Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trwaoi

#1
Nume om: Mitentraki (<-nume, prenume->) Katrilsal, Sasous al XVIII-lea
Nume neom: Trwaoi (englezesc) (The Reborned Weapon Aimed On You)
Porecla: Taish (cititi mai jos)
Rasa: Zeu
Varsta: 17 ani in viata actuala, 178 is aminteste si din al 253-lea an, trecut din viata lui, isi aminteste de o intamplare care i-a lasat amprente adanci (cititi mai jos) si tatuajul sau indica inceputurile creatiei.
Tatuaj
Forma umana
Forma neumana
Este unul din putinele persoane care are mai mult de o forma neumana. Unele din celelalte forme ale sale sunt acestea: 1, 2, 3, 4. De ultimele 2 nu stie nimeni. Pe ultima inca n-a folosit-o dupa ce a descoperit-o.
Istoric:

Porecla sa i-a fost data de maestrul sau, inainte sa moara, dupa ce absorbise toata energia magica din acea zona, din motive egoiste. Injunghiat de elevul sau, acesta a decis sa-i lase o mostenire grea: O singura amintire ce avea sa-l bantuie: "Taish este numele ce-ti dau! Gaseste sensul si vei gasi libertatea! Oamenii... sunt... Ta...ish...huh..." (dead). Timp de doua secole a cautat raspunsul, negasindu-l nici pana in prezent. In urma cu 236 s-a intamplat un accident in care un vrajitor i-a blocat accesul la doua dintre puterile sale speciale: telechinezia si manipularea timpului.

Inainte ca vrajitorul sa ii blocheze complet puterile, acesta a modificat timpul astfel incat la scoala asta sa fie ascunsa o carte care il va ajuta sa-si deblocheze acele doua puteri. Dar telechinezia nu este complet blocata, intrucat terminand pregatirile pentru deblocare, acesta si-a luat viata, stiind ca va renaste, astfel ca mai poate folosi telechinezia, dar folosirea ei il oboseste rapid.

Continuand firul epic, dupa ce renaste, descopera ca inchizatoarea a avut ca scop eliminarea posibilitatii de renastere, acesta nemaiavand acelas nivel de control al puterilor si acelas nivel al puterilor insasi. Cu informatiile pe care le detinea si slabul control al energiilor ramase, acesta se strecoara in programul "Scoala Substitutilor", invatand de la oameni cum sunt ei deobicei si, cand nu-l vede nimeni, antrenandu-se pana la epuizare. Destinul i-se schimba la varsta de 5 ani, cand cei care-l aveau in grija au murit. Nimeni nu stia de ce. O singura persoana a vazut cele intamplate, dar acea persoana a murit o luna mai tarziu, fara sa fi spus ceva despre acea intamplare.

