumatatea stanga a fetei renderului: acel "gradient" cu limite definite.Exces de globuri in bg, dar e dragut(acolo parca ai facut clonning....sau clipping....sau ceva asemanator). Ceea ce nu-mi place e ca nu se potrivesc culorile. Poate un gradient map sau ceva de gen ar fi ajutat.

Sig 6: Again, globuri(le adori...). Textul nu e bine pozitionat. Nu cu fontul acela. Efectul de globuri e folosit mult prea mult aici, si strica. Plus ca renderul n-are cot. O_O Trebuia sa maschezi cumva asta, daca asa era de la inceput....

Well, cam asta e..
A, textul e aiurea pozitionat cam in toate..
Astept alte creatii, si nu numai siguri, evident. ^_^
Cya!
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#12
thankies Sloth >: D< se pare ca mai am de lucrat la text ^^"

[Imagine: gokusen.png]

[Imagine: darkss_sig.png]

[Imagine: ss-sig1.png]

[Imagine: yukan-club.png]

[Imagine: hanabi-1.png]

[Imagine: mellomatt-sig.png]

#13
Sunt reusite sigurile dar este loc de perfectionare. Dar m-ai impresionat placut. Ai si tu potential asa ca, continu sa muncesti ca esti pe drumul cel bun 4.
[Imagine: Fernando_Torres_by_miss_stamp_luva.gif]

#14
woah ... au trecut secole O.O
[Imagine: w245643w.png]

[Imagine: 35e7e5.png]

[Imagine: 53tewf.png]

[Imagine: wsas.png]

[Imagine: wefsd.png]

[Imagine: agedg.png]

Si cele mai recente
[Imagine: 457547.png]

[Imagine: 57urtd.png]

[Imagine: grellsig.png]

iPineapple sunt tot eu.

#15
hm .. am sa dau un coment in general .. la toate lucrarile

detalii care lipsesc ... la lumina e total aiurea .. textul se poate si mai bine ... compozitia sigului in sine nu prea arata ok .. niste efecte aruncate acolo sa fie iar unele sunt cam dezordonate si altele aproape goale >.>

overall: novice skill ^ ^
[Imagine: colorscs.png]
________________
Hear the colors


#16
@gez23
si atunci din punctul tau de vedere ce ii bun la ele? sa inteleg ca dupa 2 ani si ceva de cand nu am mai postat nimic chiar nu am evoluat deloc?
daca lucrarile mele nu sunt pe gustul tau atunci nu cred ca era nevoie sa vi sa-mi spui ca nu e nimic bun la ele. la fel de bine puteai sa-mi dai si ceva sfaturi nu doar sa le critici ^^

so ..basically thanks for ...nothing 106

#17
Ahem...
Prima. Drăguţă combinare de fonturi. Nu îmi place cel cu "DEAD". Ceva soft light p'aici, dar îi dă un aer mai misterios o.O . Nu pricep ce e în dreapta, c4d, face parte din imagine, ce? Un' ţîi semnătura? Stătea frumos pe lângă text.
A doua. Simpluţă rău da' îmi place efectul folosit pe băieţi (chestia din jurul lor de nu ştiu cum i se spune). Mai e şi c4d-ul ăla pierdut pe lângă tipi căruia nu îi găsesc rostul. Plaşe textul ş'fontu'.
A treia. Nu îmi plac sub nici o formă chestia roşie din dreapta şi alea de la urechile ei (care presupun că fac parte din imagine , mda). Ce-i cu "the"-urile alea pe acolo? Tot imaginea de vină? Cunosc sentimentul. xD Nu ştiu ce i-ai făcut Mikului în partea de jos, cliping mask, c4d-uri, da' arată super!
A patra: Uf, ăsta nu îmi place mai deloc, fără supărare. Efectele sunt puse aiurea, textul ăla din dreapta capului tipului înrăutăţeşte situaţia. Faza e că, fondul e mult prea încărcat, iar în semnătura asta ăla din mijloc contează 90%.
A cincea: Aici textul iese foarte mult în evidenţă. Cel puţin, mie numai acolo îmi zboară ochii. În rest, compoziţia e drăguţă.
A şasea: Perfectă combinaţia dintre fată şi fondul ăla superb. Păcat de text, la care mai trebuia lucrat puţin. Şi toate textele alea se potrivesc de minune.
A şaptea: Aici dacă culoarea care predomina în toată semnătura era ceva închis , gen, părul fetei(băiatului?), cu mici efecte de lumină, arăta perfect. Culoarea asta nu face mare lucru.
A opta: Îmi place mult textul şi fontul folosit. Stelele pierdute prin dreapta... arăta bine şi fără ele :]. Borderul ăla gros creşte semnătura cu 10 puncte, dându-i un aer mai clasic, mai vechi, mai ... pricepi tu. 21
Ultima: Aici nu trebuiau aşa multe chestii de-alea cu pătrăţele alb-negru. Una ajunge. Restul arată bine.

See-ya!

Edit:
Citat: sa inteleg ca dupa 2 ani si ceva de cand nu am mai postat nimic chiar nu am evoluat deloc?
Ba da, şi-ncă cum. o.O
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#18
hahah, dupa 2 ani. Nu ti-am simtit lipsa aici la gfx, pentru ca ti-am mai vazut lucrarile intre timp si pe alte forumuri ^_^" .
Daca e sa compar ultimele lucrari cu cele de acum 2 ani...se vede diferenta. Stilul ti l-ai schimbat. Acum folosesti culori ceva mai sterse si te descurci mult mai bine la text >.< . Eh, lucrezi mai bine (desi si atunci te descurcai destul de bine).
Apoi...nu mi se pare ca pui chestii doar ca sa umpli fundalul, desi la unele nu pare ca se leaga de render, cred ca arata bine.
Imi place cum combini culorile. Sunt putin cam diferite fata de ceea ce fac majoritatea gfx-erilor. De exemplu ultimul sig. Nu m-as fi gandit ca rosu/portocaliu (sau ce Dumnezeu este) s-ar fi potrivit pe fundal albastru.
Ce nu-mi place...sigurile 7 si 8. Daca ma uit atenta la ele nu pot sa-mi dau seama ce e gresit, pur si simplu nu-s pe gustul meu.

Ah, sigul asta http://i241.photobucket.com/albums/ff290.../agedg.png arata genial. Pot sa-l am? Te rooog! T__T

Ai fost Yumi Emi? Chiar ti-ai schimbat mult stilul >.< .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)