Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Turneul Kohaku Music cu Guild in Romania

#1
[Imagine: kohakumusictourguildro.jpg]

Multumita voua...

4 concerte Visual Kei vor avea loc in aceasta toamna in Romania.
Kohaku Music Tour va asteapta pe:

• 20 Octombrie – Timisoara @ Scottish Pub
• 21 Octombrie – Iasi @ The Hand Club
• 23 Octombrie – Bucuresti @ The Silver Church Club (in deschiderea Festivalului Nijikon, festivalul anual de anime)
• 24 Octombrie – Cluj @ Irish Music Pub

Muzica rock japoneza a creat nume mari cat zeii iar fanii lor se inmultesc precum iedera. GUILD este diamantul neslefuit al Noii Generatii, descoperit in 2006 in pamantul capitalei imperiale antice a Japoniei, Kyoto.

Doar pentru a crea muzica eterna s-au unit Ryuichi, Yoshihiro, Takuma si Koichi in Guild. Tineretea si originalitatea lor pana azi au facut tranzitia de la un mic grafit la un left stralucitor. Acesta este GUILD: trupa visual kei poligita superb, in fata societatii insetata de snobi; Yoshihiro impartind sonurile corzilor spre a sifda tirania luminii, iar vocea unica a aristocratului Ryuichi rasunand in vibratii adunate pentru a risipi pasiunea prin note inalte. Guild a pornit cu entuziasm si a dobandit forta.

Noul lor sound a facut din noul album "Gilded" o comoara a JRockului demna de invidiat si acum sunt gata sa cucereasca si tinuturile pristine si neatinse ale Europei.

Turneul Kohaku Music cu Guild va acoperi 13 tari in aceasta toamna.
Briaza cu Guild!

Biletele se pot gasi in online pe Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Domo sau de pe site-ul Kohaku Music (apasati butonul Buy now si veti fi redirectionati catre Paypal. Inainte de efectuarea platii mentionati pentru ce concert faceti plata. Kohaku Music va transmite un bilet electronic pentru accesul la concert).

Pretul biletului este de 30 Ron in avans si 40 Ron in ziua concertului (la intrarea in club). Pentru cei care doresc sa participe la doua concerte exista posibilitatea cumpararii unui bilet dublu acces, la pretul de 50 Ron. Optiunea este valabila pentru: Timisoara + Bucuresti, Iasi + Bucuresti, Bucuresti + Cluj.
Evenimentul este sponsorizat de agentia de turism Eximtour.

Paula Brezeanu
Tour Manager
www.kohakumusic.com
pol@kohakumusic.com
+40 724 233 669
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.