Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Typical things

#1
A/N : Well, ce va voi oferi acum nu este chiar un fic. este mai mult un "jurnal" daca pot sa-i spun asa. Poate nu se potriveste la "fan fiction" si daca asa e, rog un moderator sa-l stearga insa nu prea vad unde s-ar putea integra mai bine. Am vrut totusi sa-mi impartasesc gandurile cu voi . As vrea sa stiu ce parere aveti. :]

[Imagine: hwl8q8.jpg]

* Narcisismul *


Dupa cum bine cunoasteti, prin definitie, narcisismul este dragostea si placerea de sine exagerata.
Din punctul meu de vedere, acest fenomen se poate manifesta si prin simlpa admiratie de sine. Este foarte benefic in viata de zi cu zi. Oamenii, oricat ar dori, nu ne vor admira niciodata la adevarata noastra valoare, deaceea narcisismul prezinta un remediu in situatiile care par critice din punct de vedere fizic. Lumea va spune mereu: "esti draguta" cand tu defapt esti frumos(oasa)" sau "esti destept(desteapta)" cant tu cu siguranta esti inteligent(a). Nu-ti va da nimeni niciodata un sfat sau o indrumare din inima,din suflet. Toate vor fi superficiale si de moment. Nimeni nu te va aprecia dupa cum meriti oricate defecte ai avea. Pentru ei esti echivalent(a) cu un nimic. Si desigur esti, pentru ca nu sunt multe persoane in viata ta care iti sunt fidele,devotate,iubitoare si intelegatoare. Nu. Bineinteles ca nu. Si ce? !? deschide ochii. Fii realist. Invata sa fii tu fidel,devotat si iubitor propriei tale persoane . Viata e grea si ai nevoie de acest lucru atunci cand nimeni nu este langa tine. Obisnuieste-te sa te admiri singur(a). Priveste-te in oglinda si spune-ti ""sunt frumos(oasa), Destept(apta) si nu trebuie sa ma las injosit(a) de cuvintele rautacioase "(care oricum ma vor insoti o viata). zambeste-ti si spune-ti in sinea ta ca esti asa cum trebuie sa fii si nu te vei schimba pentru nimeni deoarece te iubesti asa cum esti. Iubirea si admiratia de sine nu sunt un lucru deloc rau. Categoric nu. El trebuie sa vina de la sine in proportii mici. ce e prea mult strica. Evident. Asadar, prin urmare dragii mei, narcisismul nu prezinta un lucru negativ decat daca voi vreti sa il faceti asa.
(\_/)
(-.-)
(")(")

SMILE
Darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.

#2
*Paranormali prin absurd.*

Intotdeauna mi-am spus ca a fi om e un lucru cu care te poti obisnui atat timp cat paranormalul este aproape inexistent. Dar chiar si atunci cand paranormalul exista, incerci sa construiesti o aparenta convingatoare a ceea ce defapt, nu esti. Ne impacam cu ideea ca realitatea in care traim este cea mai reala dintre realitati si ca nimic nu va diminua acest principiu. Am vrea sa credem ca totusi, undeva unde noi nu putem ajunge, exista o taina nepatrunsa a fenomenelor inexistente in prezent. Prin absurd, ne credem paranormali. Nu suntem. Lucrurile care deriva sunt doar simturi puternice,dorintele pe care le avem. Ceva ce am dori sa facem, sa fim. Insa explicatia nu este paranormalul. Nu.Constiinta noastra, fiinta noastra este mult mai puternica decat am dori sa credem. Omul este capabil sa faca lucruri de care nici nu este constient ,insa suntem opriti de noi insine. Ne lasam condusi de propriul corp cand defapt, ar trebui sa fie invers si totusi...suntem ceea ce nu vrem sa fim fara sa ne dam seama de acest lucru. Nu ne putem opri pentru ca mereu vor exista obstacole. Si cat de pregatiti fizic, psihic trebuie sa fim pentru a ne controla fiecare sentiment ,miscare sau vorba? Poate fi acest lucru posibil? Sau natura umana ne impiedica sa gandim limpede? Poti tu percepe acest fapt? IL poti controla? Mediteaza.
(\_/)
(-.-)
(")(")

SMILE
Darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.

#3
Ideea e intrigantă mai ales ca aduci vorba despre anumite lucruri care face ca rasa umană să apară intr+o cu totul altă lumină. însă vreau să'ţi menţionez că ar trebuit totuşi să le faci mai mari, adică dimensiunea acestora să fie totuşi mai mare căci aşsa vei lăsa doar o umbră a tot ce vrei sa spui în context de aceia dacă a'i scrie mai mult am avea ce citi mai mult.

Pui în evidenţă tipul omului arătat de un narator din umbră cum s+ar spune, dar laşi o impresie destul de placută încât să mă facă să citesc mai mult. Lungimea creaţiei e unica atenţie pe care vreau să o pun in evidenţă, dar chiar şi aşa one+shotul arată ingrijit.

Gambatte !
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Some things Senko.s 1 2.239 10-09-2011, 09:43 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Simple things Haribo 2 2.554 06-09-2011, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Haribo
  One-Shots and other things Khonsu 9 6.706 23-08-2010, 11:43 AM
Ultimul răspuns: Khonsu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)