La 8 ani acesta reuseste sa controleze energiile la un nivel de maestru, insa nu toate, ci doar energiile atribut (puterile) ale familiei sale si o energie atribut proprie. Dat fiind ca familia sa reala (originala) era una de zei intunecati, iar el era prins pe pamand, a fost nevoit, din plictiseala (la inceput) si hotarare (mai apoi) sa controleze energiile luminii. Acest fapt l-a dus intr-o batalie unde, impreuna cu alti luptatori (detalii mai jos) au format o grupare care sa-i ajute pe ei sa reziste in aceasta lume cruda. In acel grup se aflau: el, cel mai bun prieten al sau si doua fete (toti fac parte din poveste).
Ajungand la 16 ani, acestuia ar trebui sa i-se stearga memoria, insa cei care sunt trimisi sa faca asta... sa spunem ca nu s-a mai auzit nimic de ei... intr-un final, acesta ajunge sa se desparta de acea grupare, spunandu-le ca, la nevoie, ii va ajuta ("Am nevoie doar de un semn concret ca aveti nevoie de mine si nimic nu-mi va sta in cale! " -altcineva- "Asculta lumina farului liceului si cand nu o vei mai auzi, sa stii ca avem probleme!") sa-l intalneasca pe Arcanon si sa calatoreasca impreuna catre scoala, urmarit fiind de cei 3 luptatori, pana aproape de portile scolii.
Ajuns la scoala, acesta se schimba foarte mult, ca si caracter, fata de cum il stia Arcanon. Daca, in timpul celor 3 luni de calatorie, lui Arcanon ii era frica sa-l atinga, acum purtandu-se de parca n-ar stii nimic despre magie (intrucat dorea sa o invete bine) si disparand subit, zile la rand, motivand ca a fost in vizita la niste rude (mda, el nu ar trebui sa-si aduca aminte), minciuna care ascundea o gramada de crime, comise sub numele "Taish". Desi, deobicei, elevii de top, cei cu un statut in liceu, aveau obiceiul sa se ia de cei slabi, cativa elevi murind din acest motiv, in fiecare an, (revenim), acesta era omis de fiecare data. Vizita la rude, cand el n-ar trebui sa stie despre acestea fiind un motiv suficiend ca cei mari sa se gandeasca de doua ori inainte sa-i faca ceva. Sigur, la chestii minore, nu era problema. O injuratura, acolo... dar nimic de familie, rude sau prieteni.
(pauza, sa citesc ce-am scris pana acum)
La un an dupa sosirea acestui,a soseste si prietenul sau (vezi mai jos), intrucat cele doua fete se intorsesera acasa, caci mama uneia dintre ele era grav bolnava. Au hotarat ca e mai bine ca el sa ramana, ca sa nu aiba probleme Trwaoi. Ele erau doua...
Intr-o zi, cineva ii face o poza, apropiindu-se (in viteza) de liceu. Poza aceasta ajunge la toti din liceu. La cateva zile dupa, vine un grup de magicieni care cauta un presupus ucigasi al unei grupari criminale ce se apropia de liceu. Prietenul sau si inca o fata isi dau seama ca a fost el, dar nu spun nimic, considerand ca este mai bine asa. La liceu, Neoning si el nu pareau sa aiba nici o legatura... asta pana in al treilea an al sau, adica atunci cand au venit cele doua fete, din grup, la liceu (ultima dorinta a mamei bolnave a uneia din ele).
Personalitate:
-La Scoala:
Tot timpul neatent, nu ii place sa se laude, nu ii place sa iasa in evidenta, foarte secretos si bagaret, ajungand sa afle multe secrete, din cauza "secretoseniei" sale. Cei mari au incredere in el, in caz de ceva, dar nu prea se iau de el. Ce-i drept, se pricepe sa interpreteze cuvintele.
-Cand e ceva serios:Ce-i dprept, interpreteaza cuvintele de parca el le-a gandit, nu altcineva, ajungand sa scoata cativa "jucatori importanti" din scoala aceea, ori din sarite, ori din belele, ori din spital (tehnicile luminii + cunostintele intunericului) si nimeni altcineva stiind aceste lucruri.
Abilitati speciale: Telechinezia la nivel foarte scazut (intamplarea), controlul timpului blocata complet (intamplarea), intelege tehnologia de parca el a facut-o (pai, la cati ani are...) si poate sa creeze orice obiect/arma/armura, care este maxim cat el, instant (telechinezie, tehnologie nanometrica si magie). Ah, si se mai si cloneaza (daca ati vazut Naruto...). La acestea se adauga energia atribut unica, a sa: poate sa ataseze de sufletul sau alte suflete. O legatura ce poate fi rupta doar de el, dar care necesita (de cele mai multe ori) acceptul celuilalt suflet. Nimeni nu stie de aceasta abilitate, deci nimeni nu stie cate suflete are legate. Clonele lui poarta ca gazda (corp si suflet) pe cei lipiti sufletului sau (odata ce au iesit din trup, lipindu-se de sufletul lui, acesta repara acel corp si sufletul ce i-a fost gazda il controleaza. Suflet care ramane legat de el).
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)